Beauty Fashion Media

Shoplog ♥ (+ win €250,- shopping money)

18 december 2014

shoplog-winter-2014-4
Alweer een maandje geleden was ik samen met Paul een dagje shoppen in Citymall Almere, waarover je in dit artikel meer kan lezen. Shae was een dagje naar de oppas zodat wij de tijd hadden om eens even rond te snuffelen, rustig te kunnen lunchen en lekker te shoppen. Vandaag laat ik je enkele aankoopjes van die dag zien èn een paar items die ik ergens anders bestelde en/of kocht. Oh, wat is het toch heerlijk om eens even goed te shoppen op z’n tijd! En.. in samenwerking met Citymall Almere mag ik iemand blij maken met €250,- shopping money. Whoop whoop!

Bij Pieces kocht ik een prachtige grote en warme donkerblauwe shawl met een romantische bloem-achtige print erop. Je kan hem ook al plaid, dekentje of omslagdoek gebruiken – zo groot is ie – en hij past bij de verschillende winterjassen die ik heb dus dat is mooi meegenomen! De Dopper leek me een slimme aankoop omdat ik als ik onderweg ben vaak een flesje water koop en dat voor het milieu natuurlijk minder goed is. De Dopper in deze zeeblauwe kleur is enkel bij de WAAR winkels te koop.

Ik bestelde online de navy River Island tas met goudkleurige hardware. Het model doet me een beetje denken aan een ouderwetse lederen schooltas, alleen is deze een stukje kleiner en wèl fashionable. Het formaat is perfect voor elke dag, er zit een lang hengsel bij, een prettige vakverdeling èn je kan hem tot rugzakje omtoveren. Love it! Ik zal hem binnenkort nog wat duidelijker voorbij laten komen in een ‘What’s in my bag’ artikel :)

shoplog-winter-2014-7
Getipt door iemand anders bestelde ik bij bol.com deze One Line A Day om vanaf het nieuwe jaar voor Shae in te gaan vullen. Je kan hier elke dag van het jaar een regel tekst op kwijt met highlights, een leuke anekdote of wat je hebt gedaan die dag en als het jaar om is begin je weer van voor af aan. Zo is er ruimte voor vijf jaar lang aan leuke herinneringen! Voor mijzelf nam ik de Q&A a Day om zo elke dag van het jaar een vraag te beantwoorden en dat vijf jaar lang. Ik denk dat het erg leuke en interessante naslagwerken zullen worden!

shoplog-winter-2014-5
shoplog-winter-2014-6
Voor Shae kocht ik de laatste tijd zo’n beetje een hele nieuwe wintergarderobe bij elkaar bij Primark (ze hebben hier echt tè leuk spul en voor leuke prijsjes), maar de bovenstaande items shopten we in Almere. Bij Zara slaagden we voor een superzacht joggingbroekje, een bordeauxrood shirtje met een schattig werkje erin en de Zara baby girl eau de toilette. Ik zag hem staan en zonder te snuffelen rekende ik hem af. Oh, wat ben ik toch een sucker als het op geuren en babyspul aankomt.. *bloos* De eau de toilette is lekker zacht en fris en je ruikt er grapefruit, bergamot, citroen, perzikroom, rozen, lelietje-van-dalen, vanille, musk, sandelhout en een poederig akkoord in. Lekker om zelf te dragen of om een beetje over Shae’s kleertjes te spuiten voordat ik ze bij haar aantrek. Het knuffelige giletje komt trouwens bij H&M vandaan.

shoplog-winter-2014-2
Een tijdje geleden bestelde ik bij het Amerikaanse Shopbop deze toffe Jeffrey Campbell enkellaarsjes met een sleehak en stoere accenten in een taupe/grijze kleur. De schoenen waren in de sale, maar helaas was het wel een flinke domper toen ik door de douane iets van €35,- moest bijbetalen voor het inklaren :( De schoenen zijn erg mooi, zitten heerlijk en staan bij veel outfits, dus dat maakt het helemaal goed. De witte Vans zijn echt perfecte sneakers voor de winter: halfhoog, lekker warm, hebben een goede zool en een lederen buitenkant. Nothing beats a fresh pair of white sneakers! ♥

Winactie
Heb jij ook zin om eens helemaal los te gaan tijdens het winkelen en hierbij niet teveel naar je banksaldo te kijken? Of.. wil je iemand meenemen om te winkelen en verrassen met wat leuke items voor diegene? Zit je in een situatie waarin je gewoonweg dingen nodig hebt, maar het niet kan aanschaffen.. Hoe dan ook: ik mag in samenwerking met Citymall Almere €250,00 aan contanten als shopping money weggeven. Hoe tof is dat?!

Laat een reactie achter onder dit artikel wat jij op jouw wishlist hebt staan en volg mij via social media (Facebook, Twitter en/of Instagram) en je doet al mee. Volg je ook de Citymall Almere Facebookpagina?Een extra kans krijg je door de volgende complete dikgedrukte tweet te plaatsen: Win €250,- shopping money bij @CurvaciousNL –> http://bit.ly/1zrZfC1 Good Luck! :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Deze winactie loopt t/m 31 december 2014, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 3 februari 2015 at 17:40

  Ohhhh haha jammer, maar helaas. Bedankt voor je reactie. Groetjes Bianca

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 2 februari 2015 at 13:06

  Is er al een winnaar bekend? Ik zit nog steeds te hopen namelijk :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 13:18

   De winnaar van een winactie krijgt altijd binnen een aantal dagen na afloop van een actie mail. Deze winnaar is dan ook al even geleden geloot en gemaild. Hopelijk de volgende keer meer geluk :)

 • Avatar van Hennie v.d. Plas
  Reply Hennie v.d. Plas 2 januari 2015 at 09:59

  Wish it, Want it, Like it, Share it, And fingers crossed <3

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 1 januari 2015 at 15:09

  Leuk weer! Zou dit goed kunnen gebruiken. Ik ben namelijk onlangs verhuisd en heb dus geen tijd en vooral geen geld gehad om te shoppen. Dit zou echt een gaaf cadeau zijn!

  Liefs,
  Kim

 • Avatar van Merly
  Reply Merly 31 december 2014 at 19:49

  Leuk ik doe graag mee! Op mijn whistlist staat mac rebel lipstick, zwarte enkellaarsjes en parfum. Ik volg je op Facebook, Instagram en Twitter (@hippekidsenzo) en heb getweet.

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 31 december 2014 at 16:09

  Ik heb op mijn wens lijstje staan een hele mooie tas die samen met de portemonnee match.
  Hou van zwart, maar ook bewerking erin zoals Desiual heeft. En daar kunnen wel een mooi paar handschoenen bij hihi.
  Ik volg je al overal en zou het t gek vinden om iets moois voor mezelf te kopen .

  Groetjes Willeke en een fijne jaarwisseling en een gezond 2015 toegewenst …

 • Avatar van Liz Riepen
  Reply Liz Riepen 31 december 2014 at 14:41

  Almere is mijn favo shop plaats! Alles is er wel zo’n beetje te vinden en het is voor mij niet te ver van huis (half uurtje rijden).
  Sinds de Primark er is, is het helemaal fijn! Heb 3 kids, dus kleren gaan er hier doorheen als warme broodjes :/
  Zelf een paar maanden geleden gestopt met roken en daardoor helaas aardig wat kilo’s (en kledingmaten) aangekomen :( :( :( Dus op mijn wishlist staan nieuwe kledingstukken (vooral broeken)!

