Beauty

Carmen Straight To Go

12 september 2014

carmen-straight-to-go-3
Als je net als ik ervan houd om je tas voor een weekendje weg of vakantie slim in te pakken dan vindt je een stijltang vast ook zo’n onding om mee te moeten nemen. Daar heeft Carmen wat op bedacht, namelijk een snoerloze mini-stijltang: de Straight To Go. Hij is zo compact dat je hem zelfs gewoon in je handtas mee zou kunnen nemen en dat maakt hem ook perfect om mee te nemen als je een volle dag met afspraken hebt en in de avond door moet naar een etentje en je haar wel een opfrisbeurt kan gebruiken bijvoorbeeld.

carmen-straight-to-go-1
Deze Carmen straight to go stijltang is snoerloos – natuurlijk zit er wel een adapter bij zodat je hem op kan laden -, is slechts 19cm lang, is in te stellen op 140, 160 of 180 graden en wordt geleverd met hittebestendig tasje. Ook op kwaliteit hoef je niet in te leveren met dit handige reismodel want de tourmaline-technologie zorgt ervoor dat het haar de natuurlijke oliën behoudt en geeft het een optimale bescherming. Daarnaast zijn de platen keramisch en bewegend waardoor er geen haar klem komt te zitten, het er soepeltjes doorheen glijdt en je er ook makkelijk een krul en/of slag mee kan creëren (oefening baart kunst!).

Eenmaal opgeladen kan de stijltang er voor 25 minuten tegenaan, ideaal dus om even je lok of kapsel bij te werken en mee te nemen op reisjes. De Carmen straight to go stijltang is verkrijgbaar voor €49,99 en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

carmen-straight-to-go-2
Winactie
Ik heb twee leuke, uiteraard nieuwe, Carmen Straight to Go mini-stijltangen liggen die ik graag wil verloten onder mijn trouwe volgers. En alsof de stijltang alleen nog niet leuk genoeg is, ga ik er ook nog mooie beautypakketten bij meesturen. Leuk voor jezelf òf om wellicht iemand anders blij mee te maken. Wat er precies in zal komen te zitten verklap ik nog niet, maar het zullen pakketten voor de echte beautyliefhebbers zijn met producten om jezelf van top tot teen in te kunnen hullen.

Hoe maak je kans op 1 van de 2 pakketten? Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel wat je graag meer zou willen zien op Curvacious.nl. Meer of minder reviews, skincare, parfum, interieur, travel, food/recepten, kids, (plussize) fashion, persoonlijke updates, DIY’s.. Wat er ook maar in je op komt, want ik kan hier zeker van leren! Ik ben benieuwd :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met vrijdag 19 september 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day & good luck!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 19 september 2014 at 12:47

  Ik zou heel graag meer how to do’s willen zien en dan in alle verschillende vormen; haarfohnen, diverse vlechten maken, ooglooks, wimpers verven, wenkbrauwen epileren

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 18 september 2014 at 19:40

  ik doe mee!
  ik zou wat meer artikels over haar willen zien!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 18 september 2014 at 01:18

  Wat een handige haar styler, natuurlijk doe ik heel graag mee, zo een krullenbol als ik kan dat goed gebruiken en gebruikt ook erg vaak een haarstyler…ik zou graag wat meer willen lezen over +size fashion…en dan een beetje betaalbaar…..dat vind ik een leuk onderwerp,ook vind ik artikelen over budget koken erg leuk!

  groetjes Petra

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 17 september 2014 at 21:07

  leuke winacties voor heren.. ben nu alleen maar druk voor mijn schatjes..

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 16 september 2014 at 23:15

  Wauw wat handig een draadloze stijltang! Ik zie het al helemaal voor me; even snel in de auto mn kapsel bijwerken, of gewoon thuis van de ene naar de andere kant van het huis kunnen lopen met stijltang en al :D

  Wat ik altijd erg fijn vind zijn de vergelijkingen van beauty producten, dus meerdere mascara’s en dan voor- en na foto’s, plus- en minpunten. Verder zou ik niet echt iets kunnen noemen :)

  Liefs, Maya

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 16 september 2014 at 12:53

  Jaaaa ik doe graag mee! Mijn haar is niet te temmen momenteel dus ik kan het goed gebruiken!

