Beauty Lifestyle

Tip! Designerproducten tegen inkoopprijs

9 september 2014

qurrentQurrent, de energieleverancier die tegen inkoopprijs groene energie verkoopt, komt deze week wel met een heel erg leuke actie. Ik vind het zoiets origineels dat ik deze tip graag wil delen. Je kan namelijk een week lang verschillende mooie producten tegen inkoopprijs aanschaffen in een unieke pop-up webstore. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Chloé eau de parfum, een Ray-Ban Wayfarer zonnebril of een Marc by Marc Jacobs tas.

Energieleverancier Qurrent wil hiermee duidelijk maken hoe voordelig het is als je iets zonder marge kan aanschaffen, dit omdat ze als enige in Nederland groene energie tegen inkoopprijs leveren. Ze verdienen dus niet aan je verbruik, maar leven van het vastrecht, een vast bedrag dat je op elke energierekening tegenkomt.

‘We merkten dat die belofte van ‘groene energie tegen inkoopprijs’ nog veel vraagtekens opriep,’ aldus directeur Richard Klatten. ‘Energie is nou eenmaal een vrij abstract product. Maar weinig mensen beseffen dat op zoiets alledaags als energie ook een inkoop- en een verkoopprijs zit. Daarom leek het ons leuk en zinnig om te laten zien hoe een wereld met alles tegen inkoopprijs eruit zou zien.’ Het groene energiebedrijf paste daarom hun filosofie toe op artikelen die je in een warenhuis tegenkomt, niet in je meterkast.

De pop-up webstore is geopend vanaf vandaag 12:00 uur tot en met zondag 14 september 2014. Je vindt er elke dag in beperkte oplage een ander product tegen inkoopprijs, en dat scheelt veel!

Maandag: Ray-Ban Wayfarer zonnebril
Dinsdag: Chloé eau de parfum
Woensdag: Herschel Retreat rugzak
Donderdag: Rains Curve jacket
Vrijdag: Beats by Dre koptelefoon
Zaterdag: Marc by Marc Jacobs deisgner bag
Zondag: Eames Lounge Chair van Vitra.

Klik hier voor de website voor meer informatie over Qurrent en de pop-up webstore.

Enjoy your day!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 september 2014 at 10:05

  Wat een bijzondere actie. Goed dat ze het zo laten zien, duidelijker kan haast niet. Er zitten mooie spullen bij.

 • Avatar van Mira
  Reply Mira 9 september 2014 at 17:28

  Ik heb meteen even gekeken, heel tof! Die tas van MJ <3

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 9 september 2014 at 16:16

  Oeh, dat ziet er heel leuk uit… Maar helaas niet zo heel veel voorraad dus ik ga zeker weer achter het net vissen hahaha. Neemt niet weg dat ik dit een mooie actie vind, zeker als je leest om wat voor percentages het gaat wat er bij komt.. Belachelijk eigenlijk, zoveel!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 september 2014 at 14:12

  Mooie artikelen ;-)
  Ik ga meteen even rondkijken……

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.