Beauty

Narciso Rodriguez | Narciso eau de parfum

9 december 2014

narciso-rodriguez-narciso-eau-de-parfum-1
Narciso Rodriguez’s for her is één van mijn alltime favoriete parfums en ik was dan ook erg benieuwd naar zijn nieuwste creatie, Narciso eau de parfum. Met dit parfum wilde hij een extreem sexy geur creëren die een man zou laten omkijken. Een elegante, vrouwelijke en sensuele geur die je meeneemt naar de Griekse mythe van Narcissus. Dit verhaal gaat niet alleen over ons spiegelbeeld, maar staat ook voor de verleidelijke en mysterieuze aantrekkingskracht die iedere vrouw in zichzelf kan waarderen. De geur heeft een unieke, mannelijke basis terwijl deze toch echt op en top vrouwelijk is.

narciso-rodriguez-narciso-eau-de-parfum-3

Deze mannelijke basis geeft echt een tweestrijd in de geur aan tussen sterkte en kwetsbaarheid, het ruwe en het geraffineerde. Maar bovenal is het een sexy geur die veel vrouwen aan zal spreken en waar veel mannen complimentjes over zullen geven als je deze draagt. De geur opent met de geurnoten van Bulgaarse rozen en gardenia, waarna de muskus en amber heel duidelijk doorkomen en waarna deze eindigt in een warme basis van vetiver, wit cederhout en donker cederhout.

De vierkante, zware, glazen flacon deed me twijfelen of ik er geen crème in zou zitten.. De vorm is stoer en mannelijk, maar de roomwitte kleur van de dop en het deel waar het parfum in zit staan hier recht tegenover en doen voor mij juist weer heel vrouwelijk aan.

narciso-rodriguez-narciso-eau-de-parfum-2
Ondanks de roomwitte, maagdelijke kleur die gebruikt is in het ontwerp is de geur alles behalve onschuldig. Het is een verleidelijke, volwassen en vrouwelijke geur met een mannelijk randje. Niet zo mannelijk dat ik hem snel door Paul zal laten dragen, dit omdat de gardenia en rozen toch wel sterk aanwezig zijn. Het houtige, warme en musky-achtige spreekt mij heel erg aan en als groot voordeel blijft de eau de parfum ook nog eens heerlijk lang op mijn huid ruiken. Na meerdere uren dragen lijkt de geur wat romiger te worden en krijg ik er knuffelsessiegevoelens bij. Niet alleen perfect voor datenights, maar ook erg prettig voor die cocoonmiddagen ♥

Narciso Rodriguez NARCISO eau de parfum is verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën.

Eau de parfum 30ml, €53,17
Eau de parfum 50ml, €80,07
Eau de parfum 90ml, €100,45
Bodylotion 200ml, €43,37
Deodorant spray 100ml, €34,29
Musc Oil Parfum 40ml, €100,00 (De Bijenkorf exclusief).

Spreekt dit parfum en de geurnoten erin jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 december 2014 at 14:51

  Dit lijkt me een heerlijk luchtje, toch maar eens gaan ruiken als ik als in de stad ben :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 december 2014 at 09:00

  Deze moet ik proberen!
  Liefs, xxx

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 10 december 2014 at 12:09

  Ik kreeg hier laatst een proefje van bij een online bestelling. Wat een heerlijke geur! Blijft ook lang hangen vond ik.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 10 december 2014 at 09:59

  Wat een omschrijving…. geweldig! En knap ook! Hij klinkt ergens fijn, maar de rozengeur staat me wat tegen. Feit dat het een vrij mannelijk geurtje is trekt mij dan wel weer enorm ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2014 at 10:12

   Gewoon eens lekker gaan snuffelen in de parfumerie dus ;) Ben benieuwd wat je ervan zal vinden!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 10 december 2014 at 07:41

  Nog nooit van gehoord maar ben nu wel heel nieuwsgierig naar de geur geworden x

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 9 december 2014 at 21:02

  Het klinkt als heel erg interessante geur! Daar zou ik wel aan willen snuffelen. Prachtige foto’s heb je overigens gemaakt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2014 at 10:13

   Dankjewel voor je compliment! Ik doe mijn best :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 december 2014 at 19:16

  lijkt me best een lekkere geur!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 9 december 2014 at 18:46

  Ik ben echt benieuwd geworden zeg!

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 9 december 2014 at 16:42

  Ik heb ooit een geurmonstertje gehad en was meteen verkocht.
  Heb vervolgens een flacon aangeschaft en vind het nog steeds mijn ultieme favoriete geur.
  ZALIG

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 9 december 2014 at 15:20

  Dit klinkt als een interessante geur

 • Avatar van jamey
  Reply jamey 9 december 2014 at 10:39

  het is al zo moeilijk om wat ui te kiezen en dan komen er nieuwere geurtjes pfff got to keep up with it hihihih ben benieuwd ernaar !

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 december 2014 at 10:04

  Ik kende deze nog niet, ik ben wel benieuwd nu naar de geur

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 9 december 2014 at 09:52

  Ah deze is heerlijk!

 • Avatar van Layla
  Reply Layla 9 december 2014 at 09:37

  Ik heb deze nog niet gezin in de parfumerie maar ik ben wel erg benieuwd hoe deze ruikt!

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 9 december 2014 at 09:07

  Vooral door de witte inhoud ben ik nog nieuwsgieriger geworden!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 december 2014 at 07:46

  Ik ken dit merk niet maar daar zal snel verandering in komen!
  Moet eens langs de parfumerie winkel gaan voor een geurproefje ;-)

 • Avatar van itgirlkym
  Reply itgirlkym 9 december 2014 at 07:32

  ik vind hem heerlijk! een van de aller lekkerste najaarsparfums! hij doet me denken aan cashmere op de huid. zoals je zegt: een heerlijke cocooonparfum! ik grijp naar deze als ik een lange dag tegemoet ga op het werk en me niet 100% voel.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.