Beauty

CAPTION nagellak | Crazy & like it + This is a must

7 december 2014

caption-nagellak-review-1
Een tijdje geleden was ik gezellig op afspraak bij een PR bureau om bij te praten en geïnformeerd te worden over de laatste nieuwtjes. Hier hoorde ik voor het eerst over CAPTION nagellak en ik was direct nieuwsgierig. Nu heb ik het uit kunnen proberen en ik kan alvast zeggen.. Ik ben erg enthousiast! Het is een combinatie tussen nagellak en gelnagellak, maar dan sneldrogend en je hebt er geen UV/LED lamp bij nodig. Nieuwsgierig naar hoe het werkt en de twee kleurtjes crazy & like it en this is a must?

caption-nagellak-review-2
caption-nagellak-review-3
Er wordt beloofd dat de nagellak binnen 10 seconden droog is, waardoor je als je de laatste nagel hebt gedaan gelijk weer door kan met nagel 1 voor een volgend laagje. De lak droogt echt wel heel erg snel, maar na 10 seconden krijg ik er nog wat deukjes in. Even iets langer wachten dus, maar alsnog veel sneller dan de gemiddelde nagellak. Deze nagellak bevat de Lac-Q3 technologie die zorgt dat de nagellak zelfstandig uithardt met een hoogglans finish en zo tot 9 dagen zal blijven zitten. Natuurlijk is dit afhankelijk van wat je de hele dag doet en de natuurlijke conditie van je nagels, maar bij mij ging de manicure gemakkelijk 4/5 dagen mee zonder noemenswaardige beschadigingen. Het verwijderen gaat trouwens binnen no-time met een normale nagellakremover, dus je houdt er geen beschadigde nagels aan over.

Het aanbrengen is heel gemakkelijk: je begint met 1 laagje basecoat, dan 1 à 2 laagjes van de kleurlak en als afsluiter 1 laagje topcoat. De kwastjes zijn afgerond, hebben een plat en breder einde en lakken dus voor mij persoonlijk erg prettig en ook de substantie is qua dikte perfect (niet te dun of te dik).

caption-nagellak-review-4
This is a must is een pastelroze nagellak met een parelmoer glansje die in twee laagjes dekt. Ik ben persoonlijk erg fan van kleurtjes als deze en vind dat het perfect bij veel verschillende looks en gelegenheden past.

caption-nagellak-review-5
Crazy & like it is een donkere nagellak met een bijzondere finish waarin je paars, bruin, groen, blauw en goud ziet. Van een afstandje ziet deze er op de nagels uit als een donkere nagellak, maar van dichtbij en afhankelijk van hoe het licht valt zie je er steeds een andere gloed over. Een erg mooie en winterse kleur ♥

Tsjah, ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel enthousiast ben over deze nagellakken. Je hebt je nagels echt binnen 10 minuutjes gelakt en droog waardoor je gelijk door kan naar een feestje of gewoon verder kan met je dagelijkse bezigheden. Als bezig bijtje kan ik zeggen dat dat echt heel erg fijn is, want vaak moet ik Shae net bij de snoeren en knopjes wegplukken, een poepluier verschonen, de deur opendoen voor de pakketdienst of zelf toe-val-lig nèt naar de wc als ik mijn nagels heb gelakt waardoor ik daarna weer opnieuw kan beginnen. Ik voorzie een nieuwe verzamelwoede aankomen…

Er zijn in totaal namelijk 60 kleuren verkrijgbaar en 18 top effects! De base- en topcoat zijn verkrijgbaar voor €15,95 per stuk en de kleurlakken en top effects kosten €16,95 per stuk. De producten zijn verkrijgbaar bij CAPTION salons en via de Nederlandse CAPTION webwinkel.

Had jij al eens van dit merk nagellak gehoord of heb je er ervaring mee? Spreekt dit type lak jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 2 januari 2015 at 16:28

  Heb ik dit even gemist! (was op vakantie!) Wat geweldig klinkt dit zeg. Jammer dat het zo duur is! Hopelijk kan ik het eens proberen in de toekomst. En die donkere kleur… WAUW!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 9 december 2014 at 15:06

  Ik had nog niet eerder van het merk gehoord, maar woei die kleurtjes die je hebt gekozen spreken mij wel heel erg aan. Zelf blijf ik toch erg fan van Sensationail als werkend, zwanger moedertje. Blijft bij mij namelijk gerust 2 tot 3 weken zitten :-D Maarrrr Sensationail mag in NL wel wat aan kleur assortiment gaan uitbreiden. Andere (gellack) merken zoals dit bieden dat namelijk wel weer aan. Groot pluspunt dus voor dit merk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2014 at 10:16

   Sensationail is ook erg fijn inderdaad! Alleen lastig als je regelmatig lakken te swatchen hebt, omdat je dan bezig blijft en dat toch minder goed voor de nagels is..

 • Avatar van linda
  Reply linda 8 december 2014 at 02:40

  Ik heb ze ook al mogen testen en ben erg enthausiast erover! De base en topcoat gebruik ik zelfs ook in combinatie met gewone nagellak, de topcoat geeft de kleur extra glans en de glitters een extraatje. Ik ben om! Deze kleurtjes zijn ook prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2014 at 10:24

   Oeh, goede tip! Zorgen ze er dan ook voor dat een lak van een ander merk sneller drogen en langer blijven zitten?