 • Avatar van Mirne
  Reply Mirne 29 december 2014 at 17:03

  Ik heb een mooie portomonnee op mijn wishlist staan. Mijn oude heb ik weer eens gesloopt.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 29 december 2014 at 00:30

  Wat een droom prijs…en dan vraag jij een wishlist..nou ik heb er geen. Maar ik heb nog niet dit jaar gewinkeld..dus iets leuks shoppen lijkt me geweldig en dat zeker met mijn dochter te delen. Dan allebei iets nieuws. Zeker gezien ze jarig is geweest 25 December en niet nieuws heeft aan gehad. Ik ben al wel wezen kijken in bepaalde winkels..en zag daar zeker mooie kleding. Maar daar loop ik nu gauw voorbij..ik zal ook weleens een échte parfum willen. Nu dan toch nog eenkleine wishlist..haha Groetjes en de beste wensen voor 2015! :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 28 december 2014 at 18:10

  Super geweldig winactie! Het zou super duper geweldig zijn als ik win., wishlist is toch wel nieuwe kleding

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 28 december 2014 at 14:58

  Om eens niet na te hoeven denken over het aanschaffen van merkkleding…

 • Avatar van Alinda Bikker-Kooyman
  Reply Alinda Bikker-Kooyman 27 december 2014 at 22:55

  Ik zou supergraag wat leuke decoratie kopen voor ons appartement! Het is nu nog behoorlijk kaal… en een paar warme Uggs staan al heeeel lang op mijn verlanglijst. :)

 • Avatar van Natasja Smit
  Reply Natasja Smit 27 december 2014 at 22:24

  Mijn twee grootste liefdes in mijn leven een keertje in het nieuw steken mijn man en zoontje :)

 • Avatar van Sietske
  Reply Sietske 27 december 2014 at 16:12

  Ik zou het mijn dochters heel erg gunnen een extraatje zou wel heel welkom zijn kunnen ze zelf uitkiezen wat ze nodig zijn.

 • Avatar van Desiree Niesink
  Reply Desiree Niesink 26 december 2014 at 20:53

  Ik doe graag mee! Ik woon redelijk dichtbij maar ik ben nog nooit in Almere geweest! Dit is mijn kans dus! Wat er op mijn wishlist staat? Kleding, kleding en shoenen

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 26 december 2014 at 17:37

  Wij doen deze kerst met zn 4tjes (mijn moeder, mn tante, mijn nichtje en ik).. We hebben lootjes getrokken voor 50 euro..

  Ik heb meerdere dingen gevraagd zodat de gever zelf kan kiezen;
  een pandora bedeltje
  een impressiemat voor fondant (taart bedekking)
  taartvormen
  iets met echte parels

 • Avatar van Ellen Opstal
  Reply Ellen Opstal 26 december 2014 at 16:59

  Ik had geen idee wat ik moest vragen, maar uiteindelijk heb ik toch een lijstje bij elkaar gescharreld:
  een theepot + warmhouder ding
  Kaarsen
  van die dingen die je aan de verwarming hangt met water erin tegen droge lucht
  oplaadbare batterijen
  Maskertjes en scrub-zout

  En ik heb geen idee wat nog meer. Elk jaar heb ik geen idee en schrijf ik maar wat op. Voor mijn verjaardag heb ik bijv babyspullen gevraagd ipv iets voor mezelf.
  Elk jaar zit iedereen hier overigens met hetzelfde probleem.. Niemand weet wat ze moeten vragen.

 • Avatar van Jill Leynser
  Reply Jill Leynser 25 december 2014 at 19:10

  Zou het heel,goed kunen gebruiken dus is van harte welkom!wat een mooi innitiatief!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 25 december 2014 at 16:59

  Zou het geweldig vinden. Voor mijn dochter die voor iedereen altijd klaar staat. Eñ ook nog voor haar vier maanden oude zoontje en man zorgt. Zonder klagen. Plus als zo jong reuma schildklierziekte heeft en nog een paar. Zij verdient zo n verrassing echt.

 • Avatar van Marissa Bakker
  Reply Marissa Bakker 25 december 2014 at 14:11

  Niet voor mijzelf maar voor mijn dochter met 3 jongens, die ook nog alledrie deze maand jarig zijn

 • Avatar van Lisette Leeuwen
  Reply Lisette Leeuwen 25 december 2014 at 12:47

  Ja graag het leven is duur

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 24 december 2014 at 23:01

  Heerlijk om wat leuke spullen te kunnen kopen zonder dat het geld kost.

 • Avatar van Tessa Suidema
  Reply Tessa Suidema 24 december 2014 at 22:19

  Zou HELEMAAL te gek zijn, dan ga ik met mijn 3 doch
  ters, die al zoo lang naar de primark willen en wat financieel nog niet gelukt is lekker shoppen en ze goed verwennen.

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 24 december 2014 at 22:11

  Super leuke actie! Ik heb uggs op mijn verlanglijstje staan! Lekker warm met dit weer!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 24 december 2014 at 21:41

  Wat een gave winactie! Ik ben toe aan een nieuwe tas, maar ik kom er steeds niet aan toe. Daarnaast heb ik al in geen jaren nieuwe parfum gekocht. Die twee dingen staan dan ook bovenaan mijn lijstje! Liefs

 • Avatar van Cinthia
  Reply Cinthia 23 december 2014 at 23:19

  Wow, superleuk! Ik ben nog nooit naar shoppingmall Almere geweest. Ik ben erg benieuwd hoe het eruit ziet! Op mijn wishlist staat een jeans, laarzen en een vest. :)

 • Avatar van marit
  Reply marit 23 december 2014 at 23:17

  Op mijn wishlist staat dat mijn vader een baan vindt, hij is namelijk al twee jaar werkloos, ik voel me hierdoor soms heel verdrietig hierover. Dan wil ik wel eens met mn vriendinnen winkelen alleen heb ik hier niet zo n groot budget voor ivm de situatie. Daarom zou dit een heel mooi cadeautje zijn. X Marit

 • Avatar van Monica den Braber
  Reply Monica den Braber 23 december 2014 at 23:12

  Ik zou hier graag willen shoppen met mijn dochter Melissa,
  omdat zij elke maand gaat shoppen in Almere, ik vraag me altijd af waarom hier?
  Dan komt zij thuis met tassen vol leuke kleding en snap ik het, wil ik ook!!!

 • Avatar van Susanne van de s
  Reply Susanne van de s 23 december 2014 at 21:06

  Wauw wat een superaktie, wat staat er op mijn wishlist? Van alles maar bovenaan staat iets leuks voor mijn moeder,
  Ze is gewoon geweldig en heeft wel iets leuks verdiend :) als er dan nog iets over is kan ik wel een nieuwe bh gebruiken.

 • Avatar van letty
  Reply letty 23 december 2014 at 20:11

  Ik zou samen met mijn beste vriendin irene gaan shoppen en haar veel cadeau doen.
  Zij sleept mij door mn burn-out heen en dat is niet altijd even makkelijk.
  Een dagje zorgeloos shoppen is natuurlijk de ultieme therapie !!

