Beauty

Clarins BB Skin Perfecting Cream

11 november 2014

clarins-bb-skin-perfecting-cream-fair-1
Alweer eventjes geleden werd de Clarins BB Skin Perfecting Cream gelanceerd en kreeg ik deze toegestuurd vanuit het PR bureau, maar helaas was de lichtste kleur echt veels te donker om hier iets mee te kunnen voor de website. Heel erg jammer natuurlijk, want als je mij een beetje kent weet je dat ik een foundationjunkie ben en hier vallen BB creams natuurlijk ook onder. Ik was gelukkig niet de enige die graag een lichtere kleur had gezien en zo is er nu ook een 00 Fair verkrijgbaar die Clarins introduceerde op aanvraag van de vele klantvragen. Yay!

clarins-bb-skin-perfecting-cream-fair-2
De BB Cream komt in een dieprode tube met een goudkleurige dop, witte opdruk en 45ml inhoud. De kleurpigmenten die erin zitten zijn mineraal, het product is verder olievrij en bevat een minerale SPF25. Het product belooft een stralende huid, egalisatie en hydratatie door onder andere het toegevoegde hyaluronzuur en verder zit er nog het vitaliserende kiwi-extract, hydraterende katafray en de antioxidanten witte thee, akkerkool en vitamine E in.

De kleur is helaas voor de echt lichte huidjes waarschijnlijk nog niet licht genoeg, maar ikzelf kan de kleur nèt hebben en denk dat deze nog wat beter past in de lente en zomer. De kleur is wel redelijk neutraal en bevat dus niet teveel warme of koele tonen waardoor hij bij veel huidtypes aan zal sluiten. De substantie is redelijk dik en creamy van textuur, maar smeert prettig uit. Ik bracht hem voor bovenstaande foto’s aan met een flat top kabuki/buffer brush, maar hij brengt ook fijn aan met de vingers.

clarins-bb-skin-perfecting-cream-fair-3
clarins-bb-skin-perfecting-cream-fair-4
Op zichzelf geeft de BB cream een medium dekking, egaliseert hij mooi natuurlijk en geeft hij een frisse glow: de finish is dus niet te mat of te glanzend. De dekking is voor mij prima voor ‘elke dag’, maar als ik de deur uitga voor afspraken of perspresentaties dan gebruik ik wel nog een beetje concealer en poeder. Deze BB Cream heeft nog enkele voordelen: hij ruikt lekker, laat de huid heerlijk zacht aanvoelen en accentueert niet de eventuele droge velletjes of lijntjes. Ik denk dat je hem met een gecombineerde/vette tot normale huid goed zonder je normale dagcrème kan gebruiken en van een normale tot droge/erg droge huid met een dun laagje dagcrème. Ik gebruik hem zelf ook nadat ik mijn gezicht gehydrateerd heb.

Deze Skin Perfecting BB Cream kost €29,70 bij Clarins webwinkel Belissima. Je krijgt hier namelijk altijd 10% korting op de standaard verkoopprijs èn luxe miniaturen bij je bestelling.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 11 november 2014 at 22:44

  Het geeft een heel mooi resultaat

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 11 november 2014 at 22:06

  Ik heb deze ook in een kleurtje dat net iets te donker is voor mij :(
  Heh ik me laten aanraden door de verkoopster bij ICI Paris XL. Twijfelde zelf of de zon mijn huidje nog wel bij zou kleuren, maar hij bleef dus helaas een tikkeltje te donker. Heb ‘m wel een paar keer gebruikt een paar keer gebruikt en de substantie vind ik wel heel erg fijn. Misschien deze lichte variant eens proberen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 november 2014 at 09:31

   Wat zonde dat je er eentje hebt die net te donker is. Misschien kan je hem nog omruilen? Je bent tenslotte verkeerd geadviseerd..

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 november 2014 at 21:39

  Het ziet er heel erg mooi uit op je gezicht, maar voor mij zou het nog te donker zijn, maar het is super dat ze zo naar hun klanten geluisterd hebben.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 11 november 2014 at 20:23

  Mooi product

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 november 2014 at 19:28

  ziet er goed uit :D

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 11 november 2014 at 19:23

  Mooi zeg, ik ben zelf nog steeds van de foundation en ik heb eigenlijk nog niet echt een BB-creme geprobeerd ben toch altijd bang dat ik net even wat meer dekking wil. Toch eens deze proberen als ik hem tegenkom of kijken of ik een proefje kan bemachtigen.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 11 november 2014 at 18:25

  Ik vind hem er heel erg mooi uitzien

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 11 november 2014 at 17:01

  Ow wauw dat ziet er mooi uit! Ik heb alleen een mega lichte teint dus ga even op zoek tussen hun producten

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 11 november 2014 at 10:12

  Hangt ook een prijskaartje aan ;-) Maar ziet er goed uit! Misschien dat ie iets te licht zou zijn voor mijn huid. Gebruik altijd dagcreme bij de BB, anders voelt ie veel te droog.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2014 at 15:40

   Er zijn ook donkerdere kleuren verkrijgbaar natuurlijk :) De prijs vind ik persoonlijk wel meevallen, hij kost minder dan de gemiddelde luxe foundation en er zit meer in..

 • Avatar van debby
  Reply debby 11 november 2014 at 09:31

  Het geeft inderdaad een natuurlijk resultaat erg mooi. Denk alleen dat deze niet echt iets voor mij is met mijn couperose huid.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2014 at 15:41

   Je zou Kyra van Belissima.nl altijd eens kunnen mailen voor advies en wellicht een proefje om het eens uit te kunnen proberen? :)

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 11 november 2014 at 08:41

  Inderdaad ontzettend fijn als een merk naar zijn klanten luistert! Met deze kleur ziet het er erg mooi uit.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 november 2014 at 07:32

  Wat is het verschil goed op het gezicht te zien nadat je deze créme gebruikt hebt dat de pigmentvlekken niet meer te zien zijn.
  Fijn dat het producten en meerdere teinten te koop is.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.