  Jouw site staat wat mij betreft sowieso al in mijn top 5 van blogs die ik graag volg. Ik lees nu zo’n twee jaar en reageer pas sinds kort eigenlijk… Ik geloof niet dat ik echt iets mis, maar ik geniet vooral van jouw prachtige foto’s. En ik vind het ook erg leuk om dingen over jou, dus de persoonlijke stukken, te lezen. Gewoon omdat je mij een tof mens lijkt en ik het daarom leuk vind om het eea over je te weten te komen :)

  De beauty gerelateerde artikelen vind ik overigens echt van topkwaliteit. Mooie foto’s, duidelijk info en eerlijke mening. Daar hou ik van. Je weet er altijd een mooie combi in te brengen, qua soort artikelen.

  Maar goed, als ik dus echt echt echt iets moet kiezen, kies ik toch voor iets meer persoonlijke artikelen!

 • Avatar van ivonne
  Reply ivonne 15 september 2014 at 20:50

  deze is voor mijn collega linda..heeft krullen van zichzelf, vind het verschrikkelijk..dus stijltang is een pre voor haar!! dus ik doe mee voor linda, heeft ze altijd een reserve stijltang achter de hand mocht die van haar kapot gaan!

 • Avatar van hajar
  Reply hajar 15 september 2014 at 19:08

  waaauuw gave winactie , mijn beste vriendins stijltang was nog kapot gegaan en ze is er kapot van haha maar ik wil haar zo graag een nieuwe geven daar zou ze zo blij mee zijn , ik vind reviews wel leuk om te lezen .

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 15 september 2014 at 14:32

  Oh wauw, wat een geweldige prijs. Ik doe mee.
  Wat ik heel leuk vind en waar je me heel blij mee maakt: outfits met bijpassende make-up en haarstijlen voor verschillende gelegenheden (vooral kerst!!!). Nagels vind ik ook leuk, maar af en toe maar. En shoplogs en unboxings zijn super leuk om te zien.Ik lees ook sneller blogs met leuke duidelijke foto’s en/of video’s.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 14 september 2014 at 22:02

  Hoi!
  Ik reageer nooit, ben n stille volger/genieter ;)
  Ik heb zelf een maatje meer en vind het goed en fijn dat er een Nederlandse beauty blogger is die hierover schrijft, je onderscheid je van de rest en dat waardeer ik. Daarom mogen er van mij meer Posts over kleding of shoplogs of outfit van de dag of andere kleding tips en tricks online komen. En ik hou zowieso van reviews dus dat zit wel snor ;)
  Liefs Tamaar

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 14 september 2014 at 20:19

  De outfits vind ik altijd zo leuk, dus die zou ik best wat vaker willen zien hier! Leuke winactie!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 14 september 2014 at 20:05

  Ik vind gezonde recepten en leuke interieur-DIY’s altijd ontzettend leuk om te lezen! Die stijltang lijkt me echt ontzettend handig trouwens, voor naar school bijvoorbeeld aangezien ik een lange tijd moet fietsen!

  Liefs, Britt

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 14 september 2014 at 18:40

  Ah, wat een leuke winactie! Ikzelf studeer in de grote stad, maar zit niet op kamers waardoor ik vaak bij een vriendinnetje blijf slapen wanneer er een feestje is of wanneer het drankje na de lessen weer eens uitloopt. Mijn stijltang inclusief snoer is te groot en lomp om mee te sjouwen dus deze Carmen zou best handig zijn aangezien ik het verschrikkelijk vind om met haar met een mislukt kapsel (lees half gekruld haar, waar hier en daar dan weer wel vrij stijle stukken in zitten..) rond te lopen, staat ook niet zo charmant haha ;)!

  Verder zou ik op je blog enorm graag meer persoonlijke updates zien, updates over alles en nog wat! Ik zou het bijvoorbeeld leuk vinden te lezen hoe verschillend je weken als thuiswerkende vrouw kunnen zijn.. persoonlijk beeld ik me namelijk een erg eentonige dag uit terwijl dit waarschijnlijk niet zo is haha! Ook leuke updates over je dochtertje, huishoudtips en dergelijke zouden in mijn ogen een leuke aanvulling zijn!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 14 september 2014 at 16:37

  Ik doe graag mee.

