Fashion Mama & Kind

Babytalk | Shae in Babyface ♥

28 november 2014

nummerzestien-babyface-3
In de kledingkast van Shae hangen veel verschillende merken kleding. Eigenlijk letten we er helemaal niet zo zeer op waar het vandaan komt, maar meer of het functioneel is, lekker zacht aanvoelt, leuk uit ziet en een goede prijs/kwaliteitverhouding heeft. Ondanks dat ze door de maten heen vliegt (ze draagt nu alweer maatje 74) kruipt ze namelijk erg veel rond – voornamelijk op haar buik als soort van tijgeren – waardoor kleertjes alsnog snel slijten. Er wordt dus regelmatig gewinkeld voor wat nieuws!

nummerzestien-babyface-1
nummerzestien-babyface-2

Eén van de kledingmerken waar we beide een zwak voor hebben is Babyface. Een eigenzinnig, stoer merk voor baby’s waarbij bijna de gehele collectie telkens goed met elkaar te combineren is. Met enkele items kan je zo lekker wisselen om toch leuke andere setjes samen te stellen. De kleding is van goede kwaliteit en heeft altijd leuke details qua printjes, labeltjes en stofjes.

Zo kreeg ik onlangs een leuk mutsje en twee winterse setjes binnen die ik mocht uitzoeken bij webwinkel Nummer Zestien. Wat een verwennerij! Naast kleding voor volwassenen en kinderen hebben ze een erg leuke categorie met hippe babykleding dus ik was er al snel uit. Ik koos voor de heerlijke knalroze kleurtjes omdat dit Shae gewoonweg heel erg leuk staat, het rokje en vestje met de winterse print die eruit zien alsof ze gebreid zijn en een bijpassende legging. Met het blazertje aan lijkt ze ineens al een best grote meid en dan te bedenken dat ze morgen pas 10 maandjes oud is.

nummerzestien-babyface-4

Volgens mij vind ze de camera erg leuk om te zien, want ze begint dan bijna altijd direct te lachen. Superschattig! Het gaat rond haar verjaardag nog een heel uitzoekwerk worden welke foto’s we wel en niet gaan gebruiken voor het eerste fotoalbum ^^

Heb jij een zwak voor een bepaald kledingmerk bij je kind(eren)?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van sarina
    Reply sarina 30 november 2014 at 10:47

    Wat is ze toch schattig!

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 29 november 2014 at 21:10

    Ze draagt altijd (voor zover ik zie op foto’s natuurlijk) zulke leuke kleertjes. Ik vind deze ook weer top! Babyface is een heel erg mooi merk. Tijdens m’n zwangerschap nu vind ik alle meisjeskleertjes wel leuk, maar ik moet bekennen dat ik het meeste heb gekocht bij Hema en prenatal.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 1 december 2014 at 09:46

      Thanks! Wij shoppen echt overal hoor van Zara en HEMA tot aan basics bij HEMA en Primark. Zo leuk om te shoppen voor je kleintje ^^

  • Avatar van Madelon
    Reply Madelon 29 november 2014 at 15:51

    Wat lijkt ze op je Desiree! Ik vind Babyface ook erg leuk. En Molo, vooral de jumpsuits. Wat ik wel doe is dat Z huiskleding heeft en kleding voor naar buiten. Zo gaat het wat minder hard haha.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 1 december 2014 at 09:48

      Ik ben een jumpsuitliefhebber, dus ga zeker eens bij Molo kijken! Hier trouwens ook voor buiten de deur andere kleertjes, voor binnen is het allemaal net wat meer comfortabel enzo :)

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 29 november 2014 at 01:21

    wat een super leuke foto’s, de kleertjes zijn zo leuk die ze aan heeft. Wat is het toch een mooi meisje en ze kijkt zo heerlijk ondeugend.

  • Avatar van Lotje
    Reply Lotje 28 november 2014 at 23:54

    Ah wat is ze toch mooi!!!

  • Avatar van Eline
    Reply Eline 28 november 2014 at 21:17

    Wat een droppie <3

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 28 november 2014 at 18:35

    Shae is zo’n schattig meisje! En zo leuk hoe ze altijd lacht in de camera *insert rammelende eierstokken* ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 1 december 2014 at 09:51

      Haha! Als ik naar haar kijk zou ik er bijna ook weer last van krijgen ;)

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 28 november 2014 at 17:47

    Aaah wat ziet dat er schattig uit

  • Avatar van Myrna
    Reply Myrna 28 november 2014 at 16:50

    Wat een super schattige kleertjes en wat is Shae een popje om te zien! Ik heb zelf dan wel geen kinderen maar kan echt uren naar babykleding kijken. Niet alleen online maar ook in de winkel. Ben nog net niet zo ver dat ik “alvast” iets koop haha nou heb ik wel een nichtje van bijna 3 en heb ik vandaag te horen gekregen dat ik rond maart weer een nichtje krijg dus heb ik een goed excuus om nog meer rond te kijken naar lieve kleertjes!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 1 december 2014 at 09:52

      Het is ook zo leuk shoppen voor die kleintjes, of het er nu eentje van jezelf is of voor nichtjes en neefjes ^^

  • Avatar van Stephanie
    Reply Stephanie 28 november 2014 at 15:54

    Wat een dotje!! Leuke kleertjes!

  • Avatar van Annette
    Reply Annette 28 november 2014 at 15:49

    Leuk, ik houd van die felle kleurtjes, nu zijn die van mij alweer 18 en 16 dus ik heb er niets meer over te zeggen tegenwoordig ;) voor mijn zoon was destijds Alfred J Kwak van de V&D wel favoriet, was niet stuk te krijgen en voor mijn dochter veel roze en jurkjes/rokjes maar goed dat we dat gedaan hebben wat zoiets wil ze nu nooit meer aan.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 1 december 2014 at 09:52

      Alfred J. Kwak, wat een heerlijk jeugdsentiment!

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 28 november 2014 at 15:20

    Wat heeft de jullie dochter toch een schattig gezichtje, een beetje boel, ondeugend…Zelf vind ik het belangrijk dat kleding van die kleintjes goed wasbaar is , lekker zacht en niet te veel knoopjes heeft, ….praktische kleding dus, in leuke vrolijke kleurtjes…beide setje kleding vind ik heel erg leuk vooral omdat het allemaal zo leuk bij elkaar te combineren valt…

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 28 november 2014 at 14:47

    Je dochter staat idd heel mooi met roze… Ze is een mooi lachebekje aan het worden :)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 28 november 2014 at 14:36

    wat een cutie!

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 28 november 2014 at 14:32

    Wat een schattige kleertjes!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.