Beauty Lifestyle

I’m your Secret Santa!

13 december 2014

groupon-secret-santa-4
Ik heb in de afgelopen bijna 5 jaar dat Curvacious.nl bestaat al veel mooie dingen weg mogen geven aan lezers, van beautyproducten, behandelingen en complete beautypakketten tot aan kleding, gadgets, schoenen en zelfs hele weekendjes weg. Ik vind dit altijd enorm leuk om te doen: een ideale manier om jullie eens lekker in het zonnetje te kunnen zetten en te bedanken voor de trouwe bezoekjes aan mijn website, de leuke mailtjes en de interactie via social media. Maar de winactie van vandaag vind ik wel echt heel bijzonder en ik ben dan ook enorm enthousiast. Ik ben namelijk dit jaar de Secret Santa voor een aantal van jullie en ik mag prachtige prijzen weg gaan geven!

groupon-secret-santa-3
groupon-secret-santa-2
Wat er precies weggegeven zal gaan worden ga ik nog niet verklappen, maar wat te denken van wellnessarrangementen inclusief overnachting, etentjes, verschillende beautybehandelingen, een weekendje weg en als eindknaller een tablet inclusief accessoires? In totaal mag ik zo’n €1.000,- aan prijzen weg gaan geven. Wow! Ik kreeg deze kans aangeboden van Groupon en greep deze natuurlijk met beide handen aan. Heerlijk om zo’n feel good winactie te organiseren.

Normaal gesproken hoor je natuurlijk niet te weten wie je Secret Santa is en nu is diè verrassing weg (ik hoop dat je het me vergeeft *knipoog*), maar wie er gaat winnen en wàt je gaat winnen is in ieder geval een echte verrassing!

Wat moet je doen om kans te maken?
– Neem een kijkje in de Groupon cadeau-shop en laat in een reactie onder dit artikel achter wat je graag zou willen winnen (voor jezelf òf voor iemand anders wellicht).

Extra kans?
– Volg mij via Twitter, Facebook, Instagram en/of Bloglovin’
– Deel deze winactie via één van je social media kanalen met #CurvaciousXGroupon.

Ik kijk er in ieder geval alvast enorm naar uit om enkele van jullie met de kerstdagen blij te kunnen gaan maken met één van de fantastische prijzen.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Deze winactie loopt tot en met 24 december 2014, 23.59 uur.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 27 december 2014 at 11:34

  Dag Desirée, Bedankt voor het diner in Amsterdam. Je bent een fantastische Santa!!!

 • Avatar van Kevin van Luijtelaar
  Reply Kevin van Luijtelaar 23 december 2014 at 23:32

  Hallo,
  Stiekem lees ik altijd met mijn vriendin mee op jou blog.
  Nu een mooie kans om haar via jou te verrassen (ik reageer pas zo laat zodat ik zeker weet dat ze mijn naam niet tussen de reacties ziet staan).

  Onze stofzuiger is er pas geleden mee gestopt. Via groupon zag ik er ook een te koop staan.
  Ik zou deze graag voor haar willen winnen!
  Zodat ik mij huishoud taak weer goed voor haar kan doen haha

  – Cyclon eco pro vacuum stofzuiger –
  Groetjes Kevin

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 23 december 2014 at 08:46

  Couperose verwijderen bij Medica Estetica Den Haag, ik ben me altijd bewust van mijn rode gezicht…..
  Ik volg je FB en Bloglovin .

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 22 december 2014 at 19:53

  Oooohhh Desiree! Wat een geweldige job heb jij toch!!
  Ik zou echt dolgraag samen met mijn lieve mama het volgende gaan doen:
  “1 overnachting voor twee bij Wellness Boerderij, met een beauty-arrangement naar keuze”, ze staat altijd voor iedereen klaar de lieverd, dit zal ze zooooo fijn gaan vinden :-)
  Veel succes met kiezen en hele fijne dagen!
  Groetjes

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 21 december 2014 at 22:18

  Goedenavond,
  Na een lange zoektocht weet ik heel zeker wat ik van de secret santa cadeau zou willen krijgen..
  Afgelopen jaar zijn mijn vriend en ik samen gaan wonen, we hadden vantevoren heel veel spullen gekocht voor onze uitzet. Vrijwel al deze spullen gebruiken we inmiddels. Na bijna een jaar weten we ook wat we nog missen, namelijk een juicer..
  We willen 2015 graag wat gezonder gaan leven en we denken dat deze juicer ons daarbij zeker kan gaan helpen!
  We zouden daarom graag de juicer vn groupon willen winnen!