  Ik zou heel graag meer persoonlijke dingen zien. Ik vind het bijvoorbeeld heel leuk om te lezen wat jij zoal in de week doet. Met heel veel foto’s erbij natuurlijk!

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 14 september 2014 at 16:25

  Wat een leuke win actie, ik zou graag veel tips zien over Make-Up, aanbrengen welke kleuren.

 • Avatar van Tiny
  Reply Tiny 14 september 2014 at 15:45

  Leuke actie Ik wil graag mee doen

 • Avatar van Tess Evea
  Reply Tess Evea 14 september 2014 at 13:42

  Ik ben benieuwd! Ik gebruik zelf vaak een tang van Iso maar ik ben ook wel benieuwd naar Carmen. Ik vind persoonlijk reviews het leukste om te lezen maar daarnaast is misschien een Outfit of the day ook eens leuk? Verder mag een DIY ook wel zo nu en dan wat vaker langskomen.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 14 september 2014 at 12:08

  Oeh ik doe mee! Want ik stijl m’n haar ondanks het hebben van een goede stijltang nooit, omdat het aan het eind van de middag dan alweer een wild beest is. Dus dan is zo’n stijltang best handig om mee te kunnen nemen. Ik vind je reviews sowieso altijd wel fijn dus daar vooral mee door gaan haha. En ik vind outfitfoto’s van jou leuk om te zien en inspirerend, dus daar wil ik best wel wat meer van zien!

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 13 september 2014 at 22:23

  Ik ben dol op haarproducten, en daarom vind ik het superleuk om reviews over hair styling producten te lezen. Ook vind ik alles leuk wat met fashion te maken heeft. Ik zou graag meer DIYs over kleding en accessoires willen zien. :)

  • Avatar van Florine
   Reply Florine 13 september 2014 at 22:48

   Hoi,
   Ik zou graa wat meer DIYs zien hier :)

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 13 september 2014 at 21:17

  Ben gek op interieur en wonen in comibinatie met diy Lijkt mij heel leuk om daar meer over te lezen

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 13 september 2014 at 19:15

  Ik vind reviews altijd wel leuk, zouden er misschien wat meer mogen zijn! :)

 • Avatar van Linda Raaijmakers
  Reply Linda Raaijmakers 13 september 2014 at 15:47

  Ik zie graag meer van kids. Lijkt me leuk met een tweeling van 9 maanden :D

 • Avatar van E. Wins
  Reply E. Wins 13 september 2014 at 14:09

  Als mn haar maar goed zit

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 13 september 2014 at 09:18

  Ik vind je site echt geweldig en kom altijd heel graag langs voor leuke tips of verhalen! Het lijkt me leuk om meer ideetjes voor superfood op je site terug te vinden. Dat is mijn nieuwe verslaving :)

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 13 september 2014 at 08:42

  Dit wil ik wel winnen. Leuke actie!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 13 september 2014 at 00:16

  Hoihoi! Toen ik naar Bloglovin ging, en dit bericht zag werd ik meteen enthousiast! Ik zou graag wat meer reviews willen lezen over bijvoorbeeld make-up, nagellak en haarproducten! Ook outfits of the day of what would i wear to…. zouden leuk zijn! Ik hoop heel erg dat ik win! Ik stijl mijn haren meestal elke dag, een nieuwe stijltang zou echt super zijn!

  Groetjes Amber!

 • Avatar van elly van dongen
  Reply elly van dongen 12 september 2014 at 23:32

  zou echt iets voor mij zijn!

 • Avatar van Sandra Visser
  Reply Sandra Visser 12 september 2014 at 23:21

  Make-up advies voor tienermeisjes. Haarstijltips voor kroeshaar. Mijn bijna 13 jarige dochter zou veel aan de tips hebben.
  Van mama neemt ze toch niks aan… de stijltang zou een mooi kado zijn voor haar verjaardag in november.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 12 september 2014 at 23:03

  Ik ben heel tevreden over het aanbod. En mijn interesse ligt vooral bij reviews (vooral van noviteiten) en DIY’s. Deze te winnen prijs (prijzenpakket eigenlijk) vind ik geweldig.

