Beauty

Singing in the shower… | Kneipp, Avène & Human+Kind

30 oktober 2014

kneipp-scrub-avene-cleansing-oil-human-kind-wash-off-facial-cleanser-1
Regelmatig komen er nieuwe producten binnen, maar hoe lekker alles ook ruikt en hoe heerlijk sommige producten er ook uit zien: helaas kan ik met mijn drogere en gevoeligere huid niet alles gebruiken. Zeker nu het frisser wordt en mijn huid hier gelijk op reageert, probeer ik de echte droogheid, velletjes en het jeukerige gevoel juist te voorkomen. Vandaag deel ik 3 producten van Avène, Kneipp en Human+Kind met je die wèl een vast plekje onder de douche wisten te veroveren. Ladadie-ladadaaa!

kneipp-scrub-avene-cleansing-oil-human-kind-wash-off-facial-cleanser-2
kneipp-scrub-avene-cleansing-oil-human-kind-wash-off-facial-cleanser-3
Kneipp – Douche scrub mint-eucalyptus 200ml, €7,99
Deze nieuwe scrub van Kneipp geeft een heerlijk fris gevoel, een goede verzorging en een milde scrubbehandeling in één. Er zit onder andere sheabutter, amandelolie en jojoba olie in die mijn droge huidje goed voeden, muntolie wat oppept en verfrist en eucalyptusolie wat de luchtwegen lekker openmaakt/houdt. Fijn om te weten: de scrub bevat geen conserveringsmiddelen, parabenen, zeep, kleurstoffen en minerale olie en de natuurlijke jojobascrubdeeltjes zijn niet belastend voor het milieu.

kneipp-scrub-avene-cleansing-oil-human-kind-wash-off-facial-cleanser-4
kneipp-scrub-avene-cleansing-oil-human-kind-wash-off-facial-cleanser-5
Eau Thermale Avène – XeraCalm A.D. cleansing oil 400ml, €20,99
Deze doucheolie is een enorme aanrader voor iedereen die een droge en eczeemgevoelige huid heeft. Het verlicht direct jeuk, herstelt de huidbarrière en is compleet steriel verpakt waardoor het tot de laatste druppel effectief blijft werken. Je brengt de olie aan op je vochtige huid en spoelt deze af. That’s all! De zeepvrije olie reinigt zachtjes de huid en beschermt tegen het uitdrogende effect van kraanwater. (Kan zelfs bij baby’s en kinderen gebruikt worden.)

kneipp-scrub-avene-cleansing-oil-human-kind-wash-off-facial-cleanser-6
kneipp-scrub-avene-cleansing-oil-human-kind-wash-off-facial-cleanser-7
Human+Kind – Wash off facial cleanser 100ml, €15,00
Deze gezichtsreiniger van het Ierse merk Human+Kind bevat 100% natuurlijke ingrediënten, geen parabenen, is dierproefvrij en onderscheidt zich door de vrolijke verpakkingen met leuke printjes. In deze zachte cleanser zit onder andere glycerine, cacaoboter, calendula en aloë vera gel en verwijdert binnen no-time alle make-up van mijn gezicht en laat geen trekkerig, maar juist een zacht gevoel achter. Vooral in combinatie met het bijgeleverde superzachte en wasbare doekje erg prettig want zo haalt het ook gelijk dode huidcellen weg en is de make-up net wat beter weg te boenen.

Welke producten laten jou zingen onder de douche?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 2 november 2014 at 12:58

  Dit artikel laat me zingen haha, ik hoor gelijk het liedje ;) Lijken me erg fijne producten! Ik ken ze alle drie nog niet, maar ook ik heb een best droog velletje, onthouden dus deze producten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:28

   Haha, dat was natuurlijk ook een beetje de bedoeling he ;) Lekker feel good zingend de dag door!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 31 oktober 2014 at 19:32

  Die van Kneipp vind ik heerlijk! Die geur <3 De overige twee ken ik niet, maar ze klinken erg fijn!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 31 oktober 2014 at 08:48

  Ik denk dat ik toch erg vrolijk word van het Kneipp product, dit klinkt zo aantrekkelijk en de geuren van Kneipp zijn haast altijd zo lekker, dat dit inderdaad een behoorlijke verademing kan zijn als je bv last van een verkoudheid hebt. Dat lijkt mij wel wat, eerlijk gezegd!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 oktober 2014 at 17:27

  Oh die scrub lijkt me echt lekker!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 30 oktober 2014 at 10:27

  Die eerste 2 lijken me heerlijk! De laatste niet zo omdat ik mijn gezicht niet met water reinig, alleen onder de douche. Kan niet tegen dat trekkerige gevoel en heb nog niet iets ontdekt wat dat gevoel niet geeft. Ik gruwel van dat gevoel haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2014 at 10:28

   Dat trekkerige gevoel vind ik ook verschrikkelijk, deze cleanser van H+K geeft dat bij mij dus juist niet. Misschien eens een proefje vragen bij ICI Paris XL (als dat kan)?

   • Avatar van NailTalk
    Reply NailTalk 30 oktober 2014 at 10:33

    Ja vragen kan geen kwaad toch? Ik reinig met een melk en ‘gentle lotion’ van IciParis eigen merk elke dag. Komt geen water aan te pas.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 30 oktober 2014 at 09:49

  Ik ben zelf heel blij met mijn shower gel van de albert heijn..De rip off van de I love lijn

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2014 at 10:17

   Die heeft ook zeker heerlijke geuren! Vooral de wintergeuren waren vorig jaar zo lekker, hoop dat die dit jaar weer terugkomen :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 30 oktober 2014 at 09:49

  Klinkt heerlijk! Waar koop je human+kind? Lijkt me zo’n mooi merk

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2014 at 10:18

   Human+Kind is onder andere bij http://www.cosmania.nl en bij ICI Paris XL verkrijgbaar.

   • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 30 oktober 2014 at 11:04

    Dank voor je reactie! Ik ga eens een kijkje nemen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 oktober 2014 at 07:18

  Het ziet er zo goed uit en klinkt ook fijn.
  De eerste 2 producten daar ben ik zo benieuwd naar.
  Omdat de douche scrub heerlijk zal ruiken!
  Het ook handig is voor als je verkouden bent en het de luchtwegen open houdt.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2014 at 08:42

   Vooral de combinatie van eerst de scrub en hierna de cleansing oil is echt heerlijk! ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.