Beauty

New brand | Zenology

15 november 2014

zenology-1
Ik kan er echt helemaal enthousiast van worden als ik een, voor mij, nieuw merk ontdek en helemaal als het dan ook nog eens fijne producten blijken te zijn (zoals bijvoorbeeld ook met RAU Cosmetics). Alweer enige tijd geleden ontving ik een travelset van het merk Zenology in een goodiebag na afloop van een perspresentatie en ik bewaarde deze om mee te kunnen nemen met een weekendje weg of vakantie. Ik hou er namelijk van om licht te pakken als ik weg ga, scheelt een boel gesjouw en er kan minder lekken als er eens een verpakking kapot zou gaan..

zenology-2
De Black Tea producten hebben allemaal een heerlijke en unieke geur waarin je bergamot, nootmuskaat, peper, zwarte thee, muskaatsalie en houttonen ruikt. Het is een uniseks geur en dat maakt het helemaal een perfect product voor op reis, scheelt weer losse producten voor je vriend of man!

De nourishing shampoo bevat onder andere mint en aloe vera, wat de hoofdhuid lekker fris en schoon maar tegelijkertijd gehydateerd laat aanvoelen. De vitalising conditioner bevat ook weer mint en daarnaast onder andere jojoba olie en zorgt voor lekker zacht, makkelijk doorkambaar en fris bouncy haar. De fullsize verpakkingen van 500ml kosten €35,00/€39,00 en zitten in een handige pompflacon.

zenology-3
zenology-4
De cleansing body wash is een stuk zachter dan ik gewend ben van normale douchegels en bevat verschillende hydraterende ingrediënten, aloe vera, vitamine E en Vitamine C. Een klein beetje op een spons of puff is voldoende voor een zacht schuim om je van top tot teen mee in te kunnen soppen. De hydrating hand & body balm is mijn favoriete product van deze vier. Het is een dunnere substantie zoals een bodylotion, maar voedt bijna even goed als een bodybutter. Er zit onder andere aloe vera, vitamine C, pepermunt en olijfolie in. De geur blijft best lang subtiel achter op de huid ♥ De prijzen van deze fullsize producten zijn hetzelfde als de shampoo en conditioner voor dezelfde hoeveelheid. Het travelsetje zoals ik in dit artikel laat zien kost €19,00.

Zenology is een indie lifestyle bedrijf en heeft een achtergrond in het maken van luxe producten voor hotels. Bij Zenology staat het Care & Consider principe hoog in het vaandel; het merk is bewust van en voelt zich verantwoordelijk voor de producten die op de markt komen. Duurzaam en milieuvriendelijk, geïnspireerd door en met respect voor de natuur. De meeste ingrediënten komen van vernieuwbare bronnen en vertegenwoordigen de fusie van actieve plantaardige extracten en de kracht van vitamines. De producten bevatten geen milieu of huid-onvriendelijke ingrediënten, allergenen of kunstmatige kleurstoffen.

Het assortiment bestaat uit haarverzorging, interieursprays, lichaamsverzorging hand- en lipcare producten die in 5 verschillende geuren verkrijgbaar zijn. De producten zijn via de eigen Zenology webwinkel of bij Skins Cosmetics verkrijgbaar.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 16 november 2014 at 00:25

    Wow, dat klinkt erg goed! Maar wat een prijs zeg!

  • Avatar van Annette
    Reply Annette 15 november 2014 at 19:19

    Klinkt als fijne producten idd. Ik vind het ook altijd zo leuk om nieuwe merken en hun producten te leren kennen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 november 2014 at 11:07

      Ik ben gelijk benieuwd: wat is jouw laatste ontdekking op beautygebied qua merk/product? ^^

      • Avatar van Annette
        Reply Annette 17 november 2014 at 08:55

        Ik denk toch wel de producten van This Works! en ben nu een product aan het testen van First Aid Beauty (FAB) ook lekker…. :)

        • Avatar van Desirée
          Reply Desirée 17 november 2014 at 09:51

          Beide merken nog niet geprobeerd, dankjewel voor de tips!

  • Avatar van Sas
    Reply Sas 15 november 2014 at 17:18

    Ziet er erg goed uit!

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 15 november 2014 at 16:29

    Klinkt goed :)

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 15 november 2014 at 11:23

    Het klinkt in ieder geval goed! Heb trouwens mn gewonnen geurtje binnen echt heerlijk!! Fijn ook trouwens die deo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 november 2014 at 11:07

      Hey Angelique, leuk dat je me ervan op de hoogte houdt. Geniet ervan!

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 15 november 2014 at 09:09

    Oh, dat klinkt heerlijk zeg!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 15 november 2014 at 08:58

    Dit geheel onbekende merk ziet er goed uit!
    Ook ben er heel benieuwd naar.
    Alleen zijn het van die prijzen waarvan ik denk dat ikzelf dit niet snel zal kopen.

    Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 november 2014 at 11:10

      Het is natuurlijk voor iedereen persoonlijk, maar het zijn flacons van 500ml. Als je het dan omrekent naar de normale 200/250ml flacons van drogisterijmerken scheelt het niet zoveel meer natuurlijk :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.