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 7 december 2014 at 19:55

  Hier ben ik wel erg benieuwd naar.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 7 december 2014 at 19:23

  Het merk ken ik niet. Mooie kleuren en prettig dat hij zo een snelle droogtijd heeft. Wel een pittig prijsje.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 7 december 2014 at 19:19

  Wat een prachtige review en hele fijne kleuren! Voor mij een onbekend merk, dus leuk om er iets over te lezen!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 7 december 2014 at 19:17

  Wat leuk. Ik had nog nooit van dit merk gehoord. En de donkere kleur Crazy & like it is prachtig en ik zou het graag proberen, alleen vind ik de prijs vrij hoog. Misschien niet voor de kwaliteit, maar als nagellak liefhebber heb ik zoveel kleuren en wissel ik bijna dagelijks mijn nagellak dat een duurder merk wel zo bijzonder moet zijn om daar geld aan uit te geven. Het maakt me niet uit of een nagellak lang mooi blijft, ik wissel het te snel om daar plezier van te hebben.

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 7 december 2014 at 16:34

  Die Crazy & like it vind ik prachtig!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 7 december 2014 at 15:37

  Ik vind beide lakjes er erg goed utizien!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 7 december 2014 at 14:30

  Crazy & like it is echt zen prachtige kleur. Handig dat het zo snel droogt.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 december 2014 at 14:22

  Crazy & Like it is echt heel mooi! Doet me een beetje denken aan de lakjes uit de Zoya Ignite collectie.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2014 at 10:26

   Ik heb even geGoogled, wat een mooie kleuren zijn dat uit die collectie!!

   • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 8 december 2014 at 10:40

    Ik heb vandaag ook net een NOTD van 1 van de lakjes gepost, in case you’re interested :-)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 8 december 2014 at 10:44

     Oeh, die is mooi zeg! (En, tof zo’n naam uit GOT <3)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 december 2014 at 12:56

  Dat klinkt inderdaad als een goede nagellak :)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 7 december 2014 at 11:52

  Het ziet er goed uit! Ik had nog niet van dit merk gehoord.

 • Avatar van Bo
  Reply Bo 7 december 2014 at 11:47

  Ik heb er ook nog nooit van gehoord maar ik vind het er ook echt uitzien of hebben je nagels een laagje gel ipv nagellak, ik vind vooral de rose super :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2014 at 10:26

   Geen laagje gel op mijn nagels, echt het effect van deze lakjes (en een stuk dunner dan ‘echte’ gel). Yay!

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 7 december 2014 at 11:45

  Wat een mooie lakjes, ik kende dit nog niet!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 december 2014 at 11:39

  Dat is mooi en dan vooral crazy & like it…

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 7 december 2014 at 11:13

  Sounds good, mooie kleurtjes ook!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 7 december 2014 at 10:58

  Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar de kleuren zien er goed uit!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 7 december 2014 at 10:58

  Ik heb er nog nooit van gehoord maar de donkere lak vind ik echt onwijs mooi om te zien…heel apart!
  Tja het prijskaartje is wel iets waardoor ik zeg, dit gaat mijn budget echt niet trekken…(jammergenoeg0

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 7 december 2014 at 10:51

  Ik kon deze nagellak ook niet. Het zijn 2 mooie kleuren vooral hou ik van roze rood of tegenpool de donker kleur. Vind de onderste erg mooi.
  Kon niet vinden of je het geschreven had hoeveel erin zat, maar zag bij de donkere flesje 10 mg.
  Het enige jammer is dat het idd best prijzig is want je moet toch weer aparte base en topcoat erbij hebben..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2014 at 10:28

   Oh, dat ben ik inderdaad vergeten te vermelden. Wel fijn dat je het op een flesje hebt kunnen lezen :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 december 2014 at 10:35

  Oeh die donkere is gorgeous!

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 7 december 2014 at 10:35

  Wat een mooie lakjes!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 7 december 2014 at 10:28

  Altijd leuk om een blogpost te lezen over een merk waar ik nog niet bekend mee ben. Crazy & Like It vind ik een prachtige tint. Het ziet er veelbelovend uit! Tof dat ‘ie zo snel droogt. Alleen dat prijskaartje, oei…Ik heb nog een tip voor je: als je de Speedcoat van Ciaté gebruikt, zijn je nagels ook binnen ‘no time’ droog.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2014 at 10:29

   Bedankt voor de topcoat tip! :)

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 7 december 2014 at 10:00

  Wat een prachtige kleuren maar ik vind ze toch wel echt te prijzig

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 7 december 2014 at 09:47

  Waaauw ik word er echt helemaal enthousiast van! Wat een heerlijke kleuren, echt een fijne review om te zien en te lezen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2014 at 10:29

   Wow, dankjewel voor je enthousiaste reactie en compliment! :)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 7 december 2014 at 09:25

  Crazy & Like it is prachtig! <3

 • Avatar van Dees Barents
  Reply Dees Barents 7 december 2014 at 08:30

  Oke, misschien toch het overwegen waard, ben al even opzoek naar een langhoudende nagellak…dus of deze of toch Sally Hansen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 december 2014 at 06:38

  Jammer dat deze nagellak erg duur is in aanschaf en vrij snel deukjes heeft!
  Fijn dat jij hier een review over geschreven hebt.
  Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar nu ik dit weet zal ik dit niet gaan kopen.
  Het stond wel op mijn wishlist dus skip dit nu.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.