Beauty

Sally Hansen Miracle Gel | Love Pinks collectie

8 oktober 2014

sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-1
Dat ik een grote fan van de kleur roze ben is jullie vast niet ontgaan, het is niet alleen al sinds het begin van Curvacious (alweer meer dan 4,5 jaar!) dè accentkleur van de website, ook vind ik rozetinten prachtig als lipsticks, lipgloss, blush en nagellak. Dat ik ook fan ben van de nieuwe Sally Hansen miracle gel nagellak is ook geen nieuws voor je. Ik liet je eerder al een aantal kleuren zien, maar vandaag is de gehele Love Pinks collectie aan de beurt èn mag ik maar liefst drie keer deze hele collectie weggeven.

sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-2
sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-3
sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-4
sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-5
sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-6
De Love Pinks collectie bestaat uit zeven verschillende kleuren roze nagellak die ik in dit artikel aan je laat zien. Op alle foto’s heb ik twee laagjes aangebracht.

160 Pinky Promise is een creamy nagellak, vergrijsd pastelroze die ook wat beige in zich heeft
170 Pink Cadillaquer is een creamy, snoeproze kleur
180 Rosey Riviter is een creamy, pastelkoraalroze kleur (oftewel een zachtroze kleurtje met een touch van oranje)
190 Pinky Rings is een creamy lak in een oudroze kleur, heel klassiek maar ook zeker lekker fris.

sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-7
sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-8
sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-9
sally-hansen-miracle-gel-love-pinks-10
200 Pink Up is een lak met een soort parelmoer finish in een koele felroze kleur met een tikje blauw erin
210 Pretty Piggy is een creamy roze lak met wederom een touch van oranje, heel erg zomers!
220 Pink Tank is een creamy fuchsiaroze nagellak die richting rood gaat.

Zorg dat je nagels vetvrij zijn, lak ook de tips goed mee en help de topcoat wat sneller op te drogen door je handen even in het zonlicht te houden achteraf. Op deze manier blijft deze lak bij mij zeker een week fatsoenlijk op de nagels. Perfect voor weekendjes weg en vakanties natuurlijk! De Sally Hansen miracle gel nagellak is verkrijgbaar in 47 verschillende kleuren en finishes voor €11,99 per lak/top coat.

Winactie
Ik mag alle lakken uit de Love Pinks collectie inclusief top coat ter waarde van €95,92 maar liefst 3 x weggeven. WOW! Meedoen is gemakkelijk:

– laat een reactie achter onder dit artikel en deel een feel good filmtip (ik heb inspiratie nodig voor de regenachtige herfstweekenden!)
– volg mij via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’
– meedoen kan tot en met 15 oktober 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 9 november 2014 at 00:27

  Desirée nogmaals bedankt voor dit prachtige nagellakset! De kleurtjes zijn erg mooi, lakken erg fijn, hebben echt iets weg van gelnagels omdat ze iets dikker en glanzender zijn dan met gewone nagellak en ze bleven echt lekker lang zitten. Bij sommige nagels begonnen er naar 5 dagen een stukje af te vallen maar bij de meeste nagels bleef de lak wel 10 dagen mooi, want toen was ik de kleur zat en heb ik een ander kleurtje opgedaan;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 november 2014 at 09:08

   Bedankt voor je berichtje, leuk om te horen dat je er zo blij mee bent!

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 13 oktober 2014 at 22:00

  Ik volg je op twitter, Bloglovin en FB.
  Ben gek op nagellakjes.

  Filmtips:
  The fault in our stars
  Dorsvloer vol confetti
  Wintersleep
  Brozer
  Magic in the Moonlight
  Bon Dieu!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 13 oktober 2014 at 12:35

  Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee!

  Mijn feel good film is Ms Doubtfire, niks denken en gewoon lachen. Een klassieker, maar ik blijf de film leuk vinden!

  Overigens volg ik jou al enige tijd via zowel Twitter, Bloglovin’ als Twitter.

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 13 oktober 2014 at 02:56

  Ik ben echt een nagellak-hollic, ik ga nooit de deur uit zonder een kleurtje op mijn nagels. En dan vaak een roze achtig tintje want van knal fuchsia of pastel roze, roze verveeld nooit. En het kan er dan ook nooit lang genoeg opzitten, dus ik ben heel nieuwsgierig naar deze gel lak van Sally Hansen waar je geen lamp voor nodig heb. Want mijn als een echt nagellak-hollic moest ik natuurlijk een gellak met lamp thuis geprobeerd hebben maar ik moet zeggen dat die naar een paar mislukte pogingen de kast in is verdwenen, dus een gel nagellak die je aan kan brengen zonder lamp klinkt veel belovend!

  Mijn feelgood film tip is: The other woman! Echt de leukste film die ik tijden had gezien, zo leuke, grappig, ontroerende en vooral feelgood film. Als je die nog niet gezien hebt moet je die echt zien. En van Sex and the city de serie vooral omdat de afleveringen zo kort zijn je ze makkelijker achter elkaar weg kijkt, en ik er altijd vrolijk van word.De films zijn ook echte feel good films maar stiekem heb ik liever de feel good serie die waar ik dan vervolgens een keer in zoveel tijd een heel seizoen of wat van weg kijkt…..En nu ik dit typ denk ik al veels te lang niet gezien dus de volgende keer als ik mijn nagels weer uitgebreid ga lakken dan zet ik lekker SATC op want dat lakt toch veel lekkerder!;-)

  • Avatar van Annemarie
   Reply Annemarie 13 oktober 2014 at 21:15

   Helemaal vergeten te melden dat ik je op Facebook en op twitter al een tijdje volg, de rest daar ben ik niet actief op.

 • Avatar van mariekr
  Reply mariekr 12 oktober 2014 at 21:45

  Wat een gave winactie! laatst had ik jouw aanbreng tips gebruikt voor een paars miracle lakje, en het zat perfect! Heb het er na een week afgehaald omdat ik de kleur zat was, maar het zat nog goed. En dat terwijl nagellak op mijn slappe nagels maximaal 2 dagen blijft zitten :) zou dus een fantastisch mooi pakket zijn om te winnen! Mijn feelgood filmtip is toch wel ‘Chocolat’, al is die al erg oud. heerlijk, met een kop thee, dekentje en natuurlijk een stukje chocolade op de bank, hmm. Of ’the bucket list’. een prachtig verhaal, overall erg verdrietig, maar met een prachtige boodschap. geen vrolijke feelgood film, maar toch zet ik m af en toe aan. De boodschap is zo prachtig. Wederom, met een kop thee en een dekentje erbij :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2014 at 10:24

   Hi Marieke, wat leuk om te horen dat de tips hebben geholpen! :)

 • Avatar van Janine
  Reply Janine 12 oktober 2014 at 17:10

  Heyhey Desirée

  Ik heb enorm wat verhalen gehoord over de Sally Hansen Gellak. Maar helaas
  kan ik ze gewoon echt nu niet kopen. Daarom doe ik met veel liefde mee aan je
  winactie. Ik hou erg van nagellak maar heb nooit echt iets van Sally Hansen
  gehad in mijn Nagellak stash. Dus dit laat me hartje twee keer sneller slaan!
  ik vind 170 Pink Cadillaquer echt een pracht kleurtje. Wat verwonderlijk dat je
  dit mag weg geven.

