Fashion

De 21 leukste plussize kersttruien

16 december 2014

plussize-foute-kersttruien-1
Waar je vroeger toen je klein was of in je tienerjaren je echt niet wilde vertonen in een gebreide trui met een kerstthema, kan je er nu niet meer omheen. De zogenaamde ‘foute’ kersttruien zijn een enorme trend en ergens vind ik het ook wel weer grappig. Natuurlijk kan je er niet mee aankomen op een zakelijk etentje of de jaarlijkse kerstborrel op je werk, maar voor de kerstdagen samen met familie zijn ze perfect. Lekker comfortabel, fun en helemaal passend bij de tijd van het jaar. Heb jij een maat(je) meer en wist je niet waar je ze moest zoeken? Ik deed mijn best en verzamelde de 21 leukste plussize kersttruien voor je!

plussize-foute-kersttruien-2
plussize-foute-kersttruien-3
plussize-foute-kersttruien-4
plussize-foute-kersttruien-5
Ik denk dat ik niet de enige ben die na het zien van deze truien een enorme smile op haar gezicht heeft?! Sommigen zijn echt te fout voor woorden – en daarom stiekem juist zo leuk – en anderen zijn weer net wat subtieler. De truien met de roze hartjes erbij spreken mij persoonlijk het meeste aan, het zijn de toch wat meer subtielere varianten zoals de navy trui met de elleboogpatches in de vorm van sneeuwpopjes met een Schotse ruit, de navy trui met sneeuwbollen en de candy canes in hartvorm, de koraalroze trui met sneeuwbolletjes en rendierhoofdjes (mèt kristallen snuitjes!) en de roze fluffy trui met blozende pinguïn. So cute! Ok, en de megafoute #elfie trui. Geen woorden voor nodig ♥

Je kan ze natuurlijk lekker casual op een jeans of zwarte broek dragen, maar gecombineerd met een (zwarte) panty/maillot, een rokje en pumps of open schoentjes maak je er toch nèt wat meer feestelijks van zodat je je niet helemaal underdressed zal voelen bij je (schoon)ouders.

De collages van boven naar beneden stelde ik samen met truien bij de volgende webwinkels:
ASOS Curve (t/m maat 54)
Boohoo Plus (t/m maat 52)
Dorothy Perkins (t/m maat 50)
Evans (t/m maat 60)
New Look (t/m maat 54).

Mocht je op zoek zijn naar meer leuke plussize webwinkels, dan kan ik dit handige overzicht zeker aanraden om eens door te snuffelen :)

Is de hele foute kersttruientrend iets voor jou, of ga je toch liever voor een meer klassieke outfit met de feestdagen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 18 december 2014 at 09:00

  wat zijn het leuke kersttruien ook als je een maatje meer hebt!

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 17 december 2014 at 15:55

  Ahh te gaaf! Ik vind die donkerblauwe voor blondines echt heel leuk. Liefs

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 16 december 2014 at 23:59

  Lekker fout en erg leuk! De hart ijsloly trui waar komt die vandaan?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2014 at 08:05

   Die is van Dorothy Perkins :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 december 2014 at 21:07

  Ze zijn leuk! Vooral die sneeuwpop!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 december 2014 at 20:46

  Ze zijn echt super leuk. Ja ik zou graag een’foute’ kerst trui willen. Lekker warm en comfortabel als ik een film lig te kijken of iets, want ja meer zal er niet inzitten denk ik. Maar ik ben nog wel op zoek naar een lekkere foute trui, dus ga zo op mijn gemakje even kijken, wie weet vind ik iets, al vind ik het lastig met de maten.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 16 december 2014 at 20:24

  Ik vind ze zo leuk! En hoewel ik eerst per se geen foute kersttrui wilde hebben, wil ik er nu toch een, oeps! :P

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 16 december 2014 at 19:44

  Ah wat een geweldige truien!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 december 2014 at 19:36

  oeh die zijn echt leuk!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 16 december 2014 at 19:29

  Best wel leuk die foute truien, mijn puberzoon van 14 wil ook heel graag een foute kersttrui, ik vind de eerste twee wel wat weg hebben van de noorse truien die ik vroeger zelf ook droeg in mijn tienerjaren en vast wel meer vrouwen van ongeveertig ;)

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 16 december 2014 at 17:11

  Wat tof! Ik ben op je blog gekomen via Bianca en ik val met mijn neus in de boter. Oooooh die sneeuwpoppentruien! I’m in love!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 16 december 2014 at 16:17

  Die sneeuwmantruien zijn echt supercute

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 16 december 2014 at 16:15

  Wat een leuke truien! Die met die ijsbeer vind ik echt cute ;-)

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 16 december 2014 at 15:15

  Ik vind dit soort truien echt super leuk, maar alleen voor thuis op de bank haha.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 december 2014 at 15:09

  Jaaaa super leuk. Ik zoek er al jaren één, maar dan met een wat wijdere hals. Met mijn boezem kan zo’n ronde hals eigenlijk echt niet. Ik hou van zo onsubtiel mogelijk in dit geval

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2014 at 15:12

   Haha, ergens heb je wel gelijk hoor: zo lekker hysterisch en ‘fout’ als maar kan! YOLO enzo ;)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 16 december 2014 at 14:38

  Wat een gave truien zeg, alleen ik ben geen plussize!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 16 december 2014 at 14:27

  Ik vind ze grappig, voor ’s avonds op de bank, niet om ze serieus te dragen!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 16 december 2014 at 14:25

  ooooh wat hou ik toch van dit soort truien! Ik vind die zwartwitte met die rendieren erop echt gaaf <3
  Dit jaar is het er niet van gekomen omdat ik donderdag toch word opgenomen voor een operatie en dan een poosje uit de running ben. Maar volgend jaar ga ik de schade dubbel en dwars inhalen hoor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2014 at 14:51

   Alvast veel succes en sterkte met de operatie! Misschien is zo’n trui voor erna juist lekker om in te bivakkeren ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 december 2014 at 14:07

  Leuke truien heb je uitgezocht ;-)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 16 december 2014 at 14:02

  Vind ze heel gaaf weet alleen bij die webshops niet hoe de kleding valt per maat enz daarom koop ik het vaak gewoon in de winkels, alleen in de winkels hebben ze vaak niet echt van die leuke plussize mode :-) x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2014 at 14:51

   Ik vind het aanbod in de winkels ook erg tegenvallen vaak, helemaal als het om zulke trend-items als deze truien gaat.. Jammer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.