Beauty

Dolce & Gabbana everyday make-up look

17 december 2014

dolce gabbana make up 1 - Dolce & Gabbana everyday make-up look
Ik hou ervan om online te winkelen en mijn favoriete webwinkel moet toch zeker wel Bol.com zijn. Niet alleen schaf ik hier al jaren boeken en agenda’s en soms een CD of DVD, maar sinds Shae er is schaf ik er ook wel eens kinderproducten en speelgoed aan. Oh, en de enorm uitgebreide interieurafdeling sla ik ook nooit over om even uit te pluizen.. Teveel leuks! Maar, wist je dat je hier ook terecht kan voor een enorm groot assortiment aan beautymerken? Zo verkopen ze er bijvoorbeeld Sleek, essie en Victoria’s Secret en hebben ze sinds kort een shop vol met luxe merken zoals Dolce & Gabbana, Chanel en Estée Lauder. Ik ontving enkele producten en ging ermee aan de slag!

dolce gabbana make up 2 - Dolce & Gabbana everyday make-up look
dolce gabbana make up 3 - Dolce & Gabbana everyday make-up look
dolce gabbana make up 4 - Dolce & Gabbana everyday make-up look
Je ziet hierboven de volgende producten:

Dolce&Gabbana the eyeshadow smooth colour duo in 08 cinnamon (5g, €37,99)
Dit oogschaduwdoosje is alleen al qua verpakking prachtig, maar ook de inhoud maakt me vrolijk. De kleuren zijn misschien niet heel erg uitgesproken, maar het zijn samen wel de perfecte basistinten voor een snelle en frisse everyday look òf juist om mee te beginnen en aan te vullen met andere oogschaduwkleuren. De pigmentatie lijkt niet heel erg intens zo op de foto, maar het zijn natuurlijk subtiele kleurtjes en het effect is op de ogen zeker goed te zien. Ze werken niet poederig, laten zich fijn blenden en hebben een satijnen finish.

Dolce&Gabbana glam liner intense liquid eyeliner in 02 earthy brown (2,45ml, €31,99)
Deze vloeibare eyeliner heeft een mooie donkerbruine kleur die wat metallic opdroogt waardoor het een mooie glans krijgt en je ogen net wat meer in de spotlight zet. De eyeliner heeft een goede pigmentatie, is prettig in gebruik door het enorm fijne en soepele kwastje en droogt snel op waardoor je niet stempelt op je ooglid als je je oog open doet. De eyeliner blijft de hele dag zitten, maar is niet bestand tegen een buitje of een flink traanoog. Door de mooie glanzende bruine kleur lijken mijn ogen ineens een heel stuk blauwer en daardoor frisser: I like it!

Dolce&Gabbana the lipstick classic cream lipstick in 120 nude (3,5g, €31,99)
Ik ben persoonlijk geen enorme liefhebber van nudekleurige lipsticks, maar dat ligt er misschien meer aan omdat ik zo’n lichte huid heb en een duidelijk koele ondertoon dat dè perfecte nudekleur vinden niet zo makkelijk is. Zo is ook deze kleur totaal niet geschikt voor mij omdat hij net iets te donker en te warm van ondertoon is. Mijn gezicht krijgt er een nogal fletse uitstraling van. Wel is de pigmentatie en het gevoel op de lippen heel erg prettig. Hij voelt hydraterend en soepeltjes aan en blijft ook best lang zitten. Misschien eens een andere kleur proberen :)

dolce gabbana make up 5 - Dolce & Gabbana everyday make-up look
De basic oogschaduwkleuren laten mijn grijsblauwe ogen in combinatie met de bruine eyeliner heel fris en ‘open’ over komen en dat is erg fijn aangezien de nachten tijdelijk wat korter zijn doordat Shae wat slechter slaapt en de wallen dus niet te voorkomen zijn.. Deze lipstickkleur doet niet veel goeds voor mijn gezicht, maar het maakt wel een nette en zakelijke everyday look. Al zou ik er al snel voor kiezen om de lipstick ruilen door een roze variant ;)

Winactie
Ik mag van Bol.com 2 cadeaubonnen ter waarde van €25,00 per stuk verloten onder de lezers van Curvacious.nl. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel. Welk product zou jij hiervan kopen bij Bol.com? Zou je eerder voor een luxe make-upproduct gaan of toch voor een goed boek of bijvoorbeeld een woonaccessoire? Meedoen kan t/m 24 december 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 25 december 2014 at 09:55

  Ik zou eerst surfen op je blog voor merk-advies en dan voor make-up gaan. Ziet het er (bij mij) eindelijk wat vrouwelijker uit.

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 24 december 2014 at 18:38

  Dan zou ik denk ik nagellak kiezen en een oogschaduw pallet. Of misschien toch een boek? Keuzes keuzes. …

 • Avatar van Dianne
  Reply Dianne 24 december 2014 at 10:59

  Ik zou heel graag een bol.com kadokaart van 25 euro winnen, zodat ik mijn b oekenverzameling weer iets uit kan breiden :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 december 2014 at 09:26

  Poeheee,… Wat een mooie D&G make-uppies. Wie wil ze nou niet?
  Zelf zou ik voor een mooie rode lipstick gaan. En wellicht nog een oogschaduw palette, dan leg ik zelf nog wat centen bij.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 23 december 2014 at 08:49

  Real Red lipstick van Chanel…..die wil ik zoooo graag!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 23 december 2014 at 07:09

  Wat een fantastische winactie. Ik doe graag mee! Mooie aanvulling van bol.com. Ik zou gaan voor een high end make up product. Fijne feestdagen!

 • Avatar van Merly
  Reply Merly 22 december 2014 at 21:30

  Leuk! Ik zou er cotton ball lights van halen :)

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 22 december 2014 at 19:43

  Wauw! Ik wil echt al heel lang een mooi broodrooster, dus die zou ik er heel graag van kopen :-)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 21 december 2014 at 19:56

  Hallo Desiree,

  Wat een leuke actie. Ik zou graag een goede set make-up kwasten kopen. De meeste sets zijn nogal aan de prijs en ik zou de bon gebruiken zodat het iets goedkoper wordt.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 21 december 2014 at 16:59

  Oooh ik doe heel graag mee! Ik zou gaan voor een fijn boek, I love to read!! En helemaal in de kerstvakantie, heerlijk met een boek op de bank onder een kleedje met een grote kop thee. Ja!

 • Avatar van dewi
  Reply dewi 21 december 2014 at 13:43

  Hmm, zoveel keuze! Ik zou voor een lekker geurtje gaan!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 20 december 2014 at 22:27

  Ik zou een cd kopen.

 • Avatar van Beautyding
  Reply Beautyding 20 december 2014 at 20:49

  Ik denk dat ik toch niet ga voor make-up, maar voor boeken :p Van sinterklaas heb ik een e-reader gekregen, en bol.com heeft een hele hoop ebooks. Veel succes!

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 20 december 2014 at 18:45

  Ik zou er een kuxe make-up artikel voor uitzoeken en dan het liefst een goede oogschaduw die eens perfect blijft zitten.

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
planters repairing cream 1 - Winter must have | Planter's repairing cream
Winter must have | Planter’s repairing cream

In de winter wordt je huid droger van de weersinvloeden als kou, wind en regen en door de droogte van...

Close