Beauty

Vichy ideal body 3-Gold Oil

10 december 2014

vichy-3-gold-oil-ideal-body-1
Vichy komt met een geheel nieuwe lichaamsverzorgingslijn die uit vier verschillende producten voor elk huidtype bestaat: Ideal Body. Alle producten hierin moeten zorgen voor een stevigere, gehydrateerde, gladdere en stralendere huid. Ik denk dat het de perfecte tijd is dat Vichy met een productlijn als deze uitkomt, want veel huidjes kunnen in de winter juist wel wat extra verzorging en voeding gebruiken (en het is dus gelijk een goed seizoen om zulke producten te testen!). Ik probeerde de 3-Gold Oil, een voedende en egaliserende olie die zorgt voor een stralend effect en geschikt is voor lichaam, gezicht en haar.

vichy-3-gold-oil-ideal-body-2
De olie komt in een glazen sprayflacon met een inhoud van 100ml en bevat goudkleurige microshimmers. Ondanks de voedende ingrediënten zoals kokosolie extract, maïsolie, macadamia olie, hondsroos olie, zwarte bessen olie, zonnebloemolie, korianderolie, jojoba olie, abrikozenpitolie, vitamine E, passiefruitolie en rijstolie is het wel een droge olie te noemen. Dit vind ik persoonlijk erg fijn want je hebt zo wel de voedende voordelen van de oliën op de huid, maar hij trekt toch snel in en laat geen vettig/plakkerig laagje achter.

De geur van deze olie is echt heerlijk! Je ruikt er bergamot, amandel, ylang ylang, kokosnoot, lelietje-van-dalen, rozen, oranjebloesem, vanille, muskus en tuberoos in. Een combinatie die heel zomers aandoet en lekker lang heel subtiel op de huid blijft ruiken.

vichy-3-gold-oil-ideal-body-3
vichy-3-gold-oil-ideal-body-4
Je moet de flacon van tevoren even goed schudden en sprayt deze direct op je huid waarna je hem uitsmeert. Ik vind het zelf trouwens prettiger om het product eerst in de handen te sprayen en te verdelen en zo aan te brengen op de huid, zo komt er minder product op de grond en in de lucht terecht. Zoals je ziet is de olie wel flink oranje/goud van kleur en zitten er veel glittertjes in. De tijd nemen om goed uit te smeren is dus wel aan te raden, maar als je dit eenmaal gedaan hebt ziet de huid er een stukje egaler uit, voelt deze lekker zacht en gehydrateerd aan en krijgt deze een subtiele glow mee. Ook geeft hij mijn huid een heel subtiel tintje mee, maar dat is misschien enkel zo omdat ik zo licht van huid ben. Erg mooi om blote benen, armen en decolleté’s net wat stralender uit te laten komen, of het nu zomer is of je je favoriete feestjurkje aan hebt :)

Voor op mijn gezicht vind ik hem wat minder prettig in gebruik, ik breng hier namelijk ook geen glittertjes op aan en enkel een 100% pure olie als serum voor het slapen gaan. Voor in het haar is de olie wel fijn te gebruiken, een klein beetje is meer dan voldoende en geeft het haar een zijdezacht gevoel en een mooie glans mee.

Het complete Vichy Ideal Body assortiment bestaat uit de volgende producten:

Serum-Melk (normale tot droge huid) 200ml, €18,95
Serum-Melk (normale tot droge huid) 400ml, €24,95
Balsem (droge tot zeer droge huid) 200ml, €19,95
Olie (voor een mooie glans) 100ml, €22,95
3-Gold Oil (voor een stralend en egaliserend effect) 100ml, €27,95.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van byChristiana
  Reply byChristiana 11 december 2014 at 21:19

  Oeh, deze ziet er mooi uit, had hem laatst inderdaad ook al zien staan. De geur lijkt me heerlijk. Lekker om naar de zomer te ruiken tijdens de winter:-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 10 december 2014 at 15:35

  Klinkt prima! Ik hou sowieso wel van lichaamsoliën.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 10 december 2014 at 12:12

  Door de glitters zou ik hem niet kopen, dat vind ik zelf niet zo fijn, verder klinkt het wel erg goed!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 10 december 2014 at 10:43

  Naja, hier heb ik net mee in mijn handen gestaan bij de apotheek. Dat is toevallig! Uiteindelijk hield de prijs me tegen. Oh, en het feit dat ik al veel te veel (lees: zo’n 25 ;-)) body butters, lotions, e.d. in de kast heb staan. Wat leuk dat er een glittertje inzit. Voor mijn gezicht zou ik ‘m dan ook niet gebruiken. Fijn dat ‘ie zo snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 10 december 2014 at 10:43

  Dit lijkt mij een vreemd product, maar ik ben er wel nieuwsgierig naar!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 10 december 2014 at 09:56

  Dit klinkt hemels zeg, heerlijk!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 10 december 2014 at 09:12

  Ben dol op olie voor het lichaam en deze klinkt goddelijk!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 10 december 2014 at 08:55

  Wat een fijn product lijkt me dit! Ik smeer zelf liever niets in m’n haar, het wordt nog al snel vettig, maar voor op m’n gezicht is het wellicht een uitkomst!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 10 december 2014 at 07:19

  Jammer van de glittertjes, maar toch lijkt het me wel een fijn product voorin de gure winter maanden.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 december 2014 at 06:52

  Dat klinkt goed!
  Lijkt me een heel fijn product om de huid mee soepel te maken nu het zo koud is!
  Het heeft nl. wel extra verzorging nodig.

 • Avatar van Beauz
  Reply Beauz 10 december 2014 at 06:47

  Handig zo’n 3 in 1 product, ik zou hem denk ik ook niet voor mijn gezicht gebruiken. Leuk artikel :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.