Beauty

Miss Sporty | Morning Baby BB cream matte & BB cream blush

15 september 2014

miss-sporty-morning-baby-bb-cream-matte-bb-cream-blush-1
Het is duidelijk dat de BB cream hype voorbij is en dat het een blijvertje geworden is tussen de beautyproducten, van de low-budget tot high-end merken hebben er allemaal wel minstens één in het assortiment. Nu de standaard BB creams niet meer vernieuwend zijn, komen merken met andere varianten uit. Zo is sinds kort de Miss Sporty morning baby BB cream matte uitgebracht èn een BB cream blush. Ik probeerde deze budgetvriendelijke make-upproducten uit!

miss-sporty-morning-baby-bb-cream-matte-bb-cream-blush-2
miss-sporty-morning-baby-bb-cream-matte-bb-cream-blush-3
De Miss Sporty morning baby BB cream matte belooft veel goeds; glimmende zones worden gecamoufleerd, oneffenheden en grove poriën vallen minder op, de huidtextuur voelt gladder aan en ziet er egaler uit, het product helpt om je huid er gezonder en frisser uit te laten zien en het blijft tot wel 10 uur lang zitten. Deze BB cream is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, waarvan ik in dit artikel de lichtste variant 001 light laat zien.

Voordelen
– De BB cream laat zich gemakkelijk aanbrengen, zowel met de hand als met een kwast
– de BB cream voelt fris aan op de huid
– de kleur is licht genoeg voor mijn huidskleur
– de huid oogt ietwat egaler.

Nadelen
– de dekking is minimaal
– hij matteert minder dan ik verwacht had naar aanleiding van de naam van het product
– het product accentueert droge lijntjes en fijne rimpeltjes
– gaat zonder primer gedurende de dag ‘schuiven’ en houdt het geen 10 uur uit.

In het persbericht staat verder qua informatie dat je het product kan gebruiken als voorbereiding op de rest van je dagelijkse make-uproutine, maar het is niet aan te raden deze onder bijvoorbeeld een foundation te gebruiken in verband met ‘rullen’. Wel kan je er natuurlijk een concealer en poeder aan toevoegen voor meer dekking en mattering.

miss-sporty-morning-baby-bb-cream-matte-bb-cream-blush-4
miss-sporty-morning-baby-bb-cream-matte-bb-cream-blush-5
De Miss Sporty morning baby BB cream blush is verkrijgbaar in twee kleuren, de roze 001 pink flush en de perzikkleurige 002 coral flush. Het is een blush in een crèmevorm en je kan deze het beste met een kloppende beweging met je vingers aanbrengen op de appeltjes van je wangen en zo verder uitwerken langs de jukbeenderen naar je slapen toe. Beide blushes hebben best een goede pigmentatie, een klein beetje is dus meer dan voldoende. Het BB aspect in de blush klinkt natuurlijk leuk, maar het is meer gewoon een creamblush te noemen. Beide kleuren geven net iets van een glow, maar bevatten verder geen glittertjes.

miss-sporty-morning-baby-bb-cream-matte-bb-cream-blush-6
Zoals je ziet worden oneffenheden, pigmentvlekjes en donkere kringen niet voldoende gecamoufleerd, maar de huid ziet er wel fris uit en net wat egaler waardoor het een prima BB cream voor de thuiswerkdagen is. Als ik de deur uit zou gaan voeg ik er zeker wat concealer aan toe rondom kin en ogen en zou ik het geheel wat afpoederen zodat de BB cream langer blijft zitten en net wat matter oogt. De blush zorgt voor een fris gloedje op de wangen, de roze kleur zoals ik hierboven draag is zeker een blijvertje!

De BB Cream is verkrijgbaar voor €3,49 en de BB Cream Blush voor €2,99 per stuk. Spreken deze nieuwste BB Cream producten van Miss Sporty jou aan om eens te proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 15 september 2014 at 21:21

  De BB Cream vind ik er wel prettig uitzien. Ik heb niet zoveel dekking nodig en ik vind het fijn om een bbcream te dragen. Ik heb zelf alleen wat rode wangen die ik graag gecamoufleerd wil hebben, maar ik denk dat deze bbcream daar wel geschikt voor is.

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 15 september 2014 at 21:02

  Ik vind de blushes echt ontzettend goed zeg! Dat vind ik eigenlijk nooit van niet-poeder blushes.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 september 2014 at 20:42

  De BB cream heb ik en bevalt me erg goed. De kleur is licht genoeg voor mijn huid en de dekking is voor mij prima. Omdat ik veel op bed lig, is dit echt geweldig, mijn huid ziet er egaler uit en met hier en daar beetje concealer, is het voor mij perfect. Als ik meer dekking wil, dan breng ik een foundation aan, maar ik ben erg tevreden over de BB cream.
  De cream blushes ziet er mooi uit bij je, daar ga ik de volgende keer maar eens naar kijken.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 15 september 2014 at 18:52

  Deze producten spreken mij zeker aan om eens te uit proberen, ik ben wel een beetje een miss sporty liefhebster …alleen creme blusher vind ik nog wel een beetje lastig om te gebruiken , je hebt snel te veel en zie het er dan maar af te krijgen…de tinten van de blush vind ik wel erg mooi!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 15 september 2014 at 13:29

  Ik heb er al mee in de hand gestaan maar twijfelde nog!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 15 september 2014 at 13:00

  Wat jammer dat ze niet bevallen! Ik vind de blush mooi!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 15 september 2014 at 12:26

  De dekking van de BB cream is inderdaad heel licht, maar de blush ziet er echt wel leuk uit.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 15 september 2014 at 12:18

  Ik vind de blush heel erg mooi !

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 15 september 2014 at 11:46

  De blush is erg mooi.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 15 september 2014 at 11:35

  De BB cream zou ik nog wel uit willen proberen cream blushes sla ik over :-) x

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 15 september 2014 at 11:32

  De BB cream spreekt mij juist heel erg aan ;) de blushes vind ik wel mooi maar zou ik niet zo snel gebruiken denk ik

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 september 2014 at 11:27

  hmmz, ik heb toch wel wat meer dekking nodig!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 15 september 2014 at 11:25

  Had al gelezen ergens dat ze tegen vielen. Niks voor mij dit!

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 15 september 2014 at 10:43

  Jammer, wat meer dekking was fijn geweest.

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 15 september 2014 at 10:32

  Jammer dat ie niet goed dekt, dat vind ik toch altijd wel zo fijn… De blush is wel leuk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 september 2014 at 10:15

  Jammer dat niet goed dekkend is.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.