  Hele fijne feestdagen alvast!
  Liefs Claudia

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 21 december 2014 at 20:06

  Wat leuk om Santa te zijn. Ik zou voor mezelf graag de bruine Nebulus Snowboots onder de kerstboom vinden. Ze zijn lekker warm, waterdicht en zien er ook nog eens leuk uit. Op deze schoenen kom ik de winter wel door.

 • Avatar van Kelly caresse
  Reply Kelly caresse 21 december 2014 at 19:03

  Wow ik wil hier heel erg graag aan meedoen!! Voor mij zelf, heel chique maar dan ga ik voor deze:
  http://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-powerprice-s-r-l-1-2/51699233

  Waarom? Mijn iphone met 8gb kan al die geweldig lieve foto’s van Lana niet aan waardoor het geheugen tevaak vol is, en het doet pijn in mijn hart om ook maar een fotootje of filmpje van haar te verwijderen, dus ik kies de iphone 6 met 16 gb :D

 • Avatar van Maria Scheffer
  Reply Maria Scheffer 21 december 2014 at 01:29

  Voor mijn moeder zou ik graag de ” Luxe Spa manicure en pedicure van 45 – 60 minuten bij Elena for Beauty” willen winnen.

 • Avatar van Kiki
  Reply Kiki 20 december 2014 at 22:27

  ik zou graag bij een sterrenzaak willen dineren. Altijd al een grote wens geweest van mij: http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/de-saffraan-6/49217775

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 20 december 2014 at 22:20

  Ik zou graag een Microdermabrasie-behandeling willen winnen.

 • Avatar van Veronique Wilbrink
  Reply Veronique Wilbrink 20 december 2014 at 14:10

  Wat een leuke actie. Ik zou graag het 51delige make-up koffer willen. Mezelf even een verwenmomentje gunnen.

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 20 december 2014 at 13:23

  Ik zou graag de overnachting in de Wellness Boerderij nabij Egmond aan zee winnen. Er zit een beauty- en wellnessarrangement bij, ik zou dit graag samen met mijn man doen. Hij heeft de afgelopen maandag kei hard gewerkt aan ons nieuwe huis. Hij heeft het echt verdiend om te relaxen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 december 2014 at 12:40

  Ik zou mijn vriend wel graag willen verblijden met een waardebon voor 200 m kozijnen schuren + schilderen. Dat is een klusje dat we steeds maar voor ons uitschuiven, dus het zou heel mooi zijn als dit voor ons gedaan wordt!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 19 december 2014 at 22:57

  Ik wil heel graag de sloffen! Wauw! Wat zien ze er leuk uit!

  Ik volg je op twitter, facebook en bloglovin.

 • Avatar van Alfi Yusrina (@natureahead)
  Reply Alfi Yusrina (@natureahead) 19 december 2014 at 18:20

  Ik zou graag een cadeaubon voor Online Taalcursus kunnen krijgen. Ik voel me mijn Nederlands nog gebrekkig. :((

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 19 december 2014 at 15:38

  mijn laptop heeft de geest gegeven, met een nieuw exemplaar zou ikvast weer veel plezier kunnen beleven

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 19 december 2014 at 15:31

  Even heerlijk relaxen in de sauna met mijn eigen man zou wel heel erg fijn zijn!

 • Avatar van Pauline
  Reply Pauline 19 december 2014 at 12:15

  Een roompotvakantie naar keuze! Superleuk om weekendje met ons gezinnetje weg te gaan!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 18 december 2014 at 21:34

  Wat een leuke actie dus ik doe graag mee. Ik zou heel graag de tandenbleekkit willen winnen om zelf je tanden mooi wit te maken. En je kunt zelfs nog een favoriete smaak kiezen. Ik ga de toekomst lachend tegemoet met een brede witte glimlach.

