Huis & interieur Mama & Kind

Love it! | Huggy Buddha

29 oktober 2014

huggy-buddha-12
Toen ik onlangs de vraag kreeg of ik het leuk zou vinden inspiratietips te bedenken en te delen met deze schattige Huggy Buddha, was ik hier direct enthousiast over. Deze boeddha in superzachte knuffelvorm is een Nederlands product welke is geïnspireerd op de reizende boeddhistische monnik Budai, die mensen leerde dat geluk in kleine dingen zit. De Huggy Buddha staat daarnaast voor voorspoed en geluk en is natuurlijk een perfect kraamcadeautje en staat leuk op de babykamer, maar er zijn verschillende manieren waarop je deze verder een leuk plekje in huis kan geven. Vandaag deel ik enkele tips èn mag ik een schattige Huggy Buddha weggeven :)

huggy-buddha-8
huggy-buddha-10
De Huggy Buddha is er in verschillende formaten en elk formaat heeft een eigen labeltje met een mooie wens en ruimte om dit te personaliseren. Er is een grote variant verkrijgbaar in grijs/taupe van 25cm hoog, een juniorvariant van 19cm hoog die in drie kleuren verkrijgbaar is (taupe, pastelblauw en pastelroze) en er is ook een talismanvariant van 8cm hoog die je aan je sleutelbos of bijvoorbeeld aan je tas kan hangen. De prijzen variëren van €12,95 tot €39,95 en ze zijn verkrijgbaar bij verschillende salons, cadeauwinkels en woonwinkels verspreid door het land.

Wist je trouwens dat het een fabeltje is dat je een buddha niet voor jezelf zou mogen kopen? Deze bewering blijft hardnekkig rondgaan, maar een boeddha kiest jòu uit. Dus gekregen of gekocht, het is altijd goed ♥

huggy-buddha-2
huggy-buddha-1
huggy-buddha-3
huggy-buddha-4
huggy-buddha-6
huggy-buddha-7
huggy-buddha-5
huggy-buddha-9
Naast een leuk plekje op de babykamer om een kleintje liefde, voorspoed en geluk toe te wensen kan je deze speelse variant natuurlijk op elke plek in je huis neerzetten waar je anders een boeddha neer zou zetten. Gecombineerd met een mooie kast, een paar boeken, wat kaarsen (natuurlijk wel op veilige afstand!), wierook en edelstenen creëer je zo een intiem hoekje wat veel sfeer geeft. Of zet het goedlachse mannetje gezellig in de hoek van de bank, waardoor hij gecombineerd met wat kussens helemaal knusjes in elk interieur past.

Ook leuk is de trend van de glazen stolpen die je tegenwoordig veel ziet en die op veel verschillende plekken te koop zijn. Zet je Huggy hierin voor een wat meer chique effect èn je beschermt hem gelijk tegen stof. Ik heb mijn Huggy Buddha hier in een soort van nisje gezet die ik creëerde door de trendy koperkleurige draadmandjes aan de wand te hangen. Hier kan je trouwens nog veel meer leuks/handigs mee doen, wat te denken om er bijvoorbeeld in de hal shawls en handschoenen in te stoppen op deze manier? Love it!

huggy-buddha-11
Winactie
Ik mag een Huggy Buddha weggeven aan een lezer van Curvacious.nl en het leek me leuk om er een echte feel good actie van te maken. Dus: laat een reactie achter onder dit artikel en vertel wie er volgens jou zo’n lieve geluksbrenger verdient en waarom! Dit kan bijvoorbeeld variëren van je aankomende baby, je kindje die door een pittige periode gaat tot aan je oma die er altijd voor je is of je beste vriendin die wel een opsteker kan gebruiken.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Twitter, Facebook, Instagram en/of Bloglovin’. Deze winactie loopt tot en met woensdag 5 november 23.59 uur, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van simone
  Reply simone 18 november 2014 at 17:35

  Die zou ik graag aan mijn dochter willen geven, we hebben een aantal weken te horen gekregen dat ze een chronische darmziekte heeft en hiermee willen mijn man en ik haar een hart onder de riem steken. Beetje bij beetje en met heel veel geluk en liefde van ons pa en ma

 • Avatar van Els P
  Reply Els P 11 november 2014 at 20:21

  Enkele jaren geleden kreeg ik van een vriendin een boedha, toen ik in het ziekenhuis lag. Gewoon het idee dat hij over me zou waken en dat mijn vriendin aan me dacht hielp me door die moeilijke tijd.
  Nu is deze vriendin zwanger van haar eerste baby. Het lijkt me super om deze knuffelbare vriend aan haar en haar ongeboren kleintje te geven. De link met de boedha die ze voor mij kocht en het knuffel-aspect van dit exemplaar lijkt me haar op het lijf geschreven :)

 • Avatar van Jidske Koppelaar
  Reply Jidske Koppelaar 11 november 2014 at 14:25

  Ik wil hem graag winnen voor mijn vriend. Hij is nu bezig met afstuderen en kan een beetje geluk goed gebruiken.