 • Avatar van Suzanne Blom
  Reply Suzanne Blom 23 december 2014 at 19:25

  Ik heb trouwens alle stappen ondernomen om kans te maken,.

 • Avatar van Suzanne Blom
  Reply Suzanne Blom 23 december 2014 at 19:25

  Ik zou heel graag winnen, omdat ik graag wat zwangerschapskleding zou willen aanschaffen.Ben momenteel zwanger van een tweeling, bijna 18 weken en heb al een behoorlijke buik. Zwangerschapskleding is gewoon heel duur, dus vandaar dat ik hier mijn kans waag hihi :)

 • Avatar van wendy van uem
  Reply wendy van uem 23 december 2014 at 18:33

  Heeeee

  Ik volg je nu via fb, de fb van almere en twitter, ook de tweet heb ik verstuurd :)

  Wat ik met 250 euro shoptegoed zou doen? Allereerst nieuwe kleding kopen, de ww is geen vetpot. Daarnaast zou ik voor mijn vriend en familie ook iets leuks kopen , omdat zij mij in al mijn keuzes steunen :) Dit zou een mooi begin van 2015 zijn! :)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 23 december 2014 at 17:11

  Ik ben hier nog nooit geweest en daarom heb ik meteen mijn goede voornemen klaar voor 2015!
  Wat zal het een verrassing zijn als ik dat met het shoptegoed in mijn zak.
  Doordat ik een chronische ziekte heb, moet ik steeds 4 verschillende maten kleding hebben,
  Ik kan daardoor heel erg veel afvallen of weer meer aankomen.
  Dat maakt van shoppen een hele klus en een kostbare uitgave.
  Daarom hoop ik dat ik verrast zal worden, zodat ik 2015 stralend kan beginnen
  Ik heb alles gedaan, ook om extra kans te maken. Gezellige feestdagen…

 • Avatar van Brenda Bruin
  Reply Brenda Bruin 23 december 2014 at 16:49

  Mijn kast kan wel nieuwe intems gebruiken. Zeker nu het kouder begint te worden. Van nieuwe kleren kopen word ik er blij van.

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 23 december 2014 at 14:47

  op mijn wish list staat een nieuwe computer (hopelijk na volgende zomervakantie, duurt nog wel even dus)
  ik wil nog wel een digitale camera, terwijl ik weet dat ik het zoiezo al niet kan betalen

 • Avatar van Esra van Nattem
  Reply Esra van Nattem 23 december 2014 at 14:24

  Zou graag wel een nieuwe stofzuiger willen. een een strijkplank met strijkijzer. En nog wat serviesgoed.
  Ik hoop dat de kerstman ook op 3 hoog bezorgt.

 • Avatar van Katrien Goossens
  Reply Katrien Goossens 23 december 2014 at 14:03

  Heerlijk om wat leuke spullen te kunnen kopen zonder dat het geld kost.

 • Avatar van Eveline Hoogeweij
  Reply Eveline Hoogeweij 23 december 2014 at 13:52

  Hoi,
  Ik zou dit shoptegoed heel erg graag willen winnen omdat ik het heb verdiend om weer eens goed te winkelen.
  Ik heb dit al lang niet meer kunnen doen in verband met school en werk, ik ben een student en ik houd enorm van kleding dus
  ik kan dit shoptegoed enorm goed gebruiken en ik ben nog nooit in Almere geweest dus dat lijkt me leuk!

 • Avatar van Deborah Hagelaars
  Reply Deborah Hagelaars 23 december 2014 at 12:01

  Ik weet niet wat ik moet vragen voor kerst, het mag best wat meer geld kosten maar het enige wat ik kan bedenken is een badmuts, hoofdmassage-ding, make-up palette (van 7 euro) en dat was het wel haha

 • Avatar van Diana Moens
  Reply Diana Moens 23 december 2014 at 11:51

  Zou HELEMAAL te gek zijn, dan ga ik met mijn 3 dochters, die al zoo lang naar de primark willen en wat financieel nog niet gelukt is lekker shoppen en ze goed verwennen.

 • Avatar van Marloes Wijnberger
  Reply Marloes Wijnberger 23 december 2014 at 10:50

  Super geweldig winactie! Het zou super super geweldig zijn als ik win.

  Wishlist

  -fotolijst voor veeel foto’s :)
  -make-up opberger
  En verder nog geeeen idee…

 • Avatar van Gabrielle Hoek
  Reply Gabrielle Hoek 23 december 2014 at 10:39

  AAAAAAHHH KERST<3

  vroeger was ik helemaal niet zo'n kerst persoon, maar nu wel. Ik denk dat het komt door de dingen die ik heb meegemaakt. Dit is mijn eerste kerst waar allles ''goed' is. Ik vind het gewoon zo gezellig nu :D

  Ik hou onwijs veel van sneeuw, ik vind het ook echt geweldig om buiten in de sneeuw rond te banjeren met mijn lieve hondje of sneeuwbal gevechten houden:D

  Wishlist voor nu Ik denk dat het enigste wat ik er momenteel op heb staan een laptop is,

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 23 december 2014 at 08:33

  Shoppingmall Almere heb ik nog nooit bezocht maar het ziet er uit als een shoppingwalhalla ! Daar zou ik graag een dag doorbrengen, mijn wishlist ; trenchcoat, pumps met klein hakje!, lingerie die past…..

 • Avatar van phelina de goede
  Reply phelina de goede 22 december 2014 at 23:42

  ik wil graag het bedrag winnen!
  ik vindt de winkels in almere super en vooral de super dry.
  het is wel een duur merk, daarom zou ik het gewelig vinden om het bedrag te kunne winnen. om bij de super dry wat te kunnen kopen !!!

 • Avatar van Lisanne S.
  Reply Lisanne S. 22 december 2014 at 22:09

  Ahh wat zou dat van pas komen zeg! Ik doe mee aan de winactie!! Ik wil graag wat leuke cadeautjes voor mijn ouders, schoonouders en vriend kopen. En wat leuke kleren voor mezelf zou leuk zijn :) Dat kan ik me nu niet permenteren met een drukke studie, LAT relatie en vriendinnenclub. Ik volg jou op instagram (lisanneuitbeek), twitter (lisanneuitbeek) en Facebook en citymall Almere op facebook. Ook heb ik je tweet gestuurd (https://twitter.com/Lisanneuitbeek/status/547136115837517825). xx Lisanne

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 22 december 2014 at 22:06

  Win €250,- shopping money bij @CurvaciousNL –> http://bit.ly/1zrZfC1 Good Luck! :)

  JAAAA……… Ik wil heeel graag shoppen , woon zelf in almere en de winkels zijn er tegek.
  Zou alleen nog beter zijn met een shop tegoed van mijn dochter en ik zijn er vaker aan het window shoppen
  dan dat we echt shoppen en terug komen met volle tassen.
  Op mijn wishlist staan zeker paar goede sneakers en mooie tas en te gekke sneakers voor mijn dochter lief en stoere outfit van zara girls.

