Beauty Mama & Kind

Baby Beauty News | Neutral, NAÏF, Kids Klenz & Zwitsal

18 november 2014

baby-beauty-nieuws-zwitsal-naif-neutral-1
Dat er op beautygebied voor ons vrouwen veel nieuws te melden is, is alleen aan het feit dat ik tientallen nieuwe producten per maand laat zien via artikelen en social media al goed te zien. Dat er ook op baby beauty gebied veel nieuws is valt je waarschijnlijk minder op, tenzij je zwanger bent, een baby hebt òf gaat shoppen voor een zwangere vriendin, collega of zus. Vandaag deel ik enkele leuke beautynieuwtjes op het gebied van baby/kinderverzorging van de merken Neutral, NAÏF, Kids Klenz en Zwitsal. En ons prachtige krullebolletje vond het wel leuk om weer even te poseren ♥

baby-beauty-nieuws-zwitsal-naif-neutral-3
Neutral introduceerde onlangs de multifunctionele baby wipes met 0% parabenen, kleurstoffen en parfum die geschikt zijn voor meer dan alleen de babybilletjes. Wat te denken van plakkerige snoetjes, kleverige handjes en knoeisels op de kinderstoel en tafels (of ben ik de enige mama die ook hier na een eetmomentje gewoon zo’n doekje overheen haalt?). De doekjes zijn lekker zacht, goed vochtig (maar niet te nat) en lekker stevig en doen wat ze moeten doen. Fijn dat ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige babyhuidjes. Verkrijgbaar voor €2,99 per 63 stuks.

baby-beauty-nieuws-zwitsal-naif-neutral-4
Kids Klenz was voor mij helemaal nieuw als merk en zullen vanaf eind deze maand deze bad- en doucheproducten op de markt brengen. Niet alleen zitten er milde ingrediënten in (wel meer voor kleine kindjes geschikt dan voor baby’s vind ik persoonlijk, dus wij bewaren deze producten tot Shae iets ouder is), ruiken ze lekker en doen ze wat ze moeten doen, ook kan er lekker mee gespeeld worden omdat de verpakkingen als puzzelstukjes in elkaar passen. Deze nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn bij grotere Albert Heijn filialen voor €2,79 per flacon van 250ml. In de loop van 2015 zullen er ook shampoos en conditioners worden geïntroduceerd.

baby-beauty-nieuws-zwitsal-naif-neutral-2
NAÏF voegde onlangs weer een nieuw product aan het assortiment toe, namelijk de diaper cream (billencrème). De crème bevat producten die luieruitslag helpen voorkomen en te herstellen zoals vitamine E en kamille en er is zinkoxide aan toegevoegd voor een verzachtende en beschermende werking. Verder zitten er vochtinbrengende ingrediënten in als katoenzaadolie, zoete amandelolie, macadamia olie en avacado olie. De crème zit in een steriele verpakking, is hypoallergeen, ruikt lekker (de producten van NAÏF hebben echt een heerlijke zachte babygeur ♥), smeert prettig uit, zuinig in gebruik, PH huid neutraal en bevat geen ingrediënten die mogelijk schadelijk en/of irriterend kunnen zijn voor de gevoelige babyhuid, zoals minerale olie (aardolie), SLS/ SLES, chemische conserveringsmiddelen (zoals bijv. parabenen) en PEG. De NAÏF diaper cream is verkrijgbaar voor €12,95 (75ml).

baby-beauty-nieuws-zwitsal-naif-neutral-5
En als laatste is er goed nieuws van Zwitsal, want de producten zijn qua formule aangepast zodat ze minder surfactanten, mildere surfactanten en vrij van parabenen zijn. De vernieuwde producten zijn te herkennen aan het ‘nieuw’ logootje in de linkerbovenhoek. Deze extra milde producten zijn vrij van parabenen, hypoallergeen, dermatologisch getest en hebben natuurlijk de vertrouwde Zwitsalgeur ♥ Eerder kon ik de producten helaas niet op Shae gebruiken omdat haar huidje hier niet goed op reageerde, maar deze vernieuwde producten zoals de zachte crème, de wasgel en de sensitive billendoekjes bevallen nu al wel goed. Yay!

