Fashion

Plussize outfit | Fall in love

19 oktober 2014

plussize outfit oktober 2014 4 - Plussize outfit | Fall in love
Ik ben echt gek op de herfst! De prachtige rode en oranje tinten in de natuur, het frissere weer, een fijn herfstzonnetje, kaarsjes, vesten, kleedjes.. Ja, ik ben echt gek op dit jaargetijde en alhoewel ik het hele cocoonen erg graag doe, ben ik ook veel buiten te vinden voor fijne wandelingen samen met Paul en onze dochter Shae. Helemaal met het prachtige herfstweer zoals we deze dagen weer tegenkomen. Op zulke dagen vind ik een vest net wat lekkerder dragen, kies ik voor comfortabele ‘wintersneakers’ en kan een mooie tas natuurlijk niet vergeten worden om alles bij de hand te hebben. Kijk mee voor enkele outfitfoto’s!

plussize outfit oktober 2014 1 - Plussize outfit | Fall in love
plussize outfit oktober 2014 2 - Plussize outfit | Fall in love
plussize outfit oktober 2014 3 - Plussize outfit | Fall in love
Ik plaats niet vaak een outfit of the day, maar vind het eigenlijk best leuk om te doen. Misschien toch eens wat vaker mee oefenen want het voelt nog een beetje ongemakkelijk om zo te poseren.. Ik kijk altijd graag outfitfoto’s op blogs en haal er altijd inspiratie, tips en ideeën uit en krijg regelmatig de vraag of ik het vaker zou willen doen, dus ik ga er zeker vaker mee aan de slag :)

Vesten.. ik hou ervan! Vanmiddag komt er een inspiratie artikel online over mijn vestenliefde met enkele plussize tips hierin, maar in deze outfit laat ik de nieuwste aanwinst zien. Een heerlijk halflang en warm gebreid vest via OTTO, één van mijn favoriete webwinkels als het om plussize mode gaat. Er zit een leuke dikkere kabel in verwerkt en verschillende grijstinten waardoor hij erg gemakkelijk te combineren is. Ik draag hem met de zwarte Great Looks WonderJeans, een lang basic wit hemd van Promiss en een grijs gemeleerd shirt met een grafische print van Bon’A Parte. Een fijne combinatie die heerlijk comfortabel is voor de herfst en vooral voor wandelingen als het zonnetje nog schijnt en een jas misschien net nog te warm is.

De kinderwagen is trouwens de NUNA Pepp Luxx waar ik al eerder over schreef, we zijn er nog steeds heel erg blij mee en gebruiken deze nu eigenlijk altijd. En wat is Shae veranderd sinds dat artikel, wow!

plussize outfit oktober 2014 8 - Plussize outfit | Fall in love
plussize outfit oktober 2014 9 - Plussize outfit | Fall in love
Deze supercomfortabele wintersneakers zijn van het merk HUB, een merk van Nederlandse bodem. Ze zijn van zachtgrijs suède, hebben een brede tong die wat opkrult als je de veters strikt wat zorgt voor een leuk effect, een fijne rubberen zool, zijn warm gevoerd met een knuffelbontje en zitten echt als pantoffeltjes aan de voeten. Ik bestelde de HUB ‘Miles’ schoenen via DefShop, waar je meer toffe streetwear, schoenen en accessoires kan vinden.

plussize outfit oktober 2014 5 - Plussize outfit | Fall in love
plussize outfit oktober 2014 7 - Plussize outfit | Fall in love
plussize outfit oktober 2014 6 - Plussize outfit | Fall in love
En als laatste wil ik mijn nieuwste liefde aan jullie laten zien. Is het geen plaatje? Deze tas van ivoorkleurig, Italiaans leder komt via de webwinkel TopVintage. Het is een tas in jaren ’60 stijl, klapt open als een dokterstas, heeft goudkleurige details, is ruim genoeg om je chromebook, iPad of iets dergelijks in mee te nemen en er zit ook nog een lang hengsel bij geleverd. De goudkleurige details, de mooie afwerking, de bolletjes aan de onderkant om de tas te beschermen als je hem neerzet.. Love it! ♥

TopVintage is trouwens een heel erg leuke winkel als je op zoek bent naar kleding, schoenen en accessoires in een retro en/of vintage stijl en de kleding (waaronder geweldige petticoats!) is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 50 en is dus gelijk een leuke plussize webwinkel tip.

Neem zeker een kijkje in dit handige plussize webwinkeloverzicht voor meer shops met grote maten mode.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 24 oktober 2014 at 16:58

  Love it.
  Zou het zo uit de kast trekken en dragen ^^
  You look fab en je babygirl ook :)
  Ik wil ook meer outfits, doe ik nog eens wat inspiratie op!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2014 at 10:13

   Ahww, enorm leuk om te horen. Ik zal er maar eens wat vaker eentje gaan plaatsen dan :)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 23 oktober 2014 at 10:15

  Super leuke outfit <3

 • Avatar van Yudeska
  Reply Yudeska 20 oktober 2014 at 10:28

  Je ziet er geweldig uit!! Mooie vrouw

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 19 oktober 2014 at 20:11

  Ik vind je tas helemaal geweldig! Wauw!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
winactie Fab Clarins Karma 1 - Win! | Clarins, Fab. & Karma
Win! | Clarins, Fab. & Karma

Het gaat goed met Curvacious! Waar ik eerst wat angstig was dat het eind vorig jaar met de vermoeidheid van...

Sluiten