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 22 december 2014 at 19:39

  Mijn wishlist: nieuwe kleding voor mezelf :-) <3

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 22 december 2014 at 17:45

  Desirée wat een geweldig leuke prijs geef jij weg,
  als ik niet win dan is dat echt pech.
  Hier komt ie dan, mijn wishlist, die staat vol met spul,
  voor de nieuwe kamers van mijn twee meiden en kleine knul.
  We gaan verhuizen en leuke accessoires hebben we nog niet genoeg,
  t is ook heel wat, alles in te richten voor zo’n hele ploeg.
  Ik zou gaan shoppen bij WAAR!, Xenos, Good2beHome, Hema en Tiger.dk,
  daar zou ik goed slagen, oh dat weet ik zeker ja.
  Lampen, stoeltjes, naamletters, een mooie gehaakte pop,
  en dat met 250 euro shoptegoed, dat is toch helemaal top!
  Ik volg je op Facebook en Instagram, Twitter heb ik niet,
  en je blog lees ik altijd, want ik vind je een leuke griet.
  Je staat geweldig in het leven en geniet van je mooie dochter Shae,
  en middels je blog genieten wij allemaal met je mee.
  Ik wens je hierbij alvast hele fijne feestdagen en een nieuwjaar vol liefde en geluk,
  mocht ik deze super prijs winnen, dan kan 2015 voor mij al niet meer stuk!

  Groetjes Bianca

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 22 december 2014 at 13:28

  Ik doe mee,jiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 22 december 2014 at 13:16

  Een leuke winactie, met een mooi bedrag als prijs. Ik doe graag mee.

 • Avatar van Vicky
  Reply Vicky 22 december 2014 at 12:05

  Hi!!

  Bovenaan mijn wishlist staat een mooie zomerjas en een nieuwe bikini. Ik ben altijd te laat met het kopen van deze items, dus nu wil ik het extra vroeg doen! Deze bon zou hier natuurlijk erg goed bij van pas komen!

  Ik like je al lange tijd op Facebook en nu ook op Instagram. Ook volg ik Almere Citymall op Facebook ;)

 • Avatar van Esther Munnig Schmidt
  Reply Esther Munnig Schmidt 22 december 2014 at 10:11

  Wow wat een topactie! Ik doe heeeel graag mee! Ik volg je op Instagram en op Facebook en heb de pagina van Citymall Almere geliked. Op mijn wishlist staat zéker een lekker luchtje en een nieuw paar schoenen voor mezelf. Maar daarnaast wil ik er ook cadeautjes van kopen voor familie en vrienden. *duimduimduim*

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 22 december 2014 at 09:30

  Wat een super leuke actie! Ben al een paar keer naar Almere geweest en het is er zo leuk! Het zou super zijn om shopping money te winnen en alvast mooie kleertjes voor onze baby te scoren en haar grote zus. Als er wat over is trakteert mama zich op een mooie pyjama/badjas voor na/tijdens de bevalling. Ik volg je ook op twitter en IG.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 22 december 2014 at 08:56

  Als ik win maak ik er een dagje Almere van en dan denk ik dat ik niet verder kom dan Citymall Almere!
  Zou leuk zijn in de kerstvakantie.

 • Avatar van dewi
  Reply dewi 21 december 2014 at 13:40

  Oeh, Almere is echt een hele leuke stad! Met deze €250 zou ik even de Guess store opzoeken daar voor iets leuks!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 21 december 2014 at 11:14

  Hier doe ik heeeeeel graag aan mee. Ik heb nodig wat nieuwe kleding nodig nu ik 18 kg ben afgevallen. Wat ik nu draag kan echt niet meer =( Helaas hebben rekeningen de afgelopen tijd steeds hrt hoogste woord gehad…

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 20 december 2014 at 22:35

  Die vans zijn geweldig, helaas is Almere te ver voor mij om te gaan shoppen. Succes iedereen!

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 20 december 2014 at 18:49

  Mijn vriendin klaagt altijd dat ze kraaienpootjes krijgt van het turen in de zon, ik ben al jaren aan het zeggen dat ze dan een zonnebril aan moet schaffen maar daar heeft ze het g€ld niet voor. Ik doe graag mee aan uw actie en koop voor haar een passende zonnebril

 • Avatar van carola donkelaar
  Reply carola donkelaar 20 december 2014 at 16:30

  Tanning spray ben er zo nieuwsgierig naar maar durf er geen geld aan uit te geven omdat ik niet weet of het een succes is haha

 • Avatar van esther te riet
  Reply esther te riet 19 december 2014 at 21:24

  Dan ga ik toch voor een heerlijk nieuw geurtje

 • Avatar van Thyanne
  Reply Thyanne 19 december 2014 at 19:50

  Ik zou graag met een vriendin, die het bepaald niet breed heeft, naar Almere willen komen. Er een gezellig dagje uit van maken en allebei met iets leuks thuis komen.

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 19 december 2014 at 16:36

  Superleuke actie. Ik ben nog nooit in Almere wezen winkelen, maar ik zou het graag doen. Ik volg je via bloglovin en facebook. Op mijn wishlist staan verschillende dingen. Ik wil heel graag een MAC lipstick kopen, ik heb al een paar kanshebbers op het oog. Daarnaast zou ik mezelf verwennen met een nieuw luchtje. Ik zou ook een stijltang kopen voor mijn lastige haar. Daarnaast zwarte nette schoenen of laarsjes en wat nieuwe kleding. Ook zou wat van Dr. Hauschka willen kopen om te proberen.

 • Avatar van Nel Olsthoorn
  Reply Nel Olsthoorn 19 december 2014 at 16:35

  Ik ga dan lekker winkelen met mijn zoon in de citymall Almere. Omdat hij student is kan hij wel weer wat nieuws gebruiken. In zijn favorite winkel WE zal ik hem lekker in het nieuw willen steken.

 • Avatar van Wilma Daemen
  Reply Wilma Daemen 19 december 2014 at 15:47

  een nieuwe tas staat hoog op mijn lijstje. De vorige begint te bladderen terwijl ik dat dat het leer was. Enfin, hij lost als het ware op.
  Wat een geweldig leuke winactie. Ik doe heel graag mee want met 3 dochters en een kleindochter zijn er dan een boel vrouwen blij

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 19 december 2014 at 15:25

  Voor mijn man die al maanden zonder werk zit, maar helaas ook zonder een leuke nieuwe hippe kledingset om mee te solliciteren, ik wil hem graag hiermee verassen!

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 19 december 2014 at 15:15

  Ik zou mijzelf op een compleet nieuwe outfit trakteren. Ik ben in 1,5 jaar 20 kg afgevallen en heb t laatste half jaar eindelijk een stabiel gewicht. Ik ben van maat 42 naar maat 36 gegaan dus je kan wel nagaan dat eigenlijk alles aan vervanging toe is!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 19 december 2014 at 12:30

  Ik heb op mijn wishlist staan: een cadeautje voor degene die ik liefheb: mijn man, dochter, zoon, en mijn lieve ouders die werkelijk dag en nacht voor ons klaar staan. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas); instagram (melissamaas1984) en beide FB pagina’s (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 december 2014 at 11:46

  Ik zou dit graag winnen om samen met mn dinnetje en haar kleine te gaan shoppen en hun allebei in de watten te leggen,. we verdienen het alle3!! Zware tijden but our friendship stays loyal and real..<3

 • Avatar van petra jacobse
  Reply petra jacobse 19 december 2014 at 09:18

  Ik zou heel graag winnen.
  Lekker vanuit zeewolde dagje Almere doen met mn meiden.
  Ik zou het geld in 2en verdelen en ze eens laten kopen wat ze leuk vinden.
  En niet wat er in mn budget valt of ze echt heel hard nodig hebben maar gewoon omdat ze het supergaaf vinden.
  De oudste wil heel graag vans.
  En de jongste wil heel graag laarzen met een hakje

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 19 december 2014 at 05:07

  Ik doe graag mee! Ik woon redelijk dichtbij maar ik ben nog nooit in Almere geweest! Dit is mijn kans dus! Wat er op mijn wishlist staat? In ieder geval een paar lekker zittende schoenen!!

