Beauty

Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie

8 oktober 2014

sally hansen miracle gel love pinks 1 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
Dat ik een grote fan van de kleur roze ben is jullie vast niet ontgaan, het is niet alleen al sinds het begin van Curvacious (alweer meer dan 4,5 jaar!) dè accentkleur van de website, ook vind ik rozetinten prachtig als lipsticks, lipgloss, blush en nagellak. Dat ik ook fan ben van de nieuwe Sally Hansen miracle gel nagellak is ook geen nieuws voor je. Ik liet je eerder al een aantal kleuren zien, maar vandaag is de gehele Love Pinks collectie aan de beurt èn mag ik maar liefst drie keer deze hele collectie weggeven.

sally hansen miracle gel love pinks 2 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
sally hansen miracle gel love pinks 3 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
sally hansen miracle gel love pinks 4 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
sally hansen miracle gel love pinks 5 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
sally hansen miracle gel love pinks 6 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
De Love Pinks collectie bestaat uit zeven verschillende kleuren roze nagellak die ik in dit artikel aan je laat zien. Op alle foto’s heb ik twee laagjes aangebracht.

160 Pinky Promise is een creamy nagellak, vergrijsd pastelroze die ook wat beige in zich heeft
170 Pink Cadillaquer is een creamy, snoeproze kleur
180 Rosey Riviter is een creamy, pastelkoraalroze kleur (oftewel een zachtroze kleurtje met een touch van oranje)
190 Pinky Rings is een creamy lak in een oudroze kleur, heel klassiek maar ook zeker lekker fris.

sally hansen miracle gel love pinks 7 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
sally hansen miracle gel love pinks 8 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
sally hansen miracle gel love pinks 9 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
sally hansen miracle gel love pinks 10 - Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie
200 Pink Up is een lak met een soort parelmoer finish in een koele felroze kleur met een tikje blauw erin
210 Pretty Piggy is een creamy roze lak met wederom een touch van oranje, heel erg zomers!
220 Pink Tank is een creamy fuchsiaroze nagellak die richting rood gaat.

Zorg dat je nagels vetvrij zijn, lak ook de tips goed mee en help de topcoat wat sneller op te drogen door je handen even in het zonlicht te houden achteraf. Op deze manier blijft deze lak bij mij zeker een week fatsoenlijk op de nagels. Perfect voor weekendjes weg en vakanties natuurlijk! De Sally Hansen miracle gel nagellak is verkrijgbaar in 47 verschillende kleuren en finishes voor €11,99 per lak/top coat.

Winactie
Ik mag alle lakken uit de Love Pinks collectie inclusief top coat ter waarde van €95,92 maar liefst 3 x weggeven. WOW! Meedoen is gemakkelijk:

– laat een reactie achter onder dit artikel en deel een feel good filmtip (ik heb inspiratie nodig voor de regenachtige herfstweekenden!)
– volg mij via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’
– meedoen kan tot en met 15 oktober 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 9 november 2014 at 00:27

  Desirée nogmaals bedankt voor dit prachtige nagellakset! De kleurtjes zijn erg mooi, lakken erg fijn, hebben echt iets weg van gelnagels omdat ze iets dikker en glanzender zijn dan met gewone nagellak en ze bleven echt lekker lang zitten. Bij sommige nagels begonnen er naar 5 dagen een stukje af te vallen maar bij de meeste nagels bleef de lak wel 10 dagen mooi, want toen was ik de kleur zat en heb ik een ander kleurtje opgedaan;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 november 2014 at 09:08

   Bedankt voor je berichtje, leuk om te horen dat je er zo blij mee bent!

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 13 oktober 2014 at 22:00

  Ik volg je op twitter, Bloglovin en FB.
  Ben gek op nagellakjes.

  Filmtips:
  The fault in our stars
  Dorsvloer vol confetti
  Wintersleep
  Brozer
  Magic in the Moonlight
  Bon Dieu!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 13 oktober 2014 at 12:35

  Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee!

  Mijn feel good film is Ms Doubtfire, niks denken en gewoon lachen. Een klassieker, maar ik blijf de film leuk vinden!

  Overigens volg ik jou al enige tijd via zowel Twitter, Bloglovin’ als Twitter.

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 13 oktober 2014 at 02:56

  Ik ben echt een nagellak-hollic, ik ga nooit de deur uit zonder een kleurtje op mijn nagels. En dan vaak een roze achtig tintje want van knal fuchsia of pastel roze, roze verveeld nooit. En het kan er dan ook nooit lang genoeg opzitten, dus ik ben heel nieuwsgierig naar deze gel lak van Sally Hansen waar je geen lamp voor nodig heb. Want mijn als een echt nagellak-hollic moest ik natuurlijk een gellak met lamp thuis geprobeerd hebben maar ik moet zeggen dat die naar een paar mislukte pogingen de kast in is verdwenen, dus een gel nagellak die je aan kan brengen zonder lamp klinkt veel belovend!

