Beauty

Carmen Straight To Go

12 september 2014

carmen-straight-to-go-3
Als je net als ik ervan houd om je tas voor een weekendje weg of vakantie slim in te pakken dan vindt je een stijltang vast ook zo’n onding om mee te moeten nemen. Daar heeft Carmen wat op bedacht, namelijk een snoerloze mini-stijltang: de Straight To Go. Hij is zo compact dat je hem zelfs gewoon in je handtas mee zou kunnen nemen en dat maakt hem ook perfect om mee te nemen als je een volle dag met afspraken hebt en in de avond door moet naar een etentje en je haar wel een opfrisbeurt kan gebruiken bijvoorbeeld.

carmen-straight-to-go-1
Deze Carmen straight to go stijltang is snoerloos – natuurlijk zit er wel een adapter bij zodat je hem op kan laden -, is slechts 19cm lang, is in te stellen op 140, 160 of 180 graden en wordt geleverd met hittebestendig tasje. Ook op kwaliteit hoef je niet in te leveren met dit handige reismodel want de tourmaline-technologie zorgt ervoor dat het haar de natuurlijke oliën behoudt en geeft het een optimale bescherming. Daarnaast zijn de platen keramisch en bewegend waardoor er geen haar klem komt te zitten, het er soepeltjes doorheen glijdt en je er ook makkelijk een krul en/of slag mee kan creëren (oefening baart kunst!).

Eenmaal opgeladen kan de stijltang er voor 25 minuten tegenaan, ideaal dus om even je lok of kapsel bij te werken en mee te nemen op reisjes. De Carmen straight to go stijltang is verkrijgbaar voor €49,99 en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

carmen-straight-to-go-2
Winactie
Ik heb twee leuke, uiteraard nieuwe, Carmen Straight to Go mini-stijltangen liggen die ik graag wil verloten onder mijn trouwe volgers. En alsof de stijltang alleen nog niet leuk genoeg is, ga ik er ook nog mooie beautypakketten bij meesturen. Leuk voor jezelf òf om wellicht iemand anders blij mee te maken. Wat er precies in zal komen te zitten verklap ik nog niet, maar het zullen pakketten voor de echte beautyliefhebbers zijn met producten om jezelf van top tot teen in te kunnen hullen.

Hoe maak je kans op 1 van de 2 pakketten? Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel wat je graag meer zou willen zien op Curvacious.nl. Meer of minder reviews, skincare, parfum, interieur, travel, food/recepten, kids, (plussize) fashion, persoonlijke updates, DIY’s.. Wat er ook maar in je op komt, want ik kan hier zeker van leren! Ik ben benieuwd :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met vrijdag 19 september 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day & good luck!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 19 september 2014 at 12:47

  Ik zou heel graag meer how to do’s willen zien en dan in alle verschillende vormen; haarfohnen, diverse vlechten maken, ooglooks, wimpers verven, wenkbrauwen epileren

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 18 september 2014 at 19:40

  ik doe mee!
  ik zou wat meer artikels over haar willen zien!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 18 september 2014 at 01:18

  Wat een handige haar styler, natuurlijk doe ik heel graag mee, zo een krullenbol als ik kan dat goed gebruiken en gebruikt ook erg vaak een haarstyler…ik zou graag wat meer willen lezen over +size fashion…en dan een beetje betaalbaar…..dat vind ik een leuk onderwerp,ook vind ik artikelen over budget koken erg leuk!

  groetjes Petra

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 17 september 2014 at 21:07

  leuke winacties voor heren.. ben nu alleen maar druk voor mijn schatjes..

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 16 september 2014 at 23:15

  Wauw wat handig een draadloze stijltang! Ik zie het al helemaal voor me; even snel in de auto mn kapsel bijwerken, of gewoon thuis van de ene naar de andere kant van het huis kunnen lopen met stijltang en al :D

  Wat ik altijd erg fijn vind zijn de vergelijkingen van beauty producten, dus meerdere mascara’s en dan voor- en na foto’s, plus- en minpunten. Verder zou ik niet echt iets kunnen noemen :)

  Liefs, Maya

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 16 september 2014 at 12:53

  Jaaaa ik doe graag mee! Mijn haar is niet te temmen momenteel dus ik kan het goed gebruiken!

  Jouw site staat wat mij betreft sowieso al in mijn top 5 van blogs die ik graag volg. Ik lees nu zo’n twee jaar en reageer pas sinds kort eigenlijk… Ik geloof niet dat ik echt iets mis, maar ik geniet vooral van jouw prachtige foto’s. En ik vind het ook erg leuk om dingen over jou, dus de persoonlijke stukken, te lezen. Gewoon omdat je mij een tof mens lijkt en ik het daarom leuk vind om het eea over je te weten te komen :)

  De beauty gerelateerde artikelen vind ik overigens echt van topkwaliteit. Mooie foto’s, duidelijk info en eerlijke mening. Daar hou ik van. Je weet er altijd een mooie combi in te brengen, qua soort artikelen.

  Maar goed, als ik dus echt echt echt iets moet kiezen, kies ik toch voor iets meer persoonlijke artikelen!

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
forever 21 herfst 2014 5 - Pre-fall plussize outfit & Forever21 fall lookbook
Pre-fall plussize outfit & Forever21 fall lookbook

Ahhh wat heerlijk! De winkels beginnen zich meer en meer te vullen met warme en diepe kleuren, zachte breisels, grovere...

Sluiten