Beauty

P2 last forever nail polish | 017 Cosy Home

21 oktober 2014

p2-last-forever-nail-polish-017-cosy-home-1
Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een artikel over één nagellak online zette, maar voor alles is een eerste keer. Dit lakje is namelijk echt een prachtexemplaar en ik moest hem gewoonweg met je delen. We wonen niet al te ver van de Duitse grens af en omdat het flink scheelt doen we daar ééns in de twee weken inkopen bij DM (Duitse drogisterijketen) voor Shae zoals luiers, billendoekjes, flesvoeding en potjes avondeten en fruit. Bij DM hebben ze ook veel make-upmerken en ik stond lekker te snuffelen toen mijn oog op deze P2 last forever nail polish in de kleur 017 cosy home viel. Mijn beautyhartje maakte een sprongetje en ik rekende hem af. Laat je verrassen door de swatches!

p2-last-forever-nail-polish-017-cosy-home-2
p2-last-forever-nail-polish-017-cosy-home-4
Want waar deze nagellak op de eerste foto wellicht niet heel bijzonder lijkt, wordt hij dat wel als je een beetje beter kijkt. Ik heb zelf een koele huid met een roze ondertoon en een perfecte nudekleur vinden is daarom best lastig, omdat veel kleuren al snel te warm, oranje of bruin zijn wat niet mooi staat bij mijn huidskleur. Deze nude is aardig koel en door het effect wat deze bevat is hij ook net even anders dan een gewoon creamy lakje.

Er zit namelijk een parelmoer zilver/paars glansje door de nagellak heen verwerkt die in feller (zon)licht goed naar boven komt en daarnaast zit er hier en daar ook een matte witte glitter in die je op de swatches vooral op de pink goed ziet.

p2-last-forever-nail-polish-017-cosy-home-3
p2-last-forever-nail-polish-017-cosy-home-5
Deze nagellak is wel net iets dikker van structuur wat ik persoonlijk minder prettig vind lakken, maar een beetje m’n best doen en drie laagjes verder zit het er dan toch aardig netjes op – al zeg ik het zelf. De lak dekt in twee laagjes al best goed, maar komt nog net iets mooier over na drie laagjes. Gelukkig droogt de lak redelijk vlot waardoor de laagjes er snel op zitten. Het kwastje is rond en wat dunner wat ik dan wel weer prettig vind, helemaal met zo’n iets dikkere structuur. De glans die deze nagellak achterlaat spreekt me ook aan en de lak blijft gemakkelijk 4 dagen mooi zitten.

Ja, ik heb een voor mij perfecte nude nagellak gevonden en ben er heel erg blij mee. Een kleurtje als deze kan bij zoveel verschillende gelegenheden en is echt een must have voor in je nagellakcollectie. Helemaal leuk: de nagellak kost slechts €1,75 (11ml).

Wat is jouw perfecte nude nagellak? Heb jij ervaring met make-up van P2?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 21 oktober 2014 at 21:16

  Wat een heerlijk kleurtje, en leuk die witte glitters! En wat een prijs, niiice <3

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 21 oktober 2014 at 20:08

  Ik heb van P2 de kleur business women, die vond ik zo mooi die heeft gewoon 3 maanden onafgebroken op mijn nagels gezeten hahahaha totdat mijn nagelstyliste zei dat het echt een keer tijd werd voor een andere kleur :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 oktober 2014 at 09:35

   Ik heb de kleur gelijk even opgezocht via Google, die heb ik dus gelijk op m’n lijstje gezet! :)

   • Avatar van Annette
    Reply Annette 22 oktober 2014 at 11:44

    Daar ga je geen spijt van krijgen :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 oktober 2014 at 19:39

  wat een lief lakje :D

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 21 oktober 2014 at 15:23

  Prachtig kleurtje! Zeker ook een goede nude-tint! Niet duur ook :-)

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 21 oktober 2014 at 12:10

  Prachtig lakje! En P2 is fijn! Ik vind het echt jammer dat we dat in Nederland niet kunnen krijgen :(

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 oktober 2014 at 11:52

  Wat een mooi, lief kleurtje.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 21 oktober 2014 at 11:38

  Ik heb er geen ervaring mee, maar vind het er wel leuk uit zien :) mooie kleur!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 21 oktober 2014 at 09:56

  Prachtige kleur! Ik hou zelf van mijn essence nude kleurtjes.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 21 oktober 2014 at 09:49

  Heerlijk he, dat je zo verliefd kan worden op een lakje! Ik ken het…! :-D Hij is erg mooi, en een perfecte nude is sowieso score! Ik heb ‘m nog niet gevonden. De shimmer is prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 oktober 2014 at 14:32

   Haha, ja! En dat terwijl ik niet eens zo’n enorme nagellakliefhebber ben :P

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 21 oktober 2014 at 08:59

  Mooi! Ik ben echt fan van P2 nagellak. Budget, maar toch ontzettend mooi en goed.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 21 oktober 2014 at 08:05

  Love P2, zodra ik kan rij ik de grens ook over om in het schap te snuffelen. Deze nude zou ik nooit gepakt hebben, maar de volgende ronde gaat hij/zij mee! Heel mooi!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 21 oktober 2014 at 07:37

  Ik heb zelf nog nooit iets gebruikt van P2, maar moet eerlijk zeggen dat dit tintje mij behoorlijk aanspreekt, erg mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 oktober 2014 at 07:28

  Het merk P2 ken ik niet maar ik vindt het er heel goed uitzien ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 21 oktober 2014 at 00:35

  P2 heeft erg fijne lakjes en andere producten! Ik heb er ook een paar van. Een nude lakje heb ik dan weer niet, ik ben niet zo dol op de nude trend

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 21 oktober 2014 at 00:19

  Ik ken P2 wel. Maar heb hem zelf niet. Toevallig bij mijn moeder voor mijn 75e verjaardag een mooie node kleur gedaan en hoefde maar 1 laagje te doen, omdat ze maandag een zware operatie krijg in de rug en toch eraf moest en ben nu aan het bijwerken met vijlen enz om mooie natuur nagels weer heb en dat was van Catrice Ultimate. 62 Must-have STEEK ETO.
  Echt top en kon overal bij, met maar 1 laagje

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.