 • Avatar van nancy
  Reply nancy 6 november 2014 at 09:42

  Ik zelf wil deze zo graag winnen.mijn huis staat vol met boeddha dus deze mag niet ontbreken.♡♥♡

 • Avatar van Viola
  Reply Viola 5 november 2014 at 23:52

  Net thuis na een late dienst werken (in de zorg).
  Ik kijk dan altijd even bij mijn dochter van bijna 6 maanden die dan zo
  Heerlijk ligt te slapen. Ik gaf haar net een kus en ze glimlachte in haar slaap…
  Ultiem geluksmomentje!

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 5 november 2014 at 22:41

  ik vind dat mijn moeder er wel één verdient.
  Ze heeft het de laatste tijd moeilijk gehad.
  Zo zit ze al bijna twee jaar in een soort halve relatie met iemand die het ene moment wel wil en het andere moment niet (ik bespaar alle details), ruzie gehad met iemand uit haar band waardoor ze er is uitgestapt en dan ook nog een moeilijke dochter (haha).
  Ze is ook nog eens laatste jarig geweest en helaas had ik niet het geld om een cadeautje voor dr te halen..

 • Avatar van lotte
  Reply lotte 5 november 2014 at 22:27

  Wat een leuke actie ik zou hem aan mijn lieve zus geven zij is sinds 2 maanden moeder van een prachtige zoon james. De zwangerschap liep als een trein de bevalling daar in tegen was een hel ze doet het super ook is ze vaak alleen. Ik ben super trots op der en ze kan wel wat geluk gebruiken !

 • Avatar van judith
  Reply judith 5 november 2014 at 22:14

  Super leuk! Zou hem voor 3 personen willen winnen eigenlijk, 1e mijn bestie 2e mijn zeer goede vriendin en last but not least mijn net 7 jaar geworden zoon! Waarom. …? Omdat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. En ze een knuffel altijd kunnen gebruiken

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 5 november 2014 at 08:35

  Ik wil hem geven aan mijn lieve vriendin die nu wel erg goed een knuffel en wat geluk kan gebruiken
  verder wil ik niet zeggen waarom dat is prive

 • Avatar van Linda K.
  Reply Linda K. 3 november 2014 at 18:38

  Die lekkere, lekkere, lekkere, knuffelzachte, dikke Boedha knuffel geef ik aan mijn nicht…zij houdt van Boedha’s en eén om te knuffelen heeft ze nog niet!

 • Avatar van janine de Jongh
  Reply janine de Jongh 3 november 2014 at 15:15

  mijn man, heeft in 1 maand tijd twee keer een ongeluk met zijn auto gehad, kan wel wat geluk gebruiken

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 3 november 2014 at 12:43

  Ik zou hem graag aan mijn moeder willen geven, voor een heel hoop geluk.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 2 november 2014 at 22:18

  Ik doe graag mee voor mijn man. Hij heeft de verzorging van onze dochter sinds de geboorte op zich genomen en ik heb fulltime gewerkt. Nu werkt hij ’s nachts ook nog ernaast en daarom verdient hij deze geluksbrenger.

 • Avatar van Rianne Vos
  Reply Rianne Vos 2 november 2014 at 21:46

  We wilden voor een kindje gaan, zoals dat heet, maar we gingen beginnen in China en Tibet saampjes. We hebben zoveel mooie buddhistische tempels bezocht en ik weet zeker dat Buddha aan onze zijde stond toen, want toen ik terugkwam, bleek ik zwanger te zijn! Rubin is nu een gezonde knul van 3 jaar oud en gek op knuffels. Zijn hele bed ligt er vol mee en hij maakt er een soort tempel van, door ze op te stapelen(jammer dat ik geen foto mee kan sturen) Voor hem zou deze gave knuffel zijn voor bovenaan zijn eigen buddhistische tempeltje.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 2 november 2014 at 20:25

