Beauty Lifestyle Persoonlijk

Boots | Powerofchange challenge #1

3 november 2014

boots-power-of-change-challenge-1
Een tijdje geleden kreeg ik een email van de Britse apotheekketen Boots of ik in was voor een challenge. Of ik het vernieuwde ‘beroemde’ serum 4 weken lang wilde gaan testen en tegelijkertijd enkele andere kleine lifestyleveranderingen wilde doorvoeren in mijn leven om op een groter vlak te laten zien wat er zoal kan gebeuren in slechts een paar weken tijd. Boots heeft hun bekende Protect & Perfect Advanced Serum verbeterd en belooft door het gebruik hiervan een flink verschil in slechts 4 weken tijd. Ik ga de challenge aan!

boots-power-of-change-challenge-2

Het serum
Protect & Perfect Advanced serum is verkrijgbaar in een normale variant (30ml, €27,95) en een meer voedende intense variant (30ml, €29,95) met een hogere concentratie werkzame bestanddelen en toegevoegd hyaluronzuur voor een intensere werking, maar is hierdoor ook meer geschikt voor de drogere huidtypes vanwege deze toegevoegde hydratatieboost. Er zitten onder andere verschillende peptides, salicylzuur, vitamines, enzymen en antioxidanten in die samen zorgen voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes, het herstellen en voorkomen van beschadigde huid door bijvoorbeeld UV straling en helpen bij vermindering en voorkomen van onzuiverheden.

De vernieuwde serums zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Boots apotheken. Leuk weetje: in de UK wordt er elke 4 seconden één van deze serums verkocht. Wow!


Sportmotivatie quotes
Sportmotivatie quotes
Sportmotivatie quotes
De #powerofchange challenge

De komende vier weken zal ik het serum testen, waarbij ik heb gekozen voor de intense variant vanwege mijn drogere huidtype. Daarnaast zal ik enkele kleine veranderingen door gaan voeren op mijn persoonlijke leven om ook hier (hopelijk) verandering te zullen gaan merken.  Ik kan wel een beetje een positieve lifestyleverandering gebruiken! Mijn doelen:

– elke dag minstens 30 minuten èchte me-time (lezen, mediteren, niks doen, ..)
– gezondere keuzes maken in eten en drinken
– regelmatiger bewegen/sporten (wandelen en krachttraining)
– minimaal 7 uur slaap per nacht
– minder televisie kijken en minder met de telefoon in de hand zitten
– meer ‘los laten’ om zo wat minder snel gestressed te raken
– huis flink opruimen onder het motto ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ en ‘own less, live more’
– aanvullend daarop: beter nadenken over aankopen en impulsaankopen proberen te vermijden (ik ga dus om meer inzicht te krijgen een soort kasboekje bijhouden).

Sportmotivatie quotes
Inspirational Quotes
Inspirational Quotes
boots-power-of-change-challenge-13

Doe je mee? Welke kleine veranderingen zou jij graag door willen voeren in jouw leven? Wie weet kunnen we elkaar zo de komende tijd wat motiveren. Hierbij alvast wat mooie quotes die je bijvoorbeeld op post-it’s en masking tape kan plakken en door het huis kan hangen (denk aan de badkamer- en toiletspiegel, op de koelkast en eentje op de voordeur). We can do it!

Ik ben heel benieuwd naar het serum en vind het leuk om hiermee aan de slag te gaan om het niet alleen te gaan reviewen zoals ik anders doe, maar dit tegelijkertijd met een persoonlijke challenge te doen. Ik ga jullie de komende maand wekelijks op de hoogte houden via de website en social media, zie de linkjes hieronder :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 3 november 2014 at 12:51

  Ik zou bezig met “anders eten”. Hou echt van dat koolhydraat rijke eten en mijn broek zat nu echt wel wat te strak vond ik. Gezien een slokdarm ontsteking eet ik nu al dagen zacht voedsel, kleine porties op een dag en ik moet zeggen dat het best fijn voelt! Ik verlies wat gewicht (ik kan me niet meer volproppen om het maar zo te zeggen) en ik sta meer stil bij wat ik eet en wat het voor me doet. Weliswaar ook noodgedwongen maar zo’n doel geeft vaak wel een boost om dingen anders te doen. Erg benieuwd naar wat je van het serum gaat vinden!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:23

   Koolhydraten minderen en daarvoor in ruil meer vezels en eiwitten helpt hier ook altijd snel aan een verzadigd gevoel en een ‘lichtere’ buik, misschien ook weer eens een tijdje proberen :) Succes met je challenge!

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 3 november 2014 at 12:22

  Succes met de challenge! Mijn challenge is komende maand minder geld uitgeven aan nutteloze ditjes en datjes en proberen vaker mijn mobiel/laptop aan de kant leggen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:23

   Dat laatste is soms nog lastiger dan gedacht he, heb er zelf soms ook wat moeite mee (ook omdat het hele online gebeuren gewoonweg m’n werk is..). Succes!

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 3 november 2014 at 08:48

  Opruimen, minder uitgeven, gezonder eten en drinken, staat zeker op mijn lijstje! Misschien maar goed om inderdaad nu ook te gaan beginnen.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 3 november 2014 at 08:31

  Slapen en opruimen heb ik onder controle maar voor meer beweging en meer buiten zijn doe ik met je mee. Ik heb me voorgenomen om elke dag te gaan wandelen

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 november 2014 at 06:54

  Wat een bijzondere challenge, wat leuk dat je dat doet…..vind het een geweldig initiatief
  Ik wil wel mee doen, al ben ik wat beperkt vanwege mijn gezondheid.
  Mijn doelen:
  – Minder en gezonder snaaien, overdag gaat het prima, maar de avonden….
  – Twee kilo afvallen….sporten kan ik niet, maar nog beter eten, meer drinken en niet snaaien gaat ook werken.
  – betere dagindeling.
  – Verder gaan met opruimen, ben al bezig, maar moet nog strakker en meer.
  – Minder achter de Ipad, meer gaan lezen……tijdschriften of boeken, alles is goed.
  – Vroeger gaan slapen.

  Straks schrijf ik ze op een vel, wat ik naast mijn bed hang ( daar lig ik het grootste deel van de dag) zodat ik mezelf scherp houd. Mooie spreuken, die zet ik er ook bij.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:24

   Dat is een hele goede tip, om je doelen naast je bed te hangen en ga ik ook even doen. Succes met jouw challenge!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 november 2014 at 04:40

  Fijn dat je producten van dit fijne merk mag gaan testen.
  Om er jonger uit te kunnen zien moet je er wel iets voor doen.
  Ben zeer benieuwd of de onzuiverheden in het gezicht gaan verdwijnen.
  Jammer dat de drogisterij waar boven genoemde producten te koop zijn verdwenen is.
  Ik kwam er graag elke week en kocht er altijd producten voor mee naar het strand, haarverz.prod., haaraccesoires etc…….

  Veel succes met de challange Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.