Beauty Persoonlijk

Boots powerofchange challenge #3

17 november 2014

boots-power-of-change-challenge-1
Dit is alweer de derde week dat ik bezig ben met de Boots #powerofchange challenge en het is tijd voor de wekelijkse update! Hoe vergaat het me, wat doe ik om mijn doelen te bereiken en kan ik me wel aan de doelen houden die ik voor mijzelf opstelde? Er is namelijk één ding waar ik steeds tegenaan blijf lopen..

En dat is TIJD! De wìl is er in ieder geval heel erg sterk om wat kleine veranderingen door te voeren in mijn dagelijks leven en de doelen die geen extra tijd kosten (zoals meer water drinken, gezonder en regelmatiger eten en meer loslaten als het gaat om televisie, social media en qua gedachten) maar als het gaat om de me-time, meer/regelmatiger bewegen en meer slapen blijven knap lastig toe te passen in een leven waarin ik nog een enorme aanpassing heb vanwege Shae. Het blijft passen en meten tussen moederschap, relatie, mijn onderneming en een sociaal leven.. Misschien leuk om dit persoonlijke artikel te lezen: “Maar, je bent toch de hele dag thuis?”

Sportmotivatie quotes

Wat gelukkig wel heel erg goed gaat is beter nadenken over uitgaves, impulsaankopen proberen te vermijden, een kasboekje bijhouden èn het huis opruimen. Het is erg fijn om door middel van het kasboekje even met de neus op de feiten gedrukt te worden waar bepaalde contante uitgaves naartoe gaan (drankje hier, broodje daar, weer een notitieboekje erbij, oh en een leuke pen, sushi bestellen.. Ai!) en het huis raakt ook steeds opgeruimder. Zo zag het er namelijk al wel uit als je door het huis liep, maar als je de kasten opentrok kwam je nog wel eens voor een verrassing te staan zeg maar.

Nu nog wat meer bezig houden met timemanagement zodat ik ook de me-time, het meer slapen en meer/regelmatiger bewegen in mijn schema kan gaan krijgen. Mocht je hiervoor tips hebben dan hoor ik het natuurlijk graag! :)

boots-power-of-change-challenge-2

Boots No7 Protect & Perfect advanced serum
Het serum gebruik ik trouw elke dag in de ochtend en soms ook in de avond, ik wissel hem ’s avonds namelijk af met af en toe een gezichtsolie of bijvoorbeeld een glycolpeeling onder mijn nachtcrème. Het serum is zuinig in gebruik, trekt snel in, geeft direct een zacht gevoel aan de huid en werkt hierdoor heel erg prettig onder make-up (zelfs met de dagcrème ertussen merk ik een verschil dat make-up prettiger aanbrengt). Ik merk dat mijn huidstructuur nu echt zachter lijkt te worden, droge velletjes blijven weg, droogtelijntjes en kleine rimpeltjes rondom mijn ogen lijken minder diep en m’n pigmentvlekjes lijken minder opvallend te worden. Ik smeer dus zeker nog even door om echt goed te testen.

Test je met me mee? Ik mag van Boots namelijk 4 fullsize serums weggeven aan lezers van Curvacious.nl. Laat een reactie achter onder dit artikel met hierin een motivatie-tip èn je huidtype en je doet automatisch mee. De winnaars krijgen na 23 november persoonlijk bericht.

Hoe gaat het met jouw persoonlijke doelen? Kan je het volhouden? Wat zijn je valkuilen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janny
  Reply Janny 24 november 2014 at 14:04

  Dit lijkt me wel wat! Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken na mn burn out. Ik drink goed water nu en ik zou graag dit willen gaan gebruiken om te kijken of mn huis er beter van wordt. Ik heb nogal een vette T zone en de rest van mn gezicht is juist vochtarm….Vaak erg trekkerig ook na gebruik van dagcrèmes en nachtcrèmes. Dit serum komt als geroepen!

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 21 november 2014 at 01:12

  Je hebt hele goeie time-management cursussen.
  Mijn man heeft dat voor zijn werk moeten volgen en hij heeft er veel aan gehad vind hij, hij heeft echt geleerd hoe hij zijn tijd beter in kan delen en waarom.
  Misachien is het wat voor je :)
  Waar ik altijd door gemotiveerd word is…muziek!
  Als ik ergens geen zin in heb dan zet ik een muziekje op en dan krijg ik vanzelf zin om datgeen te doen. Want muziek maakt me vrolijk en energieker :)
  Ik ben héél benieuwd naar dit serum van NO7 en zou dit DOLGRAAG willen proberen.
  Helemaal als ik lees dat droogte lijntjes en rimpeltjes minder worden en dat droge velletjes wegblijven dan denk ik echt…..whouw dit is echt een serum voor mij.
  Ik volg je blog al een poos en lees je artikels altijd met veel plezier.
  Keep up the good work :)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 20 november 2014 at 23:00

  Ik was ook vergeten mijn huidtype door te geven: rijp en gemengd.