  Wat een mooie en lieve knuffel die vooral een prachtige boodschap brengt. Ik zou hem heel graag willen winnen voor een zwangere vriendin en haar toekomstige kindje. Je kunt nooit genoeg geluk en liefde hebben

 • Avatar van Jeanet
  Reply Jeanet 2 november 2014 at 20:19

  Wat een leuke actie. Ik moest meteen aan mijn dochtet Esmay van 18 denken. Zij kan wel een blije knuffel gebruiken, daar ik met een hardnekkige ziekte te maken heb is zij samen met haar broertje mantelzorger geworden. Het valt niet te benoemen wat zij allemaal meemaakt, liefs, van een liefhebbende mama Jeanet

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 2 november 2014 at 19:55

  Voor mijn dochter die dit jaar 4 VWO doet en komende week haar eerste testweek heeft.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 november 2014 at 15:01

  Hij zou fantastisch zijn voor mijn moeder. Zij kan wel een opsteker gebruiken, omdat ze al 20 jaar psychisch niet in orde is. Het hele verhaal erbij zetten, ga ik niet doen.

 • Avatar van Joske
  Reply Joske 2 november 2014 at 11:39

  ik vind hem zo lief!

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 1 november 2014 at 23:38

  mijn dochtertje. Vaak wordt zij ‘s-nachts huilend wakker van de jeuk. Zij heeft last van zware eczeem en schuurt het liefst met haar armen en nek langs een ruwe muur. Misschien dat zo’n Buddha haar enige troost kan bieden in die lange nachten waarin ze niet kan slapen door de jeuk.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 1 november 2014 at 16:17

  Ik heb vandaag precies 14 maanden verkering met mijn vriend en hij is al die tijd mijn geluksbrenger geweest. Toen ik hem leerde kennen, had ik al 7 jaar een eetstoornis. In mijn leven draaide het om niets anders meer dan eten, of beter gezegd niet eten. Ik was uitgemergeld, totaal niet meer levenslustig en kon alleen nog maar denken aan afvallen. Pas toen ik hem leerde kennen, ging ik beseffen dat er zoveel mooiere dingen zijn in het leven. Hij heeft me gestimuleerd om in therapie te gaan en aan mezelf te werken. Hij heeft me geleerd van mezelf te houden en mijn lichaam te accepteren, ook als ik straks nog meer moet aankomen. Dankzij hem ben ik weer echt gaan leven en uit mijn anorexiabubbel gekropen. Voor dit alles zou ik hem dolgraag bedanken door hem een geluksknuffel te geven in de vorm van deze Buddha. Jeroen is altijd mijn knuffelbeertje geweest en ik zou hem in ruil daarvoor heel graag deze knuffelige Buddha geven.

 • Avatar van linda voskuil
  Reply linda voskuil 1 november 2014 at 11:27

  voor mijn lieve mama die net uit het ziekenhuis is na een bostoperatie maar helaas nog een lange weg te gaan heeft kwa behandelingen ze is gek op boedha,s en deze kan ze mee nemen als ze naar het ziekenhuis gaat,

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 1 november 2014 at 08:40

  Ik doe mee voor mijn zoontje. Hij is nu anderhalf en is al veel (erg) ziek is geweest. We weten sinds 3 maanden dat hij een ernstige bloedziekte heeft, maar hoe of wat blijft onduidelijk. Vorige week heeft hij een beenmergpunctie gehad en over 2 weken krijgen we de uitslag. Dus Boeddha: breng ons wat geluk en knuffel met mijn lieve zoontje.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:34

   Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen! Liefs

   • Avatar van melissa
    Reply melissa 4 november 2014 at 09:36

    Lief van je; dank je wel!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 1 november 2014 at 08:30

  Voor mijn man. Hij is er altijd voor mij. Ik hoop dat boeddha voor hem kiest

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 1 november 2014 at 07:57

  Ik zou deze aan mijn moeder geven, die altijd voor ons klaar staat, echt een lieverd en ook zeker een geluksbrenger

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 31 oktober 2014 at 23:58

  Zonder teveel in details te treden: een vriendin van mij heeft de nodige tegenslagen achter de rug. Ik gun haar wel wat geluk en ik denk dat ze dit een heel leuk cadeau vindt. Past bovendien mooi in haar interieur.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 31 oktober 2014 at 22:51

  Mijn lieve collega,
  Na het overlijden van geliefden heeft zij het nu erg zwaar.. Ik denk dat zij wel boeddha knuffels kan gebruiken..
  En het is haar ten zeerste gegund! Zij maakt het werken elke dag weer een feestje.