 • Avatar van Michel Henrichs
  Reply Michel Henrichs 18 december 2014 at 20:18

  Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

  We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

  Ik zou daarom heel graag kans maken op prijs die bestaat uit iets leuks met mijn gezinnetje doen. Het zou mij bijvoorbeeld onwijs gaaf lijken om bijvoorbeeld te lasergamen inclusief hoofdgerecht voor 2 – 8 personen bij Lasergame Rotterdam.

 • Avatar van Mirne
  Reply Mirne 17 december 2014 at 14:27

  Wat een supertoffe actie! Ik zou mijn vriend heel graag een weekendje meenemen naar Parijs. http://www.groupon.nl/deals/travel/ga-de-jong-intra-6/51517004

  Als mijn ouders vragen wat ik voor kerst wil, dan zeg ik “koop maar iets leuks voor hem” omdat ik zelf geen baan heb en me daar enorm schuldig over voel. Stom misschien, maar ik zou gewoon graag eens iets terug kunnen doen.

 • Avatar van Ineke Winters
  Reply Ineke Winters 17 december 2014 at 14:13

  http://www.groupon.nl/deals/rotterdam/splashtours/50726728

  Het zou mij ontzettend leuk lijken om een keertje samen met mijn man met de bus in Rotterdam het water in te rijden met Splash Tours. Het lijkt mij echt heel bijzonder om mee te maken.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 17 december 2014 at 13:47

  Ik zou heel graag met de Thalys naar Parijs voor de 5-daagse trip inclusief treintickets, verblijf en ontbijt gaan samen met mijn man. Ik ben nog nooit in Parijs geweest en het lijkt mij super om onze 4 jarige trouwdag in de stad van de liefde te vieren. Lekker slenteren door de Parijse straatjes, een boottochtje over de Seine en als Disneygek al mijn helden ontmoeten.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 17 december 2014 at 12:34

  Wat is er nou een beter Secret Santa Cadeau dan een reisje naar Parijs? :)
  http://www.groupon.nl/deals/utrecht/ga-de-jong-intra-6/52041264

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 17 december 2014 at 10:35

  De Samsung Galaxy S5 lijkt me wel wat!!

 • Avatar van biancie feenstra
  Reply biancie feenstra 17 december 2014 at 08:13

  Wat een Geweldige #giveaway Actie weer zeg!
  Zo’n Waanzinnig mooi ♡Michael Kors Horloge♡ staat al wat jaren op mijn verlanglijstje!
  Dus ik doe natuurlijk graag mee voor deze PRACHTKans!

 • Avatar van kora Agema
  Reply kora Agema 16 december 2014 at 20:00

  Een Samsung Galaxy 5 is hier erg welkom, mijn dochter haar telefoon is namelijk stuk.

 • Avatar van kora Agema
  Reply kora Agema 16 december 2014 at 19:57

  Wauw dat zou een leuke kerst verrassing zijn

 • Avatar van kora Agema
  Reply kora Agema 16 december 2014 at 19:56

  Wauw dat zou een leuke kerst verrassing zijn

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 16 december 2014 at 19:03

  Wat een super actie zeg! Ik zou deze groupon cadeau willen doen aan mijn beste vriendin:
  https://www.groupon.nl/deals/groningen/ga-sandton-hotel-paal-8/52034380

  Ze staat altijd voor me klaar. Zelfs vandaag nog kwam ze medicijnen brengen nu ik al sinds zaterdag met de griep thuis lig. Dat is toch gewoon super lief! Wij single ladies moeten elkaar steunen en voor elkaar klaar staan en als er 1 iemand is waar ik op kan bouwen dat is zij het wel en dat geldt andersom natuurlijk ook!