  Ik zou voor “About Time” gaan, Ik vind het een mooie film om ooit te bekijken.
  Maar je moet wel houden van Romatische film. Perfect voor met je vriendinnen
  te kijken als het buiten stort van de regenbuien.

  Ik volg je op Twitter (OMGitsWOOSHY)
  Ik volg je op Instagram
  Ik volg je op Facebook (Janine Wooshy) + winactie gedeeld / reactie
  Volg je op Bloglovin .

  Veel geluk met je blog veder =D

  lieefs

  Janine

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 11 oktober 2014 at 20:30

  Geweldig! Ik doe mee. Mijn filmtip: duurt nog even (begin december), maar “Goosiche vrouwen 2” schijnt nog beter te zijn dan nummer 1. En die was ook al top. Een vriendin die nog nooit een aflevering had gezien van de serie, heeft zich hiermee ook prima vermaakt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2014 at 10:29

   Ik ben hier ook erg benieuwd naar, vond deel 1 ook al zo heerlijk om te kijken :)

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 11 oktober 2014 at 15:20

  Waaaauw wat een awesome winactie! Ik doe heel graag mee :D
  De film Good Will Hunting is echt heerlijk herfstig (vallende blaadjes all over the place haha), filosofisch en mooi, zeker een aanrader voor een avondje op de bank met warme choco terwijl het buiten koud is <3

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 11 oktober 2014 at 12:51

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Avatar van Olivia
  Reply Olivia 11 oktober 2014 at 09:14

  Mijn favoriete feel good-movie is waarschijnlijk 13 going on 30! Het is hilarisch en je leeft echt met de hoofdpersoon mee. Stuck in Love is trouwens ook een prachtige film. Daar spelen Natt Wolff, Logan Lerman en Lily Collins o.a. in! Geweldige film. Leuke winactie trouwens! Ik heb deze Sally Hansen-lakjes al een paar keer in winkels gezien, maar vond het wel erg prijzig.. Ik volg je op twitter @stydiashipper en op bloglovin!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 10 oktober 2014 at 23:40

  Wow, ik doe echt super graag mee met deze geweldige winactie. Wat ben ik benieuwd naar deze beauty’s zeg! Ik volgde je al op Bloglovin’ en nu ook op Twitter (lovelowbudget) en Instagram (snaracurl).
  Mijn absolute filmtip is “the other woman”, tijdens deze druilerige herfstdagen wil je eigenlijk toch niets anders dan een feel good movie? Ik kan je zeggen: je plast bijna in je broek van het lachen tijdens het kijken van deze simpele maar o zo hilarische film!
  Veel kijkplezier.

  Liefs, Sara.

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 10 oktober 2014 at 23:25

  Hoooi,
  Leuk dat je een winactie doet!
  Mijn tips voor films zijn
  – my life in ruins
  – dear john
  – forest gump
  – the accidental husband

  Ik volg je op twitter: de_simmer
  Instagram: juliaverh
  Bloglovin met justaboutmakeup
  Facebook julia verhoef

  X

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 10 oktober 2014 at 23:16

  Grease natuurlijk!!! Blijft goed en lekker vrolijk, daar kom je die saaie herst wel mee door haha.

 • Avatar van Annemiek van Lanen
  Reply Annemiek van Lanen 10 oktober 2014 at 22:22

  Héhé, ik kijk al de hele week uit naar dit moment. Het moment dat ik deze swatches kan bekijken en mee kan doen aan de wedstrijd. Ik had het bericht op Facebook geliked zodat ik het later terug kon lezen. Druk druk druk. Maar goed, ik wilde even de tijd nemen om jou op de hoogte te stellen van wat leuke films. Heb je even?
  – Mannenharten
  – Soof
  – Hartenstraat
  – Smoorverliefd
  – The sisterhood of the traveling pants deel 1 en 2
  – Meangirls
  – Friends with benefits
  – Ted
  – The notebook
  – The great gatsby
  – Don Jon
  – Dear John
  – The vow
  – Save haven
  en nog veel veel meer. Je volgt mij op twitter dus je mag altijd voor inspiratie vragen! Ik moet nu slapen, morgen weer werken.

  Lieve groetjes!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 oktober 2014 at 20:36

  Wauuuw Dees, wat zijn deze prachtig!! Ik draag helemaal niet vaak nagellak meer, maar wel roze en rood tinten, en deze zijn PERFECTE roze kleurtjes ♥ En dan nog zo goed blijven zitten.. ik zeg: MEEDOEN!

  Ik volg je overal (stalkerrr) en mijn feelgood tip.. is Truman Show! Ik hoop dat je hem nog niet hebt gezien, maar hij liet bij mij echt een HUGE smile achter op m’n snoet! Dus ookal win ik niet, ik hoop dat je hem alsnog gaat zien, hehehe :P

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 10 oktober 2014 at 17:23

  Oh wauw, wat een prachtige kleurtjes! Ik ben ook erg benieuwd naar de Miracle Gel lakjes, ze lijken me erg fijn! Kun je je favoriete kleurtjes langer flawless dragen :D
  Ik volg op alle kanalen, en mijn feelgood filmtip is de film Blended. Die keken we afgelopen week, en ik heb dubbel gelegen van het lachen, ook wat ontroerende momentjes maar uiteindelijk een fijne feel good film :)
  Erna keken we Mr Peabuddy & Sherman, ook leuk en feel good! Maar die kwam op Curvacious al voorbij (dankzij jouw tip keken we die film namelijk :) )

  Twitter: @Miss_Roxx
  Instagram: superhettie

 • Avatar van Zoë De Witte
  Reply Zoë De Witte 10 oktober 2014 at 16:06

  Ik doe graag mee! Mijn absolute feelgood film is en blijft Little Miss Sunshine. Word er altijd zó happy van! :)
  x

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 10 oktober 2014 at 12:04

  wauw wat gaaf, mijn feel good movie, moet eerlijk zeggen dat je kleuren mij inspirerende dat is Hairspray, de zoete kleurtjes doen me daar aan denken. Footloose omdat je van Hairspray naar dansen gaat. (hele rare kronkel ik weet het) (trouwens de versie met Kevin Bacon, niet de nieuwe versie) En vandaar gaat hij naar de nieuwe film Lucy. (Kevin Bacon heeft namelijk ook in SF films gespeeld) Lucy laat de ontwikkeling van de mens zien in snel treinvaart. En dat ze over al is op het laatst Wat ik mooi vind van deze film is dat ze een vrouw in de hoofdrol is en niet een man. En dan komen we weer op vrouw terecht.
  ik volg je alleen maar op facebook omdat ik geen twitter of instagram heb
  <3 <3
  oww by the way ik ben gek op nagellak en deze kleurtjes zijn geweldig, weet ook zeker dat ze fantastisch zullen staan bij mijn huidskleur <3

 • Avatar van Sherani
  Reply Sherani 10 oktober 2014 at 01:56

  Een ‘gouwe ouwe’ blijft The Notebook, een heerlijke romantische drama om even helemaal bij weg te zwijmelen en zo nu en dan keihard te janken. Een paar nieuwe films die nu in de bioscoop draaien die zeker ook het kijken waard zijn, zijn If I stay (ook hier is het risico op enkele tranen groot), The equalizer (spannend en heftig met tegelijkertijd een prachtig verhaal) en gone girl (onvoorspelbaar tot het eind! Wow, wat een film). Alsof dat nog niet genoeg tips zijn, zal ik je ook zeker aanraden om Why did I get marry too? eens te kijken. Een ijzersterke drama over het huwelijk.