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 31 oktober 2014 at 22:05

  Voor mijn zusje, van haar kreeg ik een Buddah toen ik in een nare periode zat. Nu heeft mijn zij het zwaar en wil ik haar met dit knuffelige exemplaar verrassen. Wat geluk kan ze wel gebruiken.

 • Avatar van Manon Toemen
  Reply Manon Toemen 31 oktober 2014 at 21:43

  Voor mijn lieve nichtje die altijd oppast op ons zoontje en voor me klaar staat, en nu eindelijke na 2,5 jaar proberen zelf zwanger is!

 • Avatar van linda b
  Reply linda b 31 oktober 2014 at 21:14

  Ik doe graag mee voor cliënten op mijn werk. Er zijn daar enkele die wel een opsteker kunnen gebruiken

 • Avatar van Jolanda Fransen
  Reply Jolanda Fransen 31 oktober 2014 at 19:21

  Voor mijn lieve achterneefje Noud die veel vreugde heeft gebracht in vele harten toen hij 19 september 2014 geboren werd

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 31 oktober 2014 at 19:00

  Ik zou deze boeddha graag willen winnen voor mijn beste vriendin! Binnenkort hebben we ons 10 jarig ‘jubileum’. Al 10 jaar gaan we door dik en dun, het is een geweldige vriendin. Gezien ze gek is van boeddha’s, maar ze er nog nooit eentje van mij heeft gekregen….wordt het nu wel tijd ;)

 • Avatar van Sylvia van Os
  Reply Sylvia van Os 31 oktober 2014 at 16:02

  Ik zou deze lieve buddha graag aan onze eerste pas geboren kleinzoon cadeau doen … gewoon omdat wij hem alle geluk van de wereld wensen :-)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 31 oktober 2014 at 15:16

  Ik zou deze knuffel dolgraag aan mijn zoon willen geven, die een verstandelijke beperking heeft, alles behalve zielig is, maar het af en toe door zijn beperking heel zwaar heeft. Als moeder gun ik hem natuurlijk alle geluk van de wereld en ook omdat ik weet dat hij stapelgek op knuffels is en dat ik hem hier heel blij mee zou maken.

 • Avatar van Natasja Emmen
  Reply Natasja Emmen 31 oktober 2014 at 15:03

  Een vriendin van mij kan wel zo,n positieve knuffel gebruiken. Na 3maanden huwelijk wou haar man scheiden, ze blijft positief met haar kindje terwijl het een enorme klap voor haar was. Gun het haar van harte

 • Avatar van Melanie K
  Reply Melanie K 31 oktober 2014 at 14:55

  Mijn moeder kan en mag door een ziekte haar huis niet uit, om haar toch wat geluk en liefde te geven, zou deze boedha goed van pas komen. Misschien laat dit haar ook weer even lachen!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 31 oktober 2014 at 14:54

  Mijn werkgever omdat hij zojuist een prachtige dochter heeft gekregen.

 • Avatar van Mar
  Reply Mar 31 oktober 2014 at 14:37

  Ik gun hem aan Lia Berger omdat ze wel wat geluk kan gebruiken.

 • Avatar van eletjee
  Reply eletjee 31 oktober 2014 at 12:41

  Ik zou dit graag aan mijn dochter schenken die met haar Birmeese vriend in Thailand zit en al heel veel tegenslagen te verwerken heeft gekregen. En er ook zeker nog niet is,omdat ze daar niet mag blijven met haar visum! We gaan haar over paar maanden opzoeken en ik zou dan graag deze buddha mee willen nemen omdat ik ze alle geluk gun, en dat het wel weer eens een keertje mee mag zitten,ze hebben nu zoveel tegenslagen gehad en dat op zo’n jonge leeftijd(21)

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 31 oktober 2014 at 11:44

  Met deze heerlijk zachte knuffel wil ik graag mijn man laten weten dat ik supertrots op hem ben. Hij heeft zich als een echte bikkel door een loodzware tijd heengeslagen en gaat nog altijd fluitend door het leven. Wat een doorzetter! Ik weet zeker dat mijn man deze Huggy Buddha erg leuk zal vinden. Hij verdient een opsteker, omdat hij een kanjer is!

