Beauty

The Body Shop | Kerst 2014

4 december 2014

the-body-shop-kerst-2014-1
Ik liet je al eerder enkele items uit de kerstcollectie van The Body Shop van dit jaar zien en vandaag zijn de laatste losse producten aan de beurt die ik je zeker nog wilde laten zien, inclusief informatie, reviews èn een make-up look. Ik vind het opvallend hoe ook dit merk dit jaar voor een pastelkleurige en ijzige kerstlook heeft gekozen qua kleuren! Leuk om eens wat anders te zien bij de kerstcollecties, maar toch krijg ik er niet helemaal hèt feestdagengevoel bij.. Of heb ik dat alleen?

the-body-shop-kerst-2014-2
the-body-shop-kerst-2014-3
Onlangs liet ik de Glazed Apple collectie wat betreft lichaamsproducten aan je zien en deze the sparkler (10g, €15,00) hoort hier eigenlijk ook nog bij maar omdat het meer een make-upproduct is past het beter bij het artikel van vandaag. De verpakking doet me denken aan vintage parfumflesjes en dat vind ik persoonlijk erg leuk bedacht. Als je op het pompje drukt komt er een geurig wolkje vol met minuscule zilverkleurige glitters uit die je aan kan brengen over je gezicht, maar denk bijvoorbeeld ook aan je decolleté als je een jurkje draagt. Lekker feestelijk! De friszure glazed apple geur blijft op de huid niet lang ruiken met dit product, dus gaat niet in gevecht met je parfum.

the-body-shop-kerst-2014-4
the-body-shop-kerst-2014-5
Deze utterly unique manicure kit (€12,95) is echt superhandig en kan je natuurlijk het hele jaar door gebruiken. Er zit een klein vijltje, een pincet, schaartje, nagelknippertje en nagelriemverwijderaar in. Een perfect setje van goede kwaliteit welke je zo in je handtas of reiskoffer kan gooien om mee te nemen. Een erg fijn kitje vol handige producten.

the-body-shop-kerst-2014-6
the-body-shop-kerst-2014-7
the-body-shop-kerst-2014-8
De zilverkleurige glitter eyeliner (3ml, €10,50) is helaas niet dekkend genoeg om een mooie eyeliner mee te zetten en dat vind ik toch wel een tegenvaller.. Wel leuk om bijvoorbeeld je onderste wimpers mee aan te zetten voor een stralend effect wat vooral bij kunst- en kaarslicht mooi tot zijn recht zal komen. Het dolly pastels eye palette (7,2g, €25,00) vind ik dan wel weer erg leuk. Ook al krijg ik van de kleuren niet direct een kerstgevoel, de kleuren zijn wel mooi gekozen en de pigmentatie is prima. Ook hier zie je weer de ijzige tinten en is er een donkerbruine matte kleur bijgevoegd die je als eyeliner kan gebruiken – zoals ik hierboven deed – maar bijvoorbeeld ook om er een snelle smokey eye mee te kunnen maken. Ik had er natuurlijk de lip & cheek doll bij kunnen gebruiken, maar vond deze roze lipstick er net iets beter bij passen vanwege de koele look met het oogschaduwpalette.

Al met al vind ik de kerstcollectie van The Body Shop van dit jaar best leuk! De drie geuren (frosted cranberry, glazed apple en vanilla brulée) zijn verrassend gekozen want het zijn geen standaard kruidige en warme kerstgeuren en ook de make-upproducten zijn verrassend qua kleuren en leuk vormgegeven. Wel mis ik bij de make-up het echte kerstgevoel, maar misschien moet ik er ook gewoon aan wennen dat het wat minder klassiek is :)

Spreekt de kerstcollectie van The Body Shop jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 7 december 2014 at 11:48

  Klopt, ik krijg bij deze collectie ook geen kerstgevoel, mooie look heb je gemaakt!

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 6 december 2014 at 10:47

  Hmmm, nu wil ik glitterlotion kopen :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 december 2014 at 13:43

  mooie look heb je er mee gemaakt :D

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 4 december 2014 at 21:18

  Het manicuresetje ziet er leuk uit. Het paletje is mooi maar vind het nogal duur voor wat het is

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 4 december 2014 at 20:30

  Ik vind het mooi maar best prijzig voor 4 kleurtjes ik zal het dus niet zo snel kopen.

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 4 december 2014 at 18:11

  Ik vind het een prachtige collectie, maar rondom make-up heeft The Body Shop mij helaas al een paar keer teleurgesteld. Ik vind de prijs-kwaliteitsverhouding niet in balans.

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 4 december 2014 at 17:18

  Mooi palette!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 december 2014 at 13:15

  Vind het palette alleen al een heel erg schattige uitstraling hebben! :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 4 december 2014 at 12:04

  Mooie collectie, vooral de producten!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 4 december 2014 at 10:39

  Ik vind het een mooie collectie!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 4 december 2014 at 10:25

  het oogshaduw palette vind ik heel erg mooi , de kleuren geven wel echt iets extras aan de wintermake up…..Ook de inhoud van het manicure setje ziet er leuk en stevig uit met de gekleurde details, jammer genoeg is de kleur van de box niet helemaal iets wat ik nu super bij TBS vind passen…zo donker!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 4 december 2014 at 09:27

  Die zilverkleurige eyeliner is wel cool!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 4 december 2014 at 08:46

  Wat een mooie look heb je gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2014 at 09:48

   Leuk om te horen, dankjewel!

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 4 december 2014 at 08:37

  Mooie producten! Leuk manicure setje

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 4 december 2014 at 07:37

  Ik vind het zo heerlijk, al die kerstproducten! Mooie ooglook heb je gemaakt.

 • Avatar van debby
  Reply debby 4 december 2014 at 07:34

  Och och wat staat die lipstick je toch mooi, volgens mij heb ik dat eerder gezegd. Prachtige collectie trouwens vooral het palette spreekt mij enorm aan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2014 at 09:48

   Haha, ja dat zei je de vorige keer toen ik hem op had ook. Love it! ♥

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 december 2014 at 07:08

  Dat is een zeer mooie en subtiele make-up lookmet mooie producten van TBS ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.