Beauty

Unboxing Prettybox december 2014

20 december 2014

unboxing-prettybox-december-2014-1
Het is voor mij lang geleden dat ik een beautybox in handen had, eerlijk gezegd waren ze ook een beetje in de vergetelheid geraakt en wat ik zo kan teruglezen begon het aan het begin van deze boxen allemaal erg enthousiast en met prachtige producten en liep dit over in steeds minder enthousiasme en minder mooie merken en producten.. Ik kreeg de afgelopen week de Prettybox van december toegestuurd en was direct nieuwsgierig. Zou er veel veranderd zijn in beautyboxenland? Kijk mee voor de unboxing en mini-reviews van de inhoud ervan.

unboxing-prettybox-december-2014-2
Volgens de bijlage van Prettybox is deze laatste box van het jaar er eentje waarmee ze het jaar uitknallen. De box heeft een inhoud met een waarde van ongeveer €50,- dus je krijgt zeker waar voor je geld aangezien de box te bestellen is voor €14,95 inclusief verzendkosten. Prettybox heeft Glossybox overgenomen en is sindsdien de bekendste box in Nederland. Deze december-editie is nog tot eind van de maand te bestellen.

Ik kan me herinneren dat de kerstbox van de verschillende beautyboxen er altijd eentje was waar je inderdaad erg vrolijk van werd, maar toch kwam er niet direct een enthousiast gevoel in me naar boven toen ik de producten uitpakte. Maar: misschien ben ik ook gewoon te verwend op beautygebied.. Daarnaast vergelijk ik het altijd met de beautyboxen die er in het buitenland zijn vol met prachtige merken en producten.

unboxing-prettybox-december-2014-3
Golden Rose graffiti nail art nagellak ter waarde van €6,95. Deze zogenaamde crackle lak heb ik al enkele keren liggen uit de beautyboxen die ik in het verleden wel eens ontving en ik ben er nooit fan van geweest. De hele gebroken-nagellak-hype was er gewoon niet echt eentje voor mij. Maar als je dit wel leuk vindt, dan is deze variant van Golden Rose prima want hij doet wel wat hij moet doen.

Deze Colormates blush brush ter waarde van €5,99 vind ik persoonlijk geen aanrader. Hij is niet mooi afgewerkt, verliest continue haartjes en is niet zo zacht als ik een make-upkwast graag heb.

unboxing-prettybox-december-2014-4
unboxing-prettybox-december-2014-5
Deze So Susan 8-hour cheek stain ter waarde van €29,95 in de kleur Fiery Earth vind ik wel erg leuk! De kleur is lekker fris, niet te rood en niet te roze en is mooi uit te werken tot een subtiele blos op de wangen. Ook blijft de kleur de hele dag op z’n plek en dat is helaas lang niet met alle crèmeblushes zo. Ik zal hem alleen met een kwastje moeten gaan gebruiken, want het draaimechanisme krijgt de stick niet omhoog :(

unboxing-prettybox-december-2014-6
Deze twee reisverpakkingen van Rituals maken me ook enthousiast. De Briljant Bliss shampoo en Shikakai Secret conditioner hebben beide een inhoud van 75ml, ruiken heerlijk en doen wat ze moeten doen. Ik wilde al een tijdje haarverzorging van Rituals testen en heb zo de kans dankzij deze box. Leuk! De producten zijn niet zo ‘schoon’ qua ingrediënten als ik graag heb, maar bevatten ook weer verzorgende ingrediënten en ik heb nog geen jeuk of irritatie gehad na het gebruik ervan. Fijn om mee te nemen met weekendjes weg of op vakantie!

Heb jij een abonnement op een beautybox? Spreekt het concept jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Teddy
  Reply Teddy 26 december 2014 at 23:38

  Ik was erg benieuwd naar de inhoud van deze box (kreeg mijn laatste box in november) en vind het eigenlijk helemaal niet erg dat ik de box niet meer heb. Laatst zaten er ook al kwasten in van Colormates en de twee Rituals producten heb ik zelf ook al.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 21 december 2014 at 16:13

  Tja de boxen, you hate it or you love it! Soms als ik naar de inhoud kijk word ik hebberig en zou ik zo een box willen bestellen, en soms het tegenovergestelde. Het triggert me in ieder geval niet genoeg om een abonnement te nemen. Hoewel de Rituals producten me aanspreken qua verpakking en ik er ook wel benieuwd naar ben

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 21 december 2014 at 11:51

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind je blog echt vooruit gegaan dit jaar en ik probeer regelmatig een bezoekje te brengen! De crème blush heeft wel een mooie kleur, wel irritant dat de blush niet met het draaimechanisme omhoog te duwen is!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 december 2014 at 12:28

   Wow, dat vind ik een enorm compliment. Dankjewel! X

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 december 2014 at 23:54

  Wat het is weet ik niet, maar op de één of andere manier heb ik niets met dit soort boxen. Ook al zitten er nu mooie producten in zoals de Rituals producten en de blush. Ik heb, denk, te vaak teleurgestelde Beautybloggers gezien………het verrassings cncept is leuk, maar toch zal ik dit niet bestellen.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 20 december 2014 at 18:09

  Ik heb destijds alle abonnementen afgezegd omdat ik er ook niet zo wild meer van werd. Dit lijkt me een aardige box maar toch heb ik, lijkt wel, weinig gemist.. de blush ziet er wel goed uit net als de Rituals producten. Als ik zie wat er zo nu en bij je voorbij komt aan producten is het best logisch dat je verwend bent, stiekem wel het mooie van bloggen :-)

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 20 december 2014 at 15:20

  Crackle lak is toch echt niet meer van nu. Beetje jammer dat ze dat erin stoppen. De blush en Ritual spulletjes zien er fijn uit.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 20 december 2014 at 15:16

  Ik vind het dit keer echt een super leuke inhoud !