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 20 november 2014 at 21:10

  Hoi Desiree
  Vond het de vorige artikel dat je dit beschreef dat ik door slechts slapen van die walletjes en streepjes onder mijn ogen.
  Doe graag mee om te kijken of mijn walletjes hihi weggaan

  Groetjes Willeke

  • Avatar van Willeke de Heus
   Reply Willeke de Heus 20 november 2014 at 21:20

   Uh was vergeten wat voor huid type ik ben.
   Ik heb een droge en gevoelig ..
   Groetjes Willeke

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 20 november 2014 at 19:17

  Ik ben erg benieuwd naar dit serum en doe graag mee. Er zijn een paar persoonlijke doelen die me goed lukken. Ik eet heel gezond en dit bevalt me goed en is ook goed vol te houden. Ik wilde meer bewegen en dat lukt me goed door veel te lopen. Ik wilde meer spieren ontwikkelen door naar de sportschool te gaan maar dat doe ik helaas niet consequent. Soms ga ik drie keer per week maar regelmatig ook geen enkele keer per week. Ik kan me er te vaak niet toe zetten om de fiets te pakken naar de sportschool. Dat moet dus anders… Verder wil ik minder tijd doorbrengen achter de computer, maar zoals je merkt zit ik er nu ook achter :)

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 20 november 2014 at 18:13

  ik heb eigenlijk de hoop al opgegegen dat er nog een hulpmiddel bestaat voor al die lijntjes en rimpels, zou deze wel graag willen proberen

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 19 november 2014 at 16:59

  Vooral kijken naar wat goed gaat,dat is het belangrijkste! Mijn huid is vochtarm en gevoelig.

 • Avatar van Sandra Visser
  Reply Sandra Visser 18 november 2014 at 18:27

  Met de wintermaanden en de kou heeft mijn huid extra verzorging nodig. Het voelt al snel na het douchen trekkerig aan. Graag doe ik mee om het serum te winnen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 november 2014 at 18:25

  Fijn dat je een aantal doelen al hebt gehaald, maar me-time inplannen als je zo druk bent als jij, is volgens mij het moeilijkste wat er is, maar je gaat het vast redden.
  Door allerlei vervelende omstandigheden zijn mijn doelen een beetje erbij in geschoten, maar ik heb de draad weer opgepakt. Ik eet wel gezond, maar het moet anders en dat lukt al aardig. Ook ga ik vroeger slapen en ben ik minder op facebook. Maar ik wil nog steeds afvallen, maar door mijn gezondheid lig ik veel op bed dus sporten kan niet, wel vind ik dat ik iets minder moet snaaien ;-) maar dat heb ik sinds vorige week weer volop aangepakt. Fijn dat het serum zo goed bevalt, ik ben ook nog steeds naar iets op zoek wat goed werkt. Ik heb een gevoelige huid, en wil graag wat beginnende rimpeltjes weg werken en wat andere plekjes :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2014 at 10:12

   Ik hoop dat de vervelende omstandigheden nu achter de rug zijn en wens je veel positiefs toe. Fijne dag!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 18 november 2014 at 15:52

  Ik probeer al een tijd af te vallen, wat soms lukt en dan weer niet. Mijn motivatie is soms heel sterk, en dan weer nihil. Als ik ga shoppen word ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt, dat sommige kleding me echt niet staat met maat 44. Dan ga ik er weer fanatiek tegenaan. Ik probeer de motivatie steeds uit mezelf te halen, wat vaak wel lukt.

  Ik doe graag mee voor het serum. Ik heb een ouder wordende huid met mijn 42 jaar, die vet en tegelijkertijd vochtarm is, met snel puistjes en schilfers.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 18 november 2014 at 12:30

  Mijn motivatie: ik heb last van droogtelijntjes en ben bang dat dat rimpels zullen worden. Verder heb ik sinds kort fronslijntjes die al op rimpels beginnen te lijken. Nu ik 33 jaar ben let ik extra op de verzorging van mijn huid. Hopelijk kan zo’n serum zoals deze van Boots mij helpen. Ik ben altijd in voor nieuwe producten testen. Vandaar mijn deelname. Wat betreft doelen: ik wil in een jaar tijd mijn streefgewicht bereiken van 65kg. Nu weet ik 73kg en voel ik me daar niet happy mee. Verder wil ik beter leren omgaan met efficiënt werken met mijn to do list. Zelfdiscipline is bij mij nog voor verbetering vatbaar.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 november 2014 at 20:58

  Ik heb een droge schilferachtige huid nu het weer grote invloed heeft op mijn huid.
  De kou en uitlaatgassen zijn niet goed.
  Beginnende tekenen van huidveroudering gaan gepaard met wat rimpeltjes.
  Aan mijn persoonlijke doelen voldoe ik goed.
  Het enigste is dat ik iets wil afvallen. Maar dat gaat lukken.
  Broeken zijn al een aantal maten kleiner ;-)
  Ik hou van producten van het hierboven genoemd merk.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 november 2014 at 09:49

   Zo te lezen ben je lekker op de goede weg, yay! Volhouden, je kan het!

 • Avatar van Ilse prins
  Reply Ilse prins 17 november 2014 at 19:23

  Leuk om dit allemaal te volgen van je!! Mijn motivatietip is; Neem niet teveel hooi op je vork en begin niet aan van allerlei dingen maar pak 1 ding of doel en rond dat voor jezelf goed af. Daarna op naar een volgend doel.

