Beauty Eten & drinken Persoonlijk

Personal | Boots #powerofchange & Weight Watchers

10 november 2014

weight watchers11 - Personal | Boots #powerofchange & Weight Watchers
Zo, het is wel weer tijd om een beetje bij te kletsen dacht ik zo! Je zal je vast afvragen hoe het zit met mijn Weight Watchers avontuur, de Boots #powerofchange challenge en mijn persoonlijke doelen.. Nou, ik kan er kort over zijn dat ik gestopt ben met Weight Watchers. Het principe hiervan staat me zeker aan; je leert goed de balans te maken tussen gezond en ongezond(er) eten, je leert wat de juiste porties zijn en er was zeker resultaat te merken maar ik merkte ook vooral dat ik de hele dag door bezig was met eten en drinken terwijl ik hier normaal geen last van heb.

Hoeveel punten was dit, als ik dat pak hoeveel is dat dan, kan een spontaan etentje wel tussendoor.. Zulke dingen. Nope, niet echt iets voor mij om er zo enorm mee bezig te zijn. Sinds ik ben gestopt met Weight Watchers val ik nog steeds langzaam aan af en merk ik dat het balansen mijzelf dus ook lukt zonder dit de hele dag bij te houden. Fijn! Ik eet ook regelmatiger over de dag heen en drink voldoende water. Het heeft me dus zeker een duwtje in de goede richting gegeven.

boots power of change challenge 1 - Personal | Boots #powerofchange & Weight Watchers
update boots weight watchers 3 - Personal | Boots #powerofchange & Weight Watchers
Met de Boots #powerofchange challenge gaat alles tot nu toe eigenlijk best goed. Ik ben samen met mijn nieuwe sneakers (Adidas climaheat rocket boost) lekker aan de slag om wat vaker buiten de deur te bewegen en ik ben verliefd op de schoenen. Niet alleen zitten ze heel erg lekker, ze zijn ook echt gericht op kouder en natter weer door middel van een ademende warme microvezel-achtige voering, een coating die vocht niet van buiten naar binnen laat maar wel een goede ventilatie behoudt èn er zit een soort anti-slip laagje onder de schoen voor als het glad is buiten door regen of vrieskou.

Het serum bevalt me tot nu toe ook erg goed. Ik heb de afgelopen week nog geen nieuwe onzuiverheden gehad, mijn huid voelt gladder en zachter, hij is zuinig in gebruik en de lachrimpeltjes rondom mijn ogen en droogtelijntjes her en der lijken wat minder opvallend te zijn.. Ik smeer dus lekker door!

update boots weight watchers 1 - Personal | Boots #powerofchange & Weight Watchers
Ook heb ik sinds vorige week een slowjuicer in huis en man, man, man wat kan je hier lekkere sappen mee maken! Ik ben nog een beetje aan het uitproberen, maar homemade appelsap en de mix van appel, banaan en aardbei is echt heel erg lekker. Mocht iemand nog receptjes hebben dan zie ik ze graag tegemoet!

Een slowjuicer gebruikt minder toeren per minuut dan een sapcentrifuge waardoor er veel minder warmte ontstaat en waardevolle voedingsstoffen uit fruit en groente bewaard blijven zoals vitamines, enzymen en andere eiwitten. Sapjes kan je afgesloten nog zo’n 48 uur in de koelkast bewaren, het apparaat maakt erg weinig geluid èn is na gebruik in enkele stappen schoongespoeld en afgedroogd. Ik heb zelf trouwens de Princess VitaPure slowjuicer. Mocht je er eens een apart artikel over willen lezen, laat het me dan zeker even weten :)

update boots weight watchers 4 - Personal | Boots #powerofchange & Weight Watchers
Met de rest van de gestelde doelen uit het eerste #powerofchange artikel gaat het ook lekker en ik heb besloten dat deze laatste twee maanden van het jaar een tijd gaat worden van afronden. Afronden van zakelijke en privé zaken waar ik niet echt verder in kom en tegenaan blijf hikken, zodat ik het nieuwe jaar echt lekker ‘nieuw’ en met (hopelijk) een minder vol hoofd in kan gaan. Oftewel lekker opruimen, gezonder leven, meer me-time en family-time, een prettigere balans tussen werk en privé, met nieuwe energie en nog meer inspiratie met Curvacious.nl knallen en een beetje consuminderen. Jep, een beetje een new me. I’m ready!

