Beauty

Unboxing Prettybox december 2014

20 december 2014

unboxing-prettybox-december-2014-1
Het is voor mij lang geleden dat ik een beautybox in handen had, eerlijk gezegd waren ze ook een beetje in de vergetelheid geraakt en wat ik zo kan teruglezen begon het aan het begin van deze boxen allemaal erg enthousiast en met prachtige producten en liep dit over in steeds minder enthousiasme en minder mooie merken en producten.. Ik kreeg de afgelopen week de Prettybox van december toegestuurd en was direct nieuwsgierig. Zou er veel veranderd zijn in beautyboxenland? Kijk mee voor de unboxing en mini-reviews van de inhoud ervan.

unboxing-prettybox-december-2014-2
Volgens de bijlage van Prettybox is deze laatste box van het jaar er eentje waarmee ze het jaar uitknallen. De box heeft een inhoud met een waarde van ongeveer €50,- dus je krijgt zeker waar voor je geld aangezien de box te bestellen is voor €14,95 inclusief verzendkosten. Prettybox heeft Glossybox overgenomen en is sindsdien de bekendste box in Nederland. Deze december-editie is nog tot eind van de maand te bestellen.

Ik kan me herinneren dat de kerstbox van de verschillende beautyboxen er altijd eentje was waar je inderdaad erg vrolijk van werd, maar toch kwam er niet direct een enthousiast gevoel in me naar boven toen ik de producten uitpakte. Maar: misschien ben ik ook gewoon te verwend op beautygebied.. Daarnaast vergelijk ik het altijd met de beautyboxen die er in het buitenland zijn vol met prachtige merken en producten.

unboxing-prettybox-december-2014-3
Golden Rose graffiti nail art nagellak ter waarde van €6,95. Deze zogenaamde crackle lak heb ik al enkele keren liggen uit de beautyboxen die ik in het verleden wel eens ontving en ik ben er nooit fan van geweest. De hele gebroken-nagellak-hype was er gewoon niet echt eentje voor mij. Maar als je dit wel leuk vindt, dan is deze variant van Golden Rose prima want hij doet wel wat hij moet doen.

Deze Colormates blush brush ter waarde van €5,99 vind ik persoonlijk geen aanrader. Hij is niet mooi afgewerkt, verliest continue haartjes en is niet zo zacht als ik een make-upkwast graag heb.

unboxing-prettybox-december-2014-4
unboxing-prettybox-december-2014-5
Deze So Susan 8-hour cheek stain ter waarde van €29,95 in de kleur Fiery Earth vind ik wel erg leuk! De kleur is lekker fris, niet te rood en niet te roze en is mooi uit te werken tot een subtiele blos op de wangen. Ook blijft de kleur de hele dag op z’n plek en dat is helaas lang niet met alle crèmeblushes zo. Ik zal hem alleen met een kwastje moeten gaan gebruiken, want het draaimechanisme krijgt de stick niet omhoog :(

unboxing-prettybox-december-2014-6
Deze twee reisverpakkingen van Rituals maken me ook enthousiast. De Briljant Bliss shampoo en Shikakai Secret conditioner hebben beide een inhoud van 75ml, ruiken heerlijk en doen wat ze moeten doen. Ik wilde al een tijdje haarverzorging van Rituals testen en heb zo de kans dankzij deze box. Leuk! De producten zijn niet zo ‘schoon’ qua ingrediënten als ik graag heb, maar bevatten ook weer verzorgende ingrediënten en ik heb nog geen jeuk of irritatie gehad na het gebruik ervan. Fijn om mee te nemen met weekendjes weg of op vakantie!

Heb jij een abonnement op een beautybox? Spreekt het concept jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Teddy
    Reply Teddy 26 december 2014 at 23:38

    Ik was erg benieuwd naar de inhoud van deze box (kreeg mijn laatste box in november) en vind het eigenlijk helemaal niet erg dat ik de box niet meer heb. Laatst zaten er ook al kwasten in van Colormates en de twee Rituals producten heb ik zelf ook al.

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 21 december 2014 at 16:13

    Tja de boxen, you hate it or you love it! Soms als ik naar de inhoud kijk word ik hebberig en zou ik zo een box willen bestellen, en soms het tegenovergestelde. Het triggert me in ieder geval niet genoeg om een abonnement te nemen. Hoewel de Rituals producten me aanspreken qua verpakking en ik er ook wel benieuwd naar ben

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
philosophy the microdelivery peel 1 - Love it! | philosophy the microdelivery peel
Love it! | philosophy the microdelivery peel

Jaren geleden, nog ver voor ik met Curvacious startte, gebruikte ik al deze in home peeling kit van philosophy. Ik...

Sluiten