Beauty

Dolce & Gabbana everyday make-up look

17 december 2014

dolce-gabbana-make-up-1
Ik hou ervan om online te winkelen en mijn favoriete webwinkel moet toch zeker wel Bol.com zijn. Niet alleen schaf ik hier al jaren boeken en agenda’s en soms een CD of DVD, maar sinds Shae er is schaf ik er ook wel eens kinderproducten en speelgoed aan. Oh, en de enorm uitgebreide interieurafdeling sla ik ook nooit over om even uit te pluizen.. Teveel leuks! Maar, wist je dat je hier ook terecht kan voor een enorm groot assortiment aan beautymerken? Zo verkopen ze er bijvoorbeeld Sleek, essie en Victoria’s Secret en hebben ze sinds kort een shop vol met luxe merken zoals Dolce & Gabbana, Chanel en Estée Lauder. Ik ontving enkele producten en ging ermee aan de slag!

dolce-gabbana-make-up-2
dolce-gabbana-make-up-3
dolce-gabbana-make-up-4
Je ziet hierboven de volgende producten:

Dolce&Gabbana the eyeshadow smooth colour duo in 08 cinnamon (5g, €37,99)
Dit oogschaduwdoosje is alleen al qua verpakking prachtig, maar ook de inhoud maakt me vrolijk. De kleuren zijn misschien niet heel erg uitgesproken, maar het zijn samen wel de perfecte basistinten voor een snelle en frisse everyday look òf juist om mee te beginnen en aan te vullen met andere oogschaduwkleuren. De pigmentatie lijkt niet heel erg intens zo op de foto, maar het zijn natuurlijk subtiele kleurtjes en het effect is op de ogen zeker goed te zien. Ze werken niet poederig, laten zich fijn blenden en hebben een satijnen finish.

Dolce&Gabbana glam liner intense liquid eyeliner in 02 earthy brown (2,45ml, €31,99)
Deze vloeibare eyeliner heeft een mooie donkerbruine kleur die wat metallic opdroogt waardoor het een mooie glans krijgt en je ogen net wat meer in de spotlight zet. De eyeliner heeft een goede pigmentatie, is prettig in gebruik door het enorm fijne en soepele kwastje en droogt snel op waardoor je niet stempelt op je ooglid als je je oog open doet. De eyeliner blijft de hele dag zitten, maar is niet bestand tegen een buitje of een flink traanoog. Door de mooie glanzende bruine kleur lijken mijn ogen ineens een heel stuk blauwer en daardoor frisser: I like it!

Dolce&Gabbana the lipstick classic cream lipstick in 120 nude (3,5g, €31,99)
Ik ben persoonlijk geen enorme liefhebber van nudekleurige lipsticks, maar dat ligt er misschien meer aan omdat ik zo’n lichte huid heb en een duidelijk koele ondertoon dat dè perfecte nudekleur vinden niet zo makkelijk is. Zo is ook deze kleur totaal niet geschikt voor mij omdat hij net iets te donker en te warm van ondertoon is. Mijn gezicht krijgt er een nogal fletse uitstraling van. Wel is de pigmentatie en het gevoel op de lippen heel erg prettig. Hij voelt hydraterend en soepeltjes aan en blijft ook best lang zitten. Misschien eens een andere kleur proberen :)

dolce-gabbana-make-up-5
De basic oogschaduwkleuren laten mijn grijsblauwe ogen in combinatie met de bruine eyeliner heel fris en ‘open’ over komen en dat is erg fijn aangezien de nachten tijdelijk wat korter zijn doordat Shae wat slechter slaapt en de wallen dus niet te voorkomen zijn.. Deze lipstickkleur doet niet veel goeds voor mijn gezicht, maar het maakt wel een nette en zakelijke everyday look. Al zou ik er al snel voor kiezen om de lipstick ruilen door een roze variant ;)

Winactie
Ik mag van Bol.com 2 cadeaubonnen ter waarde van €25,00 per stuk verloten onder de lezers van Curvacious.nl. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel. Welk product zou jij hiervan kopen bij Bol.com? Zou je eerder voor een luxe make-upproduct gaan of toch voor een goed boek of bijvoorbeeld een woonaccessoire? Meedoen kan t/m 24 december 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 25 december 2014 at 09:55

  Ik zou eerst surfen op je blog voor merk-advies en dan voor make-up gaan. Ziet het er (bij mij) eindelijk wat vrouwelijker uit.