 • Avatar van Martje
  Reply Martje 16 december 2014 at 18:27

  Dit is nog is een leuke winactie zeg! Mijn droom zou zijn om mijn lieve vriend mee te kunnen nemen naar Parijs. Hij heeft me zo gesteund dit jaar, dus ik vind dat hij dit verdiend heeft! Ik volg je op alles behalve Bloglovin.

  Dit is de link: http://www.groupon.nl/deals/travel/ga-de-jong-intra-6/51517004

  Veel succes met het kiezen van de winnaars!
  Liefs

 • Avatar van Remi Labidi
  Reply Remi Labidi 16 december 2014 at 17:21

  Deze supermooie 51-delige make-up koffer van Vanity Cosmetic zou het perfecte Kerstgeschenk zijn voor mijn mams . Dus ik zal maar beginnen met keihard duimen (y) Fijne feestdagen toegewenst en nog heel veel succes in de toekomst !

 • Avatar van Desiré Meijer
  Reply Desiré Meijer 16 december 2014 at 17:05

  Ik zou heel graag kans maken op een heerlijke high tea voor 2 personen. Mijn schoonmoeder doet altijd ontzettend veel voor ons gezinnetje. Zij past regelmatig op onze kinderen en terwijl helpt ze mij ook vaak in huis (bijvoorbeeld met strijken of ramen zemen). Ik zou haar daarom heel graag in het zonnetje zetten door samen te genieten van een heerlijke high tea samen!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 16 december 2014 at 16:35

  Het is héél brutaal om iets voor mezelf te vragen, maar er is een kado waar je me superblij mee zou maken. Ik ben geabonneerd op de nieuwsbrief van Groupon en maak dan ook regelmatig gebruik van de aanbiedingen. Er zat laatst 1 aanbieding bij waarvan ik bijna op het punt stond om het aan te kopen maar niet heb gedaan omdat ik bedacht dat er ook nog kerstkadoos gekocht moesten worden….Het gaat om 6-gangen michelindiner bij Tuindorphotel ’t Lansink in Hengelo. Het lijkt me toch zo geweldig om daar eens helemaal in de watten gelegd te worden met dit gastronomisch hoogstandje! Ik zou mijn man meenemen, want die zou dit ook enorm waarderen!

 • Avatar van Shiv
  Reply Shiv 16 december 2014 at 14:48

  Minicruise NewCastle met mijn man, we willen dit al heel lang en het zou geweldig zijn als het eindelijk een keer uit gaat komen.

 • Avatar van Linda Achterb erg
  Reply Linda Achterb erg 16 december 2014 at 13:58

  En dit bericht natuurlijjk LIKED en GEDEELD MET MIJN FBVRIENDEN!!! Ik kies de prullenbak of de 3-delige pannenset van Tefal! Duimen!

 • Avatar van Linda Achterb erg
  Reply Linda Achterb erg 16 december 2014 at 13:56

  Wat een schitterende actie en een mooie website van Groupon met goedkope gave produkten!!! Kan moeilijk kiezen, maar dan kies ik toch de 3-delige pannenset van Tefal!!! Duimen!!!

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 16 december 2014 at 11:24

  Ik zou heel graag de Samsung Galaxy 55 willen winnen. Ik loop nog een beetje achter. Iedereen heeft al een mobiel, behalve ik niet.

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 16 december 2014 at 10:11

  Wat een ontzettend gave actie zeg!
  Ik kan bijna niet kiezen!
  Deze lijkt me supertof :
  http://m.groupon.nl/deals/travel/ga-flywise-21/52563448
  Madrid lijkt me een superleuke gezellige stad om samen met mn vriend te ontdekken.En bovendien zijn we gek op tapas. :D
  En deze lijkt me ook geweldig: http://m.groupon.nl/deals/travel/ga-suntip-12/52237943
  1 keer eerder naar Londen geweest en helemaal verliefd geworden op die stad.

 • Avatar van Eve Allijn
  Reply Eve Allijn 16 december 2014 at 08:32

  Ik zou heel graag een high tea winnen voor mij en mijn vriendinnen :) Bijvoorbeeld deze:
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/happy-sandwich-2/47790013

  Dan hoef ik niet al te ver weg, aangezien ik zwanger ben en steeds minder kan :D.

