Beauty

GOSH Forever Eyeshadow | Waterproof metallic eye shadow sticks

12 december 2014

gosh-forever-eye-shadow-metallic-eye-shadow-stick-waterproof-1
Eerlijk is eerlijk: als het op oogschaduws aankomt dan kan je mij erg blij maken met de poedervariant, want oogschaduws in crèmevorm gaan vaak ophopen in de plooitjes op je ooglid (creasen), blijven vaak niet al te lang zitten, zijn meestal niet lekker te blenden en het is al regelmatig voorgekomen dat ze irritatie en traanogen veroorzaken. Deze waterproof GOSH forever eye shadow sticks in metallic kleuren heb ik dan ook al best een tijdje liggen omdat ik bang was weer teleurgesteld te worden. Toch was ik te nieuwsgierig en ging ik ermee aan de slag. Veranderen deze sticks mijn mening over creamy eyeshadows?

gosh-forever-eye-shadow-metallic-eye-shadow-stick-waterproof-2
gosh-forever-eye-shadow-metallic-eye-shadow-stick-waterproof-3
gosh-forever-eye-shadow-metallic-eye-shadow-stick-waterproof-4
De sticks komen in mooie verpakkingen, glanzend en je kan aan de kleur van de verpakking duidelijk zien welke kleur erin zit. Handig! In elke stick zit 1,5g product en door aan de achterkant te draaien komt het product erin omhoog waardoor je niet hoeft te slijpen. De pigmentatie van deze oogschaduwsticks verraste me op een positieve manier; zoals je kan zien zijn ze allemaal intens van kleur! De ene stick heeft meer een metallic glansje, terwijl bepaalde kleuren net wat meer glittertjes bevatten.

Van links naar rechts zie je de volgende kleuren die ik zonder oogschaduwbasis eronder aanbracht op mijn hand:

01 silver rose (glansje)
02 beige (glittertje)
03 light copper (glittertje)
04 brown (glansje)
05 grey (glittertje)
06 plum (glittertje)
07 blue (glansje)
08 green (glansje).

gosh-forever-eye-shadow-metallic-eye-shadow-stick-waterproof-5
gosh-forever-eye-shadow-metallic-eye-shadow-stick-waterproof-6
Hierboven zie je de look die ik maakte met 4 verschillende kleuren en ik heb dit opgezet zoals het voorbeeld op mijn hand. Hierna pak ik een fluffy blendingkwast en werkte ik het uit tot de harde lijnen mooi vervaagd waren. Je moet hierbij wel snel werken, want de oogschaduws drogen snel op en zitten dan muurvast op hun plek. Als de kleurtjes eenmaal ingedroogd zijn dan gaan ze nergens meer naartoe, lopen ze niet uit bij een regenbui (heb zelfs een douchebeurt getest!) en overleven ze ook een flink traanoog. Als je niet teveel product gebruikt en het goed vervaagd dan gaan de kleurtjes in de loop van de dag ook niet in de oogplooien zitten en ze veroorzaken ook geen irritatie. Kortom: I am impressed! Ook zijn deze sticks erg fijn om als basis onder een ooglook met (losse) poederoogschaduw te gebruiken waardoor kleuren beter blijven zitten en intenser worden.

Deze GOSH forever eye shadow, waterproof metallic eye shadow sticks zijn verkrijgbaar voor €9,79 per stuk, maar Kruidvat heeft ook vaak acties waarbij je er bijvoorbeeld 2 voor de prijs van 1 hebt en dat scheelt dan behoorlijk :)

Gebruik jij graag crèmige oogschaduw, of ben je meer fan van de poedervariant?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 17 december 2014 at 08:53

  Oh dat ziet er goed uit! Ik was er ook niet zo’n van fan, precies om jouw redenen. Maar als ze zelfs een douchebeurt overleven, dan moet het wel goed zijn. Mooi!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 15 december 2014 at 18:03

  Deze oogschaduws heb ik ook en ze zijn inderdaad goed! Ik heb ze zelfs gedragen (de bruintinten) op de dag van de trouw van mijn broer. x3 voor deze Gosh oogschaduws.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 14 december 2014 at 13:26