  Zelf heb ik een erg droge huid, wat vooral met dit weer (wind en regen) nog droger word. Kan wel een heerlijk serum gebruiken voor mijn velletje;-)
  Fijne avond en ben benieuwd hoe je het er verder vanaf brengt hihi
  Groetjes en SUCCES!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 november 2014 at 09:49

   Mmm, dat teveel hooi op mijn vork nemen is wel herkenbaar ja. Goede tip!

 • Avatar van Karolien
  Reply Karolien 17 november 2014 at 17:57

  Leuke winactie. Mijn doel is beter en gezonder ete en positiever in het leven staan. De serums lijken me erg goed. Mijn huidtype is rijp (49. Jaar) heb last van couperose en opvliegers.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 17 november 2014 at 17:36

  Wat leuk om te lezen! Bij mij schiet de quality me-time er helaas ook weleens bij in. Ik heb nu een vaste avond geprikt dat vriendlief er niet is, en dat is echt mijn avond. Geen afspraken, geen werk en geen vrijwilligerswerk. Heerlijk! Dan gaan wel gelijk alle goede voornemens betreffende gezonder eten de deur uit, want iets lekkers hoort er steevast bij. Maar zo’n avondje geeft ook weer lekker energie :)
  Ik doe trouwens graag mee met de winactie, mijn huidtype is gemengd maar erg gevoelig (met couperose). Je ervaring tot nu toe klinkt heel positief, ik ben dan ook super benieuwd geworden :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 17 november 2014 at 16:54

  Instagram inspi foto’s kijken. Daardoor raak ik gemotiveerd. Leuk artikel trouwens. Ik doe graag mee met de winactie en mijn huidtype is gevoelig en gemengd.

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 17 november 2014 at 16:37

  Ik wil structureler sporten. In het weekend lukt het me meestal wel, maar door de week vind ik dat lastiger. Ik werk te lang door, ben dan moe en kom dan ’s avonds moeilijker van de bank af terwijl ik weet dat ik me veel fijner voel als ik wel heb gesport.

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 17 november 2014 at 16:25

  Lig door mijn ziekte vaak op bed en slaap slecht. Probeer weer andere doeleinden te hebben als jullie. Maar baal wel van de rimpeltjes onder me ogen en weet niet welke ik moet hebben om echt te weten welke ook echt werkt. Nog op steeds naar de goede en betaalbare crème of roller…

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 17 november 2014 at 16:05

  WoW! Wat lijkt me dat super om te proberen!
  Ik heb al veel verschillende producten gebruikt maar nog niet echt iets gevonden wat helemaal bij mijn wensen past.
  Ik ben net 30 geworden dus huidverzorging word steedsbelangrijker!

  Mijn huid is Droog,pigmentvlekjes, en gevoelig .
  Sinds een maand ontdekte ik je site en ben fan! Kijk 2 keer per dag., top

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2014 at 16:55

   Wat leuk om te horen dat je zo’n trouwe volger bent, dankjewel!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 17 november 2014 at 15:51

  Ik heb voortdurend bezig met doelen stellen. Maar het schiet nog niet op. “Op tijd naar bed” was mijn laatste voornemen. Alleen onhandig dat ik dat steeds weer vergeet.

  Mijn huidtype: vet en tegelijkertijd vochtarm; vrij veel last van ontstekingen; wat pigmentvlekjes; redelijk gevoelig.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 17 november 2014 at 15:06

  Ik probeer meer met de trap te doen. Ik werk op de 3e etage van een kantorengebouw en dat is dus prima te doen met de trap. Het is zo’n gewoonte geworden om op de lift te staan wachten dus soms gebeurd dat nog zonder erg, maar meestal als je even staat te wachten denk je, o, ja! Ik zou met de trap gaan, huppatee, toch weer een calorietje verbrand. Het is wellicht niet veel maar alle beetjes helpen toch?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2014 at 16:56

   Ik denk zeker dat zulke ‘kleine stapjes’ heel goed helpen bij het behalen van grote doelen. Je bent dan toch al anders aan het denken en dat is uiteindelijk wel belangrijk voor een blijvend resultaat op lange termijn. Goed bezig!

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 17 november 2014 at 15:06

  Mijn motivatie is om m’n doelen in hele kleine stappen te doen alla het boek De kunst van Kaizen! Ik heb een normale huid

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 17 november 2014 at 14:44

  Mijn persoonlijk doel was om meer te gaan opruimen in huis en dit gaat heel goed.
  Onlangs hebben we in huis gewit (plavond en de muren) Alle inhoud van de kasten is door mijn handen gegaan en ik heb een hoop weggedaan of verkocht op Marktplaats.

  Mijn huid is normaal tot droog maar wel erg vochtarm, het serum lijkt me heerlijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2014 at 16:56

   Heerlijk he, zo’n opgeruimd huis (ook IN de kasten!). Lekker van genieten!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 17 november 2014 at 14:02

  ideaal, ik heb een normale huid met veel rimpels en lijntjes

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.