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 24 december 2014 at 18:38

  Dan zou ik denk ik nagellak kiezen en een oogschaduw pallet. Of misschien toch een boek? Keuzes keuzes. …

 • Avatar van Dianne
  Reply Dianne 24 december 2014 at 10:59

  Ik zou heel graag een bol.com kadokaart van 25 euro winnen, zodat ik mijn b oekenverzameling weer iets uit kan breiden :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 december 2014 at 09:26

  Poeheee,… Wat een mooie D&G make-uppies. Wie wil ze nou niet?
  Zelf zou ik voor een mooie rode lipstick gaan. En wellicht nog een oogschaduw palette, dan leg ik zelf nog wat centen bij.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 23 december 2014 at 08:49

  Real Red lipstick van Chanel…..die wil ik zoooo graag!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 23 december 2014 at 07:09

  Wat een fantastische winactie. Ik doe graag mee! Mooie aanvulling van bol.com. Ik zou gaan voor een high end make up product. Fijne feestdagen!

 • Avatar van Merly
  Reply Merly 22 december 2014 at 21:30

  Leuk! Ik zou er cotton ball lights van halen :)

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 22 december 2014 at 19:43

  Wauw! Ik wil echt al heel lang een mooi broodrooster, dus die zou ik er heel graag van kopen :-)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 21 december 2014 at 19:56

  Hallo Desiree,

  Wat een leuke actie. Ik zou graag een goede set make-up kwasten kopen. De meeste sets zijn nogal aan de prijs en ik zou de bon gebruiken zodat het iets goedkoper wordt.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 21 december 2014 at 16:59

  Oooh ik doe heel graag mee! Ik zou gaan voor een fijn boek, I love to read!! En helemaal in de kerstvakantie, heerlijk met een boek op de bank onder een kleedje met een grote kop thee. Ja!

 • Avatar van dewi
  Reply dewi 21 december 2014 at 13:43

  Hmm, zoveel keuze! Ik zou voor een lekker geurtje gaan!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 20 december 2014 at 22:27

  Ik zou een cd kopen.

 • Avatar van Beautyding
  Reply Beautyding 20 december 2014 at 20:49

  Ik denk dat ik toch niet ga voor make-up, maar voor boeken :p Van sinterklaas heb ik een e-reader gekregen, en bol.com heeft een hele hoop ebooks. Veel succes!

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 20 december 2014 at 18:45

  Ik zou er een kuxe make-up artikel voor uitzoeken en dan het liefst een goede oogschaduw die eens perfect blijft zitten.

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 20 december 2014 at 14:12

  Er zijn zoveel leuke dingen in de webshop van Bol.com! Ik zou hondensnacks kopen en make-up producten. :)

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 20 december 2014 at 02:15

  Bol.com heeft wel heel erg veel keus. Ik denk dat ik zou kiezen voor een informatief boek over gezondheid en voeding. Of een kookboek.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 19 december 2014 at 22:16

  Ik zou heeeel graag een bol.com bon willen winnen voor een goed boek. Heb echt een rotjaar achter de rug en wil mezelf dan zo een cadeautje geven.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 19 december 2014 at 21:40

  Ik doe graag mee. Ik zou dan een DVD kopen. Het liefst in kerstsfeer. A Princess for Christmas bijvoorbeeld.

