Beauty

Favoriete beautyproducten oktober 2014

1 november 2014

favorieten-beauty-oktober-2014

Hoppa, nog maar twee maandjes te gaan en het jaar is alweer om. Wat vliegt de tijd toch enorm snel voorbij! Ik ben ondertussen heerlijk aan het genieten van ons gezinnetje, ben met leuke dingen bezig en kijk uit naar onze eerste Sinterklaas en Kerst met ons drietjes en om onze eigen tradities te starten ♥ Met de eerste van de nieuwe maand is het alweer tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand te delen. Ook deze maand laat ik er ‘maar’ 5 zien, zodat je de toppers-der-toppers voorgeschoteld krijgt, maar deze maand vond ik het heel moeilijk een keuze te maken.

estee-lauder-double-wear-stay-in-place-makeup-foundation-1c1-cool-bone-1
Laat ik beginnen met de Estée Lauder double wear stay-in-place makeup foundation. Het was even tricky om deze via internet te bestellen omdat je dan de kleur niet hebt kunnen testen, maar deze lichtste kleur verkopen ze niet in de winkels dus de gok moest maar genomen worden. En gelukkig is de kleur perfect. Ben je op zoek naar een goed dekkende foundation die niet al te warm/geel/oranje van kleur is, zuinig in gebruik is, perfect blijft zitten en er toch nog natuurlijk uit ziet dan kan ik je deze zeker aanraden!

Klik hier voor de uitgebreide review over dit product met meer informatie en foto’s.

loccitane-whipped-shea-butter-body-cream-hand-cream-1
Deze L’Occitane whipped shea butter producten mogen ook zeker niet ontbreken, maar ik mag er maar eentje kiezen (omdat het anders 6 producten worden in deze top 5) en dan kies ik toch voor de body cream. Ondanks het hoge aandeel shea boter toch heerlijk fluffy en goed smeerbaar en wel die heerlijke diepe voedende werking. Love it! De geur is zo zacht als die van babyproducten en blijft ook nog eens lang subtiel op de huid achter. Ja, ik ben echt gek op deze pot geklopte crème en kan hem zeker aanraden als je een droog huidje hebt.

Klik hier voor de uitgebreide review over dit product met meer informatie en foto’s.

jo-malone-wood-sage-sea-salt-3
Een geur die mij compleet verraste en sindsdien regelmatig gedragen wordt is de nieuwste geurcreatie van Jo Malone. Wood Sage & Sea Salt bevat geurnoten die mij zo op het eerste gezicht niet heel erg aanspreken, maar toch is hij heerlijk en het besnuffelen waard. De frisse, musky combinatie van zout, salie, zeewier en grapefruit lijkt meer voor de zomer en lente geschikt te zijn maar kan juist het hele jaar door gedragen worden. Ben je in to de zachte, cleane geuren dan is dit echt wat voor jou!

Klik hier voor de uitgebreide review over dit product met meer informatie en foto’s.

peeling-exfolieren-REN-collistar-dermalogica-novexpert-madara-5
Mijn liefde voor peelen/exfoliëren deelde ik al vaker met jullie, maar is de laatste tijd weer helemaal opgebloeid waardoor ik mijn favoriete producten op dit gebied wel met jullie moest delen. In de comments werd er gevraagd welke van deze 5 ik nu echt het fijnst vond en àls ik echt moest kiezen zou ik voor de Dermalogica AGE smart multivitamin thermafoliant gaan. Bomvol mooie werkzame stoffen die de huid goed doen (en het vale winterhuidje zeker gaan helpen te voorkomen) die wat warm wordt op de huid en deze stralend achterlaat. Ik ben er gek op!

Klik hier voor meer informatie over dit product en enkele andere producttips qua peelen/exfoliëren.

too-faced-a-la-mode-eyes-palette-1
Tsjah, als laatste kan ik deze beauty natuurlijk niet vergeten. Ik voegde dit Too Faced à la mode eyes palette onlangs toe aan mijn make-upverzameling en sindsdien gebruik ik het zo’n beetje dagelijks. Je kan er gewoonweg veel kanten mee op door de rustige kleuren die erin zitten, maar je kan je look zo omgooien tot wat heftigers vanwege enkele opvallende kleuren. De combinatie van de mooie verpakking, de goede pigmentatie en de fijne kwaliteit van de ooschaduws maakt dit zeker een must have voor elke beautyliefhebber.

Klik hier voor een uitgebreide review over dit product met meer informatie, foto’s, swatches en looks.

Welk beautyproduct uit jouw badkamer was je favoriet van de afgelopen maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van lisa
  Reply lisa 3 november 2014 at 20:41

  Ik zou net dezelfde favourietjes kiezen! Ik heb de estee lauder double wear stay in place ook en I’m so in love! Heb lang gezocht voor de perfecte foundation en ik denk dat ik hem misschien heb gevonden! en in de zomer draag ik de estee lauder daywear multi-protection anti-oxidant sheer tint release moisturizer! De naam is heel wat maar wauw die is echt heel goed!

  X Lisa

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:21

   De foundation is ook echt fijn he, ik bedenk me steeds tijdens het gebruiken waarom ik deze niet eerder al eens geprobeerd had. Bedankt voor de tip voor de tinted moisturizer, die ga ik ook zeker eens proberen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 november 2014 at 06:42

  Wat een mooie producten, die whipped body cream, lijkt me ook zo lekker, die staat op mijn lijstje…..deze maand niet echt een favoriet, al gebruik ik momenteel de parfum van Guerlain, La Petite Robe Noir bijna dagelijks, die vnd ik zo lekker.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 1 november 2014 at 19:12

  Mijn favoriet was toch wel mijn heerlijke Detox face mask van Malin + Goetz

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 1 november 2014 at 11:07

  volgens mij zijn het ook echt allemaal fijne favorieten, voor al het too faced palette vind ik wel eits wat er uit springt….mijn grote favorieten zijn deze maand toch wel de dag en oog cremes van Cattier Paris…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:32

   Cattier Paris heeft ook echt heel fijne producten, lang geleden dat ik er iets van gebruikt heb (toch weer eens voor gaan kijken haha).

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 1 november 2014 at 10:10

  Ik heb toevallig afgelopen week de Double Wear foundation gekocht. Die bodycream klinkt ook echt heerlijk, die ga ik binnenkort maar eens bekijken in de winkel :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:33

   Ik ben benieuwd hoe de foundation jou zal bevallen! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 november 2014 at 08:51

  Je favoriete producten van deze maand zijn echt super!
  De palettes zijn top.
  Wat gaat de tijd toch snel voorbij. Leuk dat jullie met het gezin voor de eerste keer de feestdagen gaan vieren.
  Vooral het sinterklaasfeest met jullie kind. Ze gaat nieuwe dingen leren en zoiets gaat veel indruk op haar maken.
  Ze is een mooi kindje met veel krullen en ze is altijd zo vrolijk als ik de foto’s op je instagram zie.

  Geniet van een zonnige dag Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2014 at 09:33

   Ze is ook echt zo’n heerlijk vrolijk meisje, echt genieten! ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.