Beauty Lifestyle

I’m your Secret Santa!

13 december 2014

groupon-secret-santa-4
Ik heb in de afgelopen bijna 5 jaar dat Curvacious.nl bestaat al veel mooie dingen weg mogen geven aan lezers, van beautyproducten, behandelingen en complete beautypakketten tot aan kleding, gadgets, schoenen en zelfs hele weekendjes weg. Ik vind dit altijd enorm leuk om te doen: een ideale manier om jullie eens lekker in het zonnetje te kunnen zetten en te bedanken voor de trouwe bezoekjes aan mijn website, de leuke mailtjes en de interactie via social media. Maar de winactie van vandaag vind ik wel echt heel bijzonder en ik ben dan ook enorm enthousiast. Ik ben namelijk dit jaar de Secret Santa voor een aantal van jullie en ik mag prachtige prijzen weg gaan geven!

groupon-secret-santa-3
groupon-secret-santa-2
Wat er precies weggegeven zal gaan worden ga ik nog niet verklappen, maar wat te denken van wellnessarrangementen inclusief overnachting, etentjes, verschillende beautybehandelingen, een weekendje weg en als eindknaller een tablet inclusief accessoires? In totaal mag ik zo’n €1.000,- aan prijzen weg gaan geven. Wow! Ik kreeg deze kans aangeboden van Groupon en greep deze natuurlijk met beide handen aan. Heerlijk om zo’n feel good winactie te organiseren.

Normaal gesproken hoor je natuurlijk niet te weten wie je Secret Santa is en nu is diè verrassing weg (ik hoop dat je het me vergeeft *knipoog*), maar wie er gaat winnen en wàt je gaat winnen is in ieder geval een echte verrassing!

Wat moet je doen om kans te maken?
– Neem een kijkje in de Groupon cadeau-shop en laat in een reactie onder dit artikel achter wat je graag zou willen winnen (voor jezelf òf voor iemand anders wellicht).

Extra kans?
– Volg mij via Twitter, Facebook, Instagram en/of Bloglovin’
– Deel deze winactie via één van je social media kanalen met #CurvaciousXGroupon.

Ik kijk er in ieder geval alvast enorm naar uit om enkele van jullie met de kerstdagen blij te kunnen gaan maken met één van de fantastische prijzen.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Deze winactie loopt tot en met 24 december 2014, 23.59 uur.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 27 december 2014 at 11:34

  Dag Desirée, Bedankt voor het diner in Amsterdam. Je bent een fantastische Santa!!!

 • Avatar van Kevin van Luijtelaar
  Reply Kevin van Luijtelaar 23 december 2014 at 23:32

  Hallo,
  Stiekem lees ik altijd met mijn vriendin mee op jou blog.
  Nu een mooie kans om haar via jou te verrassen (ik reageer pas zo laat zodat ik zeker weet dat ze mijn naam niet tussen de reacties ziet staan).

  Onze stofzuiger is er pas geleden mee gestopt. Via groupon zag ik er ook een te koop staan.
  Ik zou deze graag voor haar willen winnen!
  Zodat ik mij huishoud taak weer goed voor haar kan doen haha

  – Cyclon eco pro vacuum stofzuiger –
  Groetjes Kevin

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 23 december 2014 at 08:46

  Couperose verwijderen bij Medica Estetica Den Haag, ik ben me altijd bewust van mijn rode gezicht…..
  Ik volg je FB en Bloglovin .

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 22 december 2014 at 19:53

  Oooohhh Desiree! Wat een geweldige job heb jij toch!!
  Ik zou echt dolgraag samen met mijn lieve mama het volgende gaan doen:
  “1 overnachting voor twee bij Wellness Boerderij, met een beauty-arrangement naar keuze”, ze staat altijd voor iedereen klaar de lieverd, dit zal ze zooooo fijn gaan vinden :-)
  Veel succes met kiezen en hele fijne dagen!
  Groetjes

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 21 december 2014 at 22:18

  Goedenavond,
  Na een lange zoektocht weet ik heel zeker wat ik van de secret santa cadeau zou willen krijgen..
  Afgelopen jaar zijn mijn vriend en ik samen gaan wonen, we hadden vantevoren heel veel spullen gekocht voor onze uitzet. Vrijwel al deze spullen gebruiken we inmiddels. Na bijna een jaar weten we ook wat we nog missen, namelijk een juicer..
  We willen 2015 graag wat gezonder gaan leven en we denken dat deze juicer ons daarbij zeker kan gaan helpen!
  We zouden daarom graag de juicer vn groupon willen winnen!

