Beauty

Mijn top 5 doucheproducten

8 september 2014

mijn-top-5-doucheproducten-5
Helaas ben ik in ons huis niet gezegend met een bad, maar wel met een heerlijk ruime douche en daar maak ik graag gebruik van. Als je bij ons de badkamer inkijkt dan komen de verschillende beautyproducten je al tegemoet en ik vind het dan ook erg leuk om lekker af te wisselen hierin. Deze luxe heb ik natuurlijk mede dankzij mijn werk en het zorgt er dan ook voor dat ik regelmatig sta te twijfelen wat ik ga gebruiken, of een extra rondje douche omdat ik geen keuze kon maken. Toch zijn er enkele favoriete producten voor onder de douche die ik graag blijf pakken. Nieuwsgierig?

De L’Occitane shower oil met amandelolie is één van de meest favoriete producten. Ik gebruik hem met mijn handen over mijn gehele lichaam voor een megazachte en voedende douchesessie (let wel op, want de vloer kan er glad van worden!) maar ik gebruik hem voornamelijk om mee te scheren. Het mesje glijdt erna supersmooth over mijn huid en naderhand voelt mijn huid lekker zacht en gevoed en glad aan. Echt een aanrader, ook omdat deze erg zuinig in gebruik is. En de heerlijke geur is ook nog eens erg fijn meegenomen natuurlijk. (250ml, €16,50)

mijn-top-5-doucheproducten-4
Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel eens vaker zou mogen scrubben, maar als ik scrub heb ik wel een voorkeur voor scrubs in een olie òf crème substantie omdat mijn droge huidje dit wel nodig heeft. Deze Clarins exfoliating body scrub ruikt zo lekker luxe (ik kan het niet anders kort samenvatten), voelt erg zacht aan op de huid maar verricht wel grondig zijn werk en bevat voedende ingrediënten waardoor mijn huid achteraf niet droog of trekkerig aanvoelt. (200ml, €41,00)

mijn-top-5-doucheproducten-2
Deze Rituals ayurveda scrub pak ik er graag bij als ik echt even een wellnessmomentje wil creëren voor mijzelf. De scrubbende deeltjes zijn erg fijn en het ligt maar net aan hoeveel druk je zet of deze dus wat pittiger of zachter scrubt en het zit in een modderige substantie vol heerlijke ingrediënten zoals bamboe extract, glycerine, honing, sojaboonolie, rozenolie en klei. Fijn ook voor een samendouchemoment om elkaars rug mee in te scrubben/smeren om erna beide superzacht onder de dekens te kunnen kruipen ^^ (150ml, €10,00)

mijn-top-5-doucheproducten-3
Qua douchegel heb ik zoveel soorten in huis, maar mijn favoriete substantie is toch echt de foam variant. Zo’n lekker zacht schuim zorgt toch voor een extra fijne ervaring vind ik ♥ Deze Kneipp patchouli douche foam heeft een heerlijke zachte, verleidelijke en tikkeltje kruidige geur. Een beetje oldskool maar ik vind patchouli echt heerlijk! Dat er in Kneipp producten geen conserveringsmiddelen zoals parabenen en minerale olie zit, dat het betaalbaar is en gemakkelijk verkrijgbaar is is ook fijn meegenomen :) (200ml, €6,99)

mijn-top-5-doucheproducten-1
Als laatste moest en zou ik wel een philosophy shampoo, shower gel & bubble bath meenemen in dit artikel. De flessen zijn lekker groot en de geuren zijn heerlijk! Ik ben er een enorme fan van en kan mijzelf moeilijk tegenhouden als er seizoensgeuren verkrijgbaar zijn. Deze homemade honey buns heeft een herfstige honingbroodjes geur met wat kaneel en vanille. Je moet er wel zin in hebben, maar ik vind hem perfect voor na een frisse wandeling of op een relaxte zondagochtend. Leuk detail: een heerlijk recept voor èchte homemade honey buns op de fles! (480ml, €15,95, Ici Paris XL)

Wat is jouw meest favoriete product voor onder de douche?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 17 september 2014 at 06:38

  Leuk artikel! Ik was een beetje inspiratieloos wat betreft douchegels ed. Nu weer voldoende inspiratie en ideeën :) Thanks!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 september 2014 at 17:57

  Het lijken allemaal heerlijke producten, heb net pas de douche foam van Kneipp gekocht en nog maar 1x gebruikt en die is echt super lekker. De Philosophy douchegel Honeybuns lijkt me ook heerlijk…….
  Momenteel gebruik ik veel de bodyscrub van Kneipp en ik ben een groot fan van de Tradition de Hamman douche olie Yves Rocher, wat een heerlijk spul is dat, perfect om mijn benen mee te scheren en het ruikt zo lekker, heb al menig fles opgemaakt.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 8 september 2014 at 15:51

  Die douche foam van kneipp wil ik hebben <3

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 8 september 2014 at 14:25

  Oehh allemaal producten die ik zelf nog niet ken maar vooral naar die van Philosophy ben ik erg benieuwd x

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 8 september 2014 at 12:52

  Ik heb zelf geen ervaring met al deze producten, maar de shower oil klinkt echt zo ontzettend fijn!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 september 2014 at 10:03

  De shower oil is zo een mooie fles en klinkt heel goed.
  Op dit moment gebruik ik de de douche foam zoals hierboven van Kneipp.
  Waarvan de geur heerlijk is en rustgevend.

  Mooie dag Xoxo

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 8 september 2014 at 09:10

  Wat een fijne producten! Vooral Rituals hihi x

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 8 september 2014 at 07:59

  Aah wat een heerlijke producten! homemade honey buns lijkt mij echt ontzettend fijn, sounds good!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 8 september 2014 at 05:36

  Mijn favoriete product voor onder de douche is Zen White Lotus van Therme, heerlijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2014 at 08:52

   Ohhh de geur van die lijn is zo lekker ook!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 8 september 2014 at 01:34

  Oehh, de douche foam van Kneipp lijkt mij heerlijk, als hij net zo lekker is als de bodylotion met de zelfde geur dan is het echt genieten

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 8 september 2014 at 00:20

  Aaah die scrub van Clarins heb ik zelf ook, super fijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.