Beauty

Tip! | Wella Professionals elements haarverzorging

25 september 2014

wella-professionals-elements-haarverzorging-1
Nieuw in het assortiment van Wella Professionals is de Elements haarverzorgingslijn, een collectie haarproducten geïnspireerd op de natuur zonder sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen die helpen om je haar te herstellen. Ik vind het echt heel erg fijn dat er steeds meer algemeen verkrijgbare merken zijn die met ‘schonere’ producten op de markt komen! De producten bevatten onder andere keratine, het hoofdbestanddeel van waaruit het haar is opgebouwd. Kijk mee voor meer informatie en mijn must have uit deze lijn.

Sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen geven bij de meeste mensen geen problemen, maar sommigen gebruiken deze ingrediënten principieel liever niet of krijgen er een jeukerige/droge of juist vette hoofdhuid van. In deze producten zitten deze ingrediënten dus niet en is er het NuTREE complex ontwikkeld met natuurlijke extracten zoals krachtige antioxidanten die beschadiging door vrije radicalen vermindert. Daarnaast heeft het anti-irriterende eigenschappen die de hoofdhuid in evenwicht brengen en verzorgen.

wella-professionals-elements-haarverzorging-2
Mijn favoriete product uit deze lijn is het masker. Hier zit onder andere panthenol in, bekend als provitamine B5 wat diep in het haar doordringt om de binnenste celstructuur van de keratine te herstellen en vocht aan het haar te binden. Verder zit er onder andere creatine, glycerine, histidine, cysteïne, arganolie en esextract in. Een vochtinbrengende en beschermende combinatie met aminozuren, welke het haar versterken en ervoor zorgen dat het haar gladder en zachter aanvoelt zonder volume te verliezen. Ik vind het persoonlijk heel erg fijn om zo’n masker in de avond voor het slapen gaan op mijn haar aan te brengen en vervolgens de volgende ochtend pas uit te wassen. Let wel op als je gevoelig bent voor siliconen, want hiervan zitten er meerdere in dit haarmasker.

Deze hele haarverzorgingslijn heeft een heerlijke geur, een combinatie van basilicum, waterlelie, stervrucht, mandarijn, geranium, gardenia, cederhout, musk en amber. Het klinkt niet alleen als een heerlijk parfum, maar als er echt een geur zou zijn met deze geurnoten zou ik hem zo aanschaffen.. Lovely! Echt zo’n vrouwelijke, frisse en warmzoete geur die ook nog eens best lang subtiel in je haar achterblijft.

De producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij de Wella Professionals salons.

Shampoo 250ml, €15,75
Conditioner 200ml, €21,50
Masker 150ml, €20,25
Leave-in spray 150ml, €20,25

Spreken de schonere haarproducten als bijvoorbeeld deze van Wella Professionals jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 29 september 2014 at 21:52

  Klinkt als een fijne lijn!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 september 2014 at 06:50

  Dit klinkt erg goed. Mijn haar wil momenteel totaal niet, dus misschien is dit wel wat. Het masker lijkt me heerlijk. Fijne review

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 26 september 2014 at 12:42

  Dit zouden wel eens producten kunnen zijn waar ik tegen kan. Ik ga ze eens bekijken in de winkel. Fijn dat je er over schrijft!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 september 2014 at 12:41

  Ik heb deze lijn net ontvangen! Ben benieuwd :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2014 at 09:44

   Ik ben benieuwd hoe de lijn jou zal gaan bevallen, have fun testing!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 25 september 2014 at 10:48

  Dat is inderdaad erg prettig dat er steeds meer merken zich bezig gaan houden om producten op de markt te krijgen zonder allerlei “rommel” erin. Het is dus echt niet noodzakelijk om deze te gebruiken en een goed product te maken….deze producten klinken erg prettig in gebruik….en zijn zeker het overwegen waard…top!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 september 2014 at 08:57

  ben er best benieuwd naar :D

 • Avatar van Karin Bakker
  Reply Karin Bakker 25 september 2014 at 08:36

  Heel fijn dat er steeds meer ‘schonere’ beauty producten komen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 september 2014 at 07:49

  Wat een mooie verpakkingen.
  Het klinkt erg goed. Mooie foto’s en een duidelijke review.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.