Fashion

Sweater weather & new accessoires

24 december 2014

sweater-weather-december-2014-1
Deze week is het voor zo’n beetje heel Nederland kerstvakantie en ondanks dat ik niet helemaal stop met werken, is het voor mij ook een tijd waarin alles even een tandje achteruit gaat. Even lekker wat rustiger aan en lekker genieten van Paul die hele dagen thuis is, tijd met ons drietjes en uitkijken naar de komende feestdagen om dit voor de eerste keer als gezinnetje mee te gaan maken en te gaan vieren met de (schoon)families. Ik zal met de kerstdagen zelf niet zo zeer voor een trui kiezen om aan te trekken, maar ik ben in de winter wel een enorme fan van truien. Zoals jullie weten ben ik vooral fan van basics, maar probeer ik wel altijd modellen te zoeken die nèt wat meer hebben.

sweater-weather-december-2014-2
De zwarte lange trui kan je eventueel ook als kort jurkje dragen, maar daar vind ik hem persoonlijk te kort voor. Dit kan natuurlijk ook komen door mijn lengte (1.76m). De trui is van X-Two.RED, een nieuw label van dit plus size merk. Er zitten echt enorm leuke items tussen, dus zeker eens het bekijken waard. Het voorpand van de trui heeft een grijs gemêleerd deel met een glansdraadje erdoor verwerkt en is iets see-through zoals je op de eerste foto kan zien. Natuurlijk kan je er ook een hemdje onder dragen. Doordat het grijze deel niet het gehele voorpand in beslag neemt maakt deze optisch slanker (yay!). Ik had hem zelf een maatje kleiner kunnen nemen, maar voor nu is zo’n iets losser model ook wel prettig :)

De donkerblauwe trui met het transparante bovendeel komt van de H&M plus size afdeling, waar ik gek van ben en altijd wel iets tussen kan vinden. Als je van basic items houdt zit je hier zeker goed. Zo’n trui als deze is eigenlijk echt heel erg basic, maar door het transparante deel kan je hem zelfs goed dragen naar een feestje of iets dergelijks en is het niet te saai geworden. Love it! Ook vind ik persoonlijk deze kleur goed staan bij mijn huid.

De laatste trui is van Junarose, een plussize merk waar ik ook gek op ben en meestal shop via OTTO. Ok, ik zie ook wel dat de bleke zalmroze kleur niet heel veel doet voor mijn lichte huid en het misschien wat flets maakt, maar hij zit echt heerlijk en de 3D bloemenprint op het voorpand vind ik enorm tof! Ook weer een typische basic trui met wat extra’s :)

Klik hier voor een handig overzicht met plus size webwinkels.

sweater-weather-december-2014-3
Oh, dit toffe horloge en deze wikkelarmband wilde ik ook nog graag showen. Het horloge is de Timex Weekender in wijnrood en ik vind hem erg stijlvol en niet te opvallend, maar door het wijnrode bandje toch weer net wat meer dan een simpel bruin of zwart bandje. Jep, ik hou van horloges, heb een flinke verzameling en wissel graag per outfit en gelegenheid. Nog meer horlogefans hier? ^^

De armband is een zogenaamde ‘curly’ van het Nederlandse merk By-Do en er zit leer en verschillende hangertjes met half edelstenen en Swarovski in verwerkt. Leuke tip: je kan er ook eentje persoonlijk samen laten stellen qua kleuren en hangertjes en zo zelfs een kleiner model met bijvoorbeeld de geboortedatum van een kindje als kraamcadeau samen laten stellen.

Ben jij ook een truienfan? Wat voor model is jouw favoriet?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 28 december 2014 at 01:54

  Ja hoor, guilty. Ik ben een echte koukleum en heb dus genoeg truien om me warm te houden.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 27 december 2014 at 20:49

  Hoi desiree,

  Ik ben dol op truien,ik haal ze overal vandaan

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 25 december 2014 at 13:53

  Wat een mooie truien! Ik kan door mijn lengte vaak van dat soort leuke truien ook net niet als jurkje dragen. Nja ik voel mij gewoon niet prettig als het tè kort is! Ik vind die eerste trui heel erg leuk!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 24 december 2014 at 18:28

  Mooi, je haar!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 24 december 2014 at 17:11

  Wat sta je leuk op de foto’s! Ik hou ook van truien, vooral de truien die wat langer zijn en over de billen vallen en ook de warme lambal truien voor ’s avonds op de bank na een warme douche :-). Fijne feestdagen voor jullie!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2014 at 19:16

   Thanks voor je compliment lady! X

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 24 december 2014 at 16:59

  Heel leuk! Vooral die lichtroze kleur staat je echt prachtig.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 24 december 2014 at 11:46

  Ik vind truien heerlijk in de winter maar vind ze niet zo gauw. Heb nu vooral een capuchon trui aan van de H&M en die zit heerlijk. Vesten vind ik ook heerlijk in de winter. En ik hou ook van horloges (heb er een stuk of 6).

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 24 december 2014 at 11:26

  Oeh leuke truien, vooral de eerste twee! En het horloge vind ik ook leuk, mooie kleur :).

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 24 december 2014 at 10:43

  Ik vind de truien heel erg leuk!

 • Avatar van Dees Barents
  Reply Dees Barents 24 december 2014 at 09:21

  Ziet er goed uit…

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 24 december 2014 at 09:13

  Oeh, ik hou van lange, winterse truien ;)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 december 2014 at 08:42

  Ooooh jij hebt dat ook, jurktruien die echt geen jurk zijn!
  Leuke keuze. De laatste vind ik prachtig, echter de kleur zou mij ziekjes maken, bij jou staat het goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2014 at 09:22

   Haha, nee ergerlijk he? Het is dan meer gewoon een langere trui. Als ik dat als jurkje zou dragen zou het nogal ‘bloot’ zijn ;)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 24 december 2014 at 08:18

  Wat een mooie truien helemaal leuk! Wens je trouwens hele fijne feestdagen toe xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2014 at 09:22

   Dankjewel! Natuurlijk voor jou hetzelfde :)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 24 december 2014 at 07:57

  die eerste trui vind ik Geweldig! Heb een vest in die kleur en draag hem vraag! Alvast fijne kerstdagen gewenst voor jullie :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2014 at 09:23

   Zo’n grijze kleur kan ook overal bij he?! Dankjewel! Voor jou natuurlijk hetzelfde :)

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 24 december 2014 at 07:53

  Ik ben dol op truien vooral als ik vrij ben en lekker thuis op de bank kan hangen. Ik vind de grijze en de zwarte heel leuk :) fijne kerstdagen ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2014 at 09:23

   Ik wens jou ook heel fijne feestdagen toe! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 december 2014 at 06:57

  Prachtige truien.
  Mooie accesoires.
  Ik hou ervan als ze voor de herfst en winter lang zijn.
  Inderdaad net als een soort jurk en met een kol.
  Zodat je er heerlijk in kan wegkruipen.
  Met een maillot eronder.
  Leuk en zo gezellig dat je man ook heerlijk vrij is en dat jullie met z’n allen gaan genieten van fijne feestdagen.

  Prettige kerstdagen!

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2014 at 09:23

   Voor jou ook heel fijne feestdagen gewenst! Liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.