Beauty

Favoriete beautyproducten september 2014

1 oktober 2014

favorieten-beauty-september-2014-5
Het is alweer de eerste van de maand en hiermee is het laatste kwartaal van 2014 alweer ingegaan. Voor je het weet kan de klok weer een uur achteruit, vieren we Sinterklaas en komt ook Kerst de hoek om kijken.. Ik heb er dit jaar extra veel zin in, want het zijn voor ons de eerste feestdagen als papa en mama ♥ Maar goed, even bij het moment blijven: de favoriete beautyproducten van september! Ik laat weer slechts 5 producten zijn, mijn toppers-der-toppers en ik had er geen enkele moeite mee om ze uit te zoeken deze keer. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

sally-hansen-miracle-gel-review-5
Sally Hansen miracle gel nagellak
Wat een geweldige introductie, ik ben helemaal om! Ik heb nu al verschillende kleuren echt een langere periode getest en ze blijven sowieso een week mooi op mijn nagels (al laat ik in dit artikel ook het resultaat na twee weken zien inclusief meer kleuren en een uitgebreide review). Mijn ultieme tip: zorg dat je nagels vetvrij zijn voor je begint, lak ook de tip goed mee en wacht na de topcoat even 10 minuutjes voor je verder gaat met je dagelijkse bezigheden. Het is dat ik regelmatig nagellak ‘moet’ (wil!) swatchen voor de site, anders zou ik alleen nog maar deze nagellak dragen.

skincare-routine-september-2014-2
Embryolisse lait-crème concentré
Tsjah, we hadden er in het verleden al meerdere tubes van opgemaakt hier in huis dus toen ik op zoek was naar een fijne moisturizer voor overdag nu het buiten wat wisselvalliger begint te worden hoefde ik niet lang na te denken. De crème bestaat uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten, vetzuren en vitamines waardoor je huid alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, het herstelt de lipidelaag van de huid en versnelt de celvernieuwing. Je hebt maar een klein beetje nodig per keer, het laat zich gemakkelijk uitsmeren en zorgt voor een lekkere soepele en zachte huid. Dat ‘ie ook nog eens erg betaalbaar is is natuurlijk ook mooi meegenomen!

estee-lauder-modern-muse-2
Estée Lauder modern muse
Oh, wat vind ik dit toch een lekkere geur! Ik betrap mijzelf erop dat ik deze eau de parfum er toch wel echt heel erg vaak bij pak sinds ik hem in huis heb. Je ruikt er jasmijn, kamperfoelie, mandarijn, tuberoos, lelies, patchouli, vanille en muskus in wat een elegante, vrouwelijke en romantische geur maakt. Perfect voor iedere dag, elke gelegenheid en hij kan het hele jaar door ♥ Zeker eens gaan besnuffelen als je in de parfumerie bent.

winactie-Fab-Clarins-Karma-3
Clarins eclat minute natural lip perfector
Ik heb in het verleden al eens eerder een fullsize en enkele travelsizes van dit product gehad, maar sinds kort heb ik een nieuwe kleur aan mijn collectie toe kunnen voegen. Het perfecte lipproduct als je geen keuze wil maken tussen een goede lipverzorging en een mooie kleur. Perfect dus voor de wisseling van de seizoenen (èn ik mag er drie in een kleur naar keuze weggeven, klik hier voor de winactie) en de kleur Candy Shimmer geeft een perfecte my-lips-but-better effect.

favorieten-beauty-september-2014-6
Rituals mei dao bodycrème
De geur van deze bodycrème is echt zo lekker zacht, fris en bloemig dat ik me er de hele dag in zou willen baden en de werking is ook nog eens erg prettig voor mijn drogere huid. Hij smeert lekker uit, trekt redelijk vlot in en zorgt ervoor dat mijn huid weer lekker zacht en comfortabel aanvoelt. Er zit onder andere glycerine, shea boter, zonnebloemolie, cacaoboter, plantenextracten en vitamine E in. De heerlijke geur blijft ook nog eens flink lang subtiel achter op de huid.   Love it!

Welk product was jouw favoriet afgelopen maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 5 oktober 2014 at 18:19

  Hele mooie producten!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 2 oktober 2014 at 08:20

  Het Sally Hansen, lakje heeft zo een ontzettend mooie tint, daar word ik gewoon een beetje vrolijk van…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 oktober 2014 at 06:50

  Wat een mooie producten, de Sally Hansen lak hoop ik, deze week te kunnen gaan kopen, het lijkt mij echt ideaal. Je luchtje Modern Muse, heb ik pas even geroken en ik snap dat je die vaak draagt, wat is dat een lekkere geur. Net als de Rituals bodycreme, die is zo lekker, daar blijf je mee smeren. Over de Embryolisse creme hoor ik veel verschillende dingen maar ik ben er wel erg nieuwsgierig naar dus die komt er vast nog wel een keer,
  Zelf heb ik het nieuwe parfum van Yes Rocher gekocht , Quelques Notes d’Armour en die is zo lekker, echt mijn favoriet nu en ik ben momenteel groot fan van de Dove purely pampering body olie, die is zo fijn en maakt mijn huid super zacht. Vind dit altijd een erg leuk artikel.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 oktober 2014 at 09:37

   De Dove olie is ook zo lekker inderdaad! Mocht je trouwens de Sally Hansen lak willen kopen: deze week krijg je bij Etos de topcoat gratis, scheelt weer de helft :)

   • Avatar van Linda
    Reply Linda 4 oktober 2014 at 06:38

    Bedankt voor de tip, ik ga straks even kijken, want dat scheelt echt veel, anders is de eerste aanschaf best prijzig, al heb ik het er wel voor over, lees er zoveel goede ervaringen mee.

