Huis & interieur Mama & Kind

Love it! | Huggy Buddha

29 oktober 2014

huggy buddha 12 - Love it! | Huggy Buddha
Toen ik onlangs de vraag kreeg of ik het leuk zou vinden inspiratietips te bedenken en te delen met deze schattige Huggy Buddha, was ik hier direct enthousiast over. Deze boeddha in superzachte knuffelvorm is een Nederlands product welke is geïnspireerd op de reizende boeddhistische monnik Budai, die mensen leerde dat geluk in kleine dingen zit. De Huggy Buddha staat daarnaast voor voorspoed en geluk en is natuurlijk een perfect kraamcadeautje en staat leuk op de babykamer, maar er zijn verschillende manieren waarop je deze verder een leuk plekje in huis kan geven. Vandaag deel ik enkele tips èn mag ik een schattige Huggy Buddha weggeven :)

huggy buddha 8 - Love it! | Huggy Buddha
huggy buddha 10 - Love it! | Huggy Buddha
De Huggy Buddha is er in verschillende formaten en elk formaat heeft een eigen labeltje met een mooie wens en ruimte om dit te personaliseren. Er is een grote variant verkrijgbaar in grijs/taupe van 25cm hoog, een juniorvariant van 19cm hoog die in drie kleuren verkrijgbaar is (taupe, pastelblauw en pastelroze) en er is ook een talismanvariant van 8cm hoog die je aan je sleutelbos of bijvoorbeeld aan je tas kan hangen. De prijzen variëren van €12,95 tot €39,95 en ze zijn verkrijgbaar bij verschillende salons, cadeauwinkels en woonwinkels verspreid door het land.

Wist je trouwens dat het een fabeltje is dat je een buddha niet voor jezelf zou mogen kopen? Deze bewering blijft hardnekkig rondgaan, maar een boeddha kiest jòu uit. Dus gekregen of gekocht, het is altijd goed ♥

huggy buddha 2 - Love it! | Huggy Buddha
huggy buddha 1 - Love it! | Huggy Buddha
huggy buddha 3 - Love it! | Huggy Buddha
huggy buddha 4 - Love it! | Huggy Buddha
huggy buddha 6 - Love it! | Huggy Buddha
huggy buddha 7 - Love it! | Huggy Buddha
huggy buddha 5 - Love it! | Huggy Buddha
huggy buddha 9 - Love it! | Huggy Buddha
Naast een leuk plekje op de babykamer om een kleintje liefde, voorspoed en geluk toe te wensen kan je deze speelse variant natuurlijk op elke plek in je huis neerzetten waar je anders een boeddha neer zou zetten. Gecombineerd met een mooie kast, een paar boeken, wat kaarsen (natuurlijk wel op veilige afstand!), wierook en edelstenen creëer je zo een intiem hoekje wat veel sfeer geeft. Of zet het goedlachse mannetje gezellig in de hoek van de bank, waardoor hij gecombineerd met wat kussens helemaal knusjes in elk interieur past.

Ook leuk is de trend van de glazen stolpen die je tegenwoordig veel ziet en die op veel verschillende plekken te koop zijn. Zet je Huggy hierin voor een wat meer chique effect èn je beschermt hem gelijk tegen stof. Ik heb mijn Huggy Buddha hier in een soort van nisje gezet die ik creëerde door de trendy koperkleurige draadmandjes aan de wand te hangen. Hier kan je trouwens nog veel meer leuks/handigs mee doen, wat te denken om er bijvoorbeeld in de hal shawls en handschoenen in te stoppen op deze manier? Love it!

huggy buddha 11 - Love it! | Huggy Buddha
Winactie
Ik mag een Huggy Buddha weggeven aan een lezer van Curvacious.nl en het leek me leuk om er een echte feel good actie van te maken. Dus: laat een reactie achter onder dit artikel en vertel wie er volgens jou zo’n lieve geluksbrenger verdient en waarom! Dit kan bijvoorbeeld variëren van je aankomende baby, je kindje die door een pittige periode gaat tot aan je oma die er altijd voor je is of je beste vriendin die wel een opsteker kan gebruiken.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Twitter, Facebook, Instagram en/of Bloglovin’. Deze winactie loopt tot en met woensdag 5 november 23.59 uur, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van simone
  Reply simone 18 november 2014 at 17:35