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 12 september 2014 at 22:47

  Mijn ontembare haar vereist een goede stijltang, van pas komt hij dus zeker.
  Ik vind de site prima en afwisselend. Voor mij mag er nog meer kids in en persoonlijke verhalen boeien mij ook bijna altijd.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 12 september 2014 at 21:08

  Gaaf, ik doe graag mee! Ik lees altijd graag reviews van make-up, parfum en skincare maar ben ook dol op persoonlijke artikelen en DIY’s! :) Deze stijltang zou mij super goed van pas komen… :)

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 12 september 2014 at 20:40

  Ik doe graag mee. Ik zou wel meer DIY’s willen lezen en persoonlijke updates.

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 12 september 2014 at 20:20

  Ook ik doe graag mee. Ideaal om mee te nemen naar mijn werk, zodat ik in de pauze nog even kan stylen!
  Ik zou graag wat meer interieurtips zien, verder ben ik super tevreden. Ga zo door zou ik zeggen.

 • Avatar van Sevda
  Reply Sevda 12 september 2014 at 19:46

  Wat leuk! Ik zou deze stijltang goed kunnen gebruiken, mijn koffer zit vaak vol met de benodigdheden voor mijn zoontje. Dus een stijltang to go zou perfect zijn! Ik kom graag op je blog voor plussize fashion en reviews. Ik zou het leuk vinden om food en recepten vaker te zien op je blog! Ik ga heel hard duimen, succes met de verloting :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 september 2014 at 19:44

  awesome actie, ik doe graag mee :D wat ik graag meer zou willen zien is misschien wat meer opvallende make-up looks en wat nail art :)

 • Avatar van Ilse prins
  Reply Ilse prins 12 september 2014 at 19:23

  Ik zou graag wat meer koopjes willen zien hahah.. Ik als echte koopjesjager weet de koopjes overal te vinden, zonde om jezelf zo tekort te doen in je portemonnee toch;-)
  Daarnaast doe ik supergraag mee met je actie, scheelt mij weer in mn portemonnee natuurlijk hihi. Dit lijkt me een superhandige tang, wie weet krijg ik zo mn haren eens in bedwang!
  Groetjes ilse
  fijn weekend

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 12 september 2014 at 19:02

  Wow wat een leuke aktie daar doe ik graag aan mee natuurlijk. Ik vind je blog eigenlijk al erg leuk en gevarieerd. Je maakt hele mooie foto’s. Fashion vind ik erg leuk dus daar mag van mij best meer van. Ik ben zelf geen plus-size maar dat maakt mij niets uit. Een goed artikel is een goed artikel nietwaar? Wat wellicht leuk is om een keer (per kwartaal bijv) een soort terugblik te doen over de gereviewde artikelen. Welke ben je blijven gebruiken, welke vielen later toch tegen of juist andersom was eerst niet zo van onder de indruk maar bleken bij gebruik toch fijn te zijn? Succes met alle input in elk geval!

 • Avatar van chafia
  Reply chafia 12 september 2014 at 18:13

  Wat een super actie, ik doe heel graag mee,
  Dus meer DIY, en video’s over beauty.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 12 september 2014 at 17:44

  Toffe winactie :-). Goh, moeilijk om te zeggen wat ik meer wil op je site. Ik hou wel van de afwisseling. Meestal vind ik het wel interessant om verzamelartikelen te zien, dus niet een review van maar een product, maar van meerdere in één keer. En er mogen er zeker tussen zitten die tegenvallen, zeker van duurdere producten… Altijd een tegenvaller als je zuurverdiende centjes opgaan aan iets dat het niet waard was…

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 12 september 2014 at 17:41

  Ik ben dol op jouw skincare blogs. Ik heb een beetje een felijksoortige moeilijke huid. En zie op jouw blog vaak dingen voorbij komen die erg goed lijken.

