Fashion

Plussize outfit | Fall in love

19 oktober 2014

plussize-outfit-oktober-2014-4
Ik ben echt gek op de herfst! De prachtige rode en oranje tinten in de natuur, het frissere weer, een fijn herfstzonnetje, kaarsjes, vesten, kleedjes.. Ja, ik ben echt gek op dit jaargetijde en alhoewel ik het hele cocoonen erg graag doe, ben ik ook veel buiten te vinden voor fijne wandelingen samen met Paul en onze dochter Shae. Helemaal met het prachtige herfstweer zoals we deze dagen weer tegenkomen. Op zulke dagen vind ik een vest net wat lekkerder dragen, kies ik voor comfortabele ‘wintersneakers’ en kan een mooie tas natuurlijk niet vergeten worden om alles bij de hand te hebben. Kijk mee voor enkele outfitfoto’s!

plussize-outfit-oktober-2014-1
plussize-outfit-oktober-2014-2
plussize-outfit-oktober-2014-3
Ik plaats niet vaak een outfit of the day, maar vind het eigenlijk best leuk om te doen. Misschien toch eens wat vaker mee oefenen want het voelt nog een beetje ongemakkelijk om zo te poseren.. Ik kijk altijd graag outfitfoto’s op blogs en haal er altijd inspiratie, tips en ideeën uit en krijg regelmatig de vraag of ik het vaker zou willen doen, dus ik ga er zeker vaker mee aan de slag :)

Vesten.. ik hou ervan! Vanmiddag komt er een inspiratie artikel online over mijn vestenliefde met enkele plussize tips hierin, maar in deze outfit laat ik de nieuwste aanwinst zien. Een heerlijk halflang en warm gebreid vest via OTTO, één van mijn favoriete webwinkels als het om plussize mode gaat. Er zit een leuke dikkere kabel in verwerkt en verschillende grijstinten waardoor hij erg gemakkelijk te combineren is. Ik draag hem met de zwarte Great Looks WonderJeans, een lang basic wit hemd van Promiss en een grijs gemeleerd shirt met een grafische print van Bon’A Parte. Een fijne combinatie die heerlijk comfortabel is voor de herfst en vooral voor wandelingen als het zonnetje nog schijnt en een jas misschien net nog te warm is.

De kinderwagen is trouwens de NUNA Pepp Luxx waar ik al eerder over schreef, we zijn er nog steeds heel erg blij mee en gebruiken deze nu eigenlijk altijd. En wat is Shae veranderd sinds dat artikel, wow!

plussize-outfit-oktober-2014-8
plussize-outfit-oktober-2014-9
Deze supercomfortabele wintersneakers zijn van het merk HUB, een merk van Nederlandse bodem. Ze zijn van zachtgrijs suède, hebben een brede tong die wat opkrult als je de veters strikt wat zorgt voor een leuk effect, een fijne rubberen zool, zijn warm gevoerd met een knuffelbontje en zitten echt als pantoffeltjes aan de voeten. Ik bestelde de HUB ‘Miles’ schoenen via DefShop, waar je meer toffe streetwear, schoenen en accessoires kan vinden.

plussize-outfit-oktober-2014-5
plussize-outfit-oktober-2014-7
plussize-outfit-oktober-2014-6
En als laatste wil ik mijn nieuwste liefde aan jullie laten zien. Is het geen plaatje? Deze tas van ivoorkleurig, Italiaans leder komt via de webwinkel TopVintage. Het is een tas in jaren ’60 stijl, klapt open als een dokterstas, heeft goudkleurige details, is ruim genoeg om je chromebook, iPad of iets dergelijks in mee te nemen en er zit ook nog een lang hengsel bij geleverd. De goudkleurige details, de mooie afwerking, de bolletjes aan de onderkant om de tas te beschermen als je hem neerzet.. Love it! ♥

TopVintage is trouwens een heel erg leuke winkel als je op zoek bent naar kleding, schoenen en accessoires in een retro en/of vintage stijl en de kleding (waaronder geweldige petticoats!) is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 50 en is dus gelijk een leuke plussize webwinkel tip.

Neem zeker een kijkje in dit handige plussize webwinkeloverzicht voor meer shops met grote maten mode.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 24 oktober 2014 at 16:58

  Love it.
  Zou het zo uit de kast trekken en dragen ^^
  You look fab en je babygirl ook :)
  Ik wil ook meer outfits, doe ik nog eens wat inspiratie op!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 oktober 2014 at 10:13

   Ahww, enorm leuk om te horen. Ik zal er maar eens wat vaker eentje gaan plaatsen dan :)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 23 oktober 2014 at 10:15

  Super leuke outfit <3

 • Avatar van Yudeska
  Reply Yudeska 20 oktober 2014 at 10:28

  Je ziet er geweldig uit!! Mooie vrouw

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 19 oktober 2014 at 20:11

  Ik vind je tas helemaal geweldig! Wauw!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 19 oktober 2014 at 18:31