Hoe gaat het met jouw persoonlijke doelen? Lukt het je een beetje ze vol te houden?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée
–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 12 november 2014 at 21:11

  Fijn dat je overal dingetjes uit pikt die jou helpen, en er zo een eigen draai aan geeft! Maakt het ook een stuk makkelijker vol te houden lijkt me zo

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 november 2014 at 21:45

  Wat fijn dat je zo je weg gevonden hebt en dat het zo goed gaat. Fijn dat je nog steeds gewicht verliest.
  Je schreef over dingen afronden en dat heeft mij aan het denken gezet…..eens kijken of ik daar wat mee kan, bedankt voor het delen.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 11 november 2014 at 13:45

  Goed bezig… Je gezin is het aller aller belangrijkste (weet uit ervaring dat een fulltime werkende moeder niet gezellig is, ik moest helaas ivm alleenstaand ouderschap).
  Ik wil ook weten of je met zo’n slowjuicer alleen fruitsappen kan maken (ivm fruitallergie) of kun je hier ook andere dingen mee maken?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2014 at 15:39

   Je kan er ook groentesappen mee maken, maar het is wel echt bedoeld voor fruit en groente dus wat anders kan niet..

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 10 november 2014 at 22:15

  Die slowjuicer lijkt mij erg interessant

 • Avatar van Diana Carlton
  Reply Diana Carlton 10 november 2014 at 21:43

  Je hebt je doelen goed opgepakt. Ik denk dat het belangrijkste is om te doen waar jij je goed bij voelt. Als jij door ww juist extreem veel met eten bezig bent, is het goed dat je gestopt brnt en naar je eigen gevoel hebt geluisterd. Ik ben wel benieuwd naar de slowjuicer!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 10 november 2014 at 20:50

  groot gelijk! ik ben begin dit jaar begonnen met boodieboost, maar bleef ook met eten bezig. ik wilde niet meer zo denken en dus heb ik met mijzelf afgesproken om door de weeks niet te snoepen (uitzondering daar bv verjaardag) en in het weekend wel te nemen wat ik lekker vind!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2014 at 08:43

   Zoals vaak na een bepaald dieet kom je er toch achter dat minder snoepen, gezond(er) eten en meer bewegen toch het beste vol te houden is. Succes jij ook, we can do it!

 • Avatar van Eveline
  Reply Eveline 10 november 2014 at 20:32

  Ik zou heel graag een artikel zien over de slowjuicer.
  Benieuwd hoe het werkt en zo!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2014 at 08:43

   Dan ga ik er mee aan de slag voor een artikel binnenkort! :)

 • Avatar van Emmy
  Reply Emmy 10 november 2014 at 17:23

  Ik ken mensen die ook WeightWatchen en dat constante tellen vinden zij ook zo vervelend. Maar het programma geeft je wel goede handvaten voor een gezonde levensstijl en dat is het belangrijkste. En die slowjuicer klinkt goed!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 november 2014 at 15:20

  Je bent heel goed bezig met gezonde sappen en eten.
  Ik ben al bezig om zo een slowjuicer te zoeken. Lijkt me gewoon ideaal.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2014 at 08:44

   Ik waarschuw je alvast, je wil erna geen sappen meer kopen maar alles zelf maken haha!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 10 november 2014 at 15:08

  Lekker die slowjuicer! Wat goed ook dat je gewoon door het leven danst/balanst!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2014 at 08:45

   Ja, het was even zoeken en af en toe een extra duwtje in de rug is erg prettig maar ik ben blij dat ik nu een manier gevonden heb waarmee het langzaam gaat maar ook goed te doen is. Erg prettig als je nog een boel (!) kilo’s te gaan hebt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.