 • Avatar van marieka waalwijk
  Reply marieka waalwijk 31 oktober 2014 at 10:12

  ik zou hem heel graag aan mijn vriendin geven die op het moment flink ziek is en wel wat geluk kan gebruiken nu

 • Avatar van willemijn
  Reply willemijn 31 oktober 2014 at 09:35

  Voor mijn a.s.kleindochter die vanuit China naar Nederland reisde om hier geopereerd te worden aan haar handicap en daarna zal worden geadopteerd door mijn dochter en schoonzoon.
  Zij kan wel een extra knuffel gebruiken en zeker wat extra geluk!
  Dank u wel

 • Avatar van monique
  Reply monique 31 oktober 2014 at 09:31

  Wat een superschattig Buddhakonijntje! Mijn dochtertje zou ‘m zo prachtig vinden. Ze slaapt moeilijk in en haar lievelingsdier is een konijn. Prachtig toch als ik aan haar zou kunnen uitleggen dat het
  Buddhakonijntje geluk brengt om in te slapen!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 31 oktober 2014 at 08:20

  Voor mijn schoonzus die na de dood van haar man het zo goed doet.
  Ze houdt van Budha’s!

 • Avatar van diana van os
  Reply diana van os 31 oktober 2014 at 07:02

  ik wil hem winnen voor mijn zoon van 12 die op school gepest word! diep triest en zielig hij verdiend deze Buddha en gun hem heel veel geluk!

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 31 oktober 2014 at 06:22

  Super leuk voor mijn lieve dochter zei vind dit echt schitterend!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 30 oktober 2014 at 23:39

  Deze mooie Budha zou ik met liefde willen geven aan mijn dochter, het zou het een mooi plaatsje krijgen in haar pas gekochte huis. En hopelijk geeft het haar veel liefde, geluk en kracht.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 30 oktober 2014 at 22:37

  Voor mijn zoon Antonio, hij is autistisch, binnenkort gaan we zijn kamer voortgezet onderwijs klaar maken, daar heeft hij heel erg veel moeite mee. Deze boeddha kan mooi op zijn nieuwe kamertje gezet worden en over hem waken.

 • Avatar van sanne stark
  Reply sanne stark 30 oktober 2014 at 22:03

  mijn beste vriendin haar vader ligt heel slecht en ze kan daardoor veel steun gebruiken. Al komt het maar uit de vorm van een knuffeltje

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 30 oktober 2014 at 22:01

  Super leuk voor in huis, zo’n knuffelige buddha

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 30 oktober 2014 at 14:31

  love it # hugg it xxx like it !!! leuke actie en ik doe graag mee voor mij zelf of om aan mijn dochter Fransisca Hompe te geven #

 • Avatar van Andrea Kleine Jansen
  Reply Andrea Kleine Jansen 30 oktober 2014 at 14:15

  Voor mijn dochter (16), die al maanden zit te wachten op haar operatie om een kunstheup te krijgen. Zij kan wel een opstekertje en zeker ook wat geluk gebruiken.

 • Avatar van Maria Everaerts
  Reply Maria Everaerts 30 oktober 2014 at 13:31

  Voor mijn dochter, omdat zij momenteel door een moeilijke periode gaat i.v.m. werk. Ze werkt in de zorg bij dementerenden en momenteel komt daar steeds meer hectiek en agressie op de groep waar zij werkt. Ik zie dat ze hier langzaam maar zeker aan onderdoor gaat en zichzelf steeds meer verliest. Dit ook omdat ze in het verleden ook heel veel met agressieve toedoen naar haar door een ander te verduren heeft gehad. Ik gun haar daarom deze geluksbuddha in de hoop dat er meer geluk op haar pad zal gaan komen…

 • Avatar van pien
  Reply pien 30 oktober 2014 at 13:22

  Voor mijn allerliefste kleinzoontje die straks grote broer wordt zodat hij weet dat hij nog alle liefde krijgt van zijn oma!

 • Avatar van linda
  Reply linda 30 oktober 2014 at 09:11

  ik zou hem graag willen winnen voor mijn vriendin want ik weet hoe moeilijk ze het nu heeft

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 30 oktober 2014 at 04:50

  Ik doe graag mee! Ik zou ‘m graag winnen voor mijn dochter die wel een flinke steun in de rug kan gebruiken!