  Ben meer fan van de poedervariant, maar wauw, dit zijn wel beauties zeg. Vind ze stuk voor stuk mooi. En wat makkelijk, je look op je hand getekend!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 14 december 2014 at 11:38

  Wat wen geweldige kleuren, zou ze allemaal wel willen hebben

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 13 december 2014 at 21:12

  Ik vind ze er heel goed uit zien!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 13 december 2014 at 09:17

  Ik gebruik ook altijd oogschaduw in poedervorm maar heb me vorige week ook tot enkele van die sticks laten verleiden

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 12 december 2014 at 23:44

  Ik ben altijd bang dat het gaat ophopen in je oogplooien, maar dat valt met deze dus mee.
  Slim trouwens om de look te tekenen op je hand, veel duidelijkere uitleg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2014 at 15:54

   Dankjewel, leuk om te horen dat het positief wordt opgepakt om een look zo uit te leggen :)

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 12 december 2014 at 22:04

  Wow, wat een prachtige kleuren!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 12 december 2014 at 19:21

  Wat een mooie kleuren. Ik vind ze wel behoorlijk prijzig maar zoals je al aangeeft even een actie afwachten ;)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 december 2014 at 13:53

  gave kleuren :D

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 12 december 2014 at 13:37

  Ze doen me denken aan de sticks die GOSH vroeger had, daar was ik echt gek op. Ze zien er prachtig uit!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 december 2014 at 13:29

  Dat zijn hele mooie kleuren!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 december 2014 at 13:00

  Oh wat heb je dat slim geswatched :-D De look ziet er ook echt mooi uit, heel geslaagd.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 december 2014 at 13:40

   Dankjewel voor je enthousiasme en compliment! ^^

 • Avatar van Francien
  Reply Francien 12 december 2014 at 12:06

  Zien er mooi uit! Ik ga ze zeker een keer proberen!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 12 december 2014 at 11:41

  Klinkt heel goed! Daar moet ik er maar eens eentje (of een paar, ssst) van halen om te proberen. Ik ben best fan van de Maybelline Color Tattoos, maar deze potloodjes lijken me net wat handiger in gebruik :).

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 12 december 2014 at 11:05

  Wat leuk om dit te lezen, zelf heb ik al een tijdje nummer 01, de Silver rose en die gebruik ik vaak in mijn ooghoek en op mijn wenkbrauwbot als een soort highlighter…ik gebruik hem niet dagelijks maar wel regelmatig en ben er heel erg tevreden over

 • Avatar van Linda Achterb erg
  Reply Linda Achterb erg 12 december 2014 at 10:43

  Mooii, goeie tip weer, ik heb veel last van tranende ogen als ik met dit koude weer wandel of fiets, dus mooi meegenomen!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 december 2014 at 10:22

  Oeh, dat zijn mooie kleurtjes zeg.

 • Avatar van Deniece
  Reply Deniece 12 december 2014 at 10:14

  Ik ben normaal ook niet van de crème oogschaduw, maar deze zien er wel heel mooi uit. Zeker het proberen waard!

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 12 december 2014 at 09:54

  Ik heb deze maar dan van Essence, die zijn een kwart van de prijs van deze en ook echt geweldig :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 12 december 2014 at 09:47

  Ik heb deze al een tijdje, en ik vind ze zo enorm fijn, heerlijke kleurtjes zijn het!

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 12 december 2014 at 09:33

  Ik ben meer van de poedervarianten maar dit is wel echt prachtig!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 12 december 2014 at 08:40

  Ik draag meer de poedervariant want ik als ongeveertiger heb iets teveel plooitjes:( voor de crèmevariant,
  leuk dat je de look aan de hand van je eigen hand uitlegt :)

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 12 december 2014 at 08:29

  Ze zijn erg mooi!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 12 december 2014 at 07:53

  Ik heb er zelf ook twee van en ik ben er erg over te spreken. Heel fijn!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 12 december 2014 at 07:44

  Onwijs fijn dat je de look op je hand natekent, super goede tip!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 december 2014 at 09:35

   Dankjewel! Zo kan je de opzet goed zien bedacht ik me, fijn dat het ook zo overkomt :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 december 2014 at 07:09

  Wat ziet dat er zo mooi en handig uit!
  Prachtige kleuren!
  Ik zal er zeker iets van kopen als er een aanbieding van is.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.