Beauty

Nieuw in mijn skincare routine (oktober)

20 oktober 2014

collistar-rodial-philosophy-skincare-1
Normaal gesproken laat ik je elke maand mijn gehele skincare routine zien, maar de afgelopen maand is de basis redelijk gelijk als vorige maand en heb ik enkel een nieuwe avondroutine die bestaat uit een nieuw reinigingsproduct, een nieuwe nachtcrème en voor na het douchen een heerlijke gezichtsolie. Kijk mee voor meer informatie, reviews en foto’s.

collistar-rodial-philosophy-skincare-2
collistar-rodial-philosophy-skincare-3
Rodial stemcell super-food cleanser 200ml, €45,72 (onder andere te koop via ASOS)
Deze flinke pot romig reinigingsproduct is geschikt voor de droge huidtypes en is een emulgerende reiniger. Je brengt hem aan op de droge huid, masseert hem in, pakt er (met of zonder het bijgeleverde doekje of een washandje) wat water bij, voelt de substantie veranderen en verwijdert zo in no-time je make-up. Wat achterblijft is een schone huid die niet trekkerig aanvoelt maar juist lekker zacht en soepel. Fijne ingrediënten: cacaoboter, bijenwas, glycerine, verschillende roosextracten en oliën, antioxidanten, granaatappelextract, marula olie, vitamine E en stamcellen van de rododendron (alpenroos).

collistar-rodial-philosophy-skincare-4
collistar-rodial-philosophy-skincare-5
Philosophy miracle worker overnight 60ml, €59,95 (exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL)
Deze nieuwste nachtcrème van philosophy is gericht op het antiverouderingsproces van de huid, gaat de proteïnen die de veroudering versnellen te lijf en hydrateert zodat de huid ook nog eens comfortabel en zacht aanvoelt. De klinische testresultaten zijn veelbelovend en ook ik merk na enkele weken testen zeker al een positieve verandering aan mijn huid waarbij droogtelijntjes en eerste rimpeltjes een stuk minder geworden zijn.

Er zit onder andere een algenextract, peptiden, vitamine C8 (zeer krachtige en stabiele vorm van vitamine C), proteïnen, vitaminen en antioxidanten in en een kleine toevoeging van siliconen zorgen voor een heerlijk huidgevoel. Ik zeg: pre-anti-ageing for the win!

collistar-rodial-philosophy-skincare-6
collistar-rodial-philosophy-skincare-7
Collistar Omega 3 + Omega 6 nourishing repairing oil 30ml, €39,95
Ik ga dit jaar proberen de droge schilfertjes en trekkerige huid te voorkomen die ik verderop in de herfst en in de winter altijd krijg. Dus na het douchen begin ik nu al met een gezichtsolie toe te voegen aan mijn routine. Deze pure active van Collistar bevat olus olie (vochtbehoudend plantaardig alternatief voor vaseline wat de huid niet afsluit), huttentut/dederzaadolie en vitamine E.

De combinatie zit bomvol essentiële omega 3 en omega 6 vetzuren die de belangrijkste componenten van celmembranen in de huid vormen. Het lichaam kan deze niet zelf aanmaken en ze zijn dus nodig om toe te voegen via voedsel en/of een cosmetisch product als deze gezichtsolie. Het zorgt voor een minder droge huid, vult tekorten aan, voedt en herstelt de juiste oliebalans in de huid. Eén druppel per keer is voldoende voor het gezicht (twee als je je decolleté ook meeneemt) en de olie trekt snel in zonder vettig laagje achter te laten.

Wat is jouw nieuwste product in je avondroutine?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van femke
  Reply femke 2 oktober 2015 at 19:43

  ik ben zeer benieuwd naar het eerste product alleen de prijs vind ik wat minder , heb een zeer droge huid die snel trekt maar heb ook last van hormonale puistjes ( wat een combi ;-) weet wel dat mijn huid geen olie opneemt zoals product nr 3 en zou echt niet weten waarom dat zo is. the night repair zie ik ook wel zitten en er eer benieuwd na vooral aangezien mijn huid aan geeft je hebt wat meer of iets anders nodig. deze blog herinnerd mij er weer even aan ,zoek iets nieuwssss ;-)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 23 oktober 2014 at 15:56

  Fijne producten op een rijtje!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 oktober 2014 at 13:38

  De Philosophy miracle worker overnight lijkt mij erg fijn.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 20 oktober 2014 at 13:16

  Zien eruit als hele fijne producten!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 20 oktober 2014 at 12:55

  Die cleanser van Rodial heb ik een tijdje geleden gebruikt. Vond ‘m heerlijk als pre-cleanser. Maar op z’n eentje te rijk voor mij.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 20 oktober 2014 at 11:42

  Wat een prachtige producten, de Rodial stemcell super-food cleanser lijkt me erg fijn. Ik heb verschillende producten toegevoegd aan mijn avond routine bv de oogcrème van Dr. Hauschka en reinig ik nu met de Clinque facebrush. Leuk artikel weer, mooie foto’s!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 20 oktober 2014 at 10:21

  Ziet er uit als erg fijne producten!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 oktober 2014 at 07:15

  Zo dat ziet er heel goed uit!
  Ik gebruik niets speciaal voor mijn gezicht maar zou zo graag de olie die jij hier laat zien gebruiken voor mijn droge en trekkerige huid en de nieuwe huidverzorgingsproducten van Esteé Lauder willen gebruiken.
  Deze laatste zullen zo fijn zijn en mijn huid een flinke boost geven.

  Xoxo

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 20 oktober 2014 at 06:22

  Ik heb de Advanced Night Repair weer aan mijn avondroutine toegevoegd. Ik heb deze sinds het voorjaar niet meer nodig gehad, maar mijn huid vraagt weer om iets extra’s.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.