 • Avatar van Deisy
  Reply Deisy 1 oktober 2014 at 21:48

  De Rituals mei dao bodycrème is echt heerlijk: ben er zelf ook helemaal verkikkerd (wat een grappig woord haha) op! Die geur van Estée Lauder heb ik nog niet geroken, maar als ik zie hoe positief jij erover bent denk ik dat ik toch snel even langs de Douglas ga ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 oktober 2014 at 20:06

  mooie nagellak :D

 • Avatar van mariekr
  Reply mariekr 1 oktober 2014 at 19:19

  Wat een mooie producten. De modern Muse heb ik laatst in de parfumerie geprobeerd, wat een heerlijke geur zeg! en een mooi paars pakje van de sally hansen miracle gel staat klaar om vanavond te proberen, ik ga je tips zeker ter harte nemen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 oktober 2014 at 09:34

   Ik ben erg benieuwd.. Hoe bevalt de Sally Hansen lak je tot nu toe? Hielpen de tips met het aanbrengen?

   • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 2 oktober 2014 at 18:30

    Bevalt tot nu toe goed! Aanbrengen ging perfect, dus ik vermoed dat de tips hebben geholpen haha. Wel heb ik het idee dat de nagellak meer glanst zonder de topcoat. Die lakt ook een beetje streperig, had jij dat ook?

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 2 oktober 2014 at 18:43

     Hi Marieke, nee hier heb ik geen last van. Misschien iets minder zuinig lakken? Ik weet het ook niet anders..

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 1 oktober 2014 at 18:21

  Mooie favorieten! Ik ben ook dol op de Rituals Mei Dao body cream, zo’n onwijs lekkere geur.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 1 oktober 2014 at 17:02

  Heb die van Rituals alleen nog maar geroken, zou ‘m graag willen hebben :-) Die lakjes van Sally Hansen zijn erg mooi, al lees ik er veel verschillende dingen over. Wie weet schaf ik er nog eens eentje aan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2014 at 18:13

   Ik denk dat het bij de Sally Hansen lakken ook erg ligt aan de kwaliteit van de nagels, of ze van tevoren vetvrij gemaakt zijn, wat je zoal doet gedurende de dag.. Altijd lastig om uit te gaan van een review.. Maar mocht je het zelf gaan proberen, dan ben ik alvast erg benieuwd naar jouw ervaring! :)

   • Avatar van NailTalk
    Reply NailTalk 1 oktober 2014 at 18:32

    Ah, wat leuk! :-) En helemaal mee eens! Sommigen weten ook niet dat je beter niet je nagels kunt lakken na het douchen bijvoorbeeld. Dus het zal inderdaad ook verschillende resultaten geven!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 oktober 2014 at 13:28

  Wat een mooie kleur nagellak

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2014 at 18:14

   Hi Manon, lekker zomers kleurtje he?! Ik ben er zelf ook gek op!

   • Avatar van Manon
    Reply Manon 1 oktober 2014 at 21:02

    Ja echt wel!! maar ik vind hem voor de herfst ook heel leuk

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 2 oktober 2014 at 09:35

     Ik draag zelf ook gerust de zomerse roze tinten het hele jaar door, lekker fris en girly! ♥

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 1 oktober 2014 at 11:50

  Lekkere producten!! De embryolisse creme is zo fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2014 at 18:15

   Het is ook echt een heerlijke crème! Ik snap de hype eromheen wel, want hier komt hij ook elke herfst/winter weer terug in huis ♥

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 oktober 2014 at 09:34

  De Sally Hansen nagellak ben ik echt heel erg benieuwd naar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2014 at 18:14

   Pssst, ik kan alvast verklappen dat hier binnenkort een toffe winactie mee komt ;)

   • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 2 oktober 2014 at 09:52

    Oh! :D Dan ga ik zeker te weten mee doen, leuk! En bedankt dat je het laat weten :)

 • Avatar van Sheila
  Reply Sheila 1 oktober 2014 at 08:47

  De embryolisse is hier al maanden de favoriete dag en nachtcreme, geweldig product voor superprijs. – Via Facebook

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 1 oktober 2014 at 06:51

  Ik ben erg benieuwd naar de Sally Hansen miracle gel nagellak. Fijn te lezen dat deze je heel goed bevalt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2014 at 18:15

   Ja, ik ben er echt tevreden over en heb nu al meerdere kleurtjes getest. Je zou bijna niets anders meer willen haha!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 oktober 2014 at 05:19

  Dat zijn mooie en fijne favorieten ;-)
  Vooral de gel nagellak, de modern muse en de parfum!

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2014 at 18:17

   Heerlijke producten he? Modern Muse is zo lekker! Heb je hem zelf al besnuffeld in de parfumerie?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.