Beauty Persoonlijk

Resultaten van de #powerofchange challenge

1 december 2014

boots-powerofchange
Ondertussen is het alweer vier weken geleden dat ik ben begonnen met de #powerofchange challenge waarvoor ik werd uitgedaagd door Boots. Ik gebruik nog steeds trouw dagelijks het serum en kan er nu een duidelijke mening over vormen en ik vertel je vandaag hoe het gegaan is met de challenges die ik mijzelf oplegde om in die 4 weken ook andere lifestyleveranderingen te kunnen maken. Vandaag de resultaten!

Het serum
Tsjah, ik kan er eigenlijk heel erg kort over zijn: ik ben gek op het serum en kan me niet indenken dat ik deze weer uit mijn routine ga halen. Ik gebruik vanwege mijn drogere huid het Protect & Perfect Advanced serum in de ‘intense’ variant en ik gebruik deze elke ochtend. Het product is zuinig in gebruik, smeert prettig uit, trekt snel in, rult niet in combinatie met mijn dagcrème en is ook prettig onder make-up te gebruiken. Na vier weken voelt mijn huid gladder en zachter aan, heb ik zo goed als geen onzuiverheden meer gehad (en die er waren waren miniscuul en snel weggetrokken), lijken droogtelijntjes veel minder opvallend en ogen ook de pigmentvlekjes kleiner en minder diep van kleur. Ik begrijp wel waarom er in de UK elke 4 secondes één tube serum wordt verkocht. Zeker een aanrader op skincare gebied ♥

Het Boots No7 protect & perfect advanced serum is verkrijgbaar bij de Boots apotheken, de normale variant kost €27,95 voor 30ml en de intense variant €29,95 voor 30ml.

De challenge
Ik stelde mijzelf enkele challenges voor waar ik verbetering in wilde brengen:

– elke dag minstens 30 minuten èchte me-time (lezen, mediteren, niks doen, ..)
– gezondere keuzes maken in eten en drinken
– regelmatiger bewegen/sporten (wandelen en krachttraining)
– minimaal 7 uur slaap per nacht
– minder televisie kijken en minder met de telefoon in de hand zitten
– meer ‘los laten’ om zo wat minder snel gestressed te raken
– huis flink opruimen onder het motto ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ en ‘own less, live more’
– aanvullend daarop: beter nadenken over aankopen en impulsaankopen proberen te vermijden (ik ga dus om meer inzicht te krijgen een soort kasboekje bijhouden).

Misschien was het wat teveel van het goede zo allemaal tegelijk, maar eigenlijk kan ik zeggen dat er zeker verbetering is gekomen. Ik kan makkelijker af en toe echt even een momentje voor mijzelf nemen, qua eten en drinken gaat het best goed en ook het regelmatiger bewegen is opgepakt, de 7 uurtjes slaap per nacht haal ik niet altijd maar vaker dan voor deze maand, ik kijk minder televisie en ook mijn telefoon zit minder aan mijn hand geplakt. Het loslaten en in de innerlijke onrust is een lastig puntje, maar doordat ik vaker ‘nee’ zeg en minder ‘moet’ van mijzelf gaat dit in ieder geval al de goede kant op. Qua opruimen in huis gaat het ook erg lekker, bijna alle kasten en lades in huis zijn uitgezocht en opgeruimd.

Het laatste puntje was er een die blijkbaar harder nodig was dan ik dacht: want na enkele weken een kasboekje bij te hebben gehouden zien we duidelijk dat we niet eens zozeer veel geld kwijt zijn aan de wekelijkse boodschappen, maar dat het er echt in sluipt met buiten de deur lunchen/eten, ‘prulletjes’ kopen etc. Hierin is dus zeker ook verbetering gekomen en het is fijn om minder impulsaankopen te doen :)

Conclusie
Al met al zeker een aantal weken van doorpakken geweest, maar het werpt zijn vruchten af en ik heb besloten ook in december nog even flink te knallen zowel zakelijk als privé zodat ik dit jaar heerlijk opgeruimd (zowel in huis en in de mailbox als in mijn hoofd) kan afsluiten en 2015 lekker fris kan beginnen!

Hoe is het bij jou gegaan met je persoonlijke doelen? Is het je gelukt ze te behalen of er verbetering in te brengen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 december 2014 at 11:45

  Wat super dat je zoveel dingen hebt aangepakt of er mee gestart bent en al veranderd hebt, wat goed!, Fijn dat je zelfs de onrust die je beschreef hebt aangepakt en daar verbetering in voelt. Je hebt een gezin, een lief klein meisje en je drukke baan. Je had jezelf best veel doelen gesteld en als het dan zo gaat, dan vind ik heel bijzonder.
  Fijn dat het serum zo goed bevalt, zeker als je huid er nog mooier van geworden is, ik ga er ook eens over nadenken, maar ben net aan een nieuw flesje begonnen dus ik moet nog even wachten.

  Mijn doelen liepen wat vertraging op door mijn gezondheid en andere minder fijne dingen, maar ik ben inmiddels weer bezig. Het afvallen is voor mij heel belangrijk, het gaat niet snel omdat ik niet kan sporten, maar het begin is er. Ook eet ik afwisselender en ook het snaaien is de helft minder, maar dat moet echt nog beter ;-) . Het opruimen is nog volop aan de gang, maar het gaat de goede kant op, maar klaar ben ik nog lang niet. Minder op de Ipad en facebook is niet gelukt, daar werk ik nog even verder aan, evenals het vroeger gaan slapen, het gaat al een beetje beter maar daar moet ik nog hard mee aan de slag. Maar ik ben toch niet ontevreden, wamt er zit vooruitgang in…. Vind het nog steeds een leuke challenge en ga er deze maand ook nog mee verder.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 december 2014 at 13:11

   Wow, zo te lezen ben ik niet de enige die lekker wat dingen aan het veranderen is. Leuk om je verhalen te lezen steeds. Succes voor december!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 2 december 2014 at 10:39

  Wat een leuke challenge!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 1 december 2014 at 23:11

  OMG ik vind het een beetje eng om te lezen eigenlijk, want al jouw doelen zouden op mij kunnen slaan… Ik moet er toch echt eens mee aan de slag! Ik copy past ze NU naar Word voor mezelf, als reminder!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 december 2014 at 09:05

   Dan kunnen we elkaar een beetje motiveren misschien? Succes!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 1 december 2014 at 14:39

  ik doe ook mijn best met het traplopen maar ja, soms sta ik in de lift en bedenk dan dat ik met de trap zou gaan owwwww ja ;) zit er toch zo ingebakken maar ik doe mijn best. Eind februari ga ik naar London en dan hoop ik deze eigenlijk daar te kunnen scoren. Lukt het niet dan ga ik hem online kopen. Ik wil hem graag proberen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 december 2014 at 09:05

   Ik ben alvast heel benieuwd naar wat je ervan zal vinden :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 december 2014 at 14:24

  Wat goed van je dat nu veel meer tijd voor jezelf hebt genomen en het jaar goed af wilt sluiten ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.