Beauty Fashion

Win! | Clarins, Fab. & Karma

28 september 2014

winactie Fab Clarins Karma 1 - Win! | Clarins, Fab. & Karma
Het gaat goed met Curvacious! Waar ik eerst wat angstig was dat het eind vorig jaar met de vermoeidheid van de zwangerschap wat minder zou worden, bleven veel trouwe lezers terugkomen en kwamen er veel nieuwe bezoekers bij. Hier ben ik natuurlijk enorm blij mee en ik vind het geweldig dat ik nog steeds fulltime met mijn site als bedrijf bezig kan zijn. Om jullie te bedanken geef ik wel vaker producten weg via winacties, maar vandaag even een bijzondere waarbij ik enkele favorieten weg ga geven; 2 x Karma ‘double dots style’ oorbellen, een pastelroze Fab. smartphone wallet èn 3 x een Clarins Eclat Minute lip perfector in een kleur naar keuze. Kijk mee voor meer info!

winactie Fab Clarins Karma 6 - Win! | Clarins, Fab. & Karma
winactie Fab Clarins Karma 5 - Win! | Clarins, Fab. & Karma
2 x Karma ‘double dots style’ oorbellen in Black Crystal of White Crystal
Ze worden massaal gespot op de catwalk en menig celeb draagt ze en vandaag mag ik maar liefst twee paar weg gaan geven. Hierboven zie je de Black Crystal variant op de foto’s, maar je kan ook kiezen uit de White Crystal variant als je wint. Met deze oorbellen wordt het knopje àchter de oorlel ineens een echte eyecatcher wat zorgt voor een verrassende look. Je draagt het subtiele knopje voor en de grotere bol aan de achterkant wat stijlvol en vrouwelijk staat maar ook wat stoers heeft.

Volg de Facebookpagina van Karma en volg de stappen onderaan dit artikel om kans te maken op deze prijs.

winactie Fab Clarins Karma 2 - Win! | Clarins, Fab. & Karma
1 x Fab. smartphone wallet
Deze stijlvolle smartphone wallet in zalmroze/pastelroze van het populaire tassenmerk Fab. is een gewild exemplaar en is in webwinkels vaak tijden uitverkocht. De stevige kunstlederen clutch bevat goudkleurige hartvormige studs, een goudkleurige binnenkant met een handige vakverdeling en heeft een polsbandje waardoor je met uitgaan niet meer nodig hebt dan dit. Naast alle iPhone modellen past zelfs een Samsung Note 3 er precies in, yay!

Deze prijs is beschikbaar gesteld door iPhone-cases.nl, bekijk de website en het aanbod in hoesjes (ook voor de iPhone 6!) hier.

winactie Fab Clarins Karma 3 - Win! | Clarins, Fab. & Karma
winactie Fab Clarins Karma 4 - Win! | Clarins, Fab. & Karma
3 x Clarins Eclat Minute natural lip perfector
En last but not least mag ik ook nog drie keer mijn favoriete lippenbalsem/lipgloss weggeven in een kleur naar keuze. Dit product is een gekleurde lippenbalsem en is dus perfect voor tijdens de wisselende seizoenen zoals nu waarbij de lippen weer net wat droger gaan worden en de extra verzorging wel kunnen gebruiken. Er zit onder andere shae boter, wilde mango extract, olijfextract, vitamine A en vitamine E in wat de lippen zacht maakt, verzorgt en voedt en de kleuren zijn allemaal erg mooi om alleen te dragen, maar kunnen ook goed over een lipstick worden aangebracht. Helemaal fijn: ze voelen niet plakkerig aan op de lippen! Op de foto zie je de kleur 05 Candy Shimmer, een koraalroze kleur met een heel subtiel goudkleurig shimmertje.

