Beauty

What’s on my face?! | Flawless face & hot lips

6 september 2014

make-up-look-september-2014-5
Eerder had ik een ‘Make-up in the mixx’-rubriek op de website, maar ik vond deze nieuwe naam (What’s on my face?!) een stuk leuker vandaar een nieuwe naam voor eenzelfde idee. Ik laat hierin enkele favoriete make-upproducten zien die ik regelmatig gebruik in combinatie met enkele nieuwe producten die ik aan het uitproberen ben. Vandaag gaat alles om een flawless face wat natuurlijk een perfecte basis is om de lippen goed op te laten vallen, vandaar de combinatie met de hot lips! Lees verder om te zien welke producten ik allemaal gebruikt heb voor deze look en natuurlijk meer foto’s.

make-up-look-september-2014-2
Flawless face
Om deze egale gezichtsmake-up te creëren heb ik de volgende producten gebruikt, ik zal de nieuwe producten wat uitgebreider behandelen.

Max Factor facefinity all day primer (30ml, €14,99) met een SPF20 zorgt voor een basis waardoor je foundation mooier aanbrengt en beter en langer zal blijven zitten. Hij zorgt er daarnaast ook voor dat je make-up net wat matter zal ogen door de micro correctors die zweet en talg absorberen. Niet heel siliconenachtig en doet erg goed zijn werk, zeker in combinatie met de foundation hieronder
Max Factor facefinity all day flawless 3-in-1 foundation (light Ivory 40) is mijn ultieme favoriet en ik heb er al meerdere flacons van gehad
Essence stay all day long-lasting concealer (10 natural beige) is een goede concealer en nog erg vriendelijk geprijsd ook
Shiseido sheer and perfect compact (10g, €45,00 in I20 natural light ivory) is een poeder wat zorgt voor een lichte dekking, laat poriën minder opvallen, geeft een zacht huidgevoel en oogt niet al te poederig op de huid waardoor het geheel er redelijk natuurlijk uit blijft zien. Het poeder zorgt dat je huid mooi wordt opgelicht en accentueert droge plekjes niet zoals veel andere poeders wel doen
Dr. Hauschka bronzing powder (9gr, €21,50) met een matte finish die zorgt voor net wat meer kleur en definitie in je gezicht zonder te oranje/warm te kleuren, de kleur is dus ook erg goed te gebruiken met een erg lichte huid zoals ik heb. Oh, en de geur van etherische oliën die aan het poeder zit is echt heerlijk ♥ Het poeder zit tijdelijk in een limited edition verpakking die door de Berlijnse kunstenares Tina Berning ontworpen is. Pretty!
Bobbi Brown shimmer brick compact in Rose voor een prachtige glans op de jukbeenderen
Beau de L’Or Divine Sensation (20ml, €24,95) gebruik ik als setting spray wat ervoor zorgt dat de make-up mooier oogt en langer blijft zitten, maar de ingrediënten erin zorgen er ook voor dat de huid iets aanspant, wordt opgefrist, verzacht en gehydrateerd. Perfect dus voor droge huidjes.
Boozyshop B01 flat kabuki waar ik foundation mee aanbreng, love it!

make-up-look-september-2014-3
Wenkbrauwen, ogen en lippen
Ik wilde mijn wenkbrauwen niet te hard aanzetten omdat ik het accent echt op de lippen wilde leggen en de rest zacht wilde houden. Hetzelfde geldt voor de ogen, waardoor ik ervoor koos om geen eyeliner te gebruiken.

Clarins kit sourcils pro (€42,50) is een nieuw wenkbrauwkitje met hierin drie kleuren poeder, een was, een highlighter, mini pincet, spoolie brush en een dubbelzijdige applicator. Erg handig voor onderweg, maar ik ben de laatste tijd toch net wat meer fan van een wenkbrauwpotlood qua gemak
Clarins eclat minute oogschaduwbasis (10ml, €25,00) die zorgt voor een egale basis op de oogleden en dat oogschaduw intenser pakt en beter en langer blijft zitten
Chanel oogschaduwduo in Taupe Délicat, een onmisbaar product voor een subtiele ooglook met een mooie highlighter en een perfecte schaduwkleur
GOSH double precision mascara (black, €10,99) die de wimpers intens kleurt, mooi volume geeft, de krul van de wimperkruller goed vasthoudt en een handige kant met een klein borsteltje bevat voor de onderste wimperhaartjes
Boozyshop A01 blending brush is onmisbaar voor elke make-uplook
Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick (€3,99 in 102 full peach) voor een intense lipkleur in één beweging die best een tijdje blijft zitten. De dekking van een lipstick met het gemak en de verpakking van een gloss. Leuk bedacht en de kleur is prachtig!