  Erg leuke outfit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 oktober 2014 at 11:42

  geweldige tas :D

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 19 oktober 2014 at 11:39

  wat mooi outfit

 • Avatar van Seren
  Reply Seren 19 oktober 2014 at 11:15

  Ik vind je fotos en poses echt mooi! Ik vind het vestje en de schoenen ook erg leuk!
  Gewoon lekker vaker outfitposts doen! Je ziet er geweldig uit en dat mag gezien worden:D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2014 at 17:03

   Ahhh, heel erg bedankt voor je lieve en opbeurende reactie! ^^

 • Avatar van Sjoukje
  Reply Sjoukje 19 oktober 2014 at 11:09

  Wat een leuke outfit!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 19 oktober 2014 at 10:51

  Leuk leuk leuk!!!! Krijg hier weer inspiratie van, dankjewel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2014 at 17:03

   Leuk om te horen, graag gedaan!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 19 oktober 2014 at 10:35

  Wat een leuke outfit, het staat je goed….De foto achter de wandelwagen laat goed zien hoe leuk het geheel er uitziet en hoe praktisch de outfit is in het dagelijkse leven………het vest vind ik heel erg mooi en staat je ook erg leuk…de schoenen zijn heerlijk om op te wandelen…leuke OOTD….

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 19 oktober 2014 at 10:14

  Leuke outfit! Vind vooral de tas en de schoenen erg mooi :D.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 19 oktober 2014 at 10:13

  Leuke outfit, vind de schoenen heel gaaf! :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 19 oktober 2014 at 09:59

  Hele mooie outfit en staat je zeker heel goed! :)

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 19 oktober 2014 at 09:48

  Hele mooie outfit, je vest is erg leuk!!!
  Liefs

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 19 oktober 2014 at 08:59

  Waauw wat een onwijs mooie schoenen en prachtige tas! Mooie foto’s!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 19 oktober 2014 at 08:42

  Leuk een ootd! En ik herken De onwennigheid. Ik heb onlangs mijn eerste ootd geplaatst en daar waar heel wat foto’s voor nodig. Model zal ik nooit worden haha. Outfit staat je goed. Ik ben verliefd op je tas.

 • Avatar van sarina
  Reply sarina 19 oktober 2014 at 08:39

  Heel erg mooi.
  Ga zo door met schrijven van outfit’s
  We hebben de zelfde kleding maat en kan veel van je leren.
  Groetjes sarina (26)moeder van rense(6) en minke (4)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2014 at 17:04

   Hey Sarina, leuk om te horen. Dankjewel!

 • Avatar van Kelly caresse
  Reply Kelly caresse 19 oktober 2014 at 08:07

  Wat zie je er goed uit! Ik vind het heel leuk om outfit of the days van je te zien. Zulke vesten vind ik ook ideaal. De tas is trouwens ook echt een heel mooi exemplaar

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 oktober 2014 at 07:12

  Wauw, wat een prachtige outfit foto’s van je!
  Leuk dat je met je dochter op de foto staat ;-)
  Wat is ze groot!.
  Jouw outfit is prachtig en heerlijk warm zo een mooie vest!
  De schoenen zijn geweldig!
  De tas is groot en er kan veel in.
  Ik ga meteen een kijkje nemen in de webshops.
  Het zou leuk zijn als je inderdaad wat vaker outfit foto’s maakt en op je blog plaatsd.
  Het is zo goed aan je te zien dat jij bent afgevallen en ga zo door…….

  Ik wens jullie een prachtige dag Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2014 at 17:05

   Haha, ja ze groeit echt als kool he?! ♥ Bedankt voor je complimenten!

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 19 oktober 2014 at 01:21

  Op sorry voor het lange schrijven. Als ik bezig ben stop ik haast niet en echt je bent top met de schoenen en vooral de mooie tas..

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 19 oktober 2014 at 01:19

  Je ziet er echt elke week beter uit en echt top met je kleine meisje Shae. Toen ik 3 jaar geleden heel erg dik was, hoge diabetes en toen 60 kilo afviel kwam ik het meeste bij Promiss en big miss team en had echt maat 58/60 nu onderin 38/40 en bovenin 40/42 net hoe het valt door de dystrofie waar dan vaak vocht word en dik en de rest niet nodig had. En kom ik een paar kilo aan, Let ik 2 dagen erop en is weer weg zonder te sporten. Want nagels is in die tijd erachter gekomen dat ik dat altijd had moeten doen en is voor mij gewoon een rustgevende hobby geworden om te lakken. En nailart te doen en wil er ook niks voor hebben . Koop meestal kleurtjes als er een aanbieding is en geen dure en dan zijn ze erg blij en ik ook.
  Dus Desiree kom op. Je ziet er steeds beter en beter eruit en dat had ik al gezegd zonder dat ik wist dat je al bezig was. Als ik het kan kan jij het ook. En mooi blijf je toch hoor ook dat heb ik geleerd in het leven.
  Knufffff Willeke,

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 19 oktober 2014 at 00:33

  staat je leuk! ik heb ook HUB schoenen en die zitten gewoon super fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2014 at 17:05

   Leuk!! Ik vind ze inderdaad echt heerlijk zitten :)

 • Avatar van bibian
  Reply bibian 19 oktober 2014 at 00:17

  Wat leuk een outfit, en wat staat het je goed. Vind je schoenen ook heel gaaf! Jaa zeker vaker doen. Liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.