Lifestyle

Geef een geit als kerstcadeau!

13 december 2014

Heb je dit jaar geen idee wat je iemand cadeau kan doen voor de feestdagen en geef je graag een cadeau met betekenis, dan is het wellicht een idee om eens te snuffelen tussen de bijzondere en unieke Oxfam Novib kerstcollectie. In bovenstaand filmpje zie je de beestachtige collectie voorbij komen, gepresenteerd door de finalisten van Hollands Next Top Model. Wat te denken van het geven van een geit, een paar kippen of een studiebeurs?

Krijg jij ook vaak een cadeau wat net niet helemaal is wat je wenste? Dan ben je niet de enige! Oxfam Novib liet een onderzoek uitvoeren waaruit bleek dat een schokkende 69% van de Nederlanders ervaringsdeskundige is in het ontvangen van een cadeau waar ze niet helemaal op zaten te wachten..

Ben jij op zoek naar een origineel kerstcadeau waar niemand ontevreden mee kan zijn? Koop dan één van deze Oxfam Novib cadeaus. De ontvanger krijgt een mooie kaart dat zijn/haar cadeau naar iemand anders is gegaan die daar behoefte aan heeft en de donatie wordt omgezet om het leven van anderen te verbeteren en komt zo zeker terecht bij iemand die het nodig heeft. De ultieme kerstgedachte! De cadeaus uit deze bijzondere collectie biedt mensen in ontwikkelingslanden een betere toekomst. Kortom: een eerlijk cadeau dat het verschil maakt.

oxfam-novib-advertorial

In de webwinkel zijn meer dan 35 originele cadeaus te vinden vanaf €7,00. Voor het echte cadeaugevoel kan je er voor kiezen de kaart met de donatie te laten verpakken met een rompertje, een reep Fair Trade chocolade, slingers of bijvoorbeeld een knuffeltje.

Oxfam Novib
Wereldwijd leeft 1 op de 3 mensen in armoede. Oxfam Novib is een ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen inzet tegen armoede waarbij de kracht van het zelfdoen, verantwoording nemen èn afleggen en gelijke rechten voor iedereen bovenaan staat.

Neem een kijkje op de actiewebsite voor meer informatie.

Wie verras jij met zo’n bijzonder kerstcadeau?

Enjoy your day!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 16 december 2014 at 17:45

  Te gek zeg! Oh dit is echt precies wat ik zoek. Ik ga meteen kijken op de site!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 december 2014 at 10:21

  Ja dit ken ik, en ben al langere tijd van lan om dit aan mijn vrindin cadeau te den, ze is begin van het jaar jarig. Ik weet dat ze dit eerder heeft gehad en ze was toen erg enthousiast vandaar dat ik het komend jaar ga doen? Vind het een geweldig concept..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2014 at 15:48

   Wat leuk dat je er al ervaring mee hebt, leuk om te lezen! :)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 14 december 2014 at 12:05

  wat een onwijs mooi idee….hier zou ik ook heel erg blij van worden

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 14 december 2014 at 11:28

  Jaaa ik doe dit al een paar jaar! Super mooi doel!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 13 december 2014 at 19:54

  Ik heb dit een jaar geleden gedaan. Andere cadeaus, maar was ook voor een kennis die graag zelf ook doneert.

 • Avatar van Dees Barents
  Reply Dees Barents 13 december 2014 at 17:38

  Mooie gedachte en een dankbaar gebaar!

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 13 december 2014 at 16:54

  Mijn vader had dit gedaan met Sinterklaas en was helemaal vrolijk hierdoor :’)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2014 at 15:53

   Haha, leuk om te horen dat het hem vrolijk maakte!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.