  Liefs,

  Eve

 • Avatar van Hofman Wesley
  Reply Hofman Wesley 15 december 2014 at 23:06

  Er is zoveel te wensen en te zien bij groupon maar een citytrip of wellness dat lijkt me leuk

 • Avatar van marieke
  Reply marieke 15 december 2014 at 22:34

  dit zou ik graag willen winnen voor mijn neefje van 9, hij wil graag piloot worden en zou zo graag in zo’n klein vliegtuigje vliegen: http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/special-air-services-nl/36756165

  En dit zou ik heel graag willen winnen voor mijn zoon: http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/settels-roofvogels/49202023 Hij wilde altijd al valkenier worden en als je eenmaal gevlogen hebt met deze roofvogels mag je toch zeggen dat je ervaring hebt

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 15 december 2014 at 21:37

  Ik zou graag een vliegreisje winnen, mijn man en ik hebben allebei nog nooit gevlogen.

 • Avatar van Linda K.
  Reply Linda K. 15 december 2014 at 21:09

  Spaanse High tea, lijkt me spannend…trok mijn oog en liet mijn buik een hupsje maken!

 • Avatar van Diana De Meyer
  Reply Diana De Meyer 15 december 2014 at 19:36

  Dit http://www.groupon.nl/deals/landelijke-deal/gg-pckado-s-a-10-merchandising-nl/52018827

  zou ik graag winnen zou super zijn

 • Avatar van willemijn
  Reply willemijn 15 december 2014 at 16:38

  Lieve mensen,

  Met de verhuizing van mijn zus voor de boeg met de kerstdagen-
  zou ik dolgraag willen vragen
  om de Nationale Catering Cadeaubon voor mijn zus-
  Zij is eigenlijk veel meer dan een zus!
  Zij is mijn kok en mijn oppas en mijn luisterend oor-
  Zij komt altijd helpen en werkt dan maar door
  en helpt en kookt en ruimt alles op.
  Als zij er is gaat het in mijn gezin TOP!
  Zij heeft veel verdriet gehad dit jaar-
  voor haar heel ellendig en zo naar!
  Voor haar deze Nationale Catering Cadeaubon om zo eens niet te hoeven kokkerellen
  Zo kan zij tijdens haar verhuizing voor de mensen die helpen de Catering bellen!
  Een lot uit de loterij van GROUPON-
  Een Gouden greep deze Catering Cadeaubon!

 • Avatar van marielle Onderwater
  Reply marielle Onderwater 15 december 2014 at 13:49

  een waardebon voor christine Leduc altijd leuk
  is leuk voor mn schoonzusje die bijna 5 jr getrouwd is
  leuk om te geven op hun trouwdag

 • Avatar van P. de Wit
  Reply P. de Wit 15 december 2014 at 11:59

  een nachte chiq slapen in Amsterdam Zuid lijkt mij wel wat, nu slaap ik iedere nacht op onze boerderij, dus een keertje een ander uitzicht lijkt mij wel wat!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 15 december 2014 at 11:58

  Super leuke actie! Ik volg je op bloglovin en wat ik graag zou willen winnen uit de groupon cadeau-shop is:
  Met de Thalys naar Parijs: 3- tot 5-daagse trip inclusief treintickets, verblijf en ontbijt voor 2 personen.
  Dan zou ik mijn lieve vriendje meenemen zodat hij er even lekker tussenuit is, wat hij zeker verdient omdat hij dit jaar aan een nieuwe zware studie is begonnen!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 15 december 2014 at 11:39

  Wauw; wat een leuke actie. Ik heb de actie gedeeld via FB en volg je uiteraard (melissa.vanstipdonkmaas), ik volg en like je ook via BL (melissavanstipdonkmaas) en Instagram (melissamaas1984).
  Ik zou kiezen voor de ‘roompot vakantiepark naar keuze’, eindelijk eens een keertje weg met ons gezin, aangezien ons zoontje een auto immuunziekte heeft en 2014 daardoor een zwaar jaar was. Laten we 2015 goed beginnen en ik mijn gezin verrassen met een leuke vakantie!
  Gr. Melissa

 • Avatar van Corina Verloop
  Reply Corina Verloop 15 december 2014 at 10:45

  Wat leuk!
  Graag zodiak met m’n man eens een keer in een Cessna willen vliegen.
  We hebben nog nooit gevlogen en willen het graag eens proberen.