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 19 december 2014 at 01:41

  dolgraag op het ogenblik laat mijn portemonnee het niet toe en ik heb echt schoenen nodig. rotvoeten :( sorry ik bedoel daar alleen mee dat ik niet alle schoenen kan dragen omdat mijn voeten dan gewoon door de slechte voetbed zeer gaan doen. Dus hartstikke leuk die goedkope schoentjes maar dat werkt bij mij niet. Ik kijk er alleen maar verliefd naar en dan loop ik door.
  Maar ff terug tekomen op de winactie ik zou het geweldig vinden <3
  Ik volg je alleen op fb want de rest heb ik niet sorry
  groetjes Ansuya

 • Avatar van Diana De Meyer
  Reply Diana De Meyer 18 december 2014 at 23:09

  Wat een super mooie actie prachtig

 • Avatar van Ariska
  Reply Ariska 18 december 2014 at 22:03

  Wow, awesome!
  Mijn wishlist bestaat uit een nieuw leren jasje, die wil ik echt al tijden! (en een foute kersttrui, een levenslange voorraad aan ritualsproducten en een mooi wit blousje zijn ook niet mis :)) Tof dat je dit mag weggeven :)

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 18 december 2014 at 22:01

  Zara schijnt echt leuke kinderkleertjes te hebben, daar zou ik losgaan denk ik! Dan neem ik mijn beste vriendin Lisa mee. Als single mom met 2 jongens, vermaken wij ons wel

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 18 december 2014 at 21:15

  Die laarsjes met sleehakken zijn echt leuk zeg. Mijn wishlist zou iets leuks zijn voor mijn verjaardag in Februari dus in elk geval een nieuwe outfit, een lekker luchtje, wat make-upjes. Ik vermoed dat die centjes wel opkomen. En hebben ze ook niet een heerlijke Rituals winkel in Almere ;) narigheid allemaal LOL Fijne feestdagen alvast!

  Volg via BL, FB, Insta en nu ook de FB van Almere

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 18 december 2014 at 21:15

  Ah, wat leuk! Ik doe ook graag mee:) Voor m’n moeder en schoonmoeder. Omdat ze er àltijd voor iedereen zijn, nog voor ze aan zichzelf denken. Omdat ze mamma zijn. Ik geloof dat dat de betekenis van mamma is :-)
  Ik zou hen beiden meenemen en de waardebonnen verdelen over beide moeders en ze daarna trakteren op een etentje. Maar ik gun t ook ieder ander:) toffe winactie Desirée!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 18 december 2014 at 20:22

  Ik volg je op facebook, instagram en twitter, ik heb de tweet getweet én ik heb ook Citymall Almere geliked!
  Wat een superleuke actie, ik ga binnenkort verhuizen naar een studiootje voor mezelf.
  Natuurlijk ben ik al druk bezig met spulletjes bij elkaar sprokkelen, maar dit shoppingtegoed zou geweldig zijn om allemaal frisse hippe dingetjes voor in huis uit te zoeken.
  Ik heb een collage gemaakt met wat ik zou uitkiezen, ik hoop dat je het leuk vindt.
  http://oi62.tinypic.com/2rpcnjr.jpg

 • Avatar van Khloë Chok
  Reply Khloë Chok 18 december 2014 at 20:01

  Op mijn wishlist staan: een warm paar schoenen, een lekker zachte, warme trui en een thermo legging. Lekker voor tijdens dit koude weer! Super gaaf dat je een winactie hebt georganiseerd! Ik volg je op Twitter en heb ook even een tweet geplaatst. Fijne feestdagen en natuurlijk een gelukkig nieuw jaar. Liefs, Khloë.

 • Avatar van Roxanne Jannet
  Reply Roxanne Jannet 18 december 2014 at 19:23

  Met plezier je blog gelezen, en hoe Tof en superLief is het dat we de kans krijgen om shoppingmoney te kunnen winnen.! Op mijn Wishlist staat zeker een lekker warm fashionable vest en een goede spijkerbroek en een paar leuke goed lopende stappers ;-) Natuurlijk volg ik je via facebook daar deze actie ook met veel plezier gedeeld.#Thumbsup Hele fijne decembermaand, groetjes en liefs Roxanne X

 • Avatar van Ilse prins
  Reply Ilse prins 18 december 2014 at 18:53

  Heey, Wat een geweldige actie heb je weer georganiseerd voor de lezers van je blog! Echt top dat je dit mag weggeven. Ik doe natuurlijk ook graag mee voor een kansje, echt superleuk en vooral zo met de feestdagen voor de deur! Ik zal gaan voor gewoon lekker praktisch, een broek/warme trui… Dingetjes die ik echt nodig bent zegmaar hihi..Natuurlijk like ik je op Bloglovin EN op facebook! Een hele fijne avond gewenst, Groetjes ilsiee

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 18 december 2014 at 18:53

  Heel graag zou winnen om met mijn kleindochters leuke kleding te kopen. Zou dat even een verrassing zijn.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 december 2014 at 18:40

  Leuke dingen heb je gekocht zeg. Beide boekjes staan ook al een tijdje op mijn verlanglijstje maar om de een of andere reden koop ik dat niet zo snel voor mezelf.

  Boven aan mijn wensenlijst staat een nieuwe winter/ski-jas van Roxy. Echt een hele toffe zwarte jas met gekleurde capuchon en felgekleurde knopen. Oh, en ik zou heel graag nieuwe snowboots willen van Protest, die zag ik toevallig van de week ik de sale. Kleding shoppen voor de wintersport is helaas niet goedkoop en ik moet van mezelf ook eerst wachten tot de sale in januari… want ik heb mezelf ook al getrakteerd op nieuwe skischoenen.

 • Avatar van Caroline
  Reply Caroline 18 december 2014 at 18:05

  ik ben veel afgevallen dus een nieuwe garderobe zou zeer welkom zijn!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 18 december 2014 at 17:46

  Wat een gave actie. Op mijn wishlist staat: J. verwennen. Zij is een medeblogster die het niet makkelijk heeft zowel financieel als persoonlijk. Als ik dit bedrag zou winnen zou mijn wens om haar eens flink te verwennen in vervulling gaan. Zou zo fijn zijn!

  Ik heb alles gedaan wat ik kon doen wat betreft liken, volgen en tweeten. Dan ga ik nu duimen.