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 9 oktober 2014 at 23:03

  Leuk! Ik doe graag mee. Ik vind The Other Woman een hele leuke film! Ik volg je overal XOXO

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 oktober 2014 at 22:37

  De Toscaanse bruiloft, een heerlijke Nederlandse film voor een leuke avond.

 • Avatar van carola
  Reply carola 9 oktober 2014 at 20:25

  Wauuuuw wat mooi! Dat merk moet ik snel eens bestellen om te proberen :)

  Wat dacht je van ‘Magic Mike’ kwijlen maar whiehoeee

 • Avatar van Anouk Verschuren
  Reply Anouk Verschuren 9 oktober 2014 at 12:27

  Wat een gave winactie! Ik heb geen feelgood filmtip maar een feelgood serie die ik zelf altijd graag kijk met regenachtige dagen, namelijk Hart of Dixie (in Nederland werd het op Net5 uitgezonden als Dokter Hart), ik ben echt verslaafd aan deze serie! Ik volg je via bloglovin en instagram

 • Avatar van Lonneke
  Reply Lonneke 9 oktober 2014 at 11:45

  Wauw, wat een super gave winactie!! Hele mooie girly kleurtjes :) als ik deze zou winnen zou ik samen met mijn zusje weer een heerlijk manicure/nagellakdagje inplannen. (Met z’n 2en DIY @ home) Mijn favo feelgood movies (en tevens ook die van mijn zusje) zijn despicable me 1 en despicable 2, hele vrolijke films en stiekem zou ik zelf wel een minion willen hebben :D Als ik aan deze films denk krijg ik al een warm en vrolijk gevoel van binnen (its sooooo fluffy) Ik doe graag mee met de winactie en volg je op alle kanalen (behalve bloglovin, dat gebruik ik niet) xxliefs

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 9 oktober 2014 at 11:29

  Ik doe graag mee, volgen op FB doe ik al langer!
  Erg leuk!

  Mijn feel good tip voor een film is You’ve got mail! Een oudje maar wel geweldig!

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 9 oktober 2014 at 10:20

  What’s your nummber met Cris Evans en Anna Faris is echt een aanrader. Sexy, romantisch en een happy end. De lakjes zijn super ik heb pinky promise van de week gekocht en het is een groot succes. Ik zou graag andere kleuren willen proberen ;)

  • Avatar van Helen
   Reply Helen 9 oktober 2014 at 10:21

   ik volg je via facebook

 • Avatar van seren
  Reply seren 9 oktober 2014 at 10:18

  OEeeh vind de lakjes zo mooi! Ik zou best wel alle lakjes willen hebben, maar hoef niet perse mee te doen met de winactie! Ik heb al een keer iets heel moois bij je gewonnen :)

  Heb wel overigens een filmtip voor je! Chef is heel erg leuk!

 • Avatar van Annie
  Reply Annie 9 oktober 2014 at 09:44

  Friends with benefits, vond ik heerlijk om te kijken. :-) Ik volg je op Facebook

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 oktober 2014 at 09:03

  Wat een gave winactie! Daar wil ik wel een kansje voor wagen, want ik ben gek op de lakjes van Sally Hansen. Eindelijk eens een lakje die langer dan een paar uur op mijn nagels blijft zitten en ik ben op roze lakjes!

  Feel good film tips? Another Woman, echt een super grappige film! Ik heb enorm gelachen bij deze film en heerlijk voor op een lekkere herfstdag! About time vond ik ook een heerlijke film! The Fault in our Stars is een hele mooie, maar onwijs zielige film. Dus daar moet je wel ‘zin’ in hebben, want ik heb enorm zitten snikken bij deze film.

  Voor de rest volg ik je overal al een hele tijd! Ik vind het heel erg knap dat je je blog zo goed draaiende weet te houden en dat in combinatie met de zorg voor je prachtige meisje Shae!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2014 at 09:50

   Ahhh, dankjewel voor dat compliment! ♥

 • Avatar van Marissa Burke
  Reply Marissa Burke 9 oktober 2014 at 08:35

  Wat een mooie actie, ik doe heel graag mee.
  Zelfd ben ik ook dol op roze.
  In november start ik met een opleiding voor nagel styliste, dus dit zou een zeer leuk cadeautje zijn !
  Als tip voor een feel good movie geef ik The Holliday.
  Past prima bij het herfstachtige weer met in het vooruitzicht de feestdagen.

  Met vriendelijke groet,

  Marissa Burke

 • Avatar van Mimi
  Reply Mimi 9 oktober 2014 at 02:56

  Leuke actie graag doe ik mee:

  Maar eerst films.
  – The Help
  – The notebook
  – Pretty women( oud maar blijft leuk)

  Volg je op IG en Bloglovin.

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 9 oktober 2014 at 01:07

  Hey Desiree,
  Ik doe heel graag mee en ook mijn kleuren van rose tot rood zijn mijn favorieten .
  Ik volg je al over al en geniet van je mails die ik van je krijg.
  Zou je als film –De green mile waar ik nog steeds een traan om laat — of een oude goude oude Sissi 3 delig hihi en een Dear John – i love you … Succes allemaal

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 8 oktober 2014 at 23:56

  Whouww geweldig dat je deze Miracle gel loves pink collectie van Sally Hansen weg mag geven!
  Ik volg je op FB, reginacocco
  twitter, regcocco
  instagram, reginacocco
  en bloglovin, regina karst
  Ik hou van feelgood films als happy feet en/ of just like heaven :)

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 8 oktober 2014 at 21:57

  Ik heb een lakje uit deze lijn en vind het geweldig! zou ze heel graag willen winnen.

  Mijn feel Good Film tip is The Persuit of Happiness

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 8 oktober 2014 at 21:18

  Ohh jeetje wat een winactie! De kleuren vind ik er allemaal fantastisch uitzien en ik ben zo benieuwd naar de kwaliteit en langdurigheid van de lakjes! Ik doe dus ook heeeeeel graag mee en heb alle stappen ondernomen, haha :)
  Hmmm over feel good movies, mijn favorieten zijn Eat Pray Love, Safe Haven en The Help. Een super leuke bioscoop film is trouwens ook A hundred foot journey!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 oktober 2014 at 21:18

  omg die tinten zijn prachtig, ik doe graag mee met de actie :D ik volg en like je overal ;)

  mijn beste feel good film tip is hotel transylvania, super leuke animatie film en perfect voor deze maand met halloween :D

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 8 oktober 2014 at 21:01

  Yay! Nog iemand die een passie voor roze heeft! Ik vind deze collectie helemaal leuk, net zoals de feelgoodfilm(s) van Sex And The City, zo kom ik een regenachtige dag wel door! Geweldige films! Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Twitter

  Liefs, Britt

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 8 oktober 2014 at 20:54

  Wat een heerlijke win aktie zeg! Feel good movies die het bij mij altijd goed doen zijn toch wel die met Tom Hanks, misschien een tikkie ouder maar You’ve got mail is leuk en Sleepless in Seatle en als je lekker samen met je dochter wat wilt kijken kan het hele Disney assortiment natuurlijk ook….

