Beauty

Jo Malone London | Christmas cracker 2014

5 december 2014

jo malone london christmas cracker review 2 - Jo Malone London | Christmas cracker 2014
Wat een heerlijkheid, al die prachtige kerstcollecties waar ik je nu meer van mag laten zien. Zo heeft ook het Britse high-end beauty en lifestyle merk Jo Malone London een collectie vol prachtige verpakkingen om je loved ones – of jezelf – mee te verwennen. Ik ontving zelf de Christmas cracker, een leuk cadeautje met hierin 3 travelsize producten van dit merk, namelijk een hand & body wash, een eau de cologne en een body crème.

jo malone london christmas cracker review 1 - Jo Malone London | Christmas cracker 2014
In de Christmas cracker zitten de volgende drie producten:

Lime Basil & Mandarin cologne, 9ml
Dit is de peperige, aromatische en zonnige signature geur van het merk met geurnoten van peperige basilicum, bergamot, mandarijn, iris, witte tijm, patchoeli en limoen. Voor een eau de cologne blijft de geur best lang op mijn huid ruiken. Ik vind de geur persoonlijk lekkerder ruiken bij mijn man dan bij mij en als ik de reviews op internet moet geloven is het echt een ‘hate it or love it’ geur. Gewoon eens gaan snuffelen als je in de buurt van een boutique bent :)

Blackberry & Bay bodywash, 15ml
De geur van deze douchegel vind ik heerlijk! Je ruikt er laurier, bramen, cederhout, vetiver, zachte bloemige noten en grapefruit in. Een lekkere fruitige geur met wat warmte van houtnoten. Die gaat bij de mini’s waarvan ik er altijd een paar mee neem met weekendjes weg of op vakantie (travel light, that’s my middle name!).

jo malone london christmas cracker review 3 - Jo Malone London | Christmas cracker 2014
Nectarine Blossom & Honey bodycrème, 15ml
Dit is mijn eerste kennismaking met deze geur van dit merk en ik vind het echt zo’n frisse en zachte cocoongeur. Je ruikt er bosbessen, groene noten, nectarine, pruim, honing, perzik en vetiver in. De crème bevat onder andere glycerine, jojoba olie, cacaoboter, zoete amandelolie en aloë vera extract dus is lekker hydraterend. Hij smeert prettig uit, laat geen plakkerig laagje achter en de geur blijft best een tijdje op de huid achter waardoor je vaak aan jezelf zal snuffelen ♥

Leuk weetje: de geuren van Jo Malone London staan er om bekend dat je ze met elkaar kan combineren zodat je je eigen, persoonlijke, geurcreatie kan maken.

De kerstproducten zijn verkrijgbaar bij de Jo Malone London Boutiques (De Bijenkorf) in Den Haag en Amsterdam. De Christmas cracker kost €37,00 en maakt natuurlijk een perfect luxe cadeau om kennis te maken met het merk. Dit jaar hebben de overige verpakkingen in de kerstcollectie prachtige tekeningen en glinsterende en rode accenten. Love it!

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 6 december 2014 at 23:35

  Vind het er schitterend uitzien en jouw verhaal Hoe alles ruikt kan ik me wel wat bij denken.
  Helaas kan ik niet veel tegen want dan krijg ik uitslag van.
  Maar heb wel meer mooie flesje en potjes staan ook al gebruik ik het niet .
  Geniet wel met lezen en de mooie plaatjes van de items. .

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 6 december 2014 at 20:39

  Zooooooo… Ik krijg spontaan honger als ik de geurnoten lees.
  Jo Malone heeft het wel begrepen met het maken van een heerlijke geur bij…

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 6 december 2014 at 17:15

  Ik hoor zoveel goede verhalen over Jo Malone. Dichtsbijzijnde voor mij is de Bijenkorf in Amsterdam en daar kom ik echt zelden, maar bij een volgend bezoek staat een bezoek aan deze counter bovenaan.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 december 2014 at 13:31

  lijkt me een heerlijke geur :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 december 2014 at 13:27

  Supertof idee. En zo klassevol ook.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 december 2014 at 12:09

  ik heb hier nog nooit iets over gehoord, ziet er goed uit

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 5 december 2014 at 09:29

  Heb al vaker goede dingen gehoord over Jo Malone, toch maar eens gaan aanschaffen denk ik.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 5 december 2014 at 08:53

  Wat een leuk idee. Ik zou die eventueel aankopen voor mezelf zelfs, om een kennis te maken met de producten :p

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 december 2014 at 06:35

  De producten zien er goed uit en ook zou ik graag op mijn beautykast willen zien staan!
  Ik ben er zo benieuwd naar. Als ik in een warenhuis ben dan moet ik er altijd even naar toe gaan en kijken ;-)

  Ik wens jullie een hele fijne Sinterklaasfeest Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.