  Mijn feelgood film tip is: The other woman! Echt de leukste film die ik tijden had gezien, zo leuke, grappig, ontroerende en vooral feelgood film. Als je die nog niet gezien hebt moet je die echt zien. En van Sex and the city de serie vooral omdat de afleveringen zo kort zijn je ze makkelijker achter elkaar weg kijkt, en ik er altijd vrolijk van word.De films zijn ook echte feel good films maar stiekem heb ik liever de feel good serie die waar ik dan vervolgens een keer in zoveel tijd een heel seizoen of wat van weg kijkt…..En nu ik dit typ denk ik al veels te lang niet gezien dus de volgende keer als ik mijn nagels weer uitgebreid ga lakken dan zet ik lekker SATC op want dat lakt toch veel lekkerder!;-)

  • Avatar van Annemarie
   Reply Annemarie 13 oktober 2014 at 21:15

   Helemaal vergeten te melden dat ik je op Facebook en op twitter al een tijdje volg, de rest daar ben ik niet actief op.

 • Avatar van mariekr
  Reply mariekr 12 oktober 2014 at 21:45

  Wat een gave winactie! laatst had ik jouw aanbreng tips gebruikt voor een paars miracle lakje, en het zat perfect! Heb het er na een week afgehaald omdat ik de kleur zat was, maar het zat nog goed. En dat terwijl nagellak op mijn slappe nagels maximaal 2 dagen blijft zitten :) zou dus een fantastisch mooi pakket zijn om te winnen! Mijn feelgood filmtip is toch wel ‘Chocolat’, al is die al erg oud. heerlijk, met een kop thee, dekentje en natuurlijk een stukje chocolade op de bank, hmm. Of ‘the bucket list’. een prachtig verhaal, overall erg verdrietig, maar met een prachtige boodschap. geen vrolijke feelgood film, maar toch zet ik m af en toe aan. De boodschap is zo prachtig. Wederom, met een kop thee en een dekentje erbij :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2014 at 10:24

   Hi Marieke, wat leuk om te horen dat de tips hebben geholpen! :)

 • Avatar van Janine
  Reply Janine 12 oktober 2014 at 17:10

  Heyhey Desirée

  Ik heb enorm wat verhalen gehoord over de Sally Hansen Gellak. Maar helaas
  kan ik ze gewoon echt nu niet kopen. Daarom doe ik met veel liefde mee aan je
  winactie. Ik hou erg van nagellak maar heb nooit echt iets van Sally Hansen
  gehad in mijn Nagellak stash. Dus dit laat me hartje twee keer sneller slaan!
  ik vind 170 Pink Cadillaquer echt een pracht kleurtje. Wat verwonderlijk dat je
  dit mag weg geven.

  Ik zou voor “About Time” gaan, Ik vind het een mooie film om ooit te bekijken.
  Maar je moet wel houden van Romatische film. Perfect voor met je vriendinnen
  te kijken als het buiten stort van de regenbuien.

  Ik volg je op Twitter (OMGitsWOOSHY)
  Ik volg je op Instagram
  Ik volg je op Facebook (Janine Wooshy) + winactie gedeeld / reactie
  Volg je op Bloglovin .

  Veel geluk met je blog veder =D

  lieefs

  Janine

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 11 oktober 2014 at 20:30

  Geweldig! Ik doe mee. Mijn filmtip: duurt nog even (begin december), maar “Goosiche vrouwen 2” schijnt nog beter te zijn dan nummer 1. En die was ook al top. Een vriendin die nog nooit een aflevering had gezien van de serie, heeft zich hiermee ook prima vermaakt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2014 at 10:29

   Ik ben hier ook erg benieuwd naar, vond deel 1 ook al zo heerlijk om te kijken :)

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 11 oktober 2014 at 15:20

  Waaaauw wat een awesome winactie! Ik doe heel graag mee :D
  De film Good Will Hunting is echt heerlijk herfstig (vallende blaadjes all over the place haha), filosofisch en mooi, zeker een aanrader voor een avondje op de bank met warme choco terwijl het buiten koud is <3

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 11 oktober 2014 at 12:51

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Avatar van Olivia
  Reply Olivia 11 oktober 2014 at 09:14

  Mijn favoriete feel good-movie is waarschijnlijk 13 going on 30! Het is hilarisch en je leeft echt met de hoofdpersoon mee. Stuck in Love is trouwens ook een prachtige film. Daar spelen Natt Wolff, Logan Lerman en Lily Collins o.a. in! Geweldige film. Leuke winactie trouwens! Ik heb deze Sally Hansen-lakjes al een paar keer in winkels gezien, maar vond het wel erg prijzig.. Ik volg je op twitter @stydiashipper en op bloglovin!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 10 oktober 2014 at 23:40

  Wow, ik doe echt super graag mee met deze geweldige winactie. Wat ben ik benieuwd naar deze beauty’s zeg! Ik volgde je al op Bloglovin’ en nu ook op Twitter (lovelowbudget) en Instagram (snaracurl).
  Mijn absolute filmtip is “the other woman”, tijdens deze druilerige herfstdagen wil je eigenlijk toch niets anders dan een feel good movie? Ik kan je zeggen: je plast bijna in je broek van het lachen tijdens het kijken van deze simpele maar o zo hilarische film!
  Veel kijkplezier.