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 15 december 2014 at 09:58

  het feestdagenmenu thuis lijkt me fantastisch: geen gestress en evengoed lekker eten.

 • Avatar van MarliesS
  Reply MarliesS 15 december 2014 at 09:06

  Ik zou heel erg blij worden van een Samsung Galaxy S5 want mijn mobieltje is echt op.

  http://www.groupon.nl/browse/amsterdam?lat=52.372508&lng=4.900232&query=Samsung+Galaxy+S5&address=Amsterdam&locale=nl_NL

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 15 december 2014 at 08:07

  Ik zou mijn lieve vriend heel graag eens Brussel laten zien. Ik heb het niet makkelijk gehad het afgelopen jaar en in die tijd is hij er altijd voor mij geweest.
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-4-bruxelles-2/51628048

 • Avatar van Riekie
  Reply Riekie 15 december 2014 at 07:58

  De Bonbon-workshop van 3 uur bij Chocobreak lijkt me onwijs leukkk.
  Dat heb ik nou altijd al eens willen doen!
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/chocobreak-1/45710798

  Ik volg je op twitter (@RiekieBos) en heb met #CurvaciousXGroupon getweet.

  doeiiii Riekie

 • Avatar van rana
  Reply rana 15 december 2014 at 00:38

  Een weekendje weg met mijn man lijkt me super. Waar maakt niet uit als we er maar even uit zijn.

 • Avatar van mamavanelin (Mariska)
  Reply mamavanelin (Mariska) 14 december 2014 at 23:59

  Hoi Desiree,

  wat enorm gaaf dit! Wauw wat een kans om een wens van mijn man uit te laten komen. Hij zou heel graag nog eens in een sterrenrestaurant willen eten. Wat zou het daarom mooi zijn hem via deze schitterende actie een proeverij in het met een Michelinster bekroonde Restaurant Niven kado te doen. Wat zou hij stralen.

  #duimduimduim

 • Avatar van Kevin Gizzie
  Reply Kevin Gizzie 14 december 2014 at 23:51

  Hey secret santa ;),

  wat een superleuke actie. Ik doe dan ook heel graag mee voor mijn hele goede vriend Evert. Hij is echt helemaal gek van films, gadget en home domotica en ik weet dat een raspberry Pi al heel lang op zijn verlanglijstje staat. Wat zou het daarom gaaf zijn hem deze kado te doen, als een secret santa achter de secret santa. Superleuk.

  Het gaat om de (beschrijving volgens de website) *Raspberry Pi B XBMC Media player Turbo 16 GB USB 3.0 stick

  Wie weet maken we samen iemand heel blij. Enorm leuk

  groetjes,
  kevin

 • Avatar van marc de raden
  Reply marc de raden 14 december 2014 at 23:50

  heel graag een Samsung Galaxy S5 voor mijzelf of een Guy Laroche horloge (Model GL-6259-01 – zwart) voor mijn vader

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 14 december 2014 at 23:33

  4- of 5-daagse citytrip Londen met Stena Line, inclusief verblijf en transfer van de haven naar de stad!! :-)

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 14 december 2014 at 23:29

  Jammer dat de ooglasering niet in mijn buurt ligt want als ik toch 1 wens had, dan zou ik wensen dat ik 2 wensen mocht wensen :P en dan was dit 1 hiervan! hihi.

  Manlief moet echt mee met de tijd dus ik ga voor de Samsung Galaxy, dit zal dan zijn aller 1e smartphone worden.
  Ben enorm benieuwt hoe het hem zal bevallen.
  Dan kan ik hem foto’s sturen van de rotzooi thuis als hij werken is, en dan een foto van het opgeruimde huis, en dan weer een foto van hoe het na een uur weer uitziet met mijn dames in huis ;-)
  Just kidding, hij verdiend ook een smartphone!!

