Beauty Persoonlijk

Boots powerofchange challenge #3

17 november 2014

boots-power-of-change-challenge-1
Dit is alweer de derde week dat ik bezig ben met de Boots #powerofchange challenge en het is tijd voor de wekelijkse update! Hoe vergaat het me, wat doe ik om mijn doelen te bereiken en kan ik me wel aan de doelen houden die ik voor mijzelf opstelde? Er is namelijk één ding waar ik steeds tegenaan blijf lopen..

En dat is TIJD! De wìl is er in ieder geval heel erg sterk om wat kleine veranderingen door te voeren in mijn dagelijks leven en de doelen die geen extra tijd kosten (zoals meer water drinken, gezonder en regelmatiger eten en meer loslaten als het gaat om televisie, social media en qua gedachten) maar als het gaat om de me-time, meer/regelmatiger bewegen en meer slapen blijven knap lastig toe te passen in een leven waarin ik nog een enorme aanpassing heb vanwege Shae. Het blijft passen en meten tussen moederschap, relatie, mijn onderneming en een sociaal leven.. Misschien leuk om dit persoonlijke artikel te lezen: “Maar, je bent toch de hele dag thuis?”

Sportmotivatie quotes

Wat gelukkig wel heel erg goed gaat is beter nadenken over uitgaves, impulsaankopen proberen te vermijden, een kasboekje bijhouden èn het huis opruimen. Het is erg fijn om door middel van het kasboekje even met de neus op de feiten gedrukt te worden waar bepaalde contante uitgaves naartoe gaan (drankje hier, broodje daar, weer een notitieboekje erbij, oh en een leuke pen, sushi bestellen.. Ai!) en het huis raakt ook steeds opgeruimder. Zo zag het er namelijk al wel uit als je door het huis liep, maar als je de kasten opentrok kwam je nog wel eens voor een verrassing te staan zeg maar.

Nu nog wat meer bezig houden met timemanagement zodat ik ook de me-time, het meer slapen en meer/regelmatiger bewegen in mijn schema kan gaan krijgen. Mocht je hiervoor tips hebben dan hoor ik het natuurlijk graag! :)

boots-power-of-change-challenge-2

Boots No7 Protect & Perfect advanced serum
Het serum gebruik ik trouw elke dag in de ochtend en soms ook in de avond, ik wissel hem ’s avonds namelijk af met af en toe een gezichtsolie of bijvoorbeeld een glycolpeeling onder mijn nachtcrème. Het serum is zuinig in gebruik, trekt snel in, geeft direct een zacht gevoel aan de huid en werkt hierdoor heel erg prettig onder make-up (zelfs met de dagcrème ertussen merk ik een verschil dat make-up prettiger aanbrengt). Ik merk dat mijn huidstructuur nu echt zachter lijkt te worden, droge velletjes blijven weg, droogtelijntjes en kleine rimpeltjes rondom mijn ogen lijken minder diep en m’n pigmentvlekjes lijken minder opvallend te worden. Ik smeer dus zeker nog even door om echt goed te testen.

Test je met me mee? Ik mag van Boots namelijk 4 fullsize serums weggeven aan lezers van Curvacious.nl. Laat een reactie achter onder dit artikel met hierin een motivatie-tip èn je huidtype en je doet automatisch mee. De winnaars krijgen na 23 november persoonlijk bericht.

Hoe gaat het met jouw persoonlijke doelen? Kan je het volhouden? Wat zijn je valkuilen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janny
  Reply Janny 24 november 2014 at 14:04

  Dit lijkt me wel wat! Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken na mn burn out. Ik drink goed water nu en ik zou graag dit willen gaan gebruiken om te kijken of mn huis er beter van wordt. Ik heb nogal een vette T zone en de rest van mn gezicht is juist vochtarm….Vaak erg trekkerig ook na gebruik van dagcrèmes en nachtcrèmes. Dit serum komt als geroepen!

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 21 november 2014 at 01:12

  Je hebt hele goeie time-management cursussen.
  Mijn man heeft dat voor zijn werk moeten volgen en hij heeft er veel aan gehad vind hij, hij heeft echt geleerd hoe hij zijn tijd beter in kan delen en waarom.
  Misachien is het wat voor je :)
  Waar ik altijd door gemotiveerd word is…muziek!
  Als ik ergens geen zin in heb dan zet ik een muziekje op en dan krijg ik vanzelf zin om datgeen te doen. Want muziek maakt me vrolijk en energieker :)
  Ik ben héél benieuwd naar dit serum van NO7 en zou dit DOLGRAAG willen proberen.
  Helemaal als ik lees dat droogte lijntjes en rimpeltjes minder worden en dat droge velletjes wegblijven dan denk ik echt…..whouw dit is echt een serum voor mij.
  Ik volg je blog al een poos en lees je artikels altijd met veel plezier.
  Keep up the good work :)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 20 november 2014 at 23:00

  Ik was ook vergeten mijn huidtype door te geven: rijp en gemengd.

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 20 november 2014 at 21:10

  Hoi Desiree
  Vond het de vorige artikel dat je dit beschreef dat ik door slechts slapen van die walletjes en streepjes onder mijn ogen.
  Doe graag mee om te kijken of mijn walletjes hihi weggaan

  Groetjes Willeke

  • Avatar van Willeke de Heus
   Reply Willeke de Heus 20 november 2014 at 21:20

   Uh was vergeten wat voor huid type ik ben.
   Ik heb een droge en gevoelig ..
   Groetjes Willeke

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Persoonlijk
the body shop lip cheek doll stain 1 - The Body Shop lip & cheek doll
The Body Shop lip & cheek doll

Hoe enorm schattig is dit kleine geisha poppetje uit de kerstmake-upcollectie van The Body Shop ♥ Niet alleen staat ze enorm schattig op...

Sluiten