  Hele fijne feestdagen alvast!
  Liefs Claudia

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 21 december 2014 at 20:06

  Wat leuk om Santa te zijn. Ik zou voor mezelf graag de bruine Nebulus Snowboots onder de kerstboom vinden. Ze zijn lekker warm, waterdicht en zien er ook nog eens leuk uit. Op deze schoenen kom ik de winter wel door.

 • Avatar van Kelly caresse
  Reply Kelly caresse 21 december 2014 at 19:03

  Wow ik wil hier heel erg graag aan meedoen!! Voor mij zelf, heel chique maar dan ga ik voor deze:
  http://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-powerprice-s-r-l-1-2/51699233

  Waarom? Mijn iphone met 8gb kan al die geweldig lieve foto’s van Lana niet aan waardoor het geheugen tevaak vol is, en het doet pijn in mijn hart om ook maar een fotootje of filmpje van haar te verwijderen, dus ik kies de iphone 6 met 16 gb :D

 • Avatar van Maria Scheffer
  Reply Maria Scheffer 21 december 2014 at 01:29

  Voor mijn moeder zou ik graag de ” Luxe Spa manicure en pedicure van 45 – 60 minuten bij Elena for Beauty” willen winnen.

 • Avatar van Kiki
  Reply Kiki 20 december 2014 at 22:27

  ik zou graag bij een sterrenzaak willen dineren. Altijd al een grote wens geweest van mij: http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/de-saffraan-6/49217775

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 20 december 2014 at 22:20

  Ik zou graag een Microdermabrasie-behandeling willen winnen.

 • Avatar van Veronique Wilbrink
  Reply Veronique Wilbrink 20 december 2014 at 14:10

  Wat een leuke actie. Ik zou graag het 51delige make-up koffer willen. Mezelf even een verwenmomentje gunnen.

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 20 december 2014 at 13:23

  Ik zou graag de overnachting in de Wellness Boerderij nabij Egmond aan zee winnen. Er zit een beauty- en wellnessarrangement bij, ik zou dit graag samen met mijn man doen. Hij heeft de afgelopen maandag kei hard gewerkt aan ons nieuwe huis. Hij heeft het echt verdiend om te relaxen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 december 2014 at 12:40

  Ik zou mijn vriend wel graag willen verblijden met een waardebon voor 200 m kozijnen schuren + schilderen. Dat is een klusje dat we steeds maar voor ons uitschuiven, dus het zou heel mooi zijn als dit voor ons gedaan wordt!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 19 december 2014 at 22:57

  Ik wil heel graag de sloffen! Wauw! Wat zien ze er leuk uit!

  Ik volg je op twitter, facebook en bloglovin.

 • Avatar van Alfi Yusrina (@natureahead)
  Reply Alfi Yusrina (@natureahead) 19 december 2014 at 18:20

  Ik zou graag een cadeaubon voor Online Taalcursus kunnen krijgen. Ik voel me mijn Nederlands nog gebrekkig. :((

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 19 december 2014 at 15:38

  mijn laptop heeft de geest gegeven, met een nieuw exemplaar zou ikvast weer veel plezier kunnen beleven

1 5 6 7

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Lifestyle
tirol oostenrijk reisverslag travel 26 - Travel report | Tirol dag 4: IJsgrotten en snowboardles
Travel report | Tirol dag 4: IJsgrotten en snowboardles

We gaan vandaag naar een van de bijzonderste plekken van de Hintertuxer gletsjer. Helemaal bovenaan, op de top, liggen heel...

Sluiten