Met bepaalde gelegenheden zoals verjaardagen, een jubileum of bijvoorbeeld met de feestdagen vinden wij het heerlijk om net wat luxer te eten. Soms sta ik uren in de keuken, gaan we lekker uit eten of zijn we uitgenodigd bij de (schoon)ouders maar andere keren kies ik voor een gemakkelijkere oplossing die wèl net zo feestelijk is. Zeker met al het gestress rondom sommige dagen is dit een fijn alternatief en we noemen het een feestelijk feel good hapjesdiner. Kijk mee om wat heerlijke foodinspiratie op te doen!
Dit ‘diner’ bestaat uit allemaal kleine warme en koude hapjes, kaasjes, toastjes en vers stokbrood. Veel hiervan kan je al van tevoren voorbereiden en je kan het zo gek of uitgebreid maken als je wil.
Kies voor wat warme hapjes door bijvoorbeeld verschillende smaken mini-kipsnacks te maken door gekruide kip op een stokje te grillen en kleine pittige gehaktballetjes te braden. Maak gevulde eitjes, zet er een brietje bij of ander kaasje wat jullie lekker vinden, plakjes gerookte zalm en de lekkere brosse Boursin roomkaas en Boursin Apéritif rolletjes roomkaas met gerookte ham erom. Yum!
Wij vinden zelf van Boursin de traditionele variant Knoflook & Fijne Kruiden het lekkerst, maar de knoflookvrije Sjalot & Bieslook variant is misschien meer aan te raden als je er nog een romantische avond van wil maken of nog bij anderen op visite gaat ;)
Zet zo’n diner rond 17.00u al op tafel, lekker wijntje of een glaasje champagne erbij en neem er de tijd voor om te genieten van al dat lekkers. Heb je ’s avonds al plannen met de familie dan kan je met een meer ingetogen variant ook gezellig lunchen en kindjes eten gemakkelijk mee (ze zullen het heerlijk vinden).
Boursin actie
Bij aanschaf van een Boursin product maak je nu kans op een Boursin Experience: een geheel verzorgd weekend in het Whitepod hotel in de Zwitserse Alpen.
Klik hier voor meer informatie over Boursin en de lopende actie.
Wat staat er dit jaar tijdens de feestdagen bij jou op het menu?
Enjoy your day!
Liefs,
Desirée
–> Volg jij mij al via Twitter, Instagram, Facebook en/of Bloglovin’?
Artikel in samenwerking met Boursin.
Reacties op dit artikel
Ik krijg er honger van. Geen idee wat er bij ons op tafel komt. We gaan eten bij familie.
Ik heb werkelijk geen idee want ik ben last moment uitgenodigd bij de familie van mijn vriend
Lekker! Boursin smaakt altijd :-) Zo lekker romig, yum.
Dat ziet er allemaal wel heel erg lekker uit hoor! Boursin vind ik ook altijd erg lekker.
Ziet er lekker uit! Ben zelf dol op camembert met rozemarijn uit de oven op knapperige stokbroodjes :) boursin gebruik ik eigenlijk alleen als boursin cuisine, om pasta pesto te maken, die gaat ook altijd wel op!
Wauw, ziet er heeeerlijk uit!
Ziet er allemaal erg jammie uit!
Oeh dat ziet er heerlijk uit!!!
Leuke tip! De hapjes zien er goed uit
Dat is een leuke en goede tip!
Ik hou ook van brie en boursin ;-)
Het ziet er goed uit.
Wij gaan een keer gourmetten en daarbij mag absoluut stokbrood met Boursin niet bij ontbreken, het hele gezin is dol op Boursin. We krijgen ook nog een dag vrienden op bezoek dus dan zijn dit soort hapjes ook een super idee :)