Beauty

Lush | 12 Days of Christmas

9 oktober 2014

lush-12-days-of-christmas-15

Als het om bodycare gaat, is er maar één kerstcollectie waar ik elk jaar weer enorm naar uitkijk en dat is die van Lush. Onlangs liet ik jullie al de Halloweencollectie zien waar ik enthousiast van werd, maar dit prachtige kerstpakket in boekvorm wat ik vandaag laat zien overtreft alles. 12 Days of Christmas is een groot boek (qua vormgeving geïnspireerd op de verhalen van Hans Christian Andersen) gevuld met winterproducten èn enkele alltime bestsellers. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

lush-12-days-of-christmas-2
Snow Angel bath melt
“Deze sneeuwengel zorgt voor je droge wintervelletje. Ze verzorgt je met heerlijke cacaoboter, rozen en cassie-olie. Ze zorgt daarnaast voor zoveel schoonheid in je bad dat er niets anders overblijft dan in stilte genieten.”

Ik ben met mijn droge huidje een grote fan van cacaoboter, dus ik ben heel benieuwd en kan niet wachten om met deze engel het bad in te gaan. Ik verwacht wel één groot glitterspektakel aangezien de onderkant volledig bezaaid is met goudkleurige glitters.. De geur is in ieder geval heerlijk, romig en zoet!

lush-12-days-of-christmas-3
Star Light, Star Bright bath melt
“Stap in een magisch bad vol zilveren sterrenstof. Biologische sheaboter en extra virgin kokosolie verzorgen je droge wintervelletje en houden je huid lekker zacht en soepel.”

Ook bij dit product kan je verwachten als een discobal het water uit te komen, want de zilveren glitters zaten na de foto’s maken en besnuffelen overal. Een heerlijke pittige en frisse gember/citroengeur komt me tegemoet en ik ben heel benieuwd naar de sheaboter, zal ik naast glitterend ook lekker zacht het bad uitkomen?

lush-12-days-of-christmas-4
The Olive Branch showergel, 100g
“De naam van The Olive Branch komt van een liedje van Madeleine Peyroux, Dance Me to the End of Love. Mark vond dit een mooi nummer en wilde een douchegel maken die hem hetzelfde warme, comfortabele gevoel geeft als dit liedje. The Olive Branch heeft een warme, beetje Mediterraanse touch, met olijfolie om je huid te verzachten, wijnbladeren, zeezout en het verse sap van mandarijntjes.”

Deze klassieker van Lush heeft één van de favoriete geuren van Paul, een heerlijke kruidige en warmzoete combinatie die ik zelf trouwens ook erg lekker vind. Perfect om de zomer nog even vast te houden :)

lush-12-days-of-christmas-5
Golden Wonder bath bomb
“De meest feestelijke ballistic van allemaal. Leg in je badwater en ontdek hoe je badwater langzaam schitterend blauw kleurt. De oliën van cognac, zoete sinaasappel en limoen brengen je helemaal in feeststemming. Een feestelijke cocktail!”

Deze oude bekende is gelukkig ook dit jaar weer terug en het zien maakt me al vrolijk. Er zit een belletje in en een boel vrolijke kleuren en sterretjes die je zullen verrassen. De heerlijke, frisse maar ook weer verwarmende geur vinden Paul en ik echt heerlijk.

lush-12-days-of-christmas-6
Karma zeep, 100g
“Karma is niet zomaar een geur, het is een manier van leven, verspreid de liefde! Leg Karma zeep naast je wasbak om je badkamer heerlijk te laten ruiken. De zoete sinaasappelolie, patchoeli en andere kostbare ingrediënten geven deze zeep haar bijzondere, exotische geur. Ze geeft je een oppepper als je verlegen zit om creatieve energie en zorgt voor een goed humeur.”

Dit moet wel de favoriete geur van Lush zijn als het aan Paul ligt. Een kruidige en warme combinatie met ietwat zoetigheid erdoorheen. Het parfum hiervan is ook een favoriet hier in huis ♥

lush-12-days-of-christmas-7
Dashing Santa bath bomb
“Zo heb je de kerstman nog nooit gezien. Deze Dashing Santa is geïnspireerd op de jaarlijkse Santa Dash in Liverpool waarbij honderden kerstmannen door de stad rennen. Onze variant rent met z’n gouden laarsjes door je badwater en laat een heerlijke geur achter van frisse mandarijnen, bergamot en sinaasappelbloesemolie. Geeft je genoeg energie om je eigen Santa Dash rennen.”