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 29 oktober 2014 at 23:01

  Deze lijkt me top voor mijn zus, ze zit momenteel in een burn out en kan wel wat extra geluk gebruiken ;)

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 29 oktober 2014 at 20:53

  Misschien heel gek, maar ik zou dit niet aan maar 1 persoon geven. Wat ik in me hoofd is de kinderafdeling in het Martini ziekenhuis in Groningen. Mijn zoontje heeft daar gelegen, en ze hebben zo goede zorg voor hem gegeven. Helaas is mijn zoontje pas overleden dus hij heeft er niks aan. Maar de speelkamer kan wel een leuk lief vrolijk vriendje gebruiken voor alle lieve kindjes daar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2014 at 08:42

   Wat een enorm lief gebaar van je en wat moet je door een verschrikkelijk moeilijke tijd gaan.. Heel veel sterkte gewenst!

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 29 oktober 2014 at 20:40

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet zo kapot van ben maar bij mij op de hoek is een pas gescheiden vrouw met een klein kindje komen wonen en ik denk dat ik die daar heel erg blij mee kan maken.
  Volgens mij kun je in zo’n situatie elk straaltje geluk wat op je pad komt gebruiken .

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 29 oktober 2014 at 20:19

  SUPER LEUK! Mijn lieve vriendinnetje verdient deze absoluut. Ze heeft mij door een hele moeilijke tijd geslept en zit nu zelf diep in de put. Zij kan wel een flinke dosis geluk en blijdschap gebruiken om haar depressie te boven te komen. Niet alleen voor zichzelf, maar zeker ook voor haar dochtertje die eind november pas 1 jaar wordt.

 • Avatar van annet abbel
  Reply annet abbel 29 oktober 2014 at 19:54

  Ik gun mijn vriend zo’n Huggy Budel, omdat hij er altijd voor me is. Ook als ik weer geopereerd moet worden of bij vervelende onderzoeken is hij er altijd.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 29 oktober 2014 at 19:12

  Mooi deze, ik dacht ook dat je een Boedha alleen mocht krijgen en niet zelf kopen :) Ik zou hem mijn zus gunnen. Die is helaas haar baan kwijt en kan wel wat geluk op de arbeidsmarkt gebruiken. Ze is eind 40 en dan valt het helaas niet mee. Met haar ervaring zit het wel snor maar 9 van de 10 keer gaan ze toch voor een jongere (lees goedkopere) kracht. Dus wellicht met deze Boedha als gelukje in de buurt als ze gaat solliciteren, wie weet!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 oktober 2014 at 18:15

  Onlangs is er iemand in mijn leven teruggekomen die alle steun kan gebruiken om zijn leven weer op te bouwen. Van nul af aan beginnen is niet niks en daarbij zijn het juiste de kleine dingen in het leven die het meest tellen. Ik zou hem daarom graag deze huggy budha geven voor wat extra positieve energie en steun voor alle-dag.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 29 oktober 2014 at 17:34

  In deze tijd kun liefde en geluk goed gebruiken vooral het nu sneller donker word heb je een huggy buddha zo nodig.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 29 oktober 2014 at 17:29

  Wat een lieverd zeg!
  Ik zou deze Buddha aan mijn moeder geven.
  Gister geopereerd (nieuwe knie gekregen na jaren van pijn te hebben gehad)en nu begonnen aan haar revalidatie.
  Zou mooi zijn als deze Buddha haar een hart onder de riem zou steken. *Love It!!*

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 29 oktober 2014 at 16:38

  Supercalifragilisticexpialidocious prachtig exemplaar! Mijn zoon die al voor het tweede jaar een stageplaats zoekt voor studie ICT maar dat lukt maar niet dus kan hij wel wat extra geluk gebruiken lijkt mij ;-)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 29 oktober 2014 at 15:54

  Awww so cute!! Ik ben dol op Buddha’s! Ik was pas al zo’n lucky basterd dus ik wens deze geluksbuddha aan iedereen toe! Ik doe stiekem dus wel weer mee en dan voor mijn allerliefste broer, hij is mijn allerbeste vriend en staat altijd voor me klaar!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 29 oktober 2014 at 14:53

  Hij is leuk!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 29 oktober 2014 at 14:50

  Voor mijn vriend, die me ontzettend steunt en er voor me is nu ik in een burn out zit. Absoluut niet makkelijk.
  Hopelijk brengt hij ons ook geluk met het kopen van een huis, want ook daar zal hij dan een mooi plekje krijgen.
  Ik volg je via alle kanalen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2014 at 08:44

   Heel veel sterkte gewenst meid x

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 29 oktober 2014 at 13:54

  Ik zou het geven aan mijn dochtertje van 16 maanden … ik denk dat ze blij zou zijn met met deze leuke buddha … groetjes en ik volg je op bloglovin.