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 8 oktober 2014 at 20:35

  Wat een super leuk actie. Ik zag hem al op FB voorbij komen en nu ik mijn bloglovin lijstje bij zit te lezen dacht ik, ik ga gewoon een poging wagen.
  Zelf ben ik van mening dat de Britten echter super goed zijn in het maken van feel good movies en de mijne zijn dan ook:
  Love Actually
  Bridget Jones (1 & 2)
  en het meer recente About Time.

  Iedereen heel veel succes en ook bedankt voor alle filmtips want ik heb stiekem ook even wat inspiratie op gedaan door middel van de reacties!

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 8 oktober 2014 at 20:29

  Kleurrijke actie,doe ik graag aan mee.
  En roze is en blijft nou een maal mijn lievelingskleur.(Verrassend !)
  The Hundred-Foot Journey heeft mijn interesse gewekt en ga ik bekijken in de herfstvakantie,koken is ook een grote hobby dus lijkt me leuk.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 8 oktober 2014 at 20:09

  Oh jeetje, hier wil ik heel erg graag aan meedoen! Nieuwe seizoen van orange is the new black al gezien? :)

  Liefs,

  Astrid

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2014 at 09:51

   Jep, al gezien! Nu is het wachten tot komend jaar het nieuwe seizoen uit gaat komen..

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 8 oktober 2014 at 20:05

  Superleuk! Ik doe graag mee. Het zijn prachtige kleurtjes <3
  Mijn tip voor een serie zou zijn The Blacklist! Een aantal feelgoodmovies die ik zelf erg leuk vind zijn: The Holiday, How to lose a guy in 10 days, the devil wears prada, the holiday, gooische vrouwen de film & Dirty dancing. Hiermee kan je wel een marathon houden haha! :)

  Ik heb alle accounts gevolgd :)

 • Avatar van Sjoukje
  Reply Sjoukje 8 oktober 2014 at 19:46

  Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee ^^ Roze blijft toch wel m’n favoriete kleur, deze collectie heeft ook fijn wat variatie tussen de roze kleuren, lieve zachte kleurtjes en mooie felle kleuren :) Mijn ultieme feel good film is denk ik wel echt Mamma Mia, al vind ik Wild Child ook echt een geweldige film :D Die films kan ik niet genoeg zien!

  Ik volg je op Bloglovin, Instagram, Twitter (allemaal @sjoukjedw) en Facebook!

  Liefs

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 8 oktober 2014 at 19:39

  Ik weet niet of ik nog een kans maak na zoveel reacties, maar probeer het toch maar. Ik vind The Holliday een echte feel good movie. Met Jude Law, Cameron Diaz en Kate Winslet. Heerlijk!

 • Avatar van Ilse prins
  Reply Ilse prins 8 oktober 2014 at 19:32

  Hier nog een enorme roze fan hihih… Heb al veel gehoord over deze nieuwe lakjes van Sally Hansen, hopelijk voor mijn portemonnee komen ze gauw bij de action (hihi oohw slecht:P:P) maare, wat geweldig dat je al deze lakjes mag weggeven zeg… Echt een superkans voor ons om dit eens te proberen! Enne, natuurlijk volg ik je overal waar het maar kan, whahaha dat klinkt altijd zo vreemd maargoed zo is het wel!!:):) Films kijk ik niet echt heeeel vaak, maar serie’s deste meer, wat vooral leuke serie’s zijn; Homeland/bates-hotel/Desperad houswive’s/Aspe(belgische serie)/ The walking dead/Sons of anarchy..Niet allemaal feelgood, maar wel supermooi. Oja en om dan toch nog eventjes een filmpje op te noemen die me nu te binnenschiet, That awkward moment…
  Groetjes ilse

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 8 oktober 2014 at 19:32

  Wat een leuke lijn van Sally Hansen, lijkt me erg handig, zeker met de vakantie.
  De Love Pinks is super, van roze wordt ik altijd blij.
  Misschien niet de meest voor de hand liggende als feelgood movie en t is al een oudje maar Grease is toch wel een topfilm als het druilerig en koud is buiten.

  • Avatar van Thea
   Reply Thea 8 oktober 2014 at 19:33

   O ja, ik volg je via bloglovin en twitter

 • Avatar van Dewyy88
  Reply Dewyy88 8 oktober 2014 at 18:36

  Super leuk.. Ik doe heel graag mee! Ik volg je via bloglovin’ en insta (a). Een film die je gezien MOET hebben; ‘a walk to remember’ een echte mooie film van dezelfde schrijver als the notebook. Ook een beetje in die sfeer dus weet niet of ie als feel good beschreven mag worden :p daarom nog even de tip om de films van Madea te kijken (Tyler Perry) zoals; ‘Diary of a mad black woman’ , ‘Madea’s family reunion’ en alle andere Madea films die erop volgen! Echt super leuk.. My fav feel good movies! Have fun xx

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 8 oktober 2014 at 18:15

  The other woman geniale film! Burlesque heerlijke film! En 27 dresses of bridesmaides ook heerlijke films!
  Ik wil graag winnen want i Love roze nagellak!!

  Natuurlijk volg ik je overal al lang ;)

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 8 oktober 2014 at 17:55

  WAUW mooie lakjes, ik ben verliefd op elk lakje.
  Maar even over die filmtip: ik heb eerder een serietip voor je waarvan ik hoop dat je hem nog niet hebt gezien: How i met your mother. 8 seizoenen lang genieten van humor, liefde, vriendschap en zoveel meer. Lekker luchtig en heerlijk.
  En ja ik doe mee hoor met de winactie, dat was ik bijna vergeten te zeggen.

 • Avatar van Infinity
  Reply Infinity 8 oktober 2014 at 17:46

  Leuke win actie!
  Ik sla hem even over, anders denk je misschien dat ik je blog enkel beginnen volgen ben voor deze win actie!
  Leuke blog heb je, en ik volg je net -zoals ik juist al zei- :)

  Liefs,
  Eva

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2014 at 09:52

   Thanks voor je compliment! :D

 • Avatar van Ingeborg
  Reply Ingeborg 8 oktober 2014 at 17:44

  Oh wauw, wat een gave nagellakken! Ik zou heel graag mee doen aan de winactie want ik ben super benieuwd of ze bij mij ook zo lang blijven zitten als alle reviews die ik er al over heb gelezen! Mijn feel good filmtip: Letters to Julliet. Omdat ik die film al 8 keer gezien heb, als het niet meer is en ik elke keer nog steeds geniet! Het is zó’n lief verhaal!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 8 oktober 2014 at 17:40

  Ik volg je via FB en bloglovin. Alles is familie vind ik een leuke romantische film

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 8 oktober 2014 at 17:00

  Hier ga ik mijn kleindochter.. dochter.. vriendinnen vreselijk blij mee maken..
  leuke film van eigen bodem.. HARTENSTRAAT,

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 8 oktober 2014 at 16:58

  Wat een mooie kleurtjes? De gellakken heb ik nog niet uitgeprobeerd.
  Ik volg je op Twitter, Bloglovin en Instragram.
  Mijn filmtips zijn een beetje klassiekers zoals Notting Hill, Love Actually, Bridget Jones.