make-up-look-september-2014-1
make-up-look-september-2014-4
Zoals je ziet gebruik ik veel verschillende merken in afwisselende prijsklasses door elkaar. Ik heb ook echt niet het idee dat duurdere merken per sé betere producten hebben en doordat ik vanwege mijn werk zoveel producten kan uitproberen is het geweldig om budgetproducten te ontdekken die me enorm verrassen in kwaliteit, zoals in dit artikel de Essence concealer en de Miss Sporty lipstick in glossvorm.

Ik ben gek op een look als hierboven voor een feestje of event overdag. Het staat lekker fris en jong, hoeft gedurende de dag niet bijgewerkt te worden (oké, hooguit de lippen na een hapje en een drankje) en er zit toch nog lekker wat kleur in. De lipkleur is natuurlijk gemakkelijk aan te passen, het is maar net wat bij de gelegenheid of je outfit past :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 september 2014 at 10:08

  Wat zie je er mooi uit, de lipstick is echt heel mooi en staat je goed.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 september 2014 at 02:07

  love die foundation, mijn favoriet :D

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 7 september 2014 at 00:10

  Prachtig. Jij hebt zo’n mooie huid van jezelf dat je de make up haast niet nodig hebt :-) De kleur lippenstift staat je heel goed.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2014 at 08:53

   Dat valt wel mee hoor, maar dankjewel voor je complimenten! :)

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 6 september 2014 at 23:57

  je huid, wauw, echt flawless!

 • Avatar van Dee
  Reply Dee 6 september 2014 at 21:46

  Hey,

  Toen ik aan het googlen was kwam ik jouw artikel tegen uit 2011 over hirsutisme. Ik heb er zelf ook al jaren last van en ik heb 8-10 (zeer pijnlijke) laserbehandelingen gehad in mijn gezicht en dat heeft het alleen maar erger gemaaktin mijn.. Ik vroeg me af of je inmiddels al een oplossing hebt gevonden of wat je hebt geprobeerd/nu doet.

  Je kunt me ook mailen, als je dat wil.

  Groetjes

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2014 at 08:55

   Hallo Dee, bedankt voor je reactie. Ik heb er zelf nog steeds last van helaas. Ik heb een langdurig IPL traject maar we merken dat het nu een beetje stil staat en ik ga binnenkort kijken of laser een optie is. Het blijft dus een erg vervelend punt.. Ik hou je op de hoogte! Ben wel wat angstig voor laser, lees er ook veel negatieve ervaringen over.. Fijne dag!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 6 september 2014 at 12:33

  Wat een mooie producten heb je gebruikt

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 6 september 2014 at 12:07

  Die lipstick… wow! Mooie look!

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 6 september 2014 at 09:59

  Wauw die liquid lipstick staat je echt waanzinnig mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2014 at 08:56

   Ahww dankjewel, leuk om te horen! Toch eens vaker zo’n felle kleur op doen :)

 • Avatar van Eva | Realitijd
  Reply Eva | Realitijd 6 september 2014 at 07:42

  Wat een mooie producten gebruik je!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 september 2014 at 06:13

  Je hebt een leuke naam voor deze rubriek bedacht!
  Mooie look en vooral de palette en de opvallende kleur lipstick zijn prachtig ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 6 september 2014 at 00:59

  Ben echt benieuwd naar die Maxfactor primer, hij lijkt me fijn! En die essence concealer vind ik echt top :D.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 september 2014 at 08:57

   Ik vind hem zeker erg fijn, helemaal in combinatie met die foundation in dezelfde verpakking. Volgens mij ben ik die essence concealer zelfs gaan gebruiken n.a.v. jouw tip :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.