  Die zou ik graag aan mijn dochter willen geven, we hebben een aantal weken te horen gekregen dat ze een chronische darmziekte heeft en hiermee willen mijn man en ik haar een hart onder de riem steken. Beetje bij beetje en met heel veel geluk en liefde van ons pa en ma

 • Avatar van Els P
  Reply Els P 11 november 2014 at 20:21

  Enkele jaren geleden kreeg ik van een vriendin een boedha, toen ik in het ziekenhuis lag. Gewoon het idee dat hij over me zou waken en dat mijn vriendin aan me dacht hielp me door die moeilijke tijd.
  Nu is deze vriendin zwanger van haar eerste baby. Het lijkt me super om deze knuffelbare vriend aan haar en haar ongeboren kleintje te geven. De link met de boedha die ze voor mij kocht en het knuffel-aspect van dit exemplaar lijkt me haar op het lijf geschreven :)

 • Avatar van Jidske Koppelaar
  Reply Jidske Koppelaar 11 november 2014 at 14:25

  Ik wil hem graag winnen voor mijn vriend. Hij is nu bezig met afstuderen en kan een beetje geluk goed gebruiken.

 • Avatar van nancy
  Reply nancy 6 november 2014 at 09:42

  Ik zelf wil deze zo graag winnen.mijn huis staat vol met boeddha dus deze mag niet ontbreken.♡♥♡

 • Avatar van Viola
  Reply Viola 5 november 2014 at 23:52

  Net thuis na een late dienst werken (in de zorg).
  Ik kijk dan altijd even bij mijn dochter van bijna 6 maanden die dan zo
  Heerlijk ligt te slapen. Ik gaf haar net een kus en ze glimlachte in haar slaap…
  Ultiem geluksmomentje!

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 5 november 2014 at 22:41

  ik vind dat mijn moeder er wel één verdient.
  Ze heeft het de laatste tijd moeilijk gehad.
  Zo zit ze al bijna twee jaar in een soort halve relatie met iemand die het ene moment wel wil en het andere moment niet (ik bespaar alle details), ruzie gehad met iemand uit haar band waardoor ze er is uitgestapt en dan ook nog een moeilijke dochter (haha).
  Ze is ook nog eens laatste jarig geweest en helaas had ik niet het geld om een cadeautje voor dr te halen..

 • Avatar van lotte
  Reply lotte 5 november 2014 at 22:27

  Wat een leuke actie ik zou hem aan mijn lieve zus geven zij is sinds 2 maanden moeder van een prachtige zoon james. De zwangerschap liep als een trein de bevalling daar in tegen was een hel ze doet het super ook is ze vaak alleen. Ik ben super trots op der en ze kan wel wat geluk gebruiken !

 • Avatar van judith
  Reply judith 5 november 2014 at 22:14

  Super leuk! Zou hem voor 3 personen willen winnen eigenlijk, 1e mijn bestie 2e mijn zeer goede vriendin en last but not least mijn net 7 jaar geworden zoon! Waarom. …? Omdat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. En ze een knuffel altijd kunnen gebruiken

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 5 november 2014 at 08:35

  Ik wil hem geven aan mijn lieve vriendin die nu wel erg goed een knuffel en wat geluk kan gebruiken
  verder wil ik niet zeggen waarom dat is prive

 • Avatar van Linda K.
  Reply Linda K. 3 november 2014 at 18:38

  Die lekkere, lekkere, lekkere, knuffelzachte, dikke Boedha knuffel geef ik aan mijn nicht…zij houdt van Boedha’s en eén om te knuffelen heeft ze nog niet!

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Mama & Kind
stokke steps kinderstoel 5 - Baby musthave | De kinderstoel (Stokke Steps)
Baby musthave | De kinderstoel (Stokke Steps)

Op dit moment is Shae alweer bijna 9 maanden oud en zit ze dagelijks meerdere keren in de kinderstoel. Een...

Sluiten