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 20 december 2014 at 13:55

  Ik vind het persoonlijk echt wel een toffe box! Vooral door de Cheek Stain en de Rituals producten.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 december 2014 at 13:07

  De inhoud vind ik wel heel erg leuk moet ik zeggen. Je krijgt wel waar voor je geld in ieder geval :) smaken blijven verschillen natuurlijk, maar ik vind het niet verkeerd!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 20 december 2014 at 12:33

  Oh zo jammer van die kwast. Dat had ik niet verwacht

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 20 december 2014 at 11:17

  Leuke box. Ik heb in het verleden een paar boxen gehad, maar dat is al een tijd geleden. Ik zou nu wel een abonnement willen op een nagellak box

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 december 2014 at 10:30

  De pretttybox kan mij niet echt verleiden tot aankoop. Volgens mij heeft Waaatbox de glossybox overgenomen en ik was niet tevreden over hun werkwijze (oude producten en niets vernieuwends). Ik heb nog steeds een abonnement op de Beautybox en ben daar nog altijd enthousiast over.

 • Avatar van mariëlle
  Reply mariëlle 20 december 2014 at 09:58

  Mooie foto’s! Ik vind de inhoud best leuk!

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 20 december 2014 at 09:53

  Ik heb heel lang de Truly Yours box gehad, die was leuk. Helaas werd het idd steeds minder qua kwaliteit wat erin zat. Inmiddels is het ook al (meermaals?) overgenomen en door allerlei vage toestanden hebben ze veel klanten verloren. De box die je laat zien is ook niet echt spannend, sla em lekker over denk :)

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 20 december 2014 at 09:52

  Wat een fijn pakket! Wil nog steeds eens een creme blush proberen, poeder voelt soms zo droog aan! Weet jij een aanrader? Alleen dat iets goedkoper dan die uit deze box ;-) Rituals shampoo lijkt me zo fijn! Moet maar een wishlist voor mijn verjaardag gaan maken :-)

 • Avatar van Beautytalk
  Reply Beautytalk 20 december 2014 at 09:50

  Leuke inhoud! Ik heb zelf een abonnement op de Belgische Deautybox en op de Nederlandse Beautybox.
  Eefje

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 20 december 2014 at 09:38

  Ik heb een paar maand geleden de prettybox en beautybox cadeau gekregen en vond het ene product wel leuk en het andere niet. Natuurlijk erg leuk om verrast te worden en je kunt vast wel iemand er blij mee maken. Grappig trouwens om te zien dat veel merken aan zowel de pretty als de beautybox meewerken want ik heb van de beautybox van december ook een golden rose en so susan product voorbij zien komen.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 20 december 2014 at 09:36

  De Rituals producten vind ik best leuk, de rest.. mwah. Vind de inhoud bijna altijd wel tegenvallen eigenlijk. Al vind ik de doosjes zelf wel vet handig haha!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 december 2014 at 08:46

  De inhoud van de box ziet er heel goed uit!
  Ik heb nog nooit een beautybox gekocht.

  Xoxo

 • Avatar van Wesley Velroij
  Reply Wesley Velroij 20 december 2014 at 08:41

  Dat met die boxen snap ik nooit zo goed, ze maken je dan wijs dat er aan veel meer waarde inzit dan je betaald hebt maar in werkelijkheid is dat natuurlijk niet zo. Hoe zit het trouwens met het ontbinden van de koop bij zo’n box, het lijkt mij dat ze daar niet onderuit kunnen komen.

 • Avatar van byChristiana
  Reply byChristiana 20 december 2014 at 08:33

  Leuk dat je hem ook hebt laten zien, ik vond de nagellak en de kwast inderdaad ook maar zozo….de SoSusan cheek stain was inderdaad wél erg leuk, ik dacht in het begin ook dat hij niet goed om hoog kwam, maar je moet draaien aan de onderkant, had je dat al geprobeerd?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 december 2014 at 08:41

   Dat had ik inderdaad geprobeerd, zelfs tig keer. Maar helaas..

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 20 december 2014 at 08:12

  Toevallig zag ik deze ook op een ander blog voorbij komen en was ik erg benieuwd hoe de cheek stain eruit zou zien op de huid. Bij deze dus gezien. Erg mooi. Ik had het nog niet eerder gezien. Ik hou zelf teveel van neuzen in de winkel, dus ik zou niet zo heel snel een abonnement nemen. Wel lijkt het me leuk om een keer los zo’n box te bestellen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.