 • Avatar van Bernadet
  Reply Bernadet 8 oktober 2014 at 16:46

  Aaahh! Echt super gaaf, ze zien er allemaal heel mooi uit! Wil zeker meedoen en volg je nu op alle genoemde social media. (alleen facebook moest ik nog).

  Mijn feelgood tip die ik vandaag ook heb gedaan:
  ‘Ik had dus vreselijk last van een herfstdipje en blijkbaar had ik mijn moeder al aangestoken ermee. Samen zijn we dus met een doel de winkels afgaan struinen. Ik heb prachtige pruimrode/paarse kaarsen gekocht met ook babyroze kaarsen wat een super leuk contrast geef en die hebben we lekker in de woonkamer neergezet. Vervolgens zijn we de zolder opgedoken en hebben we… jaja.. de kerstspullen van zolder gehaald (don’t worry de boom zit nog veilig in de doos!) maar we hebben oudere lampjes gebruikt om in een hoge doorzichtige vaas te stoppen en wat kleinere lichtstrengen verwikkeld om wat nepdeco bloemen. – Vervolgens lekker cupcakes samen gebakken en heerlijk een stampot voor vanavond gemaakt hah!’

  Kortom dat dus, nu kijk ik al helemaal uit naar vanavond want volgens mij moet het er gewoon super gezellig uitzien en dan lekker met een goede film en dekentje op de bank genietend van de cupcakes!
  Zoiets is misschien wel een leuke tip dacht ik, misschien kun je het samen doen met je partner en dochtertje, die zal al dat getwinkel van de lichtjes in bijvoorbeeld (voor de veiligheid) plastic doorzichtige vaas of een glazen vaas op een hoger meubel ook wel erg leuk vinden!

  Okay lang verhaal weer, hele leuke actie!
  liefs.

  • Avatar van Bernadet
   Reply Bernadet 8 oktober 2014 at 16:49

   #blunder – heb helemaal over het woord film heen gelezen.
   Maar ook daar heb ik wel een goede voor hahaha! #voelmestom

   – Annie (super leuk en classic!)
   – Disney films (leuk om samen met je dochter te kijken)
   – Maze Runner (in de bios nu, maar super gaaf!)
   – The Holiday (mijn all-time fav!)

 • Avatar van Cecile
  Reply Cecile 8 oktober 2014 at 16:45

  gave winactie Desirée! Als feel good movie-tip; the Notebook.
  Misschien een klassieker maar erg mooi! Al was het alleen om Ryan, maar ook de boodschap
  van de film is mooi. Hoe tijd dingen doet veranderen en als het meant to be is, komt het goed :)

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 8 oktober 2014 at 16:30

  Wooeee mooi! Prachtig swatch-foto’s zeg, dat krijg ik nooit voor elkaar! :)

  Hm filmtip, ik heb er erg veel gezien de laatste tijd, maar 50/50 vond ik heerlijk (kan ook met de hoofdacteur te maken hebben, hihi).

  Ik volg je op Bloglovin’, Twitter en Instagram (telkens Zolea of Zoe_Zolea)

  Hoi hoi duimpjes in de lucht! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2014 at 09:53

   Dankjewel voor je compliment over de swatches, ik doe mijn best! Vooral veel oefenen en eens wat nieuws proberen qua belichting etc. :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 8 oktober 2014 at 16:30

  Wat een ontzettend gave winactie!!!Prachtige kleurtjes en ben benieuwd of het echt zo lang blijft zitten.Zou toch ideaal zijn!

  Mijn favoriete “feelgood” movie is op stip Mamma Mia!
  Wat heb ik deze film al vaak gezien!
  Ik ben ten eerste al dol op Griekenland dus bezorgt deze film me iedere keer weer de kriebels naar Griekenland.*zucht* Nog 303 dagen voordat ik weer op vakantie mag!!! :-)
  De muziek is heerlijk om keihard mee te zingen want wie kent deze liedjes nu niet?
  Verder is het verhaal ook leuk : eind goed al goed
  Maar het mooiste van al is dat mijn man deze film ook enorm leuk vind en we dus zeer geregeld samen weg zwijmelen bij deze film met enorm goede acteurs en actrices.

 • Avatar van JoycevdB
  Reply JoycevdB 8 oktober 2014 at 15:56

  Welke veel good film ik echt héel leuk vind is Hartenstraat. Echte film van Nederlands bodem en heerlijk om bij te zwijmelen en te lachen!

  Ik doe graag mee aan de winactie!

 • Avatar van Maart
  Reply Maart 8 oktober 2014 at 15:55

  I <3 Roze!!!! Ik draag bijna altijd zwarte kleding, maar mijn nagels zijn altijd roze! En ik ben een groot fan van de Sally Hansen nagellakjes. De miracle gel ken ik nog niet, dus ik ben erg benieuwd!
  En een tip voor een feel good movie… Wat dacht je van een leuke ouderwetse Disney film? Bambi, Sneeuwwitje, Belle en het Beest? Deze blijven geweldig! (Ook al ben je al lang geen kind meer) ;-)

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 8 oktober 2014 at 15:48

  Ik doe heel graag mee; geweldige actie.
  Feel good film tip: grease (blijft leuk), net als dirty dancing
  Ik volg je via FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984) Bericht waar mogelijk geliked, Gr. Melissa

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 8 oktober 2014 at 15:45

  Wat mooi kleuren. Graag doe ik mee
  Alle film animatie vind ik leuk om te kijken samen met gezinnetje!

 • Avatar van Steph
  Reply Steph 8 oktober 2014 at 15:44

  Leuk! Ben zelf ook heel benieuwd naar de Sally Hanssen lakjes, wat hebben ze mooie kleurtjes!
  Mijn favoriete feel good film is The Proposal (dat hondje! ♥).
  Ik volg je op Twitter, heb helaas geen Instagram maar wel Bloglovin :) xxxx

 • Avatar van Alice Furlan
  Reply Alice Furlan 8 oktober 2014 at 15:24

  Leuk winactie!!!
  Mijn favoriete film is PS.I love you!!!

  Ik volg als
  Alice Furlan (fb en bloglovin)
  @AliceMadness11 (twitter)
  alicemadness87 (instagram)

 • Avatar van Dominique
  Reply Dominique 8 oktober 2014 at 14:16

  Super leuk dat je dit weggeeft! Ik stond er laatst al in de etos naar te kijken maar heb ze uiteindelijk toch niet meegenomen wat heel stom is! Zou dan echt super zijn als ik ze zou winnen want je geeft namelijk ook prachtige kleurtjes weg die ik zelf zeker ook uit zou kiezen :)
  Mijn tip voor een feelgoodmovie is knocked up, hele grappige film!