  Liefs, Sara.

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 10 oktober 2014 at 23:25

  Hoooi,
  Leuk dat je een winactie doet!
  Mijn tips voor films zijn
  – my life in ruins
  – dear john
  – forest gump
  – the accidental husband

  Ik volg je op twitter: de_simmer
  Instagram: juliaverh
  Bloglovin met justaboutmakeup
  Facebook julia verhoef

  X

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 10 oktober 2014 at 23:16

  Grease natuurlijk!!! Blijft goed en lekker vrolijk, daar kom je die saaie herst wel mee door haha.

 • Avatar van Annemiek van Lanen
  Reply Annemiek van Lanen 10 oktober 2014 at 22:22

  Héhé, ik kijk al de hele week uit naar dit moment. Het moment dat ik deze swatches kan bekijken en mee kan doen aan de wedstrijd. Ik had het bericht op Facebook geliked zodat ik het later terug kon lezen. Druk druk druk. Maar goed, ik wilde even de tijd nemen om jou op de hoogte te stellen van wat leuke films. Heb je even?
  – Mannenharten
  – Soof
  – Hartenstraat
  – Smoorverliefd
  – The sisterhood of the traveling pants deel 1 en 2
  – Meangirls
  – Friends with benefits
  – Ted
  – The notebook
  – The great gatsby
  – Don Jon
  – Dear John
  – The vow
  – Save haven
  en nog veel veel meer. Je volgt mij op twitter dus je mag altijd voor inspiratie vragen! Ik moet nu slapen, morgen weer werken.

  Lieve groetjes!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 oktober 2014 at 20:36

  Wauuuw Dees, wat zijn deze prachtig!! Ik draag helemaal niet vaak nagellak meer, maar wel roze en rood tinten, en deze zijn PERFECTE roze kleurtjes ♥ En dan nog zo goed blijven zitten.. ik zeg: MEEDOEN!

  Ik volg je overal (stalkerrr) en mijn feelgood tip.. is Truman Show! Ik hoop dat je hem nog niet hebt gezien, maar hij liet bij mij echt een HUGE smile achter op m’n snoet! Dus ookal win ik niet, ik hoop dat je hem alsnog gaat zien, hehehe :P

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 10 oktober 2014 at 17:23

  Oh wauw, wat een prachtige kleurtjes! Ik ben ook erg benieuwd naar de Miracle Gel lakjes, ze lijken me erg fijn! Kun je je favoriete kleurtjes langer flawless dragen :D
  Ik volg op alle kanalen, en mijn feelgood filmtip is de film Blended. Die keken we afgelopen week, en ik heb dubbel gelegen van het lachen, ook wat ontroerende momentjes maar uiteindelijk een fijne feel good film :)
  Erna keken we Mr Peabuddy & Sherman, ook leuk en feel good! Maar die kwam op Curvacious al voorbij (dankzij jouw tip keken we die film namelijk :) )

  Twitter: @Miss_Roxx
  Instagram: superhettie

 • Avatar van Zoë De Witte
  Reply Zoë De Witte 10 oktober 2014 at 16:06

  Ik doe graag mee! Mijn absolute feelgood film is en blijft Little Miss Sunshine. Word er altijd zó happy van! :)
  x

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 10 oktober 2014 at 12:04

  wauw wat gaaf, mijn feel good movie, moet eerlijk zeggen dat je kleuren mij inspirerende dat is Hairspray, de zoete kleurtjes doen me daar aan denken. Footloose omdat je van Hairspray naar dansen gaat. (hele rare kronkel ik weet het) (trouwens de versie met Kevin Bacon, niet de nieuwe versie) En vandaar gaat hij naar de nieuwe film Lucy. (Kevin Bacon heeft namelijk ook in SF films gespeeld) Lucy laat de ontwikkeling van de mens zien in snel treinvaart. En dat ze over al is op het laatst Wat ik mooi vind van deze film is dat ze een vrouw in de hoofdrol is en niet een man. En dan komen we weer op vrouw terecht.
  ik volg je alleen maar op facebook omdat ik geen twitter of instagram heb
  <3 <3
  oww by the way ik ben gek op nagellak en deze kleurtjes zijn geweldig, weet ook zeker dat ze fantastisch zullen staan bij mijn huidskleur <3

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
clinique sonic system purifying cleansing brush 1 - Beauty gadget | Clinique sonic system purifying cleansing brush
Beauty gadget | Clinique sonic system purifying cleansing brush

Ik ben al jaren fan van de Clarisonic en ik gebruik de Clarisonic Plus dan ook regelmatig onder de douche...

Close