Reizen & vrije tijd

Travel | Stedentrip naar Praag!

15 oktober 2014

Karelsbrug Praag smal
Ben je onlangs nog op vakantie geweest met een reisorganisatie? Was dit een reis om nooit te vergeten? Was alles goed geregeld of waren er toch wat verbeterpunten? Reisgraag.nl is erg blij met jouw mening en geeft je de kans jouw ervaring te delen met anderen. Helemaal mooi is dat je met deze ervaring nu een stedentrip naar de Gouden Stad Praag kan winnen!

Praag is een veel gekozen bestemming voor stedentrips, voornamelijk vanwege haar schoonheid en veelzijdigheid. Loop over de mooie Karelsbrug, ga winkelen met vriendinnen of bekijk de barokke St. Nicolaaskerk. Ook een bezoek aan de beroemde burcht mag niet ontbreken. Voor cultuurliefhebbers zijn er vele musea te vinden, maar ook voor de mensen die wel van een drankje houden zijn er genoeg leuke terrasjes in het centrum. Slenter door de romantische straatjes en geniet volop van de pracht en praal van Praag. De stedentrip maak je met SRC Reizen, de specialist op het gebied van cultuurvakanties, citytrips en rondreizen. De reis naar Praag is inclusief vlucht, transfer, overnachting, ontbijt en drie audio-excursies.

Meedoen aan de actie is heel simpel. Laat op Reisgraag.nl jouw ervaring met een reisorganisatie of bestemming achter en win een stedentrip naar de Gouden Stad. De actie loopt van 6 oktober tot 3 november 2014. Hoe meer ervaringen je invult, hoe groter de kans dat jij binnenkort in het vliegtuig naar Praag zit.

Enjoy your day!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Stephanie
    Reply Stephanie 15 oktober 2014 at 18:58

    Tof :) ik ga eens meedoen!

  • Avatar van Karin Bakker
    Reply Karin Bakker 15 oktober 2014 at 16:54

    Ik ben al een keer in Praag geweest, een mooie stad dus absoluut een aanrader :)

  • Avatar van Willeke de Heus
    Reply Willeke de Heus 15 oktober 2014 at 14:58

    Hoi Desiree

    Helaas gaat kan ik dit niet aan meedingen, omdat ik bijna 13 jaar in een rolstoel zit en regelmatig ook op bed lig. Zoals nu dat is een antibiotica kuur heb gehad en niet werkt dan zal ik vrijdag wel weer 1 krijgen en het is een gedoe om zoiets te regelen met een rolstoel.
    Wens iedereen die wel mee wilt proberen veel plezier als het lukt.
    Groetjes Willeke

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.