Beauty

Sleek lip4 lipstick palette | Ballet

20 november 2014

sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-1
Het merk Sleek staat vooral bekend om de oogschaduwpaletten met hierin 12 kleuren oogschaduw waarvan regelmatig een nieuwe variant wordt uitgebracht, maar het merk heeft veel meer producten in het assortiment zitten. Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar andere producten en vond het dan ook erg leuk toen ik dit lip4 lipstick palette in de kleur Ballet ontving. Een palette met hierin 4 verschillende kleuren lipstick in verschillende finishes. Als je een liefhebber bent van naturelkleuren dan zal je zeker fan zijn. Is het palette voor mij persoonlijk een blijvertje? Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review en natuurlijk full face foto’s.

sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-2
De kartonnen buitenverpakking ziet er leuk uit, laat duidelijk zien dat er verschillende finishes in het palette zitten en bevat alle informatie die je nodig hebt zoals ingrediënten, kleurnamen en productinformatie. Het palette zelf is gemaakt van matte zwart kunststof en voelt lekker stevig aan. Het merk is er zwart glanzend in verwerkt en dat geeft het toch een luxere uitstraling. Aan de binnenkant zie je aan de bovenkant een grote spiegel, onderin de 4 kleuren lipstick en een klein lippenseeltje voor onderweg. Thuis zou ik aanraden met een wat groter penseeltje te werken (of je vingers, als je dat prettig vindt). Er zit in totaal 5,4g product in dus je kan er zeker wel even mee vooruit.

sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-3
sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-4
De 4 kleuren in het palette zijn allemaal erg neutraal en hebben een koele/oranje ondertoon waarbij alleen de laatste kleur wat koels in zich heeft. En, zoals je mij wel een beetje kent, kan ik dus met mijn huidtype helaas niet lekker uit de voeten met dit palette. Rozetinten en koele tinten staan mij het beste en warme/oranje tinten zijn gewoonweg off te noemen zoals je op onderstaande full face foto’s goed kan zien.

Van links naar rechts op mijn hand zie je de volgende kleuren:

Tutu, een lichte nudekleur met een glanzende finish
Plié, een donkere wat terracotta-achtige kleur met satijnen finish
Swan Lake, een oranjige nudekleur met een matte finish
Piouette, een oudroze kleur met een satijnen finish.

sleek-lip4-lipstick-palette-ballet-5
De lipsticks zijn prima gepigmenteerd en dat is vooral aan de nudekleuren goed te zien die mijn natuurlijke roze lipkleur volledig bedekken. Maar wat je ook goed kan zien is dat de laatste rozige tint veruit het meest doet voor mij waardoor mijn huid er beter uit ziet en mijn ogen meer lijken te stralen. Duidelijk een koel make-uptype dus! De lipsticks voelen misschien ietwat droog aan op de lippen, maar ze blijven wel een flinke tijd zitten. Ook leuk: je kan de kleuren mengen om zo een persoonlijke kleur te creëren. Ik ben dus zeker heel benieuwd naar andere kleurencombinaties in deze palettes.

Het merk Sleek is in Nederland bij verschillende webwinkels en bij enkele V&D filialen (Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord) te koop. Dit Lip4 Lipstick Palette kost €10,99.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Astrid V
  Reply Astrid V 24 januari 2015 at 09:28

  Mooie kleuren! Tutu is iets minder, maar leuk om te combineren denk ik :)

  Liefs,

  Astrid

 • Avatar van About Beauty and Fashion
  Reply About Beauty and Fashion 26 november 2014 at 13:18

  Mooie kleurtjes. Ik had wel iets meer variatie in een palette willen zien, maar dat is vaker het geval helaas. xx

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 november 2014 at 22:22

  Het is een heel mooi palette, ben zelf niet zo’n lipstickdraagster, maar dit is misschien wel iets voor mij. Niet te felle kleuren en omdat ik meestal thuis ben is en palette ook geen probleem. Ik ga eens kijken wat ze nog meer hebben. Het laatste kleurtje staat je heel erg mooi, maar ook de andere kleuren staan je echt wel.

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 23 november 2014 at 21:00

  Mooi setje, al geef ik de voorkeur aan roze kleuren

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2014 at 23:01

   Nog een rozeliefhebber! ♥

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 21 november 2014 at 10:34

  De kleuren zijn mij te nude maar ze staan jou wel super. Ik ga maar eens kijken of ze ook ‘mijn’ kleuren hebben

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 november 2014 at 21:36

  Mooi palette :3

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 20 november 2014 at 19:17

  Pirouette staat je inderdaad goed! En vooral Tutu laat je er ‘ziek’ uit zien, zoals je zelf al beschrijft

 • Avatar van seren
  Reply seren 20 november 2014 at 17:36

  Eigenlijk vind ik dat alle kleuren je wel mooi staan! Maar ik snap wel wat je bedoelt! En zoals de anderen in de comments ook zeggen, vind ik Pirouette het mooist staan. ps, girrrlll je straalt!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 20 november 2014 at 16:07

  Ik vind het hele mooie kleuren!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 20 november 2014 at 13:48

  Amazing!…Plie vind ik een onwijs mooie tint, hij staat je ook heel erg mooi!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 20 november 2014 at 13:11

  Het lijkt mij een leuk product, maar zelf zou ik het waarschijnlijk niet kopen. Ik heb niet zo graag lipproducten in een palette, want ik heb altijd het gevoel dat deze sneller vuiler worden en het palette onder het product zal zitten.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 20 november 2014 at 12:51

  Wat een mooie palette en goede kleuren! Als ik heel eerlijk ben vind ik de tutu heel mooi bij je staan, ondanks dat je eerder voor de pirouette zal kiezen. Het geeft je nog meer een bijzondere look! Blijft een mooie merk Sleek!

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 20 november 2014 at 11:56

  Sleek blijft me verbazen! Wat een fijn merk met mooie make-upjes :) Pirouette vind ik je erg goed staan!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 20 november 2014 at 11:52

  Dit ziet er best goed uit! Alweer een mooi product van Sleek. Ze zijn echt consistent goed eh.

 • Avatar van Eva | Realitijd
  Reply Eva | Realitijd 20 november 2014 at 11:40

  De eerste twee kleurtjes zijn niet zo m’n ding maar de andere twee vind ik erg mooi!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 november 2014 at 11:14

  Wat een mooie, draagbare kleurtjes.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 20 november 2014 at 10:21

  De laatste kleur staat je heel erg mooi! Dat vind ik de leukste van de vier.

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 20 november 2014 at 09:30

  Wat een mooie kleuren! Ze staan je erg goed :) Ik vind persoonlijk lipstick palettes alleen niet zo handig

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 november 2014 at 08:05

  Mooie subtiele kleuren!
  Het staat je heel goed.

  Mooie dag Xoxo

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 20 november 2014 at 08:02

  Wat een mooie kleuren!Staat je goed.

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 20 november 2014 at 07:47

  Wauw wat een fijne tinten die draagbaar zijn, staan je heel mooi!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 20 november 2014 at 07:25

  Precies wat je beschrijft doet de Pirouette het meeste voor jou.
  Van mij had er wat meer variatie in gemogen, maar verder stuk voor stuk hele mooie nutrale kleuren.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.