Beauty

MAC Heirloom Mix | No Faux Pas & Social Season

24 oktober 2014

MAC-heirloom-mix-no-faux-pas-social-season-1
MAC introduceert ook dit jaar weer een reeks prachtige collecties voor de feestdagen, waarvan Heirloom Mix toch wel de grootste collectie zal zijn. De collectie valt vooral op door de vele roze en rode tinten voor de lippen, maar ook de oogschaduwliefhebbers kunnen hun lol op met maar liefst 9 kleuren pressed pigments. Ik laat vandaag twee roze lipproducten aan je zien, de matte lipstick in No Faux Pas en de cremesheen glass lipgloss in Social Season.

MAC-heirloom-mix-no-faux-pas-social-season-2
MAC-heirloom-mix-no-faux-pas-social-season-3
No Faux Pas (€21,00) wordt omschreven als een ‘hot pink’ en daar ben ik het zonder twijfel mee eens. Wat een enorm intense en opvallende kleur roze is dit! De pigmentatie is prachtig, de lipstick is snel dekkend aan te brengen en heeft een matte finish zonder dat het droog oogt. Wel is een matte lipstick altijd wat droger qua gevoel op de lippen waar ik even aan moet wennen en wat eventuele droge lippen en velletjes zeker zal accentueren, maar het heeft dan weer als voordelen dat het langer blijft zitten (zeker zo’n 4/5 uur en overleeft een hapje en drankje!) en minder snel in de lijntjes langs de liplijn loopt.

MAC-heirloom-mix-no-faux-pas-social-season-5
MAC-heirloom-mix-no-faux-pas-social-season-4
MAC-heirloom-mix-no-faux-pas-social-season-6
Social Season (€23,00) wordt omschreven als een ‘violet with blue sparkles’ en ook dit vind ik zeker weer een passende omschrijving. Deze lipgloss breng je aan met de sponsapplicator en blijft op de lippen een beetje transparant ogen. De paarse basis bevat enorm veel blauwe en fuchsiaroze glittertjes die gelukkig zo fijn zijn dat je ze niet voelt schuren op de lippen. De gloss plakt redelijk maar blijft mede hierdoor wel een flinke tijd op de lippen. Mooi dat deze wat subtieler te dragen is als je hem alleen gebruikt, maar gecombineerd met de lipstick krijg je pas helemaal een opvallende liplook.

MAC-heirloom-mix-curvaciousnl-3
MAC-heirloom-mix-curvaciousnl-2
MAC-heirloom-mix-curvaciousnl-1
De complete MAC Heirloom Mix collectie is vanaf 15 november verkrijgbaar bij alle bekende MAC verkooppunten en via de officiële MAC webwinkel. Leuk detail: de standaard zwarte verpakkingen hebben voor deze collectie een zilverkleurige glitterbehandeling gehad. Lekker feestelijk!

Spreekt deze kerstcollectie van MAC jou aan? Heb je al een wishlist?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van brenda
  Reply brenda 10 november 2014 at 09:56

  Nee hij is gewoon zo,heb al in de winkel gekeken, hij is gewoon erg licht!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 november 2014 at 10:08

   Ai, dat is wel echt zonde dan!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
bobbi brown holiday gift giving collectie 2014 1 - Bobbi Brown | Holiday Gift Giving collectie 2014
Bobbi Brown | Holiday Gift Giving collectie 2014

Elk jaar is het weer smullen als de kerstcollecties van de bekende beautymerken worden bekendgemaakt. Ook dit jaar zitten er...

Sluiten