Wat een haastig mannetje, deze Kerstman.. niks ervan: lekker mee het bad in! ;) Ook dit product heeft weer een warme zomerzoete geur en ik ben benieuwd of er nog een verrassing tevoorschijn komt aan kleur of geur als hij oplost..

lush-12-days-of-christmas-8
Hot Toddy showergel, 100g
“Waarschuwing: niet gebruiken als je wilt afkoelen, want deze nieuwe showergeld is zo winters en kruidig dat het moeilijk wordt je douche te verlaten. Geeft het gevoel dat je krijgt als je naast een knapperig haardvuurtje zit met een pittig drankje in de hand. De gouden glimmertjes refereren naar de gele vonkjes. Met verse gember en kaneelbladolie heeft de winter zelden zo goed gevoeld!”

Dit moet wel de perfecte douchegel zijn voor na een herfstige wandeling. De geur is namelijk heel verwarmend en kruidig en de gouden glittertjes geven een leuk effect. Maak je geen zorgen, je bent na het douchen geen glitterbal!

lush-12-days-of-christmas-9
Holly Go Lightly bubble bar
“Is het buiten koud en guur? Trakteer jezelf (of een ander) op een heerlijke winterboost in bad. De kruidige oliën in deze schitterende bubble bar verwarmen je lichaam en brengen je helemaal in de stemming.”

Oeh, door de scheurtjes van de buitenkant is al een felgroene kleur te zien dus ik ben erg benieuwd naar het effect van deze bubble bar in het water! De geur is lekker warm en kruidig en hij lijkt me heerlijk op zo’n zondagse cocoonmiddag.

lush-12-days-of-christmas-10
Honey I Washed The Kids zeep, 100g
“Dit is de best verkopende zeep die we hebben en geen wonder! Als je hier eenmaal aan geroken hebt wil je er het liefste je tanden in zetten, want hij ruikt heerlijk naar romige toffee caramel. In plaats van een hap nemen van deze zeep kun je beter een lekker groot stuk vast pakken en hem over je vochtige huid masseren. Je huid wordt lekker schoon en ruikt fantastisch! We hebben er aloe vera extract aan toegevoegd, het verzacht de huid en werkt goed als je je hebt verbrand.”

Alhoewel ik geen fan ben van karamel, doet de geur hiervan me er wel wat aan denken maar gelukkig ruik ik er ook vanille en honing in. Een lekkere zoete en romige geur en niet voor niks één van de bestsellers van Lush!

lush-12-days-of-christmas-11
Lord of Misrule bath bomb
“Gooi ‘m in een keer in je bad, en ontdek de krachten van deze mysterieuze bath bomb met een kruidige mix van patchouli en zwarte peper. Lord of Misrule is geïnspireerd op de gelijknamige voorzitter van het Middeleeuwse Feast of Fools. Terwijl zijn diepgroene buitenkant langzaam wegbruist vind je langzaam zijn wijnrode hart. Net als bij het echte festijn, begint het feest pas echt als de wijn volop vloeit…”

De kruidige en mysterieuze geur van deze bath bomb is ook weer zo lekker verwarmend en daardoor perfect voor de herfst. Ook lekker voor mannen omdat de geur minder zoet is dan de meeste Lush-geuren.

lush-12-days-of-christmas-12
lush-12-days-of-christmas-13
Celebrate bodylotion, 45g
“Vier het seizoen met deze heerlijke hand- en bodylotion die zichzelf conserveert. Zorgt voor extra feestvreugde dankzij de rijke mix van citrus en een scheutje cognac. Weg met die winterblues!”

Dit product bevat o.a. amandelolie en cacao boter en heeft een heerlijke geur van sinaasappelolie, cognac olie, sinaasappelbloesem extract en limoen olie. Het geheel maakt een lekkere friszure geur en een bodylotion die vlot intrekt op mijn drogere huid. Mijn huid voelt hierna heerlijk zacht en gehydrateerd aan en ruikt subtiel naar de friswarme citrusgeur.

lush-12-days-of-christmas-14
Cinders bath bomb
“De inspiratie van Cinders ligt bij het sprookje van Assepoester. Ze sliep ’s nachts bij het haardvuur in de keuken om zich warm te houden. Als je deze bath bomb in je badwater laat vallen en je sluit je ogen, is het net of je het haardvuurtje hoort knapperen. Van de stimulerende kaneelolie krijg je het lekker warm. De geur doet je denken aan warme winterpunch.”