  Meer recepten vind ik ook altijd goed. Maar krijg bij jouw blog altijd meer het idee dat beauty echt jouw ding is

 • Avatar van margriet kuper
  Reply margriet kuper 12 september 2014 at 16:32

  wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. Leuk dat je er een verrassingseffect in houdt. Niet om te slijmen maar ik vind je blog leuk zoals ie is (variatie en afwisseling)…eventueel vind ik meer nagellakartikelen/ swatches leuk vinden maar dit is geen must.

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 12 september 2014 at 16:31

  wat een super tof cadeau,ik doe zeker mee

 • Avatar van Sonja de Jager
  Reply Sonja de Jager 12 september 2014 at 16:11

  Ik zou graag (meer) “how to do’s” willen zien. Dus hoe doe ik iets met een filmpje erbij. Dus hoe maak ik een mooie eyeliner of kan ik mijn nagels in een mooie vorm/model vijlen (met filmpje).

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 12 september 2014 at 14:09

  Afwisselt artikel vind ik leuks. Alle artikels zijn welkom vooral als er giveaway tussendoor ;)
  Ik doe mee…zo graag stijl haar hebben

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 12 september 2014 at 14:07

  Super leuk! Ik waag graag mijn kans, want ik ga in oktober nog op vakantie naar de zon. En dan is zo’n mini stijltang wel super handig om mee te nemen op reis.

  Wat zou ik graag meer zien? Ik vind het super handig om reviews te lezen over skincare producten en vooral merken die te koop zijn bij instituten en salons.

 • Avatar van Dominique
  Reply Dominique 12 september 2014 at 13:39

  Super leuk! Ik ben heel erg benieuwd wat er in het pakket zit :). Ook is de stijltang ontzettend handig als ik weer eens een weekend weg ben!
  Ik zou graag meer DIY zien en meer recepten.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 12 september 2014 at 13:26

  Wat een leuke actie.
  Ik loot graag mee.
  Je blog volg ik al heel lang en ik vind het leuk dat het afwisselend is in de onderwerpen vooral van artikelen over een weekendje weg ed geniet ik.
  Meer reviews en interieur zou ik wel waarderen.
  Kortom ga gewoon zo door!

 • Avatar van Annoeska
  Reply Annoeska 12 september 2014 at 12:22

  Ik zou graag meer zien over budget fashion en skincare:)
  En ik doe mee met de winactie

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 12 september 2014 at 12:10

  Handig idee,daar kan ik wel wat mee.
  Ik loot graag mee voor deze praktische prijs.

 • Avatar van renee
  Reply renee 12 september 2014 at 11:09

  Wat een ontzettende handige stijltang is dit! Ik werk zelf in de horeca en mijn haar kan na mijn werk altijd wel even een tang gebruiken wanneer ik na mijn werk ga stappen dus dit zou echt super handig zijn!
  Verder lees ik voornamelijk reviews dus daar mag je er altijd meer van posten natuurlijk! :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 september 2014 at 11:01

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee. Voor mij is een gewone stijltang te zwaar om vast te houden dus dit zou ideaal zijn. Wist ook niet dat dit er was,
  Ik vind je site heel goed wat afwisseling betreft, iets meer lifestyle, dus woninginrichting en dat soort gerelateerde artikelen zou leuk zijn, ook persoonlijke updates zijn erg leuk, maar je hebt het al goed in evenwicht, van mij mag je het ook zo laten.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 12 september 2014 at 10:41

  Alhoewel ik je blog al top vind, lijkt het me vooral leuk om nog meer productreviews te zien (ook van skin care individueel), iets meer travel (altijd goed) en interieurinspiratie zoals waar bijvoorbeeld al je beautyproducten te laten, wat te doen met washi tape (die vond ik echt leuk en handig) en interieurinspiratie per seizoen.

  Maar vooral ook blijven doen wat je altijd al deed! :)

 • Avatar van Linda Achterb erg
  Reply Linda Achterb erg 12 september 2014 at 10:03

  Ik waag een kansje, mijn vorige gewonnen stijltang heb ik nl. 2 maanden geleden aan mijn lieve veel jongere zusje Cindy Peters gegeven, zij woont in Engeland en logeerde bij mij en was er helemaal weg van!!! Ze styled haar haar èlke dag! Wat doe je dan..je geeft hem aan haar! Maar nu ik deze review lees lijkt me dit superhandigg voor mezelf!!! Wist niet eens dat die bestond, ik loot graag mee! Handig voor de figuraties, tijdens wachttijden haar in model stylen!!!