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 18 december 2014 at 17:31

  Wow, superleuk! Ik ben nog nooit naar shoppingmall Almere geweest. Ik ben erg benieuwd hoe het eruit ziet! Op mijn wishlist staat een jeans, laarzen en een vest. :)

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 18 december 2014 at 16:49

  Mijn zoon zou heel graag een playstation willen,nu ik sinds 1 December geen baan meer heb zit dat er even niet in vandaar dat ik deze kans grijp.
  Ik volg je op Bloglovin,Facebook,(ook Citymall Almere) &Twitter (tweet geplaatst)

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 18 december 2014 at 16:20

  En mijn wishlist natuurlijk:

  KerstDVD
  Blond Amsterdam servies
  Turntraining in een ingerichte hal met alle meiden

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 18 december 2014 at 16:19

  Ik wil graag lichtjes voor het hardlopen en nieuwe hardloopsokken, een kleurboek voor volwassenen, een nieuwe winterjas, een ovenschaal….en nog veel meer. Dat wordt kiezen. Ik volg je via FB en bloglovin.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 18 december 2014 at 16:19

  Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter. Ik volg Citymall op facebook en ik heb getweet:
  https://twitter.com/nona89/status/545599139095265280

 • Avatar van Jacques Leliveld
  Reply Jacques Leliveld 18 december 2014 at 15:21

  Ik kan alleen maar raden naar het verlanglijstje van mijn schatten.. Moet ik nog krijgen voor de Kerstboom.. Zeker is dat ik de enkellaarsjes heel stoer vind. Bovendien zie ik ernaar uit om met mijn schatten in Almere te shoppen, kunnen ze zelf kiezen en het is lekker dichtbij. Ben benieuwd

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 18 december 2014 at 15:04

  Ik woon niet in Nederland, dus dit is niets voor mij denk ik. Ik wens de winnaar alvast heel veel plezier!!!!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 18 december 2014 at 15:00

  Het mooie oogschaduwpallette van Smashbox!!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 december 2014 at 14:53

  Hallo, hier de iemand anders ;-) Ik durf eigenlijk niet mee te doen, maar de prijs is te mooi om te laten lopen. Ik zou met 250 euro alvast een nieuwe zomergarderobe voor de kindjes inslaan. Want man, wat zijn die twee duur. Of is mijn smaak dat gewoon? Ik ga morgen trouwens naar Primark, ben reuze nieuwsgierig wat voor kinderkleding ze hebben! Heb getweet :)

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 18 december 2014 at 14:22

  Mijn wishlist: zwarte leren legging / skinny; zwarte enkellaarsjes met spitse punten; wit colbertje; bruin leren jasje; kokerrok. Maar ik heb vooral zin om gewoon te kopen wat ik mooi vind. Met gratis shopping money mag dat wel van mezelf. ;o)

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 18 december 2014 at 13:36

  Dat joggingbroekje van Zara is zo fijn! En het truitje heb ik ook voor Lise in 2 andere kleuren. Leuke combi ook met dat knuffelige giletje!

  Wat een fijne winactie trouwens! Daar doe ik graag aan mee. Ik zou met Michiel willen gaan. Ben nog nooit in Shopping Mall Almere geweest, dus het is sowieso leuk om dat eens te ontdekken! Ik denk dat ik vooral kleding voor mezelf zou shoppen, omdat ik dat veel minder doe sinds ik moeder ben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 december 2014 at 14:39

   Zara heeft ook echt leuke kleertjes voor kleintjes! Zo herkenbaar trouwens, ik shop ook bijna niks meer voor mijzelf sinds Shae er is dus dit was weer eens goed welkom haha :)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 18 december 2014 at 12:48

  Super leuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb ook getweet! :D
  Wat er op mijn wihslist staat, is een mooie feestelijke blazer en een paar pumps! :D

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 18 december 2014 at 12:40

  Gaaf Gaaf Gaaf! Mijn oudste dochter is autistisch en heeft pas ondekt hoe leuk het is om te gaan winkelen en dat je kan combineren en dat er genoeg trucjes zijn om niet altijd in de drukte te zitten en de prikkels zo veel mogelijk te minderen. Mocht ik dit winnen dan zou ik mijn dochter mee uit winkelen nemen en er een lange dag met veel tussenpozes en gezelligheid!

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 18 december 2014 at 12:25

  Ik zou samen met mijn moeder gaan shoppen. Die heeft een moeilijk jaar achter de rug waarin ze onder andere een nieuwe heup heeft gekregen en een voetoperatie heeft ondergaan. Ze is nog steeds aan revalideren en ik ben super trots op haar. Ik zou haar graag een dagje in het zonnetje willen zetten!
  (ik volg je btw op insta en fb, heb geen twitter)

 • Avatar van Dominique Arink
  Reply Dominique Arink 18 december 2014 at 12:21

  Waaauw, 250 euro! :o daar kan ik super veel leuke dingen van kopen! Ik ben vooral nog op zoek naar leuke enkellaarsjes, een beetje zoals die jij hebt gekocht…die vind ik namelijk echt heel erg leuk! Ook ben ik nog op zoek naar sieraden en een goede spijkerbroek.
  Ik ben alles gaan volgen en heb ook het bericht getweet (twitter: xdooooo & instagram: xdooww)

 • Avatar van kiki
  Reply kiki 18 december 2014 at 12:18

  alles gedaan! En een tweet geplaatst! Ik zou van die €250 shopping money een mooie winterjas kopen denk ik en mijn moeder verrassen met een mooi sieraad! Dat heeft ze wel verdient na alle ellende. Ik ga dus duimen! Succes iedereen met deze te gekke actie! kikihasselton@hotmail.com

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 18 december 2014 at 12:14

  Leuke items heb je geshopt! Ik wil ook nog graag een dopper. En wat een gave winactie! Met een mini meisje op komst een ventje die naar de basisschool gaat komt het shop tegoed goed van pas. Nieuwe kleding voor de kleuter, jurkjes voor het mini meisje en after pregnancy kleding voor mij! O en als er wat over blijft dan mag de man ook nog iets uit zoeken haha ;)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 18 december 2014 at 12:06

  Lekker geshopt! En wat een geweldige winactie, waauw, succes aan iedereen die meedoet!

 • Avatar van JoyJeanet
  Reply JoyJeanet 18 december 2014 at 11:45

  Oh wat supergaaf zeg.
  Wat een bedrag zeg! eerlijk gezegt heb ik nog nooit zoveel geld uitgegeven met shoppen, gewoonweg omdat ik het neit heb. Koop bijna alles in de sale. Zou fijn zijn een keer niet zo op de centen te hoeven letten!

  Ik heb een mooie jurk gezien bij H&M en heb echt een goede winterjas nodig. Verder staan warme laarzen ( en sokken) ook op mijn wenslijstje :)

  Ik volg op FB, BL en twitter. Heb ook getweet :)

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 18 december 2014 at 11:38

  Wow, ik doe graag mee. Ik zou een nieuwe goede tas zoeken!