  Ik heb alle stappen gedaan! (instagram: xdooww en twitter: xdooooo)

 • Avatar van Anneloes
  Reply Anneloes 8 oktober 2014 at 14:04

  Wat een onwijs gave winactie zeg! Ik doe graag mee <3 Ik volg je via Twitter, Facebook en Bloglovin!
  Een goede film… Ik word altijd heel blij van die schattige animatiefilms zoals Wall-E, haha <3

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 8 oktober 2014 at 13:56

  The Proposal zal jou vast helpen om een herfstig weekendje door te komen! Ook The Holiday vind ik een heerlijke feelgood film! Ik doe heel graag mee. Ik volg je op alle kanalen die hierboven staan beschreven.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 8 oktober 2014 at 13:35

  Lees nu pas FILM tip, wat dom van me :-( Hier is ie alsnog!
  “Life as we know it” , een oudje, maar die blijft bij mij altijd favoriet. Humor, liefde en verdriet, prachtige combinatie vind ik! En dan nog af en toe even ruiken aan je Lush handcream en feel good :-P haha!

  XXXXX

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 8 oktober 2014 at 13:32

  Kwestie van smaak, dat wel. Maar mijn ultieme feel good moment is het luisteren naar “Multiply” (X) van Ed Sheeran. Daarnaast word ik bijzonder blij van het handcream handje van Lush, die ruikt zo fantastisch lekker! Oh, en roti eten, zelfgemaakt. Laatste (gister gedaan) een mooie sjaal gemaakt dmv arm-breien. Geleerd via YouTube en nu ultieme, warme wintersjaal :-)

  Ik kan het niet laten mee te doen aan deze winactie. Mijn nieuwsgierigheid naar deze gel lakjes is groot! Prachtige collectie. Wat ik heb gedaan?
  – ik volg je nu ook op Instagram :-) Mijn naam daar is nailtalk
  – volg je via Twitter en heb je winactie aldaar geretweet (naam: @MTerveer)
  – Via Bloglovin’ volgde ik je al en heb je artikel geliked
  – op FB volgde ik je al en via daar lees ik vaak je blog. Heb je winactie twee keer gedeeld; openbaar op mijn privé account (die ik alleen voor vrienden heb) en op mijn FB pagina nailtalk.nl .

  Fingers crossed! XXXX

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 8 oktober 2014 at 13:30

  Wat een mooie kleuren, ik draag niet heel vaak nagellak dus ik gun het liever iemand anders

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 8 oktober 2014 at 13:29

  Oh la la, ik doe graag mee! Ik volgde je al op Facebook en Bloglovin en nu ook via Twitter en Instagram. En eens kijken, een goeie filmtip… What To Expect When You’re Expecting vond ik wel leuk :-) En jij als nieuwe mama zal die vast ook apprecieren.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 8 oktober 2014 at 13:15

  ik ben hier heel benieuwd naar, dus ik doe heel graag me.
  Ik volg je al overal.
  Diolifestyle@gmail.com

 • Avatar van Sue Pelgrom-Seegers
  Reply Sue Pelgrom-Seegers 8 oktober 2014 at 13:04

  Hey Dees, Deze win actie kon ik niet aan me voorbij laten gaan! Het zijn zulke mooie lakjes en ideaal omdat het zo lang blijft zitten! De mooiste en leukste feel good films zijn natuurlijk Dirty dancing en grease ;-) xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 oktober 2014 at 09:54

   Hey meis, leuk dat je meedoet! X

 • Avatar van Angelique van der Weele
  Reply Angelique van der Weele 8 oktober 2014 at 12:45

  Een leuke aanrader is The Great Catsby met Leonardo di Caprio.
  Grace of Monaco is ook heel mooi, gaat over prinses Gracia van Monaco met Nicole Kidman als hoofdrolspeelster.
  Geen film, maar een hele leuke serie is Mistresses, seizoen 1 en seizoen 2 kun je online of op HBO kijken.
  Welcome home Roscoe Jenkins met Martin Lawrence. Twee gouden oldies: Soul Food en Set it Off.

 • Avatar van Yasmina
  Reply Yasmina 8 oktober 2014 at 12:37

  Eat, Pray, Love bedoelde ik natuurlijk hihi

 • Avatar van Yasmina
  Reply Yasmina 8 oktober 2014 at 12:35

  Wat een leuke winactie!
  Mijn favoriete feel good films zijn:
  – Just Wright
  – Frozen
  – The Sisterhood Of The Traveling Pants 1 en 2
  – The Wood
  – Save The Last Dance
  – Eat, Love, Pray

  Ik volg je via fb, al heel lang :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 8 oktober 2014 at 11:14

  Ah de winactie waarvan je reageerde op mijn reactie.. wat zijn ze mooi! :)
  Ik wil zo graag kans maken dat ik alles heb geliked :)

  • Avatar van Mariska
   Reply Mariska 8 oktober 2014 at 11:14

   En films.. ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk geen films kijk. Dus dat vind ik heel lastig. Sorry!

 • Avatar van Linda Achterb erg
  Reply Linda Achterb erg 8 oktober 2014 at 10:59

  Ik ben ook heel benieuwd naar deze Miracle, heb wel een flesje van de gewone die ik regelmatig op doe en die is al superrmooi, maar als deze ook nog zo lang blijft zitten, vindt die tinten allemaal zooo mooi. Mijn filmtip is: BEGIN AGAIN!!! Ik volg je op Facebook! Al veel geleerd en leuke dingen gezien en gekocht hierdoor!

 • Avatar van Michèle
  Reply Michèle 8 oktober 2014 at 10:44

  Coole winactie! Hier wil ik zeker aan deelnemen :D de kleuren zien er echt fabulous uit!
  Mijn feel good filmtip: de films van Sex and the city ❤️ altijd een opkikker tijdens donkere dagen.
  Ik volg je op facebook., de rest heb ik niet.

  Ciao xo

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 8 oktober 2014 at 10:20

  Gaaf! Ben benieuwd of ze echt zo lang mooi blijven, ze zien er in ieder geval prachtig uit!

  Mijn feel good filmtip is Intouchables. Een franse film, maar zo lief! Echt feel good voor de donkere dagen.

  Ik volg je op Twitter, Facebook en Instagram!