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 29 oktober 2014 at 13:36

  Voor mijn zus. Ze heeft in haar eentje een appartement gekocht. Heel stoer en heel spannend. Met deze buddha wil ik haar succes en geluk wensen.

 • Avatar van Ilse prins
  Reply Ilse prins 29 oktober 2014 at 13:30

  Ohhh wat een leukerds zeg! Ik kende ze nog helemaal niet, maar een buddha die niet kappot kan vallen.. Echt een goed idee, haha heb zelf ook een aantal buddha’s in huis, ben altijd bang dat ze kappot vallen… Wat er dan zal gebeuren weet ik niet hahah.. maar wil zeker de gok niet wagen… Ik maak zeker graag een kansje voor mijn vader, die gaat as zaterdag verhuizen en heeft nogal wat tegenslagen gehad… Daarom gun ik hem deze leuke buddha, en staat natuurlijk ook leuk in zijn nieuwe huisje! Groetjes en natuurlijk volg ik je op facebook en bloglovin!

 • Avatar van Hilde VE
  Reply Hilde VE 29 oktober 2014 at 13:26

  Hoi,

  Ik wil dit geven aan mijn mama die dit jaar 80 is geworden, is nog een laat onverwacht verjaardagscadeau voor haar! Ik volg je overal, behalve op Instagram want dat heb ik niet.

  Liefs,

  Hilde

 • Avatar van Louise
  Reply Louise 29 oktober 2014 at 13:07

  Ben gek op Boeddha,s zelf maar deze knuffel boeddha zou ik aan mijn prachtige chinese dochter willen geven…

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 29 oktober 2014 at 12:45

  Ik doe heel graag mee! En dat voor een vriendin. Zij is net bevallen van een klein meisje en heeft nu een baarmoederontsteking. Dus na een zware zwangerschap waarbij ze niks meer kon moet ze nu nog rust houden… Dus dit lijkt mij echt een perfect kadootje voor haar en haar meisje Alaina. Vanwege ziekte van haar oudste dochtertje kan ik nog niet naar haar toe, mijn immuunsysteem kan dat niet aan. Dus ben nog steeds niet bij haar geweest! Wat ik heel erg vind. Zou graag, zodra ik naar haar toe kan, zo’n prachtige geluksbrenger mee willen nemen.

  Ik volg je overal op social media! :-)
  xxxxx

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 29 oktober 2014 at 12:41

  Ik doe heel graag mee voor mijn vriendin J. Ze is na een miskraam zwanger van haar tweede kindje en ondanks dat alles goed gaat is ze nog steeds onzeker. Met een buddha hoop ik dat ze niet alleen een fantastische twee en derde trimester van haar zwangerschap gaat krijgen, maar dat ze ook zekerder wordt en kan genieten van dat kleine mensje in haar buik.

 • Avatar van Jotje
  Reply Jotje 29 oktober 2014 at 12:35

  Oh wat een goede reminder. Deze Boeddha wilde ik altijd al voor een toekomstig kindje kopen, maar tot nu toe niet gedaan. Ik zal de Boeddha aan mijn dochter van 5 maanden oud geven. Het gaat heel goed met m’n meisje, maar met mij helaas minder. Ik heb laat de diagnose post partum depressie gekregen, en hoewel ik met heel mijn hart hoop dat mijn dochter er niets van meekrijgt, is dat natuurlijk niet te vermijden. Stap voor stap ben ik mezelf aan aanleren om steeds meer zorgtaken op te nemen, te beginnen met de leuke dingen zoals samen spelen en knuffelen. Daar past deze mooie Boeddha goed bij wat mij betreft. Mocht ik ‘m niet winnen ga ik hem mezelf en haar cadeau doen, want ik vind ‘m echt heel leuk :-)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 29 oktober 2014 at 11:39

  Hihi hij is echt supergrappig….

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 29 oktober 2014 at 11:11

  Ik wil het graag winnen omdat onze gezin wel een fijne hart onder de riem kan gebruiken. Want vanwege privé omstandigheden gaat het niet goed met ons allemaal. En we kunnen wel een goede en lieve knuffel en wat geluk goed gebruiken.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 29 oktober 2014 at 11:10

  Oh hoe cute is dit :-D Ik zou er HEEL graag zo eentje aan mijn neefje geven. Nu ik in Zwitserland woon zie ik hem amper, en ik ben echt zo bang dat hij zijn nicht gaat vergeten omdat hij nog zo klein is :-( Het zou dus super zijn om hem de volgende keer dat ik hem zie zo’n Happy Buddha te kunnen geven, als een herinnering aan zijn nicht in Zwitserland!