 • Avatar van Ingrid Raad
  Reply Ingrid Raad 18 december 2014 at 11:25

  Ik zou graag een lekkere warme winterjas scoren nu mijn dochter van net 4 sinds kort naar school gaat. Samen lekker warm naar school fietsen!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 18 december 2014 at 11:16

  Wat gaaf!! Ik zou voor mezelf een mooie Clutch kopen en voor mijn zoontje van die stoere Nike roshe run, is ‘ie helemaal het mannetje als hij over een paar maandjes naar de basisschool gaat! ;-)
  Als er dan nog wat over is zou ik nog wat kleding gaan shoppen :-)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 18 december 2014 at 10:52

  Wauw supergaaaaf! En je hebt leuke items gekocht, ik heb zelf geen dochter, zou soms ook wel van die lieve dingen willen kopen, roze en zo!
  Maar goed… ik ga binnenkort een keer weer shoppen en dit zou ik heel goed kunnen gebruiken om mijn zoon die afgelopen jaar 1500,- aan rekeningen had door een scooter ongeluk mee te trakteren. Hij is er (engel op schouder) goed vanaf gekomen. Maar door een foutje in zijn zorgverzekering had hij even niet gedacht aan zijn eigen risico van rond de 800 euries. Tevens was zijn net 4 weken oude scooter total loss!

 • Avatar van Dees Barents
  Reply Dees Barents 18 december 2014 at 10:51

  Wat een super leuke dingen heb je weer geshopt…wij gaan ook regelmatig vanuit Rotterdam naar Almere omdat het daar zo gezellig shoppen is haha! Ik heb geen twitter…dus alleen via facebook, bloglovin en instagram. Die €250,- aan shopping money, zou ik eerlijk gezegd enkel besteden aan een laptop voor mijn zoon. Hij most vorige maand een laptop mee naar school nemen voor een aantal opdrachten en volgend jaar heeft hij vwo examen! Nu kon hij er eentje lenen van mijn zwager, maar het zou toch handiger zijn als hij er zelf een zou hebben…Dus daar zou ik het geld aan besteden…niet heel uitgebreid shoppen dus hahaha

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 18 december 2014 at 10:44

  Wat een toffe winactie! Op mijn wishlist staan vooral nieuwe kleding. Sinds mijn zwangerschap heb ik niet echt meer nieuwe kleding gekocht terwijl ik er wel aan toe ben! Het lijkt mij heerlijk om een nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen :)

 • Avatar van Ismay
  Reply Ismay 18 december 2014 at 10:39

  Wat een gave winactie! Ik ben toe aan een nieuwe tas, maar ik kom er steeds niet aan toe. Daarnaast heb ik al in geen jaren nieuwe parfum gekocht. Die twee dingen staan dan ook bovenaan mijn lijstje! Liefs

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 18 december 2014 at 10:34

  Whowww dat is nog eens gaaf zeg!
  Op mijn wishlijst staat…een leuke winterjas en leuke laarsjes

  • Avatar van Regina
   Reply Regina 18 december 2014 at 10:35

   Het lijkt wel of de helft van mijn bericht weg is gevallen.
   Misschien word dit later zichtbaar, dat weet ik niet. Maar ik volg je op FB, Instagram en op Twitter en heb getweet

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 18 december 2014 at 10:28

  Kei leuk dat je dit hebt weten te regelen! Ik zou mega graag een keer mooie schoenen kopen, door het studeren kan het er helaas niet vanaf :) En een hele berg cadeautjes voor mijn ouders omdat ik ze weinig zie! Ik ga tweeten en volg je verder al een hele tijd x

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 18 december 2014 at 10:28

  Ten eerste wat een leuke spulletjes weer!!! En ik ben verliefd op de kleur van de dopper. Sta elke keer te twijfelen wrlke kleur ik nou wil. Maar dit is dus mijn kleur❤️.
  En ik ben toe aan nieuwe zwarte enkelaarsjes. Mijn oude zijn echt aan vervanging toe. Loop er helemaal scheef op…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 december 2014 at 10:16

  Wat heb je super leuke spullen gekocht. Vind je tas erg mooi en ook je laarsjes zijn super. Het gilletje voor Shae vind ik ook zo leuk….het boekje, ‘one line a day’ , heb ik zelf ook en ik begin aan mijn vierde jaar, erg leuk om in te vullen. Heerlijk dat jullie een leuke dag hadden samen.
  Het lijkt mij geweldig om een shoptegoed te winnen, ik zou dan een groot gedeelte aan mijn vriendin geven die het helemaal niet ruim heeft, terwijl zij en haar vriend beide werken, ze hebben een dochtertje en kan me zo voorstellen dat ze daarvoor graag zou willen shoppen. Zelf ben ik op zoek naar zachte en comfortabele kleding omdat ik bijna hele dagen op bed lig en het zacht en comfortabel moet zijn ivm de pijn….maar het idee dat ik mijn vriendin blij zou kunnen maken, vind ik het leukste van alles.

 • Avatar van sarina
  Reply sarina 18 december 2014 at 10:11

  Ik zou heel graag willen shoppen met mijn vriend. We leven alleen op zijn salaris en dat is toch een beetje krapjes. Een shoppingtrip voor wat nieuwe kleren en schoenen zouden we dus wel kunnen gebruiken!

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 18 december 2014 at 10:02

  Oeh! Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik laat het geld aa mij voorbij gaan, want er zijn vast mensen die het keihard nodig hebben. En ik vind niet dat ik meer mag vragen ;-). Ik ga het wel even delen op Twitter. Kerstgedachte en alles …

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 18 december 2014 at 10:02

  nog een super gave winactie :) Ik doe graag mee – ik volg je al op alle social media kanalen. Op mijn wishlist staat Smashbox Full exposure palette, Tefal Actifry en Viseart palette

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 18 december 2014 at 09:59

  Ik zou voor iedereen die mij het afgelopen jaar heeft geholpen cadeaus kopen. Voor mn vriend, mn schoonmoeder, mn zus en haar gezin en mn beste vriendin. De beste steun die je maar kan wensen in de strijd tegen huiselijk geweld en je ex

 • Avatar van Linda Achterb erg
  Reply Linda Achterb erg 18 december 2014 at 09:57

  Wat een leuke items, die laarsjes! ben ik verliefd op! Het boekje one line a day vind ik ook superrleuk, ikzelf heb jarenlang een dagboek bijgehouden, leuk om zo af en toe nog herinneringen op te halen! Het luchtje op de kleding van Shae is een lumineus! idee!!! Ik zou samen met mijn lieve dochter Melissa! willen shoppen en het aan haar geven, omdat zij net een huisje heeft gekocht waar ze alles aan het slopen is! Ze zit steeds onder het puin, ondertussen een zware job in de Zorg met vele nachtdiensten, ons verwend heeft door onze woonkamer in kerststijl te versieren, dus tijd voor haar om weer eens lekker te shoppen en iets leuks voor zichzelf te kopen, ze is dol op shoppen!!!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 18 december 2014 at 09:52

  Super geweldig winactie! Het zou super duper geweldig zijn als ik win. DI Q&A boekje lijkt mij ook leuk om te hebben.
  In mij wishlist/wensen staat kleding voor mijn zoon en schoenen. En winter jas voor mij zelf
  Dus duimen maar!

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 18 december 2014 at 09:49

  Ik volg je op alle mogelijke manieren en heb de tweet geplaats. De laatste tijd ben ik mijn stijl aan het herontdekken, ik ben wat aangekomen en heb hierdoor heel veel weg gedaan. Deze giftcard zou goed van pas komen, hopelijk kan ik hiermee een aantal skater skirts kopen. Ik heb namelijk een hele lange tijd alleen maar jurkjes gedragen maar wil nu ook eens rokjes gaan dragen (geloof mij, dit is een hele grote stap voor mij ;)

  Die tas van de eerste foto is zo mooi!