 • Avatar van Kim Bakker
  Reply Kim Bakker 8 oktober 2014 at 10:09

  Wauuuww! Hele gave winactie, de lakken zij zooooo mooi :)
  Wat ik een hele goede feel good film vindt: The other Women
  Ik volg je natuurlijk op alles:
  Bloglovin: Kim Bakker
  Facebook: Kim Bakker
  Twitter: KimBakkerx
  Instagram: xkimbakkerx

  Waaah ik vind dit echt gaaf.
  Succes allemaal
  Liefs Kim

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 8 oktober 2014 at 10:08

  Hallo,

  Wat een toffe actie. Ook ik ben gek op roze. Gelukkig 2 meiden in huis dus ik kan loos.
  Deze set test ik graag op hen en in mijn praktijk uit.
  Ik volg je alleen op Facebook. Ik heet daar Barbara Bouman Jongkind.
  Films vind ik lastig iedereen vindt iets anders leuk. Hier kijken we graag naar Frozen en Rio 2.
  Verder pas kankerlijers gekeken. Geen feel good, maar wel motiverend om vooral.
  Te genieten van wat je hebt en van t leven!!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 8 oktober 2014 at 09:59

  Zie ik daar roze?? *LIEFDE* wat een leuke winactie Desirée! Deze kan ik natuurlijk niet voorbij laten gaan! Net als jij een pink-lover!
  Mijn echte feel good movie… ik heb er meer maar dan toch wel Leap Year, past wel een beetje bij het herfstachtige weer!

 • Avatar van Dees Barents
  Reply Dees Barents 8 oktober 2014 at 09:58

  Gaaf hoor, al een paar keer naar gekeken bij de etos, maar moet op het moment ff op de centjes letten…dus daarom is het tot nog toe alleen bij kijken gebleven. Ik zou ze daarom dolgraag winnen, mooie kleurtjes, die extra lang blijven zitten. Ik volg je op facebook en bloglovin, de rest heb ik niet!

  • Avatar van Dees Barents
   Reply Dees Barents 8 oktober 2014 at 10:00

   Oh ja en op Pinterest

 • Avatar van Mo
  Reply Mo 8 oktober 2014 at 09:50

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze lakjes! Ik volgde je overal al dus bij deze alleen de filmtip ;) Namelijk The Other End of the Line.

 • Avatar van Karolien
  Reply Karolien 8 oktober 2014 at 09:35

  Mooie winactie.
  Filmtip p.s i love you

  Gr karolien

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 8 oktober 2014 at 09:29

  Wat een te gekke winactie! Afgelopen vrijdag kon je je nagels gratis laten lakken met deze lak bij de Etos en was helemaal blown away! Daarom wil ik dit super graag winnen! Ik volg je via de aangegeven social media kanalen.

  Mijn filmtip zou niet over een film gaan maar over de serie Grimm. Niet zozeer over liefde maar vooral over vriendschap en daardoor krijg ik er altijd een warm gevoel bij.

 • Avatar van leone
  Reply leone 8 oktober 2014 at 09:26

  Alles is liefde! Heerlijk in deze tijd

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 8 oktober 2014 at 09:23

  Ik volg je op Facebook en Bloglovin. Vrolijke kleuren lakjes! Ik voel me net als een kind in de speelgoedwinkel! Mijn feel good film is E.T.

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 8 oktober 2014 at 09:23

  Wat een ontzettend gave winactie! Ik doe heel graag mee en volg je al een tijdje op alle kanalen.

  Mijn feel good movie tips:
  – Safe haven
  – 27 dresses
  – Maleficent
  – My best friends wedding

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 8 oktober 2014 at 09:09

  Wat zien deze lakjes er goed uit, en zo fijn dat ze lang(er) blijven zitten.
  Mijn Feel good film tip(s) zijn: P.S. I love you, The Notebook, Friends with benefits & Save heaven
  Hopelijk zit er iets voor je bij.
  Ik volg je via Bloglovin,Facebok & Twitter.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 8 oktober 2014 at 09:07

  wauw! Ik doe heel graag mee, en volg je overal al! Mijn feelgood-tip zou dezelfde als Lara zijn, The Holiday, maar alle afleveringen van Sex & the City vind ik ook verrukkelijk. :)

 • Avatar van laralaurentia
  Reply laralaurentia 8 oktober 2014 at 08:57

  Ooh myyy Pink! Wat een gorgeous roze kleurtjes. Mijn feel good film-tip zal zijn The Holiday. Hoogstwaarschijnlijk heb je deze al gezien, maar dit is voor mij de perfecte film voor de herfst/winter. Ik kan echt uren kijken naar Jude Law. Hottie!

  Ik volg je overal al :)

 • Avatar van Luana
  Reply Luana 8 oktober 2014 at 08:56

  Wow, wat een super kleurtjes!! Ik volg je op alle kanalen. Mijn feelgood filmtip is de film About Time. Die is zoooo mooi <3

 • Avatar van Kokkie1
  Reply Kokkie1 8 oktober 2014 at 08:54

  Super leuke actie, erg benieuwd naar deze lakken!
  Ik volg je op bloglovin, twitter, facebook en instagram en artikelen geliked en retweet.

  Mijn feelgoodmovie van het moment is Chef

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 8 oktober 2014 at 08:53

  Hoi Desiree, wat een te gekke actie. Mijn filmtips voor jou zijn als volgt.
  Klassieker: High Society met Grace Kelly en Frank Sinatra.
  Girly: Legally Blond
  Disney: Nemo, Dory (in het engels) is zooo grappig
  Goeie jankfilm: November Rain
  Avontuur: Gladiator
  Over all feel good movie is voor mij nog steeds Bridget Jones. Altijd goed, grappig en heerlijke muziek.
  Ik volg je op alle kanalen en heb deze winactie met mijn volgers gedeeld. XO Imke

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 8 oktober 2014 at 08:50

  Wow super gaaf! Veel goede verhalen gehoord over de nagellak en ik heb echt een hekel aan het eraf halen.
  Nou dat kan je dan mooi een aantal dagen uitstellen, perfect.
  Beste nieuwe feel good film ‘hartenstraat’
  En natuurlijk volg ik je op Facebook en Twitter. (De rest heb ik niet)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 8 oktober 2014 at 08:42

  Wat een prachtige kleuren, love it!

  Mijn feel good film-tip is Hartenstraat. Heeft in de bioscoop wat mij betreft te weinig aandacht gekregen, het is echt een ontzettend leuke en mooie film van Nederlandse bodem.

  Ik volg je op Twitter, Facebook en Instagram (bloglovin’ doe ik eigenlijk weinig mee).

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 8 oktober 2014 at 08:27

  Waaauw dit is echt een collectie voor mij! Ik hou echt enorm van roze nagellak, vind de kleurtjes ook allemaal erg mooi en zou ze allen dragen.. Mijn tip is Happy Feet, misschien een kinderfilm maar zeker leuk om te kijken! Ik vind t een super vrolijke film en die pinguïns zijn zo schattig en maken je aan het lachen! :)

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 8 oktober 2014 at 08:27

  Ik keek er bij de drogist ook al naar. Maar daar is het gewoon al helemaal uitverkocht! De kleuren zijn echt goed gekozen. Ik zou ze dus graag winnen!

  Mijn feel goed films zijn misschien erg cliche:
  – sound of music (meezingen!!)
  – Alles is liefde
  – Mrs. Doubtfire
  – Pitch Perfect

  Xxx

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 8 oktober 2014 at 08:21

  De film chef is bij mij favoriet, heeeerlijk eten en echt een film waar je vrolijk van wordt. Deze nagellakjes zijn ZOOO mooi, die zou ik wel willen winnen, want ook ik ben super fan van roze! Ik volg je op Instagram, Twitter en Bloglovin’!

