Fashion

Plussize tip | Anita lingerie (review)

4 november 2014

anita-active-rosa-faia-3
Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke fitting van het lingeriemerk Anita onderging en ik heb de twee sportbeha’s nu geruime tijd uitgebreid getest. Zoals ik al eerder vertelde sportte ik voorheen in een normale beha en had ik helemaal niet in de gaten dat dat dus echt niet goed is, zeker niet als je een grotere cupmaat hebt. Mijn in het verleden schommelende gewicht, de zwangerschap en gewoonweg de normale veranderingen van een lijf zorgden voor een verrassend andere cupmaat dan ik standaard droeg en ik merk ook zeker verschil in de nieuwe bh’s die ik sinds die tijd heb aangeschaft. Ze zitten lekkerder, minder knellend en geven een betere ondersteuning en een mooier decolleté!

anita-active-rosa-faia-1
Anita-active-sport-bh-grote-maten-1
Ik heb twee verschillende modellen sportbeha’s van Anita uit de Active lijn getest, de Momentum en de Extreme Control, en alhoewel er weinig verschil in zit voor mij persoonlijk qua draagcomfort heeft het zwart-met-petrolkleurige model (de Extreme Control) toch de voorkeur. Hij sluit mooi aan, zorgt dat mijn borsten tijdens het sporten op hun plek blijven, knelt niet, geeft voldoende ondersteuning – en dat zonder beugels -, mijn borsten blijven koeler in vergelijking met een normale bh tijdens het sporten, de bandjes zakken niet af en er ontstaan geen schuurplekken onder de oksel/aan de zijkant van mijn lijf of op mijn rug. Oh, en hij blijft mooi na meerdere keren dragen en wassen. Ik doe dan wel geen extreme sporten, maar ik merk zeker verschil en kan het iedereen aanraden om een goedpassende (sport)bh te hebben!

Winactie
In samenwerking met Anita mag ik een professionele fitting weggeven aan iemand die twijfelt over haar cupmaat en niet alleen graag wil weten welke cupmaat nu echt bij haar hoort, maar ook welk model (sport)beha het beste aansluit. Als je wint wordt er een speciaalzaak in jouw omgeving uitgezocht zodat eventuele reistijd wordt beperkt en natuurlijk ga je achteraf naar huis met een nieuwe sportbeha naar keuze. Laat een reactie achter onder dit artikel en je maakt al kans. Meedoen kan tot en met 10 november 2014, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Let op: er wordt één Nederlandse en één Belgische winnares gekozen, doe dus ook zeker mee als je uit België komt!

Ik was zelf aangenaam verrast over de vakkundigheid bij mijn persoonlijke fitting en vond het heel interessant direct meer te weten te komen over verschillende borst- en behatypes. Vooral als je bijvoorbeeld flink bent afgevallen, net een kindje hebt gehad, als je een nieuwe sport wil gaan ondernemen of als jij denkt tot die 70% vrouwen te behoren die de verkeerde maat draagt dan is deze winactie echt wat voor jou.

Op de website van Anita kan je terecht voor meer informatie, het assortiment en verkoopadressen.

Good luck & enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra L.
  Reply Petra L. 10 november 2014 at 20:43

  Dit zou écht geweldig zijn! Mijn probleem zit niet zozeer in de cupmaat (DD is tegenwoordig gelukkig een vrij normale maat), maar in de omtrek. Cup DD90 is gewoon amper verkrijgbaar.

  Of vergis ik me en is 85 ook goed. Dat voelt weer niet lekker….ga zo maar door. Ik weet ’t gewoon niet. Met een goed advies zou een hoop frustratie opgelost zijn. Ik zou er superblij mee zijn.

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 10 november 2014 at 18:01

  Ik doe niet mee. Want ik zit in een rolstoel en sport niet. Weet ook na mijn borst verkleining welke maat ik heb haha zo mooi kleiner zijn ze eindelijk. Groetjes Willeke

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 10 november 2014 at 15:43

  Ik ben te lui om uitgebreid te gaan passen en te krenterig om veel geld aan een sportbh uit te geven, omdat ik vind dat ik die te weinig draag. Met als gevolg dat ik dan een goedkoop sportbhtje uit de hema ofzo haal dat vervolgens voor geen meter zit en dus helemaal niet gedragen wordt… Een professionele fitting lijkt me ideaal en ik hoop daarvan te leren waar op ik moet letten van de aankoop van een goede (sport-) bh, zodat ik nooit meer met een miskoop thuiskom!

 • Avatar van Veerle Kop
  Reply Veerle Kop 10 november 2014 at 15:16

  Een goede sportbh zou heel fijn zijn

 • Avatar van Akosua
  Reply Akosua 7 november 2014 at 23:43

  Ik doe graag mee met de winactie. Vanwege mijn grote behamaat bestel ik altijd beha’s van een engels merk, maar die maken helaas geen sportbeha’s. Dus dit zou echt ideaal zijn.

  • Avatar van beautifulday4makeup
   Reply beautifulday4makeup 9 november 2014 at 00:08

   Wat een leuke actie. Ik doe graag mee, want met intense workouts heb ik een goede ondersteuning nodig. Dat laatste is soms moeilijk te vinden…

 • Avatar van Heidi Sour
  Reply Heidi Sour 7 november 2014 at 20:13

  Ik loot heel graag mee. De afgelopen jaren ben ik heel veel afgevallen en Is mijn figuur erg verandert. Een goede BH vinden is een hele klus. Maar ik wil graag weer gaan hardlopen dus ik heb wel een goede nodig.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 7 november 2014 at 15:36

  Wat een leuke actie. Ik sport minimaal twee keer in de week en bezit twee sport bh’s. Een bh is voor zware sporten. De andere komt van de Lidl(!) en er stonden geen specificaties bij vermeld. De laatste is super maar nadat ik hem ontelbare keren heb gedragen, is hij nu wel zo’n beetje af. Ik vind het lastig om mijn cupmaat goed te bepalen. Het is ook maar net in welke periode van de maand ik zit. Ik vind de sport BH’s van Anita bijzonder mooi.

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
plussize inspiratie vesten - Plussize inspiratie | 6 x Vestenliefde
Plussize inspiratie | 6 x Vestenliefde

In het outfit-artikel van deze ochtend zag je al een heerlijk vest voorbij komen. Ik ben echt gek op vesten...

Sluiten