Beauty

Smashbox full exposure palette

14 november 2014

smashbox full exposure palette 1 - Smashbox full exposure palette
Vorige week vond het #shapematters persevenement plaats waarvoor ik door Smashbox was uitgenodigd. Make-up artist Will Malherbe heeft mij onder handen genomen om mij van alles te leren over mijn gezichtsvorm (rechthoekig) en oogvorm (amandel) en hoe ik hierbij het beste kon werken. Hij bracht make-up bij me aan en ik was direct onder de indruk van de kwaliteit en het resultaat van de producten, zijn vakkundigheid en het eindresultaat. Dit event was voornamelijk ingezet om het full exposure palette onder de aandacht te brengen, welke ik na afloop mee naar huis kreeg. Sindsdien gebruik ik hem elke dag!

smashbox full exposure palette 3 - Smashbox full exposure palette
smashbox full exposure palette 4 - Smashbox full exposure palette
Het palette bevat 14 kleuren, 7 matte kleuren en 7 glanzende tot shimmer kleuren variërend van een lichte nudetint tot diepzwart. Alle kleuren zijn neutraal en bevatten niet teveel warme of koele ondertonen waardoor dit een oogschaduwpalette is wat voor iedereen geschikt is. Helemaal handig: er zit een boekje bij waarop je jouw oogvorm uit kan zoeken en direct drie ooglooks (day look, night look, defined look) te zien krijgt die passen bij je oogvorm. De looks zijn compleet inclusief tekeningen en stappenplan dus je kan er direct mee aan de slag.

De zwarte, stevige, kartonnen verpakking heeft een opdruk in oliekleuren en sluit magnetisch.

smashbox full exposure palette 5 - Smashbox full exposure palette
smashbox full exposure palette 6 - Smashbox full exposure palette
Het bijgeleverde dubbelzijdige kwastje valt me trouwens helemaal niet tegen! Heel erg fijn om die er bij te hebben, want samen met de grote spiegel aan de binnenkant van het deksel kan je je look zo overal aanpassen (van day tot night bijvoorbeeld) en heb je eigenlijk al direct een goede basis mee voor als je een weekendje weg of op vakantie gaat. De ene kant heeft een fluffy kant voor de matte kleuren en het blenden en de andere kant heeft aan de ene kant (snap je hem nog?) een witte zachtere kant en aan de andere kant een zwarte stevige kant die beide meer bedoeld zijn voor de kleuren met glans.

smashbox full exposure palette 7 - Smashbox full exposure palette
smashbox full exposure palette 8 - Smashbox full exposure palette
smashbox full exposure palette 9 - Smashbox full exposure palette
smashbox full exposure palette 10 - Smashbox full exposure palette
Hierboven zie je alle kleuren die in het palette zitten, ze hebben geen namen maar ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Ik ben echt onder de indruk! De oogschaduw werkt niet te poederig, heeft een intens goede pigmentatie en blijven ook zonder oogschaduwbasis de hele dag op hun plek. Even voor de duidelijkheid: ik heb hierboven de kleuren droog geswatched zonder oogschaduwbasis eronder. Zelfs de erg lichte matte huidskleur is nog goed zichtbaar en de zwarte kleur is ook ècht zwart waardoor je er bijvoorbeeld ook goed een mooie eyeliner mee kan zetten.

smashbox full exposure palette 12 - Smashbox full exposure palette
Make-up artist Will Malherbe flink aan de slag met make-up om mijn gezicht, ogen en lippen te shapen. Handig om zo kennis en tips van een vakman te krijgen. Helaas zijn de foto’s van het eindresultaat onscherp waardoor ik die niet kan laten zien.. Hieronder zie je in ieder geval het resultaat van zijn tips die ik zelf opnieuw gebruikte èn de ooglook die ik maakte met bovenstaand full exposure palette. Oh, ik gebruikte trouwens de een-na-laatste kleur voor mijn wenkbrauwen: een perfecte match!

Het Smashbox full exposure palette is vanaf morgen exclusief bij Douglas verkrijgbaar voor €47,00.

smashbox full exposure palette 11 - Smashbox full exposure palette
smashbox full exposure palette 13 - Smashbox full exposure palette
En ja, je ziet het goed: ik heb kort haar! Foei, ik vond het echt heel erg spannend om te doen maar zat met zoveel afgebroken haren (bevalling, wisselende hormonen, stress, ..) en wilde toch het ex-permanent en ex-ombre deel er af hebben dus chop, chop in één keer eraf. Lekker kort en fris, maar toch nog vrouwelijk – al zeg ik het zelf. Misschien laat ik het groeien, maar misschien hou ik het wel zo. Voor nu bevalt het me in ieder geval erg goed! Binnenkort maar even een nieuwe foto voor in de sidebar maken :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van About Beauty and Fashion
  Reply About Beauty and Fashion 19 november 2014 at 14:24

  Leuk je haar zo! x

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 16 november 2014 at 19:09

  Wowie hot momma alert! Dit kapsel staat je geweldig. Heel pittig. Het palet is ook zo mooi. Ik had het al gezien op internet. Double exposure is ook erg mooi. XO Imke

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2014 at 09:52

   Dankjewel voor je enthousiaste en lieve reactie! :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 16 november 2014 at 00:44

  Wauw die laatste foto’s. Je ziet er prachtig uit!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 14 november 2014 at 21:17

  Prachtig je haar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 november 2014 at 11:10

   Dankjewel! Het was even wennen, maar ben er erg blij mee :)

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 14 november 2014 at 21:13

  WOOOOOHHH je haar, wat staat dat je goed zeg, ik herkende je bijna niet op die laatste foto :) Palette is ook mooi trouwens ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 november 2014 at 11:11

   Dankjewel, leuk de positieve reactie!!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
RAU cosmetics 1 - RAU Cosmetics
RAU Cosmetics

Het Duitse RAU Cosmetics bestaat sinds 2009 en wil kwalitatief goede skincare voor iedereen toegankelijk maken. De producten bevatten geen minerale...

Close