 • Avatar van Monique Feller
  Reply Monique Feller 12 september 2014 at 09:26

  Voor mijn dochter zou dit super zijn…..ze wil er al zo lang eentje……..superactie

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 12 september 2014 at 09:24

  Wat een leuke actie! Ik doe mee :-)

  Het is al een keer geschreven maar ook ik vind de afwisseling van de artikelen prima.

  Zelf vind ik de reviews altijd erg handig, maar recepten zijn ook altijd welkom.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 12 september 2014 at 09:20

  Wat een heerlijke winactie. Zoals je het nu doet, is het al heerlijk lezen – maar meer reistips & DIY zijn altijd welkom! Net als persoonlijke updates met je WW-ontwikkelingen & je prachtige dochtertje! :)

 • Avatar van Inge | blogboutique
  Reply Inge | blogboutique 12 september 2014 at 09:10

  Wat een ontzettend leuke winactie.

  Ik vind diy’s, recept(en) en persoonlijke updates altijd heel erg leuk, dus dat zou ik graag meer willen zien!

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 12 september 2014 at 09:03

  Wat een ontzettend gave winactie! Ik vind dat je al heel goed afwisselt met de onderwerpen. Wel vond ik laatst het recept wat je deelde erg leuk. Misschien kan je dat wat vaker doen?

 • Avatar van sabine
  Reply sabine 12 september 2014 at 08:11

  Ik zou zelf meer plussize atrikelen willen zien, tips en trucs hoe een buikje te verdoezelen, wat bij jou figuur past kwa kleding etc. En misschien artikelen voor New mommies?? Altijd leuk toch ;)
  Liefs!

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 12 september 2014 at 07:48

  kan echt niet zeggen dat ik iets mis, dit is wel weer een hele leuke actie

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 12 september 2014 at 07:48

  hoi! hoe meer reviews al beter :D ook hou ik van negatieve reviews, dan weet ik wat ik niet moet kopen. Groetjes!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 september 2014 at 07:14

  Super leuk, ik doe mee!
  Wat ik meer zou willen zien vind ik lastig om te zeggen, omdat je het naar mijn idee juist al heel goed afwisselt!

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 12 september 2014 at 06:44

  Oh wat een gave actie! Ik doe graag mee. Ik vind zelf de balans op je blog tussen de verschillende onderwerpen goed, maar als ik toch iets moet noemen zou ik meer recepten en DIY’s willen zien.

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 12 september 2014 at 06:35

  Super leuke winactie :) Ik vind je reviews het leuks (ook al laat ik niet vaak een comment achter), dus meer reviews zou leuk zijn. Je afwisseling van merken vind ik ook leuk, daar niks aan te doen :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 september 2014 at 06:03

  Waanzinnige actie en ik doe dan ook heel graag mee om hiermee mijn kapsel mooi te kunnen stylen ;-)
  Ik vindt je blog erg look maar zou ook heel graag iets meer willen zien over hoe men een woning leuk zou kunnen inrichten.
  Het is zo leuk om de updates te zien hoe goed jij bezig bent met afvallen, wat je zoal eet en drinkt. Hoe jullie dochtertje groeit wat ze allemaal eet, drinkt en hoe ze zich ontwikkeld. Maar vooral wat je voor haar nodig hebt en moet kopen.
  Ik hoop nog jaren lang te kunnen genieten van je blog!
  Mijn email had ik vermeld in de balk hierboven ;-)

  Mooie dag Xoxo

 • Avatar van Felicia Rodrigues dos Santos
  Reply Felicia Rodrigues dos Santos 12 september 2014 at 02:21

  Wat een leuke winactie! Ik ben voor een paar maanden in het buitenland, dus dan wordt het wel erg duur om op te sturen voor je. Volgende keer doe ik graag mee.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.