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 19 december 2014 at 20:45

  Ik denk dat ik zou gaan voor een goeie dvd-box.
  Een fijne serie of filmreeks. Lekker knus op de bank kijken met dit nattige weer.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 19 december 2014 at 16:48

  Poeh bol.com is mijn favoriete webshop! Ik zou de €25 besteden voor iets leuks in huis! Na de feestdagen is het altijd zo kaal in huis (kerstboom etc. weg).. Dus die kaart zou dan goed van pas komen!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 19 december 2014 at 15:27

  Heerlijk is dat he, winkelen bij bol.com. Kan daar hele middagen mijn tijd verdoen…. Als ik nu mocht kiezen wat ik van die 25 euro zou kiezen zou het een kleurboek voor volwassenen zijn met hele mooie kleurpotloden. Lijkt me de perfecte ontspanning geven, en misschien gaat mijn winkeldrang dan een beetje naar de achtergrond.

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 19 december 2014 at 15:11

  Oeh leuke actie! Ik zou dan juist een wat luxer beautyproduct product bestellen ipv de normale drogisterij merken. Dan voelt t als een echt cadeautje!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 19 december 2014 at 08:29

  Wat zijn dat toch mooie producten! Ik koop ook al jaren bij bol.com, maar heb er nog nooit make-up besteld! Ik doe graag mee, want ik wil heel graag een blush van D&G! :)

 • Avatar van Eefje
  Reply Eefje 18 december 2014 at 21:17

  Ohhh, dat is nog lastig: er staat zoveel op mijn verlanglijstje bij Bol.com! ;-) Ik wil zelf graag een kookboek, maar waarschijnlijk zou ik eerst voor mijn zoontje (die de 24e jarig is) de Skylanders Giants startersset kopen, die nu in de aanbieding is!! :-)

 • Avatar van Khloë Chok
  Reply Khloë Chok 18 december 2014 at 19:51

  Dit moet ik even kwijt: hoe helder blauw zijn jouw ogen! Echt mooi!
  Van het geld zou ik zonder twijfel boeken kopen. Grote boekenwurm.

 • Avatar van Jacques Leliveld
  Reply Jacques Leliveld 18 december 2014 at 15:38

  .. quite easy.. boeken in de uitverkoop.. allemaal leesfanaten in de familie

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 18 december 2014 at 14:38

  Mooie make-up look!
  Ik zou met een cadeaubon van Bol.com inderdaad op zoek gaan naar leuke make-up en dingen waar ik al lang op aan het azen ben. Ben benieuwd wat voor merken ze daar verkopen. Ik heb er nog niet rondgekeken.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 december 2014 at 10:23

  Wat een mooie producten en wat heb je er een mooie look mee gemaakt. Je ogen lijken echt veel blauwer, het zijn mooie kleuren. Bol.com is mijn favoriete online winkel, waar ik graag en regelmatig bestel, ik zou kiezen tussen make-up of hobbyspullen, want ook daarin hebben ze zoveel. Wat een leuke actie.

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 18 december 2014 at 09:00

  De lipstick en oogpotlood vind ik erg mooi maar de oogschaduw eigenlijk ook wel! doe graag mee!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 18 december 2014 at 07:40

  Wat een mooi palette!

  Ik bestel geregeld bij Bol.com
  Als ik nu zou winnen dan zou ik het bijleggen bij een nieuw Brabantia lepelrek.
  Dat van mij is nu zeker 20 jaar in gebruik en soms helpt 1 seconde lijm zelfs niet meer….hahahaha

 • Avatar van Corrie van Kammen
  Reply Corrie van Kammen 18 december 2014 at 01:25

  Ik zou gaan voor een uv lamp om gel nagels te maken.

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 17 december 2014 at 23:05

  ik denk dat ik ga voor de woonaccessoires of een boek oooooooohhhhhhh een kookboek, stom eigenlijk dat als eerste woonaccessoires in me op kwam, maar echt een kookboek, die van Robert die brood bakt of van Masion Kelder <3. <3
  dit is niet goed voor mijn hart lol hahahaha

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 17 december 2014 at 21:41

  Wat een prachtige producten! Mooie look heb je gemaakt! Ik doe graag mee met de winactie! Ik zag laatst het boek over Malala uit Pakistan voorbij komen en die zou ik dan aanschaffen! X

 • Avatar van Flora
  Reply Flora 17 december 2014 at 21:18

  Ik zou een lekker geurtje kopen voor mezelf of een game voor mijn kleine broertje. Wordt die vast blijf van ^.^ Of beide haha dat kan natuurlijk ook.