Deze prijs is beschikbaar gesteld door Clarins webwinkel Belissima. Je krijgt hier altijd 10% korting op de standaard verkoopprijs èn luxe miniaturen bij je bestelling ♥

Hoe maak je kans?
– Volg mij via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’
– Laat een reactie achter onder dit artikel met de prijs waarvoor je meedoet en eventueel aanvullend welke kleur.
– Meedoen kan t/m 5 oktober 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 28 november 2014 at 09:18

  Hahaha, zie nu dat ik te laat ben, helaas! :-(

  Groetjes,
  Ellis

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 28 november 2014 at 09:17

  Hallo Desirée,

  Heel graag zou ik de Karma Black Crystal Double Dots willen winnen! Ik ben een echte fan
  ! :-D

  Groetjes,
  Ellis

 • Avatar van mandy haenen
  Reply mandy haenen 5 oktober 2014 at 23:02

  Hey!

  Ik volg jou al een hele tijd op twitter.
  Leuke winactie!
  Ik wil dan ook graag meedoen voor de smartphone wallet,
  echt heel leuk!

  Groetjes Mandy

 • Avatar van Geertje Hoekstra
  Reply Geertje Hoekstra 5 oktober 2014 at 21:37

  Hejhej!
  Ik doe graag mee voor de Karma Double Dots oorbellen ! Ik vind ze supergaaf, en het past bij mijn uberstoere kapsel wat ik draag :D… Leuk voor bij feestjes, en gewoon voor overdag…
  Groetjes, een stoere dame,
  Geertje.

  • Avatar van Geertje Hoekstra
   Reply Geertje Hoekstra 5 oktober 2014 at 21:38

   En ik ga voor de zwarte uitvoering, uiteraard :D

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 5 oktober 2014 at 19:28

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 5 oktober 2014 at 19:26

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee voor de fab wallet. Wat een prachtige portemonnee!

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 5 oktober 2014 at 19:13

  Oe die oorbellen!! En dan wit. Ik volg je uhm overal al haha dus ik hoef alleen maar deze reactie te plaatsen!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 5 oktober 2014 at 18:47

  Als ik zou mogen kiezen de Karma double dots style White crystal.
  Super aktie

 • Avatar van Fay
  Reply Fay 5 oktober 2014 at 16:10

  Wat een leuke prijsjes! Ik zou graag mee willen doen voor de lip protector in de kleur 05, die is zo mooi! Ik volg je al een tijdje op BL. Super dat het zo goed gaat!

 • Avatar van Northflix
  Reply Northflix 5 oktober 2014 at 11:13

  Ik doe graag mee voor de prachtige Fab. smartphone wallet.
  Ik volg je via Bloglovin.
  Ben zelf ook pas begonnen met bloggen.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 4 oktober 2014 at 13:16

  Ik doe graag mee voor de Fab SmartPhone Case! Zo mooi! :-)

 • Avatar van Laura Donraadt
  Reply Laura Donraadt 4 oktober 2014 at 07:58

  I love it !! De Fab smartphone wallet vind ik geweldig !

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 3 oktober 2014 at 15:25

  De Fab smartphone wallet zou uitkomen. Mijn Iphone gaat nu heel zielig zonder hoesje door het leven.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 3 oktober 2014 at 13:41

  Ik doe heeel graag mee voor de smartphone wallet!

  Volg je overal al ^_^

 • Avatar van Geralda Dirksen
  Reply Geralda Dirksen 3 oktober 2014 at 12:59

  De Karma oorbellen, Echt super gaaf. Kleur maakt niet uit. Ik zag ze laatst voor het eerst bij mn vriendin toen ze ging trouwen en was meteen verkocht :-)

 • Avatar van Alinda Bikker-Kooyman
  Reply Alinda Bikker-Kooyman 2 oktober 2014 at 14:43

  Wauwww die Fab. smartphone wallet!! Als ik toch mag kiezen kies ik zeker die! Staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje :)

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty, Fashion
skincare routine september 2014 3 - Mijn skincare routine | September
Mijn skincare routine | September

Op dit moment is mijn huid redelijk rustig en heb ik - op de maandelijkse onzuiverheidjes na - een huid...

Close