Beauty

Sleek face form contouring & blush palette

12 oktober 2014

sleek-faceform-light-contour-1
Het Londense make-upmerk Sleek was tot voor kort enkel via webwinkels en in een klein assortiment bij sommige ‘afrowinkels’ te koop, maar goed nieuws! Sleek is nu ook bij enkele geselecteerde V&D filialen te vinden. Yay! Het merk staat vooral bekend om de goede pigmentatie, mooie kleurkeuze en oogschaduwpaletten en het is tijd weer wat meer aandacht aan dit merk te gaan besteden nu het makkelijker verkrijgbaar is. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, een review, swatches en fullface-foto’s van het face form contouring & blush palette in de kleur light.

sleek-faceform-light-contour-2
Ik had dit palette al een hele tijd op mijn wishlist staan, maar kon er niet uitkomen welke kleur ik moest kiezen. Het zou gaan tussen deze light of de fair variant en zelfs met de vele reviews online kwam ik er maar niet uit.. Toen ik op een perspresentatie in de goodiebag het palette in de kleur light cadeau kreeg kon ik niet wachten hem direct te gaan proberen. Was de kleur bronzer wel licht genoeg voor mijn huid? Hoe valt de highlighter uit en zou de blush niet te heftig zijn?

sleek-faceform-light-contour-3
sleek-faceform-light-contour-4
Het palette komt in een strak, mat en zwart vormgegeven doosje met aan de binnenkant een grote spiegel. In totaal zit er 20 gram product in, een flinke hoeveelheid dus waar je wel even mee vooruit kan. De pigmentatie van de kleurtjes is zeker goed te noemen, maar als je een lichte hand hanteert dan kan je de kleuren opbouwen van heel licht tot heel heftig, waarbij ik zelf meer fan ben van een subtieler geheel. De kleuren werken allemaal erg prettig – even dippen met je kwast is voldoende! – en de poeders zijn niet al te poederig.

De bronzer is misschien voor mijn huid net wat te warm, maar doordat hij goed op te bouwen is kan ik hem alsnog gebruiken. Fijn is dat deze bronzer mooi mat is, waardoor je hem perfect kan gebruiken om te shapen en zo wat meer definitie in je gezicht kan brengen. De highlighter heeft een vanille/champagnekleur met een intense glans en de blush is de bekende rose gold blush van dit merk: een perzikroze kleur met een gouden glans.

sleek-face-form-light-1
Links op de foto draag ik mijn gehele make-up met uitzondering van blush, bronzer en highlighter en rechts heb ik de drie producten uit dit palette toegevoegd. Zie je het subtiele verschil waarin mijn gezicht minder vlak lijkt, meer warmte en vorm heeft gekregen en een mooie glow? *probeer door de lichte koortswangen heen te kijken..* Ik heb de highlighter op mijn jukbeenderen, in het cupidoboogje van mijn lippen, bij de binnenste ooghoekjes en onder de wenkbrauwen aangebracht. Ik zou voor een heftiger geheel kunnen gaan, maar deze subtiele toevoeging (die vooral in feller (zon) light prachtig tot haar recht komt) vind ik zelf prachtig ♥

Het Sleek face form contouring & blush palette is verkrijgbaar bij V&D Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord en kost €12,99.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 oktober 2014 at 19:05

  Wat een mooi palette en ik vind het heel mooi aangebracht, je ziet er heel mooi uit.
  Fijn dat dit zo licht is, misschien ook wel wat voor mijn lichte huid.

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 14 oktober 2014 at 16:18

  heel subtiel maar echt heel erg mooi. De blush is prachtig

 • Avatar van Infinity
  Reply Infinity 12 oktober 2014 at 17:53

  Mooie subtiele kleurtjes!

  Liefs,
  Eva

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 12 oktober 2014 at 15:37

  Ik heb deze ook en vind de bronzer net wat te heftig! De blush is wel super mooi:)
  P.s. ik kan je artikelen niet meer openen via bloglovin, dan krijg ik een error.. terwijl als ik direct de url in typ ik je site wel kan zien?!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2014 at 10:25

   De bronzer is ook best heftig, maar ik kreeg hem toch te werken met een fluffy kwast en een erg lichte hand. Krijg je de error bij Bloglovin’ nog? Heb het even getest, maar hiet gaat het goed..

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 12 oktober 2014 at 15:31

  Oohhhw wat een mooierd is dit! Dat subtiele effect op je voorhoofd en wangen, ik zie het, en love it!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2014 at 10:26

   Ah, wat super dat je het subtiele effect ziet! Kan het voor de foto’s natuurlijk wel heftiger aan gaan zetten zodat je het echt duidelijk ziet, maar dan is het niet meer natuurlijk en ‘zoals je het normaal draagt’, dus fijn dat het toch te zien is :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 oktober 2014 at 15:28

  Ziet er prachtig uit!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 12 oktober 2014 at 13:53

  Oeh. Ik ben om. IK WIL M!!!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 oktober 2014 at 13:19

  Het verschil is subtiel maar echt wel de moeite, erg mooi trio.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 12 oktober 2014 at 12:35

  Heel mooi! Sleek vind ik sowieso erg goed. Moet maar eens leren contouren; geen idee!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2014 at 10:27

   Gelukkig zijn hier veel tutorials over te vinden op YouTube, altijd fijn met een filmpje erbij :)

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 12 oktober 2014 at 12:33

  Erg mooi palette! Deze staat al een tijdje op mijn wishlist.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 12 oktober 2014 at 12:13

  Hij ziet er mooi uit!

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 12 oktober 2014 at 11:25

  Ik heb deze in fair en het is echt een van mijn beste aankopen ooit geweest :) Gebruik het palette elke dag! Vooral de highlighter en blush gebruik ik graag :)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 12 oktober 2014 at 10:36

  het is echt heel mooi, dat subtiele van dit palette spreekt mij heel erg aan….

 • Avatar van Dees Barents
  Reply Dees Barents 12 oktober 2014 at 09:59

  Mooi hoor, subtiel!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 12 oktober 2014 at 09:42

  Ohhh prachtig palette en echt top dat ze eindelijk in een winkel verkrijgbaar zijn (vooral bij mij in de buurt). Staat je erg mooi Desirée! Die koortswangen vallen wel mee hoor :-) Ik ga dit palette ook maar eens op de wishlist zetten!

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 12 oktober 2014 at 09:33

  Wauw wat een mooi palette, echt een fijne tip! Echt een plaatje :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 oktober 2014 at 06:20

  Het is zo een mooie palette met prachtige kleuren.
  Niet opvallend. Het staat heel goed bij je.
  Ik heb hem ook op mijn wishlist gezet en zal het snel gaan kopen voordat het op is.
  Fijn dat ze het warenhuis nu dit make-up merk verkoopt want ik ben er echt een grote fan van ;-)
  Je foto’s zijn heel goed en fijne review.

  Fijne dag Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2014 at 10:28

   Bedankt voor je complimenten! Ik ben benieuwd hoe het palette jou bevalt als je hem weet te bemachtigen :)

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 12 oktober 2014 at 01:32

  Had hem ook al gezien. Dacht wacht tot iemand hem test van de blogster. Kon het zelf wel doen maar ben geen blogster en vind het ook mooi om te ze zien hoe het valt. Deze komt op mijn verlanglijstje van kerst, weet niet of het online komt. Zal morgen even kijken. Fijne zondag allemaal… Groetjes Willeke.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 oktober 2014 at 00:24

  die is zo pretty :D staat zeker weten op mijn wishlist!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.