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 17 december 2014 at 21:09

  Oei, prachtige producten zeg. Ik doe erg graag mee met de winactie. Of ik dan ook zulke high end producten zou kopen weet ik niet, misschien wel. Jezelf eens lekker verwennen is niet verkeerd. :)

 • Avatar van Mickey
  Reply Mickey 17 december 2014 at 21:08

  http://www.bol.com/nl/p/dolce-gabbana-the-classic-shocking-255-lippenstift/9200000028141539/ ik zou meteen voor deze gaan! Lekker opvallend en mijn eerste dolce and gabbana lippenstift.. Super leuk.. bedankt voor de tip dat ze daar d&g verkopen.. heb ik nog nooit iets van gehad.. echt bijzonder!

 • Avatar van loezie
  Reply loezie 17 december 2014 at 20:59

  Ik zou gaan voor leesvoer, Personal van Lee Child in combinatie met beauty in de vorm van een blikje Steam Cream. Die laatste is zeer welkom voor de droge geirriteerde huid tijdens de winterdagen.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 17 december 2014 at 19:30

  Wat een mooie naturelle look. Ik zou zelf het tegoed uitgeven aan een paar nieuwe Thrillers. Daar ben ik echt dol op.

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 17 december 2014 at 19:27

  Ik ga denk ik voor een mooi sieraad waar ik dan lekker €25 euro korting op krijg! :D

  X Tara

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 17 december 2014 at 19:25

  Oeh, ik zou zeker voor een lekker dik boek (of 2!) gaan, daar vermaak ik me altijd wel mee!

 • Avatar van Astrid V
  Reply Astrid V 17 december 2014 at 19:12

  Oh, ik doe heel erg graag mee :D Ik zou waarschijnlijk een luxeproduct kopen, mascara van Dior. Of gewoon een palette van Pupa. Of twee Sleekjes. Oftewel ik kan niet kiezen ;)

  Liefs,

  Astrid
  (av1989@hotmail.com

 • Avatar van Ilse prins
  Reply Ilse prins 17 december 2014 at 19:09

  Jeeeej superleuk dat je dit mag weggeven zeg! ;-) BOL.COM word steeds groter, bbbbbboooolllllpunnnnttttkommmmm hahaha… hoor elke keer dat zinnetje van de reclame in mijn hoofd als ik ergens bol.com tegenkomt. Op mijn verlanglijstje staat nog steeds de miraclegel van sally hansen!
  Ik doe graag mee, fijne feestdagen alvast!
  Groetjes ilsiee

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 17 december 2014 at 19:07

  Ik heb net een e-reader dus ik wil wel wat e-books kopen van deze bon.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 december 2014 at 18:56

  mooie look :D

  maar wat een gave actie! ik zou zeker weten ff op de beauty pagina’s rond snuffelen mocht ik winnen :D

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 17 december 2014 at 18:26

  O tof! Ik doe mee! Love winkelen bij Bol. Normaal koop ik vooral sensationail spulletjes maar ik had toevallig ook van D&G een prachtig ander oogschaduw palette gezien waar ik voor zou gaan.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 17 december 2014 at 18:08

  Mijn Clinique lotion is bijna op dus ik zou die er voor aanschaffen.
  Na lang zoeken is dit wel mijn ultieme lotion.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 17 december 2014 at 16:57

  Ik ben een enorme nagelak freak. Meer dan 80 potjes. Helaas grotendeels budget merken (<3 euro). Ik zou heel graag eens wat luxere merken proberen zoals Essie en Sally Hansen. Ik zou denk ik een paar mooie pastel kleurtjes uitzoeken zoals Merino Cool of Truth or Flare.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 17 december 2014 at 16:55

  Wat een mooie look! Ziet er tof uit! Ik zou graag willen rondneuzen op debeauty afdeling van Bol.com

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 17 december 2014 at 16:48

  Misschien dat ik dan ook eens voor de D&G make-up ga. Is volgens mij niet in België verkrijgbaar?