 • Avatar van TasjDutchess
  Reply TasjDutchess 8 oktober 2014 at 08:15

  Ik doe graag mee ^^
  Ik volg je al jaren hihi

  Julie and julia
  Save the last dance

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 8 oktober 2014 at 08:11

  Oh wat een super winactie weer! Mijn feelgood filmtip is toch wel Miss Congeniality. Elke keer lig ik weer in een deuk! White chicks vind ik ook erg leuk en Disney films zijn ook altijd goed.

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 8 oktober 2014 at 08:01

  Wow … Nagellak die een week blijft zitten. Dat zou héél goed van pas komen met mijn tweeling van net een jaar. Voor regelmatig nagels lakken blijft niet zo heel veel tijd meer over. Weet zeker dat mijn twee meiden graag geknuffeld worden door mama met mooie roze nagels, haha.
  Tip voor feelgood movie (als je een keer wat anders wilt): Micmacs à tire-larigot! Grappig, indrukwekkend en geweldig verhaal. Echt een film die blijft hangen (in positieve zin :-). Geniet ervan!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 8 oktober 2014 at 08:01

  Woww, wat een ontzettend gave actie,…de kleurtjes zijn zo girlygirly…Ik ben helemaal gek op roze, het is zo een lieve kleurIk volg je op bloglovin en facebook….Mijn tip voor een feel good film,…
  “The accidentel husband” is wel erg leuk.Hij heeft een leuk verhaal, is zowel romantisch als iets wat komisch…genieten, op en top!

  groetjes Petra

 • Avatar van Majella
  Reply Majella 8 oktober 2014 at 07:57

  Superleuke kleurtjes, ik weet niet welke ik mooier vind: de hele lichte roze, of de diep roze. Erg leuk setje in ieder geval. En wat betreft die herfstavonden… Ik ben gek op series; House of Cards, the Wire en The Big Bang Theory zijn altijd goed ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 oktober 2014 at 07:56

  Wauw grandioos om kans te kunnen maken op deze prachtige nagellakken!
  De feel good film tip die ik heb is kijk naar Coyote Ugly want dit maakt van een saaie herfstdag een dag om blij van te worden ;-) Op al je soc.med.k. volg ik en like, share en tweet dit voor je.

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: chucky1012

  Bloglovin: chucky1012

  Xoxo

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 8 oktober 2014 at 07:50

  Superleuke actie. Ik volg je overal wat je genoemd heb hierboven, en mijn tip voor een feelgoodfilm: Little Miss Sunshine! Veel kijkplezier! :-)

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 8 oktober 2014 at 07:49

  Heyyy
  Wat n coole winactie. Ik ben ook zo verzot op de kleur roze.. ♡♡♡
  Sextape is leuk om te kijken… liefs Ilona

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 8 oktober 2014 at 07:40

  kijk een feelgoodfilm lekker op de bank met een lekker kopje thee

 • Avatar van sabine
  Reply sabine 8 oktober 2014 at 07:39

  Gaaf! Wil de lakjes zowiezo nog, na 2 dagen chippen en weer opnieuw lakken word wel irritant zeg maar :(
  Ok mijn film (en netflix tips)
  – The fault in our stars
  – Frozen
  – Maleficent
  – The vampire diaries! (netflix
  – Modern family (netflix
  – Nieuwste xmen!
  – Magic mike doe meteen alle delen maar hahaha
  – 22 jump street
  – Amelie (oud maar goud!)

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 8 oktober 2014 at 07:30

  Wat een gave collectie zeg! Ik doe niet mee met de winactie want ik heb al zo verschrikkelijk veel roze nagellak hahah

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 8 oktober 2014 at 07:28

  Superleuke winactie zeg! En al die rozetimten, echt helemaal mijn ding, heerlijk! Welke film echt een feel-good-movie is en die je dus gezien moet hebben is Intouchables! Het gaat over een miljonair in een rolstoel die volledig verzorgd moet worden en op zoek is naar een verzorger/verpleger en dan komt er een uitkeringstrekker voor de vorm solliciteren maar wordt door de miljonair uitgekozen. Een heel ongebruikelijke keuze want het is een jongen uit de “getto” die er niet zo’n best verleden oo na houdt! Want er dan volgt zijn ontroerende en erg komische situaties waarbij je aan het einde van de film echt een goed gevoel overhoudt! Klinkt misschien niet zo maar het is echt een geweldige film! Zien, zou ik zeggen!
  Ps. Volg je op Facebook!

 • Avatar van Bente
  Reply Bente 8 oktober 2014 at 07:13

  Alweer zo’n leuke winactie! Dit is ook zeker mijn favoriete kleurlijn uit de nieuwe Sally Hansen collectie :)
  Mijn ultieme feel good movie in de herfst- en wintermaanden is toch echt Love Actually. Na al die jaren nog altijd een favoriet!!

 • Avatar van Koalabeautymama
  Reply Koalabeautymama 8 oktober 2014 at 07:06

  Woow een to-die-for win actie! Laat roze nagellak nu toevallig mijn favoriete kleur zijn! Fijn dat het zo lang blijft zitten. Ideaal met een huishouden en een gezin. Een tip voor een feel good film? Ik hou erg van lachen en dat moest ik bij alle films van “Rush hour”. Ook “Are we there yet?” Is grappig. “we are the Millers” met jennifer aniston is ook hilarisch. En “50 first dates” met drew barrymore ;) krijg er helemaal zin in haha

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 oktober 2014 at 06:48

  Wow, alweer een winactie, wat super leuk! Heb al zoveel goeds gehoord over de Sally Hansen lak en omdat ik ziek ben heb ik het nog niet kunnen halen, wat het nog leuker maakt om mee te doen,
  Ik heb een paar feel good films die niet iedereen zal kiezen denk ik….maar voor mij is dat NightMare before Christmas van Tom Burton, de meest fantastische film ooit en past perfect bij Halloween en de herfst. Nog een film van Tim Burton en waarin mijn favoriete speler, Johny Depp in meespeelt is Charlie and the Chocolate Factory……dat is echt zo’n heerlijke film, je knapt er altijd van op. Ik weet het zijn niet films die nu spelen en waarschijnlijk ken je ze wel, maar dit zijn films die perfect zijn voor de herfst en je word er zeker blij van ;-)
  Ik volg je op alles wat je aangeeft.

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 8 oktober 2014 at 06:13

  Super dat je een van je favorieten, waar ik erg benieuwd naar ben, ook in een mijn favoriete kleur weg mag geven, ik maak graag kans.

  Mijn tip feelgood film tip is: Love and Honor

  Volgen doe ik je op alle media.

  Gr. Enita

 • Avatar van Demi
  Reply Demi 8 oktober 2014 at 01:48

  Superleuke winactie! Ik ben reuze benieuwd naar deze lakjes en roze is mijn favoriete kleur :)
  De beste feelgood film vind ik Mamma mia! Heerlijk zomerse film met de altijd leuke liedjes van Abba.
  Ik volg je op FB: Demi Severijnen;
  Twitter: @deempjee;
  Instagram: @demiannebel
  En Bloglovin: Demi Severijnen

  Nu ga ik duimen!

  Liefs,

  Demi

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.