Beauty

Favoriete beautyproducten november 2014

30 november 2014

favorieten-november-2014

Dit jaar vliegt echt aan me voorbij. Vorig jaar deze tijd liep ik nog met een zwangere buik rond en nu ben ik alweer 10 maanden moeder van een prachtige en blije meid ♥ Ik kan niet geloven dat het alweer december is en de feestdagen weer voor de deur staan, maar oh! wat heb ik er veel zin in dit jaar zo voor het eerst als gezinnetje onze eigen tradities te gaan maken. Zoals elke maand laat ik mijn top 5 favoriete beautyproducten van de afgelopen maand zien. Deze keer is het weer lekker afwisselend, maar als je mijn site volgt zullen deze producten zeker geen verrassingen voor je zijn.. Kijk mee!

the-body-shop-red-musk-3
The Body Shop red musk is denk ik wel dè parfumontdekking van de laatste maanden, wat een heerlijke en intense geur! Hij bestaat uit de geurnoten peper, kaneel, musk en tabak en zowel Paul als ik dragen hem heel erg graag. De geur is lekker warm, mysterieus, verleidelijk, perfect voor knuffel- en cocoonmomenten en blijft ook nog eens heel lang op de huid ruiken. The Body Shop Red Musk is als perfume oil en eau de parfum verkrijgbaar variërend in prijs van €22,50 tot €55,00.

beauty-tips-droge-vale-winter-huid-2
Elk jaar komt de La Roche-Posay Lipikar Baume weer uit de kast en dit jaar is de nieuwste AP+ variant een onmisbaar product geworden in onze routine. Naast dat ik hem na het douchen gebruik om mijn huid in te smeren, gebruiken we hem namelijk beide al enkele weken als nachtcrème. Het product kalmeert, gaat droge en jeukerige plekjes tegen, voedt goed en zorgt ervoor dat mijn huid lekker soepel wordt en blijft. Er zit onder andere niacinamide en shea boter in, niet voor niks mijn twee favoriete ingrediënten voor de (droge) huid. Dit product is verkrijgbaar bij de apotheek voor €16,95 (200ml).

the-body-shop-lip-cheek-doll-stain-1
Het lipproduct wat ik er de laatste tijd echt vaak bij pak om te gebruiken is deze schattige The Body Shop lip & cheek doll. Het is een frisrode kleur die je in laagjes op kan bouwen tot je de gewenste diepte van de kleur hebt en blijft vervolgens echt heel erg lang op zijn plek zonder af te geven of droog aan te voelen. Nu nog een diepe fuchsiaroze variant ervan en het is helemaal perfect. Deze doll is tijdelijk te koop bij The Body Shop voor €12,00.

philosophy-radiant-refined-trial-kit-1
Deze philosophy radiant & refined trial kit is niet alleen een fijne combinatie van drie toppers van producten, ook is het een perfecte deal om kennis te maken met dit merk en enkele topproducten ervan. Voor €25,50 schaf je dit kitje namelijk aan bij ICI Paris XL en je kan er een flinke tijd mee vooruit om purity made simple (reiniger), when hope is not enough (serum) en hope in a jar (dagcrème) uit te gaan proberen. Misschien leuk om met Sinterklaas of Kerst te vragen of te geven?

smashbox-full-exposure-palette-4
Als laatste kan ik dit prachtige Smashbox full exposure palette natuurlijk niet vergeten! Er zitten de perfecte kleuren in voor elke dag, van een lichte look tot een intense partylook: je kan er alle kanten mee op. De kwaliteit ervan is erg goed en ik gebruik hem sinds ik hem na een event mee naar huis kreeg echt elke dag. Tsjah, als hij andere geliefde oogschaduws van de troon stoot moet het wel echt een topper zijn natuurlijk ;) Klik hier voor een uitgebreide review over dit palette.