 • Avatar van marieke
  Reply marieke 17 december 2014 at 15:59

  Prachtige producten, echt ultieme luxe. Dan wordt het toch lastig kiezen tussen mooie makeup of een goed boek om mee te cocoonen op de bank. .. ik denk dat ik me deze tijd van het jaar door de mooie gouden verpakking van een luxe oogschaduw paletje laat verleiden. Ik doe graag mee!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 17 december 2014 at 15:38

  Wat een mooie producten! Ik doe ook graag mee met de winactie, als ik win zou ik de 25 euro gebruiken voor een nieuwe lens voor mijn camera. De lens is natuurlijk wat duurder maar 25 euro is al een goed begin :)

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 17 december 2014 at 15:10

  Wat een mooie producten! Ik zou voor een luxe lipstick gaan met een iets opvallende kleur, dat mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het kerstdiner!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 17 december 2014 at 14:53

  De eyeliner vind ik eigenlijk wel verrassend mooi! En handig dat je nu ook wat meer luxe make-up bij bol.com kunt vinden, kan ik gelijk stiekem wat meebestellen haha. Wil wel graag mee doen met de winactie, en ik zou denk ik een goed boek en een Essie nagellakje (want nooit genoeg boeken en nooit genoeg nagellak ;)) bestellen!

 • Avatar van Hanna
  Reply Hanna 17 december 2014 at 14:43

  Weer zo’n leuke winactie ! Ik zou van de cadeaubon een leuk kerstcadeautje voor mijn vriend kopen :) ik weet nog niet precies wat ik zou kopen omdat het assortiment op bol.com zo groot is!!
  Liefs

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 17 december 2014 at 13:35

  Ik heb de lipstick 160 Italian Monica al en die is echt BELLISSIMA!! Ik zou de €25 dan ook zeker spenderen aan nog zo’n prachtige lipstick, namelijk de 140 Attractive Monica!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 17 december 2014 at 13:31

  Zo’n kadobon is altijd leuk! Ik zou een nieuw Essie nagellakje kopen en doucheschuim.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 17 december 2014 at 13:02

  Wat een prachtige producten

 • Avatar van Dominique Arink
  Reply Dominique Arink 17 december 2014 at 12:24

  een bol.com cadeaubon komt natuurlijk altijd goed van pas! Wat ik er precies van ga kopen weet ik nog niet…ik denk een mooie lippenstift :)

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 17 december 2014 at 12:00

  Wat ontzettend slecht nieuws dat BOL.com luxe make up merken verkoopt hihi Ik heb echt een probleem als het om make-up en nagellak gaat, ik wil alles uitproberen en testen en wil er het liefst uren mee spelen. Als ik de waardebon zou winnen, dan moet ik een nagellakje kopen en ik zou het liefst een lipproduct van een high end merk kopen. XO Imke

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 17 december 2014 at 11:58

  Ik doe graag mee en waag een kans :) Ik wist niet dat bol.com Sleek verkoopt! Leuk zeg want ik vind dit merk erg mooi. De pallettes en vooral de blush paletten vind ik super.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 17 december 2014 at 11:48

  Lipstick vind ik heel mooi maar maakt jou idd wat flets, ik koop eigenlijk tot nu toe alleen maar boeken bij bol.com maar wie weet ga ik nu ook wel eens voor een luxe beautyproduct :)

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 17 december 2014 at 11:27

  Ik vind je everyday look erg mooi maar zou inderdaad ook voor een andere kleur lipstick gaan.
  Ik kan niet kiezen dus ik zou voor make-up en een boek gaan, ik vind de kleuren van de Sleek Oogschaduw I-Divine Palette Arabian Night prachtig en ik zou er een boek van Lisa Gardner of Lisa Jackson bij bestellen

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 17 december 2014 at 11:22

  Ik heb al wel eens D&G make-up bij bol.com besteld. Vind hun beauty assortiment echt geweldig!