  P.S.: Ik volg je via alle kanalen en heb een Belgisch postadres.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 oktober 2014 at 10:59

  Wat een super leuke buddha…..er is een tijd geweest dat ik ze zelf spaarde, maar heb alleen de mooiste nog over.
  Deze knuffel Buddha zou ik graag aan een jonge dame geven die het psychisch erg zwaar heeft, van school moest gaan en nu een plekje heeft op een geweldige dagopvang, maar ze heeft het echt moeilijk en ik denk dat deze Buddha daar een heel fijn plekje zal krijgen :-)

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 29 oktober 2014 at 10:53

  Voor mij en mijn man, heb notabene zelfs een OHM teken op mijn pols. Ik krijg al vanaf dat ik op mezelf ging wonen buddha’s met van allerlei gelegenheden, je raad het al we hebben er nu dus een heleboel haha!
  Gek op buddha’s en waar ze voor staan, ze brengen ons thuis iig veel rust bij ons zelf.
  En momenteel is die rust nog wel eens ver te zoeken, dan neem ik ook even een momentje voor mezelf en rub de belleh van een buddha!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 29 oktober 2014 at 09:58

  Ik hou niet zo van buddha’s dus je mag mijn entree meetellen voor iemand anders hier! Dikke buddha’s mag je ook niet zelf kopen voor in huis die moet je krijgen anders brengen ze ongeluk

 • Avatar van Nele
  Reply Nele 29 oktober 2014 at 09:07

  ik ken best wel wat mensen die er eentje zouden kunnen gebruiken. Mijn voorkeur gaat uit naar M., een buurvrouw. Op leeftijd, maar heeft borstkanker en een hartoperatie overleefd.
  Leuke winactie !

 • Avatar van Caroline Samsen
  Reply Caroline Samsen 29 oktober 2014 at 08:50

  Voor onze lieve dochtertje Lisa-Mae ♥ omdat zij heel erg gewenst is. We zijn zo blij en gelukkig met Lisa-Mae elke
  seconde genieten we vsn haar. Ik gun haar zoveel geluk toe voor nu en in de toekomst. Hopelijk maak je
  Lisa-Mae heel erg blij?

  Groet,
  Caroline Samsen

 • Avatar van patricia de wild
  Reply patricia de wild 29 oktober 2014 at 08:10

  Sinds kort gescheiden…een hele nare periode achter terug.
  Nu nog wachten op een eigen huisje zodat ik met mijn 2 meisjes weer aan mijn toekomst kan gaan bouwen.
  En deze huggy boeddha is supergaaf! En zou me zeker opvrolijken….en mocht ik hem winnen krijgt ie absoluut een plekje op mijn toekomstige bank!

 • Avatar van patricia de wild
  Reply patricia de wild 29 oktober 2014 at 08:07

  Ik kom eens bij jullie kijken, om mijn waardering te laten blijken
  Waardering voor jullie site,
  even langs komen daarvan heb ik geen spijt!
  Iedereen wil deze super prijs wel winnen,
  daarom moeten we maar gauw met t reageren beginnen!
  De kans dat je wint is heel klein,
  maar heus daardoor ben ik echt geen sjaggerijn!
  Ik geef jullie heel graag wat naamsbekendheid,
  Want dat deze actie waanzinning leuk is, is een feiit!

  En wie niet waagt die niet wint, en hopelijk dat 2014 voor mij goed zint!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 29 oktober 2014 at 07:49

  ik gun mijn lieve kleindochter lise, die binnenkort haar eerste verjaardag viert al het geluk van deze wereld, en als je een boedha krijgt brengt dat geluk, zeggen ze

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 oktober 2014 at 06:21

  Wat is dit prachtig ;-)
  Ik vindt dat mijn vriend dit verdient omdat ik zo gelukkig met hem ben!
  Hij geintjes maakt en ook serieus is. De liefste van hele wereld is. Altijd voor me klaar had gestaan en dat ook nog steeds doet maar ook voor anderen.
  Ik volg je op al je soc.med.k..

  Xoxo

 • Avatar van Willeke Christina Willemina
  Reply Willeke Christina Willemina 29 oktober 2014 at 00:45

  Leuk dat je weer een actie heb, maar deze sla ik over, heb hier niks mee, sorry ,

  En liever naar iemand die het wel mooi vind dan dat het in de kast lig,

  Groetjes Willeke xx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.