Heb jij nog een echte favoriet op beautygebied gehad deze maand?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 1 december 2014 at 13:44

  Prachtige favorieten! Ik ben erg benieuwd naar de producten van philosophy en het palette van Smashbox! Mijn favoriet toch zeker wel de oogcrème van Dr. Hauschka :-)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 december 2014 at 11:48

  Die lip en cheek dol van de bodyshop. Ik kan er niet over, die is zo schattig

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 november 2014 at 21:25

  mooie favorieten :D

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 30 november 2014 at 18:20

  Ik ben ook wel benieuwd geworden naar het palette! Mijn favorieten van dit jaar zijn met stipt Chanel les beiges poeder en het Tissé camelia palette en de beauty oli van Garnier. Eigenlijk ook nog steeds zoals al een paar jaar de primer lotion van urban decay en photo finish van Catrice <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2014 at 09:41

   Ah, je noemt ook wel echt heel mooie favorieten op zeg ♥

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 30 november 2014 at 17:28

  Ik ben wel nieuwsgierig naar de phylosophy producten (schrijf ik dat nu goed?). Mijn favoriet is mijn foundation. Fit me van volgens mij meybelline New york. En lipgloss van de Rituals.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2014 at 09:42

   Het is philosophy, bijna goed (lastige naam!)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 30 november 2014 at 16:14

  Mooie favorieten van de maand november! Het doll poppetje van TBS heb ikzelf ook :-).

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 november 2014 at 13:47

  Het nieuwe Smashbox palet ziet er echt mooi uit! En ik ben ook fan van de nieuwe Lipikar Baume AP+!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 november 2014 at 13:05

  Ben nog steeds erg benieuwd naar de geur van de BodyShop!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2014 at 09:43

   Zeker eens gaan snuffelen! Ben alvast heel benieuwd wat je ervan vindt, het is volgens mij echt zo’n ‘hate it or love it’ geur.

 • Avatar van Emmy
  Reply Emmy 30 november 2014 at 12:39

  Ik ben nieuwsgierig naar Red Musk, ik hou wel van diepere geuren. En Smashbox Full Exposure… echt een van de fijnste oogschaduwpalettes van dit jaar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2014 at 09:43

   Ja, dat is het palette zeker! Volgens mij ook alleen nog maar erg positieve reviews over gelezen ♥

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 30 november 2014 at 12:18

  Fijne favorieten! Ik ben ook wel benieuwd naar die philosophy radiant & refined trial kit, lijken me zeer fijne producten, vooral de purity.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 november 2014 at 12:08

  De Red Musk wil ik nog graag hebben!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 30 november 2014 at 12:02

  Het geurtje van TBS lijkt mij heerlijk, ik ben er heel nieuwsgierig naar ondertussen….

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 30 november 2014 at 11:59

  Ahh, dat het palette bij je favorieten staat, kan ik me heel goed voorstellen. Die is namelijk prachtig! Ik ben erg nieuwsgierig naar de geur van The Body Shop.

 • Avatar van Flora
  Reply Flora 30 november 2014 at 11:37

  Ik ga die philosophy radiant & refined trial kit eens proberen! En producten van La Roche-Posay zijn sowieso enorm fijn, als je de juiste neemt dan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2014 at 09:44

   Jep, ook hier qua skincare wel een fan van La Roche-Posay. Zeker als je een drogere en gevoeligere huid hebt :)

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 30 november 2014 at 11:13

  Vind het Smashbox palette erg mooi!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 november 2014 at 11:11

  Wat een mooie favorieten, het palette ziet er echt geweldig uit.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 30 november 2014 at 09:29

  Mooie favorieten, dat palette is echt prachtig!

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 30 november 2014 at 07:47

  Ik ben zelf ook helemaal verliefd op Smashbox full exposure palette na het zien van verschillende goede reviews. En zal dan zeker een favoriet worden van mij. Deze gisteren eindelijk kunnen bestellen in de webshop van Douglas. Wachten kan dan lang duren als je iets zo graag wilt hebben. haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2014 at 09:45

   Ahhh, nog even geduld en dan kan je er ook lekker mee aan de slag! Mooi cadeau voor jezelf :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 november 2014 at 06:36

  Mooie favorieten!
  Het jaar is al bijna voorbij en het was leuk!
  Jullie dochter wordt zo groot en is een leuk kind.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2014 at 09:45

   Onvoorstelbaar he, hoe snel zo’n jaar voorbij kan vliegen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.