 • Avatar van sannie
  Reply sannie 17 december 2014 at 11:09

  Sinds kort weet ik dat Bol veel meer heeft dan alleen boeken en cd’s. Wist ik echt niet! Heb toen een bestekset gekocht, nu zou ik voor een verwenkadootje gaan voor mezelf. Een lekker geurtje of mooie oorbellen.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 december 2014 at 11:06

  Ik vind de lipstick wel erg mooi.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Linda Achterb erg
  Reply Linda Achterb erg 17 december 2014 at 11:00

  Wat staat je dit weer mooii! Ik heb ook grijs blauwe ogen en ik denk dat ik voor de eyeliner of oogschaduw hierboven zou gaan, ik heb nog nooit een eyeliner gebruikt!, echt leuk en leerzaam om elke keer weer te zien! Deze producten zien er wel heel mooi uit, echt kwaliteit en handig dat je dat zo bij bol.com kan kopen!!! Ik heb wel ervaring met Estée Lauder, ook heel goed, maar met Dolce & Gabbane niet! Iets van dit merk zou ik er dan voor kopen, echt leuk om te proberen!!!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 17 december 2014 at 10:59

  Ik denk dat ik of voor een luxe beautymerk zou gaan die niet hier in de winkel verkrijgbaar is, of voor een leuk serie dvd box :)

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 17 december 2014 at 10:58

  Supertof! Ik koop altijd graag bij bol.com en dan vooral cd’s. Ik denk dat ik met zo’n cadeaubon weer een cd ga kopen.

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 17 december 2014 at 10:55

  De lipstick is inderdaad niet helemaal jouw ding, maar verder vind ik de producten wel erg mooi! Ik zou met de bon een leuk overhemd kopen voor Lars. Heb laatst de selectie babykleding gezien en ben verliefd geworden op 1 van de overhemden :)

 • Avatar van Loeder
  Reply Loeder 17 december 2014 at 10:44

  leuuuk ik doe mee!!
  Ik zou toch wel gaan voor een d&g product het ziet er zo mooi en fancy uit
  I must tryyyy :-)

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 17 december 2014 at 10:35

  ik ben ook echt bol.com verslaafd, koop er regelmatig van alles :’D

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 17 december 2014 at 10:20

  Dit is wel verrassend, een review over make-up van Dolce & Gabbana en vervolgens kun je een bon van Bol.com winnen :-D Maar geen probleem natuurlijk, dit komt altijd wel van pas. Ik ga er waarschijnlijk het boek Heel Holland Bakt van kopen maar het kan ook maar zo zijn dat ik er de nieuwe cd van AC/DC voor mijn dochter van koop, die staat namelijk op haar verlanglijstje :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2014 at 10:26

   Dat is natuurlijk omdat je bij bol.com ook luxe merken zoals Dolce&Gabbana make-up kan kopen ;)

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 17 december 2014 at 09:58

  Gave winactie!
  Stel dat ik deze 25 euro uit zou mogen geven bij bol dan koop ik iets wat al lang op mijn verlanglijstje staat maar wat ik tot nog toe te prijzig vond om te kopen namelijk de Yves Saint Laurent Touch Eclat Concealer!
  Liefs

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 17 december 2014 at 09:53

  Mooi look heb je gemaakt. Ik doe mee. Ik ga voor jongen kleren als ik de waardebon win

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 17 december 2014 at 09:47

  Oehh gaaf! Ik zou er een mooi kookboek van kopen voor mijn vriend zijn verjaardag
  We erken beide in de horeca en dit is dan altijd een leuk kado!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 17 december 2014 at 09:45

  Heel graag doe ik mee en ik zou wel fijne make-up spulletjes kopen.

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 17 december 2014 at 09:33

  Wat een prachtige look! Al vind ik de tinten meer geschikt voor de lente/zomer dan de winter. Maar, dat is mijn mening ;-) Toffe winactie! Ik doe er heel graag aan mee :-) Ik ben een enorme nagellakverslaafde. Dus, ik zou er een aantal nagellakjes van kopen. Bijvoorbeeld van het merk Essie. Dit vind ik een kwalitatief goed merk.