  Liefs

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 18 december 2014 at 09:41

  Satchel achtige tas bedoelde ik, alleen de autocorrectie ging eroverheen :)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 18 december 2014 at 09:40

  Wat een leuke tas heb je gekocht! Echt zo’n stafchef-achtige tas inderdaad, gaaf! En dat parfum lijkt me ook heel lekker. Gezellig dat jullie even met z’n tweetjes op pad mochten.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 18 december 2014 at 09:25

  Op dit moment heb ik weinig te besteden dus ik grijp deze kans! Ik zoek nog leuke sneakers dus daar zal ik naar opzoek gaan. Verder kan ik wel een winters vest gebruiken. Ik heb de winactie op twitter gedeeld en volg je op alle kanalen. Wat heb je veel gave winacties de laatste tijd zeg, te gek!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 18 december 2014 at 09:11

  Aaah wauw, Desiree! Wat heb je weer iets onwijs leuks voor ons weten te regelen. Omdat ik binnenkort ga samenwonen met mijn vriend en dus éindelijk het veilig nest ga verlaten, kan ik wel een bon van 250 euro gebruiken om eens even lekker tekeer te gaan in Cadeau Chateau! Wat een heerlijk bedrag, waar ik overigens héél mooi bestek, kussentjes, kaarsjes en anders moois van kan gaan kopen. Ik volg je al onwijs lang op Facebook, Bloglovin, Twitter én Instagram dus dat zit wel snor :-). Fingers crossed en veel succes iedereen! Liefs, Denise

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 18 december 2014 at 09:02

  Leuke spulletjes voor iedereen met de kerst, zonder dat ik hoef te kijken naar hoeveel het kost:)

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 18 december 2014 at 08:58

  wauw wat tof! ik wil nog nieuwe lingerie en heel graag nieuwe airmax alleen heb ik niet zoveel geld dat ik dt nu even chil kan besteden daarnaast is citymall almere sowieso lekker voor een dagje uit en kan ik na mijn herkansingen en tentamens wel wat afleiding gebruiken! wat een toffe win actie trouwens en vindt jou tas en blauwe waterfles heel erg leuk!

 • Avatar van Sjan
  Reply Sjan 18 december 2014 at 08:31

  Om mijn wishlist staat vanalles: Ik zou dolgraag een lekkere zoutscrub hebben (die van ’t kruidvat is lekker), een mooie lipstick (chanel), lekker luchtje (iets met musk) en een nieuwe zwarte jurk (binnekort maar weer eens bij de STEPS binnen lopen).

 • Avatar van Caroline Samsen
  Reply Caroline Samsen 18 december 2014 at 08:19

  Whoeiiiiiiiiiiiiiii wat leuk. Jaaaaaaa heel graag ik zou met ons gezinnetje
  Gezellig gaan shoppen. Voor mijn man een paar schoenen, voor onze dochtertje Lisa-Mae een leuke
  set kleding van het merk LIEF voor haar doop en voor mezelf een beetje en slip van het
  merk Syl’s lingerie. Hopelijk maken jullie de familie Samsen heel erg blij?

  Groet,
  Caroline Samsen

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 18 december 2014 at 08:08

  Oh wat gaaf! En ik woon tegenwoordig in de buurt van Almere dus daar winkelen is geen straf!

 • Avatar van Ivana
  Reply Ivana 18 december 2014 at 08:07

  Ja Jaa, leuk voor al mijn lievelingen. Wat zou ik het leuk vinden hr, maar ook een beetje mezelf, te spoiler.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 18 december 2014 at 08:04

  Wat een enorm leuke wijacties heb je.Shopping money…..Top!

  Ik zou alleen nu nog niet er iets van kopen.
  Ik hoop volgend jaar te verhuizen dus ik zou het gebruiken om nieuwe woonaccessoires aan te schaffen.
  Dus even apart houden om volgend jaar los te gaan voor ons nieuwe huis.

 • Avatar van Inge | blogboutique
  Reply Inge | blogboutique 18 december 2014 at 08:02

  Wat een geweldige winactie! Ik zou vooral mijn vriend los laten gaan. Hij gunt zichzelf nooit iets. En voor mezelf zou ik een leuk jurkje, sjaaltje en rokje kopen. Eigenlijk een te lange lijst, maar ik gun het mijn vriend meer.

 • Avatar van alice
  Reply alice 18 december 2014 at 07:54

  Hmm wishlist is super long! A nice pair of boots and a watch!then there is always makeup of course

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 18 december 2014 at 07:43

  Super gave winactie! Door mn verhuizing heb ik heel veel kleding weggedaan maar ik merk eigenlijk dat ik nu te weinig leuks in mn kast heb. Vooral leuke truien/ tops mis ik. Doe dus graag mee. Volg je sowieso al via Instagram en de rest ga ik zo ff checken :)

  • Avatar van Ceetje
   Reply Ceetje 18 december 2014 at 08:14

   Zo alles gedaan :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 december 2014 at 07:33

  Geweldig ;-)
  Ik zou zo graag een paar mooie schoenen willen kopen en een fijne parfum.
  Op al je soc.med.k. volg ik je en zal dit tweeten en delen.

  Xoxo

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 18 december 2014 at 07:33

  Dat word nog lastig kiezen met zoveel mooie spullen, maar een nieuwe jas of een mooie tas komen zeker heel goed van pas

 • Avatar van Hennie v.d. Plas
  Reply Hennie v.d. Plas 18 december 2014 at 07:32

  Welke vrouw zou dit nu niet willen winnen? Nou ik wel hoor, ziet er zo mega mooi uit.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 18 december 2014 at 07:29

  Oeh wat leuk! Ik doe heel graag mee, ik volg je op Twitter en instagram. Die tas staat heel toevallig hoog op mijn wishlist, heb hem gister gebruikt om outfits te maken. Je sjaal vind ik ook erg mooi.

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 18 december 2014 at 07:28

  Wat een leuke winatie!
  Op mijn Wistlist staat in elk geval een stoere tas en ik ben dol op geurtjes en boeken dus mocht ik 250 euro winnen zou ik gezellig met mijn lief gaan shoppen.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 18 december 2014 at 07:16

  Zo’n gave win actie die kan ik echt niet aan mij voorbij laten gaan :-) Ik volgde je overal al en de tweet heb ik net ook verstuurd. Ik zou voor wat kledingstukken gaan (voor mijn vriend en dochtertje) en een lekkere parfum voor mij zelf x

 • Avatar van Viola
  Reply Viola 18 december 2014 at 07:10

  iknzou heel graag in Almere willen shoppen (nig nooit daar geweest) en dan spulletjes voor mezelf en mijn dochter!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 18 december 2014 at 06:44

  Ik zou samen met mijn twee pubers gaan shoppen en hun lekker verwennen, we komen wel vaker naar Almere voor natuurlijk de Primark maar we hebben de Citymall nog niet bezocht. Wat een stoere laarsjes, ikdraag bijna altijd stoere enkellaarsjes, :) ik bestel helaas nooit iets uit Amerika ivm de hoge invoerkosten die je vaak moet betalen :(

  • Avatar van Kitty
   Reply Kitty 22 december 2014 at 20:02

   Zou heel graag willen winnen voor mijn dochter kan ze ook eens shoppen inplaats van kijken !!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.