Beauty

Collistar firming talasso-scrub

7 november 2014

collistar-firming-talasso-scrub-1
Al eerder heb een erg positief artikel over de talasso-scrub van Collistar geschreven en ook deze nieuwe firming variant is heerlijk. Als jij van een stevige en wat grovere scrub houdt (of als je huid het nodig heeft om eens flink aangepakt te worden) dan kan ik deze zeker aanraden. Ik heb een gevoeligere en drogere huid en gebruik over het algemeen voor mijn lichaam liever een mildere scrub in een crèmesubstantie, maar af en toe ben ik toe aan net wat meer en dan kom ik telkens weer bij deze grote potten van Collistar uit.

collistar-firming-talasso-scrub-2
Deze firming talasso-scrub is nieuw in het assortiment en bevat extracten, olie en gemalen pitten van één van de sappigste lekkernijen: de kers. Gecombineerd met ontgiftende exfoliërende zeezouten, rood zout, zeewierextract en essentiële oliën maakt dit product een spa van je eigen badkamer en zorgt het voor een gladdere, stevigere en meer egale huid. De toegevoegde jojoba olie en tarwekiemolie zorgen in combinatie met de kersenolie ook nog eens voor een fijne voeding voor de huid. Als je na het scrubben de huid afspoelt en voorzichtig droogdept is een bodylotion niet meer nodig.

Leuk om te weten: kersen(pitten) zitten vol met onverzadigde vetzuren, vitamine A en E, hebben een antioxidantwerking en regenereren en herstellen de huid.

De geur van het product is heerlijk fruitig en bloemig en is een combinatie van grapefruit, bergamot en ‘groene’ geuren die overgaan in kersenbloesem, pioenroos en fresia en eindigen in een warme basis van cederhout, sandelhout en muskus. Lovely!

collistar-firming-talasso-scrub-3
Het is aan te raden de scrub van te voren even door te roeren, zodat de zouten en oliën goed vermengd zijn met elkaar. Je brengt hem aan op de vochtige huid met ronddraaiende bewegingen, laat het heel even intrekken en spoelt de scrub hierna goed af. Let op dat je ook de douchevloer of het bad schoonspoelt om uitglijden te voorkomen. Je kan hem ook op de droge huid gebruiken voor een intensieve behandeling, maar op een vochtige huid met zachtere bewegingen is hij ook voor de gevoeligere huidtypes goed te doen.

De limited edition Collistar firming talasso-scrub komt in een grote 300-grams-pot en is vanaf deze maand verkrijgbaar voor €27,50.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 8 november 2014 at 19:40

  Ik moet echt nodig een scrub van Collistar kopen! Ik hoor er zoveel goeds over, en jouw review is een mooie reminder! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 november 2014 at 09:10

   En dan nog uitvogelen welke soort je neemt.. Succes! ;)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 7 november 2014 at 23:54

  Och, ziet er heerlijk uit zeg. Ik kan me de geur al helemaal indenken. Gaat op mijn lijstje voor de Sint! :)

 • Avatar van Akosua
  Reply Akosua 7 november 2014 at 23:38

  Ik ben meer van de mildere srubs. Maar als ik me ooit bedenk, dan klinkt deze wel heel goed.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 7 november 2014 at 23:29

  Deze klinkt echt heerlijk, vooral de geur! Ik houd op zich ook wel van mildere scrubs, maar grove scrubs wil ik ook nog wel eens pakken eens in de zoveel tijd. Even flink goed scrubben, love it! Ik wil altijd nog graag zo’n grote pot van Collistar, want hoor er veel goeds over.

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 7 november 2014 at 21:59

  Deze lijkt me heel fijn en vooral heel lekker ruiken!!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 7 november 2014 at 13:00

  Kersenbloesem, pioenroos, fresia’s en sandelhout.. ik ben er allemaal gek op!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 november 2014 at 09:01

  Dat is veel scrub en het lijkt me heel goed voor de huid!

  Xoxo

 • Avatar van debby
  Reply debby 7 november 2014 at 09:00

  Ik ben dol op grovere scrubs dus deze klinkt mij goed in de oren.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 7 november 2014 at 08:24

  Hij klinkt echt heerlijk, hier zouden ze ook een bijpassende bodylotion van moeten maken! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 november 2014 at 09:52

   Oehlala, dat zou zeker heerlijk zijn!

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 7 november 2014 at 06:21

  Een van mijn favorieten. Deze versie ga ik denk ook maar proberen.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 7 november 2014 at 03:18

  wat klinkt dit goed, vooral het kersen er aan klinkt amazing, dat word een pot aanschaffen haha

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 november 2014 at 00:36

  Die geur klinkt super lekker :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.