Eten & drinken

Inspiratie | Feestelijk feel good hapjesdiner

22 december 2014

boursin-kerst-2014-1
AdvertisementMet bepaalde gelegenheden zoals verjaardagen, een jubileum of bijvoorbeeld met de feestdagen vinden wij het heerlijk om net wat luxer te eten. Soms sta ik uren in de keuken, gaan we lekker uit eten of zijn we uitgenodigd bij de (schoon)ouders maar andere keren kies ik voor een gemakkelijkere oplossing die wèl net zo feestelijk is. Zeker met al het gestress rondom sommige dagen is dit een fijn alternatief en we noemen het een feestelijk feel good hapjesdiner. Kijk mee om wat heerlijke foodinspiratie op te doen!

boursin-kerst-2014-3
boursin-kerst-2014-2
Dit ‘diner’ bestaat uit allemaal kleine warme en koude hapjes, kaasjes, toastjes en vers stokbrood. Veel hiervan kan je al van tevoren voorbereiden en je kan het zo gek of uitgebreid maken als je wil.

Kies voor wat warme hapjes door bijvoorbeeld verschillende smaken mini-kipsnacks te maken door gekruide kip op een stokje te grillen en kleine pittige gehaktballetjes te braden. Maak gevulde eitjes, zet er een brietje bij of ander kaasje wat jullie lekker vinden, plakjes gerookte zalm en de lekkere brosse Boursin roomkaas en Boursin Apéritif rolletjes roomkaas met gerookte ham erom. Yum!

Wij vinden zelf van Boursin de traditionele variant Knoflook & Fijne Kruiden het lekkerst, maar de knoflookvrije Sjalot & Bieslook variant is misschien meer aan te raden als je er nog een romantische avond van wil maken of nog bij anderen op visite gaat ;)

boursin-kerst-2014-4
Zet zo’n diner rond 17.00u al op tafel, lekker wijntje of een glaasje champagne erbij en neem er de tijd voor om te genieten van al dat lekkers. Heb je ’s avonds al plannen met de familie dan kan je met een meer ingetogen variant ook gezellig lunchen en kindjes eten gemakkelijk mee (ze zullen het heerlijk vinden).

Boursin actie
Bij aanschaf van een Boursin product maak je nu kans op een Boursin Experience: een geheel verzorgd weekend in het Whitepod hotel in de Zwitserse Alpen.

Klik hier voor meer informatie over Boursin en de lopende actie.

Wat staat er dit jaar tijdens de feestdagen bij jou op het menu?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Artikel in samenwerking met Boursin.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 22 december 2014 at 16:39

  Ik krijg er honger van. Geen idee wat er bij ons op tafel komt. We gaan eten bij familie.

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 22 december 2014 at 15:57

  Ik heb werkelijk geen idee want ik ben last moment uitgenodigd bij de familie van mijn vriend

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 22 december 2014 at 14:01

  Lekker! Boursin smaakt altijd :-) Zo lekker romig, yum.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 december 2014 at 13:01

  Dat ziet er allemaal wel heel erg lekker uit hoor! Boursin vind ik ook altijd erg lekker.

 • Avatar van brenda
  Reply brenda 22 december 2014 at 12:46

  Ziet er lekker uit! Ben zelf dol op camembert met rozemarijn uit de oven op knapperige stokbroodjes :) boursin gebruik ik eigenlijk alleen als boursin cuisine, om pasta pesto te maken, die gaat ook altijd wel op!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 22 december 2014 at 12:29

  Wauw, ziet er heeeerlijk uit!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 22 december 2014 at 12:26

  Ziet er allemaal erg jammie uit!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 december 2014 at 12:18

  Oeh dat ziet er heerlijk uit!!!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 22 december 2014 at 11:41

  Leuke tip! De hapjes zien er goed uit

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 december 2014 at 11:35

  Dat is een leuke en goede tip!
  Ik hou ook van brie en boursin ;-)
  Het ziet er goed uit.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 22 december 2014 at 11:22

  Wij gaan een keer gourmetten en daarbij mag absoluut stokbrood met Boursin niet bij ontbreken, het hele gezin is dol op Boursin. We krijgen ook nog een dag vrienden op bezoek dus dan zijn dit soort hapjes ook een super idee :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.