Fashion

New in | Daniel Wellington horloges voor Paul en mij ♥

30 december 2014

daniel wellington 3 - New in | Daniel Wellington horloges voor Paul en mij ♥
Oh, het is ook erg ook hoe mijn horlogeverzameling uit begint te groeien.. Ik kan er niks aan doen, maar heb er gewoon een bepaalde tic voor. Wat de ene vrouw bij handtassen en de andere vrouw bij schoenen heeft, heb ik denk ik met sneakers en horloges. Ik vind het gewoon leuk om ze aan te passen bij een bepaalde outfit en ik heb er dan ook in veel verschillende stijlen, van sportief tot aan klassieker. Vandaag laat ik onze nieuwste exemplaren van Daniel Wellington zien.

Ik had al eerder een Daniel Wellington horloge ontvangen waar ik enorm blij mee was, maar op de één of andere manier is deze helaas kwijtgeraakt :( Toen ik niet lang geleden een mailtje kreeg van Daniel Wellington of ik open stond voor een nieuwe samenwerking kon ik dan ook zeker geen nee zeggen en zo mocht ik een mooi horloge voor mijzelf èn eentje voor mijn man uitzoeken. Wow!

daniel wellington 4 - New in | Daniel Wellington horloges voor Paul en mij ♥
Aangezien Paul mijn vorige exemplaar toentertijd zo mooi vond en hem ook wel eens droeg, was voor hem de keuze snel gemaakt. Ik koos exact dat model, alleen met een iets donkerder bandje. De Classic Bristol met roségoudkleurige hardware en een bruin bandje is zeker heel klassiek te noemen en past bijvoorbeeld mooi bij Paul’s nieuwste pak, maar kan ook meer casual met een sweater en een jeans gedragen worden. De kast heeft een diameter van 40mm en is dus best opvallend, maar door de rust wat het model uitstraalt en doordat hij zo plat is doet hij niet te patserig aan en kan zelfs ik hem nog goed dragen als vrouw zijnde.

daniel wellington 5 - New in | Daniel Wellington horloges voor Paul en mij ♥
Zelf koos ik voor de Classic York Lady met een donkerbruin krokodillenprint lederen bandje en roségoudkleurige hardware. De kast hiervan is 36mm breed en dus een stukje vrouwelijker van grootte. Ik vind het echt een perfect horloge voor elke dag en ben er helemaal verliefd op. Hij combineert met veel kleding en sieraden die ik verder draag dus dat is heel fijn.

daniel wellington 1 - New in | Daniel Wellington horloges voor Paul en mij ♥
daniel wellington 2 - New in | Daniel Wellington horloges voor Paul en mij ♥
Ik vind de kwaliteit van de horloges prachtig en ze zijn mooi afgewerkt. Leuk om te weten: de bandjes kunnen worden afgewisseld (er wordt een pinnetje bijgeleverd), zodat je in de zomer met dezelfde kast een meer speels geheel kan creëren door er het bekende nato-bandje bij te dragen met gekleurde streepjes.

De horloges van Daniel Wellington variëren in prijs van €99,00 tot €179,00. Er is een tijdelijke actie waar je bij aanschaf van een horloge met lederen bandje een gratis cadeauverpakking en 50% korting krijgt op een nato-bandje. Met de code holidaycurvacious krijg je tot 15 januari 2015 nog eens 15% korting op je bestelling en hoef je geen verzendkosten te betalen.

Welke stijl horloges spreekt jou het meeste aan, wat is jouw favoriete model?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Hout
  Reply Hout 5 maart 2015 at 15:48

  Deze zijn mooi, ik ben dol op eenvoudige en tijdloze modellen. Voor mij hoeft dat hoge ‘bling-bling’ gehalte wat je de laatste tijd vaak ziet niet zo hoor.

 • Avatar van Emy
  Reply Emy 23 januari 2015 at 11:20

  Dat zijn echt mooie horloges. Bofkont! Ik heb zelf net een exemplaar van Jacob Jensen. Ook erg mooi en tijdloos.

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 2 januari 2015 at 23:54

  Mooi zeg! Ik heb momenteel een rose gouden horloge en die kan ik overal mee combineren, zo’n fijn ding! En wat maak je toch altijd prachtige foto’s :-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 december 2014 at 21:19

  Wat een schitterende horloges, ik vind de Classic St Andrews Lady wel erg mooi.
  Zelf kan ik geen horloges dragen jammer genoeg, maar op mijn spalk heb ik een ‘Stamp’ horloge, zodat ik toch altijd weet hoe laat het is.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 31 december 2014 at 13:50

  Wat een prachtige klassieke horloges! Beide versies vind ik heel erg leuk!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 31 december 2014 at 09:15

  wat mooi horloges

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 30 december 2014 at 23:43

  Ik wil er nog altijd 1! Die van Paul vind ik echt mooi, ik zou zelf zo voor dat model kunnen gaan :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 30 december 2014 at 19:07

  Mooi horloge heb je uitgekozen! Dat bandje is mooi classic en de kast ook wel. Ik heb 1 echte favoriet, mijn Michael Kors horloge. Die draag ik het liefste. Daarnaast heb ik nog een paar Triwa horloges en nog een paar waar ik het merk niet van uit mijn hoofd weet.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 december 2014 at 18:40

  ze zien er classy uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 december 2014 at 18:24

  Dat zijn prachtige horloges!
  Chique en trendy.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 december 2014 at 17:41

  Dit zijn echt mooie horloges.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 30 december 2014 at 17:19

  Ik vind ze erg mooi en helemaal juist omdat ze eigenlijk juist zo basic zijn…als ik iets aan schaf op dit gebied is het heel rustig of juist heel erg extreem opvallend…Classy winchester vind ik erg mooi….

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 december 2014 at 17:06

  Hah toevallig, ik heb net ook mijn nieuwe Daniel Wellington horloge binnen gekregen vandaag. Ben er superblij mee :-) Jullie hebben mooie exemplaren gekozen!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 december 2014 at 17:00

  Wat een mooie horloges!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 30 december 2014 at 16:18

  Mooi hoor! Klassiek!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 30 december 2014 at 16:10

  Ziet er heel leuk uit. Heb er zelf ook eentje. Heel mooi en klassiek!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 30 december 2014 at 15:55

  Ik vind de horloges ook prachtig maar ik draag ook geen horloges op mijn werk, ik mag helemaal geen sieraden dragen op mijn werk :(

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 30 december 2014 at 15:04

  Wat een prachtige klassieke horloges! Ik draag zelf geen horloge. Ik vind het namelijk onhandig met mijn werk en vind het niet lekker zitten als ik een t-shirt / trui / vest met lange mouwen draag.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.