Huis & interieur

Interieur loves | Fatboy desswerrum & Bloomingville

1 december 2014

bloomingville-otto-1
Ik heb een zwak voor interieurmerken en interieurwinkels en kan er bijna nooit eentje voorbij lopen of online bezoeken zonder daar minstens een uur rond te snuffelen. Zo krijg ik het bijvoorbeeld elk seizoen op mijn heupen en ‘moeten’ er wat nieuwe accessoires in huis komen, wil ik met mijn happyroom-project gaan beginnen èn voel ik dat de nesteldrang 2.0 ook aan zit te komen..

fatboy-desswerrum-2
fatboy-desswerrum-1

Vandaag deel ik twee interieurliefdes met je. Om te beginnen met deze desswerrum kruik (what’s in a name!) van Fatboy (€49,00) die er uit ziet als een kussentje voor op je bank. In de gewatteerde buitenhoes zit een waterkruik verstopt die je kan vullen met heet water en vervolgens in de hoes kan stoppen. Zo kan ik er heerlijk tegenaan kruipen voor mijn onderrug of mee naar bed nemen om me warm te houden. Je kan hem natuurlijk ook gebruiken met ijskoud water om zo te koelen als je een blessure hebt. Ik hou van dit merk, de vormgeving is mooi en het product voelt stevig aan en is helemaal mijn stijl. Ook de vloerkleden vind ik bijvoorbeeld prachtig en er staat er zeker eentje op de wishlist.. De Fatboy desswerrum kruik komt trouwens bij één van mijn favoriete snuffelwebshops vandaan. (Je bent gewaarschuwd: hier blìjf je rondkijken!).

bloomingville-otto

Eén van de interieurmerken die mij heel erg aanspreekt op het gebied van accessoires is het Deense merk Bloomingville. Ze gaan altijd snel mee met trends, maar blijven ook zichzelf waardoor de designs altijd tijdloos, fris en basic zijn met hier en daar een kleuraccent. Vooral de vazen, manden, plaids en de geometrische vormen spreken mij heel erg aan. Oh, en de koperen accessoires. Het is dè trendkleur voor je interieur op dit moment en met hier en daar een accessoire in deze kleur ben je helemaal trendy bezig ;) Leuk weetje, Bloomingville wordt sinds kort ook verkocht bij OTTO (een favoriete webwinkel als het gaat om plussize fashion trouwens!).

bloomingville-quote-1

Ook de quotes in lijsten van dit merk, zie de eerste afbeelding in dit artikel, spreken mij heel erg aan. Ik heb bovenstaande lijst onlangs op mijn werkkamer neergezet en kijk er vaak naar. Het is een ‘doel’ wat ik graag zou halen voor mijzelf omdat ik altijd met een soort onrustgevoel in mijn lijf zit en ik er moeite mee heb de innerlijke rust terug te vinden. Het gaat gelukkig wel steeds beter, maar het mag wel een zetje in de goede richting krijgen nog. Mocht iemand hier tips voor hebben? Let me know!

Wat is jouw zwak op het gebied van interieurdecoratie? Verander jij ook zo vaak wat?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 6 december 2014 at 10:51

  Ik ben ook gek op Bloomingville.
  Mijn laatste interieuraankoop was de houten hand van Hay. Die staat nu te pronken op een bijzettafeltje met een minikerstboompje tussen de vingers geklemd. Ik vind het ook geweldig om leuke ‘kijkhoekjes’ te maken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2014 at 10:31

   Oh, Hay is ook echt zo’n mooi merk. Leuk!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 december 2014 at 11:56

  Wat een mooie spullen. Dat kruik kussen vind ik echt ideaal, die gaat op mijn verlanglijstje ( volgende maand ben ik jarig) De wand met lijstjes en spreuken vind ik zo mooi. Ik schrijf altijd een spreuk op een schoolbordje aan de deur in de hal en op de één of andere manier doe je er wat mee, omdat je het iedere keer ziet. Ik verander graag dingetjes in mijn huis, maar dat zijn vaak kleine dingen, de basis hou ik eigenlijk altijd hetzelfde.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 december 2014 at 13:10

   Ik doe dat eigenlijk ook, de basis blijft hetzelfde maar kussentjes, kaarsjes etc. dat verandert nog wel eens ;)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 december 2014 at 14:25

  Wat een leuke items allemaal!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 december 2014 at 12:48

  Leuke spulletjes!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 december 2014 at 11:50

  love zulke inspiratie artikelen :D

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 1 december 2014 at 11:09

  Ziet er allemaal heel leuk uit!

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 1 december 2014 at 10:17

  Ik heb een zwak voor mooie kandelaars en kaarsjes! Die blijf ik maar kopen, terwijl ik er eigenlijk helemaal geen ruimte meer voor heb haha.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 december 2014 at 09:45

  Dat laatste kader is zo leuk!

 • Avatar van Bo
  Reply Bo 1 december 2014 at 08:22

  Lijkt me heerlijk zo’n kussentje van fatboy, nu zijn het alleen mijn pubers die op een zitzak van fatboy zitten dus vind ik dat mams wel zo’n kussen mag hebben. Weet jij of de kussens in dezelfde kleuren te verkrijgen zijn als de zitzakken van fatboy?
  Nog even over je innerlijke rust, ik gebruik mijn ademhalingsoefeningen van mijn bedritueel ook vaak overdag als ik mij gehaast voel en door even een paar minuutjes met mijn ademhaling bezig te zijn wordt ik weer heerlijk rustig :-)
  Fijne dag! X Bo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2014 at 09:40

   Goede tip om af en toe overdag ademhalingsoefeningen te doen, dankjewel! Volgens mij hebben ze deze kruikkussentjes alleen in ruitjespatronen, maar wel in 9 kleuren. Je kan even bij fonq.nl kijken waar deze ook vandaan komt om de kleuren te zien :)

   • Avatar van Bo
    Reply Bo 1 december 2014 at 09:51

    Thnx ik ga even kijken hoor :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 december 2014 at 06:41

  Dat zijn zeer mooie woonaccesoires!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.