Welke producten of welk merk gebruik jij voornamelijk voor je baby/kindje? Ik ben benieuwd :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 november 2014 at 23:03

  Wat leuk om dit babynieuws zo op een rijtje te zien. Goed van Zwitsal en neutral dat ze nu alternatieven zonder parabenen aanbieden. Die puzzelflesjes zien er ook echt geweldig uit.

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 19 november 2014 at 15:47

  Wij gebruiken sinds kort neutral. Babyhuidje is heerlijk zacht. Zwitsal bleek kleine man juist een droge huid van te krijgen.
  Misschien nu het is aangepast is het eventueel weer een optie

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 19 november 2014 at 13:01

  Wat heb je toch een prachtig dochtertje, de kidz klenz zijn we hier ook druk aan het testen

 • Avatar van Noraly
  Reply Noraly 18 november 2014 at 21:11

  Hmm lekker! Ben ook heel benieuwd naar Naif, nu helemaal als je zegt dat het zo lekker ruikt! En wat een prachtige krullenbol!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 november 2014 at 18:10

  Wat een schattige foto, ze kijkt zo heerlijk ondeugend :-) Fijn dat Zwitsal de producten heeft aangepast, ik gebruik graag Zwitsal.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 18 november 2014 at 13:32

  Awww, die eerste foto :-D Zo cute. Ik gebruik zelf Zwitsal. Heb geen kinderen hoor, maar ik gebruik de shampoo om mijn kwasten mee te wassen en de olie om mezelf mee in te smeren.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2014 at 10:13

   Ik was mijn kwasten er ook regelmatig mee, doet goed z’n werk ervoor en ze ruiken erna zo lekker ♥

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 18 november 2014 at 12:28

  Die kid klenz producten zien er schattig uit.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 november 2014 at 11:23

  Wat fijn dat je bij jullie dochter veel producten kan testen of ze goed zijn voor baby’s.
  Schattige verpakkingen en in felle kleuren die goed opvallen.
  Shea ziet er zo leuk en schattig uit!

  Xoxo

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 18 november 2014 at 10:50

  Ik ben echt dol op de producten van Naïf, gebruik het veel bij mijn bijna-kleuter en voor ons baby-meisje staan de spulletjes ook al klaar op haar kamertje. :D

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 18 november 2014 at 10:44

  Wat een heerlijk koppie heeft Shae <3 Ik gebruikte bij Dion
  zwitsal. Hij kon er prima tegen, maar ik ben wel blij nu te horen dat Zwitsal de formules heeft aangepast want zo heel teder en zacht waren de producten vroeger eigenlijk niet. Maarja die geur he!!! Ik denk dat ik straks voor de baby ook weer Zwitsal zal gaan gebruiken.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 18 november 2014 at 10:39

  Leuk dat Shae ook al zoveel producten heeft om te testen net zoals haar mama :-) Hier word nu ook Kids Klenz getest en vind die verpakking er al super cute eruit zien x

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 18 november 2014 at 08:17

  Oh oh oh, de lol staalt van Shea af, wat een heerlijk ontdeugend meiske is het toch om te zien….Er is inderdaad op verzorgingsgebied voor baby’s ook een onwijs groot assortiment, ik stond er inderdaad verbaasd van toe ik pas iets moest aanschaffen voor mijn kleindochter…Ik blijf echt een fan van Zwitsal, ook al zijn er natuurlijk heel veel fijne merken bij gekomen..

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 18 november 2014 at 08:08

  Wat een prachtige meid heb je toch! En stiekem blijft Zwitsal toch altijd wel mijn favoriet <3.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.