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 17 december 2014 at 09:33

  Ik zou een lekkere douche foam kopen. Nu het kouder wordt vind ik het heerlijk om uitgebreid te douchen.

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 17 december 2014 at 09:20

  mooie look heb je ermee gemaakt :) Ik zou toch iets van D&G willen proberen dus dat zou ik bestellen

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 17 december 2014 at 09:19

  Mooie kleurtjes allemaal. Ik denk dat ik voor een mooie lippenstift ga. Met drie kids lukt het niet altijd full face make up de deur uit te gaan maar met een luxe lippenstift voel ik me toch effe wat meer vavoom, hihi

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2014 at 09:23

   Zo is het inderdaad wel! Met een likje mascara en wat lippenstift zie je er gelijk wat verzorgder uit en voel je net wat vrouwelijker :)

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 17 december 2014 at 08:55

  Zoveel leuke dingen bij Bol.com. Ik zou gaan voor een mooie kussens die mijn saaie bank opfleuren.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 17 december 2014 at 08:49

  Wij gaan binnenkort verhuizen, dus ik kan nog wel wat gebruiken qua woninginrichting. Ik loot dus heel graag mee voor de cadeaubon, leuk!

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 17 december 2014 at 08:49

  Wat een mooie lichte kleuren! Vooral het oogschaduwpallet is heel mooi. De lippenstift zou ook niet echt mijn voorkeur krijgen :’)
  Als ik zou winnen zou ik allemaal nagelverzorging van Essie kopen, zij hebben supergoeie verzorgende basecoats.

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 17 december 2014 at 08:43

  Hi Desiree, ik zou graag met de bon het duo palletje van Dolce bestellen. Ik ben erg benieuwd naar dit merk!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 17 december 2014 at 08:39

  Wauw, verkoopt Bol ook al weer luxe make-up producten? Wat ontzettend fijn!
  Ik vind het oogschaduw palette fantastisch mooi, D&G is sowieso een merk wat nog ontzettend hoog op mijn make-up wishlist staat. Ik zou het super vinden om hier iets van te kunnen bestellen en doe dan ook zeker mee aan deze toffe winactie! Fingers crossed en succes iedereen! Liefs, Denise

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 17 december 2014 at 08:02

  Ik zou een nieuwe mascara kopen! Nog tips voor ongeveer dat budget? (Als ik niet win zal ik hem toch zelf willen kopen. ;) )

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2014 at 08:05

   Ik ben hierin een slechte raadgever, want heb mijn wapper-wimper-mascara ook nog niet gevonden. Wel vind ik die van Max Factor erg fijn :)

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 17 december 2014 at 07:50

  Dit keer zou ik voor een mooi make-up product gaan. Een goede mascara of een fijne zachte blusher

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 17 december 2014 at 07:50

  Ik zou een heerlijk geurtje bestellen, die van mij is bijna op

 • Avatar van Charissa
  Reply Charissa 17 december 2014 at 07:48

  Goeie review! Ik zou naar aanleiding van jou review zeker mijn 25 eurootjes besteden aan een luxer beauty product. Juist omdat ik het normaliter bij de douglas of iets dergelijks koop omdat ik het kan zien.
  Make up online kopen is voor mij dan ook iets nieuws wat ik graag probeer.

  Liefs

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 17 december 2014 at 07:47

  Die lipstick is inderdaad niet helemaal jouw kleur! De rest staat je mooi.

  Ik doe mee met je winactie! Ik zou het Groot Indonesisch Kookboek kopen van Beb Vuyck :-)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 17 december 2014 at 07:29

  Mooie look heb je met deze producten gemaakt! Ik maak graag een kansje zou er denk ik wat producten van Maybelline van kopen, of Essie x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 december 2014 at 06:52

  Wat leuk!
  Er is zoveel in die webshop dat het moeilijk word om er een keuze te kunnen maken…..
  Deze winactie sla ik over en wens iedereen heel veel succes die meedoet ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.