Beauty

Sleek lip4 lipstick palette | Ballet

20 november 2014

sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-1
Het merk Sleek staat vooral bekend om de oogschaduwpaletten met hierin 12 kleuren oogschaduw waarvan regelmatig een nieuwe variant wordt uitgebracht, maar het merk heeft veel meer producten in het assortiment zitten. Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar andere producten en vond het dan ook erg leuk toen ik dit lip4 lipstick palette in de kleur Ballet ontving. Een palette met hierin 4 verschillende kleuren lipstick in verschillende finishes. Als je een liefhebber bent van naturelkleuren dan zal je zeker fan zijn. Is het palette voor mij persoonlijk een blijvertje? Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review en natuurlijk full face foto’s.

sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-2
De kartonnen buitenverpakking ziet er leuk uit, laat duidelijk zien dat er verschillende finishes in het palette zitten en bevat alle informatie die je nodig hebt zoals ingrediënten, kleurnamen en productinformatie. Het palette zelf is gemaakt van matte zwart kunststof en voelt lekker stevig aan. Het merk is er zwart glanzend in verwerkt en dat geeft het toch een luxere uitstraling. Aan de binnenkant zie je aan de bovenkant een grote spiegel, onderin de 4 kleuren lipstick en een klein lippenseeltje voor onderweg. Thuis zou ik aanraden met een wat groter penseeltje te werken (of je vingers, als je dat prettig vindt). Er zit in totaal 5,4g product in dus je kan er zeker wel even mee vooruit.

sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-3
sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-4
De 4 kleuren in het palette zijn allemaal erg neutraal en hebben een koele/oranje ondertoon waarbij alleen de laatste kleur wat koels in zich heeft. En, zoals je mij wel een beetje kent, kan ik dus met mijn huidtype helaas niet lekker uit de voeten met dit palette. Rozetinten en koele tinten staan mij het beste en warme/oranje tinten zijn gewoonweg off te noemen zoals je op onderstaande full face foto’s goed kan zien.

Van links naar rechts op mijn hand zie je de volgende kleuren:

Tutu, een lichte nudekleur met een glanzende finish
Plié, een donkere wat terracotta-achtige kleur met satijnen finish
Swan Lake, een oranjige nudekleur met een matte finish
Piouette, een oudroze kleur met een satijnen finish.

sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-5
De lipsticks zijn prima gepigmenteerd en dat is vooral aan de nudekleuren goed te zien die mijn natuurlijke roze lipkleur volledig bedekken. Maar wat je ook goed kan zien is dat de laatste rozige tint veruit het meest doet voor mij waardoor mijn huid er beter uit ziet en mijn ogen meer lijken te stralen. Duidelijk een koel make-uptype dus! De lipsticks voelen misschien ietwat droog aan op de lippen, maar ze blijven wel een flinke tijd zitten. Ook leuk: je kan de kleuren mengen om zo een persoonlijke kleur te creëren. Ik ben dus zeker heel benieuwd naar andere kleurencombinaties in deze palettes.

Het merk Sleek is in Nederland bij verschillende webwinkels en bij enkele V&D filialen (Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord) te koop. Dit Lip4 Lipstick Palette kost €10,99.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Astrid V
  Reply Astrid V 24 januari 2015 at 09:28

  Mooie kleuren! Tutu is iets minder, maar leuk om te combineren denk ik :)

  Liefs,

  Astrid

 • Avatar van About Beauty and Fashion
  Reply About Beauty and Fashion 26 november 2014 at 13:18

  Mooie kleurtjes. Ik had wel iets meer variatie in een palette willen zien, maar dat is vaker het geval helaas. xx

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
skincare november 2014 - Skincare update (winter-editie)
Skincare update (winter-editie)

Zo, ik kon aan mijn huid goed merken dat het buiten wat kouder en guurder begint te worden en dat...

Sluiten