De geur van dit badproduct is zo lekker, ik kan er de hele dag wel aan snuffelen. Als je fan bent van een kruidige kaneelgeur die je direct in de winterstemming brengt, dan moet je deze zeker eens proberen. Ik kan niet wachten ermee in bad te gaan!

lush-12-days-of-christmas-1
De complete Lush wintercollectie is op dit moment verkrijgbaar via de Lush webwinkel en in de Lush winkels. Wees er snel bij, want alle winterproducten zijn limited editions! 12 Days of Christmas is verkrijgbaar voor €87,95. Ja, dit is duurder dan wanneer je alle producten los zou kopen en het is aan jezelf of de verpakking je dit waard is. De reactie van Lush hierop: “We investeren veel in de verpakkingen van de wintercadeaus zoals het ontwerp en de materialen waarbij we ook kijken of het op een verantwoorde manier geproduceerd wordt en we willen iedere leverancier een eerlijke prijs kunnen betalen.”

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 12 oktober 2014 at 10:29

  Mooie productjes!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 oktober 2014 at 21:24

  Lush heeft zoveel fijne en lekkere spullen. Ik ben groot fan van de stukken zeep.

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 11 oktober 2014 at 15:21

  Leuk artikel en heerlijke producten! Die Snow Angel lijkt net een heel lekker kerstkoekje :3

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 oktober 2014 at 20:44

  Fijn dat alles je zo bevalt tot nu toe, ik ben zelf ook heel benieuwd naar de producten! De bruisballen en bath melts gaan ons echt verrassen denk ik, hihi. En wat een glitteroverload hé? Love it..

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 oktober 2014 at 23:23

  superleuke producten! ♥

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 9 oktober 2014 at 23:06

  De bath bombs zijn zo leuk. Hele mooie set, wel prijzig inderdaad

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 oktober 2014 at 16:19

  Oh wat een heerlijk pakket !

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 9 oktober 2014 at 15:11

  Poeh, behoorlijk duur zo inderdaad. Losse producten trekken me dan toch meer, hoewel het een super leuke verpakking is. Ik ga volgende week even inslaan!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 9 oktober 2014 at 13:14

  Mmm, zit er stuk voor stuk (H)eerlijk uit.
  i love Lush.

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 9 oktober 2014 at 12:13

  Aaaaah dit pakket wil ik hebben!! I love Lush! XO

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 9 oktober 2014 at 11:09

  Ziet er heel tof uit!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 oktober 2014 at 10:41

  Wat ziet het er super leuk uit allemaal……en wat zal het lekker ruiken. Mij lijkt de Hot Toddy douchegel en de Celebrate bodylotion erg lekker en met de kerstman wil ik wel een keertje in bad ;-)

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 9 oktober 2014 at 10:33

  Feestje(s) in een prachtige doos :-) Wauw! Vraag me altijd 1 ding af, als je in bad gaat met zo’n glitter bal; zit je er daarna dan niet onder? Of lost het op?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2014 at 11:01

   Haha, nee dan zit je wel onder ja. Dus even het bad goed naspoelen en zelf lekker glitterig blijven (leuk voor een feestje of om je in ieder geval feestelijk te voelen LOL).

   • Avatar van NailTalk
    Reply NailTalk 9 oktober 2014 at 11:16

    Hahaha ok! Goed om te weten :-D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 9 oktober 2014 at 10:20

  Ik heb ze geroken en ze zijn zo lekker! Hot Toddy heb ik besteld in 500ml, kan ik direct erg lang mee doen haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2014 at 11:01

   Wow, daar kan je wel even mee vooruit ja. Heerlijk!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 9 oktober 2014 at 10:09

  Het pakket ziet er heel erg mooi uit, het is wel iets wat stiekem heel hoog op mijn wishlist staat….
  ik vind het echt zo leuk om te zien…

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 9 oktober 2014 at 09:09

  Wat mooi box met leuke inhoud

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 oktober 2014 at 09:07

  Hmmm ik wil alle badproducten! Ik word zo hebberig van al die heerlijke Lush reviews! Ik ben erg benieuwd naar Cinders en Holly Go Light! Stiekem wacht ik meestal op de sale van Lush na de kerstdagen. Lekker in januari met een kerstman in bad, kan toch ook prima? :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2014 at 09:49

   Ohhh, de Lush kerstsale… Love it! De geuren kunnen makkelijk mee het hele jaar door zelfs als het aan mij ligt ;)

 • Avatar van dees barents
  Reply dees barents 9 oktober 2014 at 08:58

  Ziet er heerlijk uit!

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 9 oktober 2014 at 07:03

  Wel een heel leuk cadeau om te geven (of te krijgen;) met kerst!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 oktober 2014 at 06:51

  Dat is een goed gevuld pakket en het ziet er goed uit ;-)
  Leuke foto van je.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 9 oktober 2014 at 06:11

  The Hot Toddy klinkt geweldig. Snell naar Lush dus.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.