Fashion

New in | UGG Australia Alena

19 november 2014

ugg-australia-2
Elk jaar als de temperatuur buiten naar beneden gaat komen bij mij mijn de heerlijke warme UGG’s weer uit de kast. Ik heb al enkele lage classic paren gehad en als pantoffels gedragen tot ze op waren, maar heb nu weer een nieuw paar heerlijke sloffen aan mijn voetjes. De schattige UGG Australia Alena’s! Daarnaast heeft UGG Australia sinds kort ook een prachtige home collectie met kussens, plaids en dergelijke voor je interieur. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en inspiratie.

ugg-australia-1
ugg-australia-7
UGG Australia Alena €119,95
Deze pantoffels heb ik in de kleur desert sand en je kan ze op twee manieren dragen: met de kraag omhoog als halfhoog laarsje of met de schacht omgevouwen als lage mocassin. Ik vind ze persoonlijk het lekkerst zitten en het leukst staan met de schacht omhoog. Ze zitten echt heerlijk, mijn voetjes blijven goed warm, er zit een goede zool onder zodat ik er ook gemakkelijk even snel mee naar buiten kan en binnenshuis stevig rond kan lopen (niet geheel onbelangrijk met een kleintje op de arm). En het schattige strikdetail maakt ze natuurlijk helemaal af. Kortom: de perfecte cocoonsloffen!

Oh, een tip: mocht je deze Alena pantoffels willen aanschaffen dan zou ik ze een maatje groter bestellen. Vanwege de dikke voering en het model vallen ze dan namelijk – bij mij in ieder geval – perfect.

ugg-australia-4
ugg-australia-5
ugg-australia-6
UGG Australia home collectie
Een tijdje geleden vertelde ik er al een klein beetje over via social media en sindsdien kan ik de prachtige home collectie maar niet uit mijn hoofd krijgen. De combinatie van de heerlijke zachte en warme materialen en het vakmanschap van UGG is nu ook verkrijgbaar in de vorm van vloerkleden, kussens, poefen, dekens en plaids. De prijzen variëren van €79,95 tot €849,95.

ugg-australia-8
ugg-australia-3
Als ik zelf mocht kiezen zou ik (om te beginnen..) zeker voor dit knusse schapenvacht kleedje gaan om de komende cocoonavondjes net wat lekkerder mee op de bank te kunnen kruipen, of Shae lekker warm op te zetten om samen een boekje te lezen of wat te knuffelen ♥ Dat zal een heerlijke winter gaan worden denk ik zo. Zo’n schapenvachtje staat ook nog eens heel erg leuk in je interieur, dus deze heb ik direct op m’n wishlist gezet.

Spreekt het paar pantoffels hierboven en de home collectie jou aan? Ik ben benieuwd :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 november 2014 at 22:36

  Oh wat lijken me dat een heerlijke pantoffels, ze zien er ook nog eens heel mooi uit, maar ze zijn wel prijzig….wat hebben ze prachtige producten voor in huis.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 20 november 2014 at 14:36

  Oo wat een fijne pantoffels! Ik loop dagelijks op sloffen van de hema nu het kouder wordt, maar stevig is anders. Met een gladde laminaat vloer kun je het gerust levensgevaarlijk noemen. Misschien toch maar aan de uggs dan…

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 20 november 2014 at 12:53

  Ik vind de home spulletjes echt heel erg leuk! Die pantoffels zijn echt schattig! Hihi hallo steeds langer wordende wishlist..

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 20 november 2014 at 11:48

  Wat een heerlijke pantoffels, deze wil ook nog aanschaffen voor de winter<3

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 19 november 2014 at 22:12

  Deze staat in mij wishlist. Ik heb koude voeten dus echt voor mij.

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 19 november 2014 at 21:19

  Heb nu nog mijn gewone uggs aan die bijna uit elkaar vallen. Deze zijn wel heel leuk

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 19 november 2014 at 20:27

  Van de Ugg laarzen ben ik niet zo fan maar de home spullen zien er goed uit.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 19 november 2014 at 20:00

  Wat een heerlijke schoenen! De binnenkant ziet er zo knuffelbaar uit <3

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 19 november 2014 at 19:38

  Ah wat een heerlijke schoentjes!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 19 november 2014 at 18:46

  Ik vind de ugg-laarzen zelf echt afschuwelijk (excuses voor de vele fans, haha) maar de interieurfoto’s en de sloffen zien er wel echt ontzettend leuk uit hoor. Al vind ik ongeveer €120,00 wel enorm veel geld voor een paar sloffen.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 november 2014 at 16:33

  Die pantoffels zijn zo leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 19 november 2014 at 16:06

  Schattige pantoffels! Zelf heb ik de “slipper” versie, daar ben ik voorlopig nog heel blij mee :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 november 2014 at 15:22

  Persoonlijk hou ik niet van de UGG sloffen, maar ja smaken verschillen natuurlijk. De home collectie vind ik wel heel leuk

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 19 november 2014 at 15:16

  Deze zien er heerlijk warm en comfortabel uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 november 2014 at 15:00

  Prachtige pantoffels en ze lijken me super warm!
  Mooie kussen en plaids.
  Leuk artikel.

 • Avatar van brenda
  Reply brenda 19 november 2014 at 14:54

  Het ziet er allemaal wel leuk uit… maar heb je wel eens gezien hoe die schapen daar behandeld worden? Ik hoef er iig niets van…

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 19 november 2014 at 14:38

  Wat zijn ze leuk!! Heerlijke inspiratie!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 19 november 2014 at 14:35

  Ik ben niet zo’n fan van UGG maar moet zeggen dat de interieur items er erg leuk uitzien. En de pantoffels lijken me heerlijk warm. Ik heb trouwens de Fab. clutch/portemonnee ontvangen hoor! Ontzettend bedankt daarvoor! Ben er erg blij mee :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2014 at 14:36

   Leuk dat je het even laat weten, have fun with it! (It’s so pretty ♥)

 • Avatar van Bernadet
  Reply Bernadet 19 november 2014 at 14:33

  Heerlijk zulke slofjes. Ik wil ze ook echt wel aan m’n voetjes maar ze zijn wel een beetje duur voor mijn budget nog.
  Even door sparen :P

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 19 november 2014 at 14:31

  Aaaah wat een leuke dingen

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.