 • Avatar van joyce vermeulen
  Reply joyce vermeulen 14 december 2014 at 23:22

  Ik zou graag eens samen met mijn man heerlijk willen genieten. Dat doen we nu veel te weinig nu we ouders zijn van onze prachtige zoon van ruim 1,5

  Ik heb dit uitgekozen http://www.groupon.nl/deals/zwolle/ga-hotel-resort-landgoed-westerlee-3-8/52083213

 • Avatar van Laura Donraadt
  Reply Laura Donraadt 14 december 2014 at 23:03

  Ik heb een heel mooi cadeau er tussen zien staan… en dat is namelijk de Samsung Galaxy S5 .. Die wilt mijn vriend zo graag hebben. Hij mag hem alleen niet van mij kopen.. Ik hoop zo dat ik hem mag verassen met dit mega cadeau ♡♡

 • Avatar van Angela Sap
  Reply Angela Sap 14 december 2014 at 22:27

  Wat een leuke actie zeg. Ik wil in het nieuwe jaar het hardlopen weer oppakken en heb daarvoor nog een paar goede oordopjes nodig. De Monster Beats by Dr. Dre iBeats in-ear koptelefoon zou echt perfect zijn.

  http://www.groupon.nl/deals/amsterdam/gg-edge-distributions-ltd-1-3/51617831

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 14 december 2014 at 22:01

  Super leuke actie!!! Weekendje Roompot lijkt me super! Even ontstressen na de feestdagen!
  In januari ben ik jarig, dus wie weet kunnen we het daar vieren :D
  http://www.groupon.nl/deals/travel/ga-roompot-vakanties-1-8/50367123

  Hele fijne feestdagen vast!

 • Avatar van Laura van den M
  Reply Laura van den M 14 december 2014 at 21:38

  Wauw, wat een gave actie!

  Ik zou ontzettend graag mijn vriend willen verrassen met een reis naar Parijs (
  http://www.groupon.nl/deals/travel/ga-de-jong-intra-6/51517004)
  Hij heeft het afgelopen jaar veel geduld met me gehad en daar wil ik hem graag voor bedanken!
  En waar kan dat beter dan in de stad van de liefde?

  Merry X-mass allemaal!

 • Avatar van Sha
  Reply Sha 14 december 2014 at 21:28

  Ik zal wel zo een ipad of een tablet willen hebben,Ik heb altijd al zo 1 willen hebben maar heb er nooit genoeg geld voor over.
  Het maakt mij niet uit welke model het is of in welke kleur hij komt.

  Fijne Feestdagen en Groetjes
  Sha

 • Avatar van ellen
  Reply ellen 14 december 2014 at 21:04

  Het is niet bescheiden maar ik zou heel erg graag de samsung galaxy s5 willen winnen voor mijn dochter. ze woont in thailand, en doet vrijwilligerswerk dus weinig uit te geven,nu is haar smartphone die we haar cadeau hebben gedaan vorig jaar kapot gegaan,en heeft ze daar een hele goedkope vervanging gekocht. Dus nu geen whatsappjes of internet contact meer via telefoon, en dat is toch wel heel erg jammer,nu mis ik haar nog veel meer, en andersom denk ik ook.Dus als wij over twee maanden daar naartoe gaan zou het super zijn als ik ze dit cadeau zou mogen doen.

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 14 december 2014 at 20:54

  Wat ongelofelijk gaaf!
  Ik zou graag het XBMC kastje winnen! http://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-sos-solutions-2/50638614
  Dat zou films en series kijken een stuk makkelijker maken ;)

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 14 december 2014 at 20:38

  Ohh sweet Santa, kan niet kiezen, verras me alstublieft?

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 14 december 2014 at 20:34

  Ik doe mee voor de aller grootste droom pREIS Koninklijk Overnachten voor 2 personen. Een “dol-fijn” uitstapje en prime time voor ons twee. Zonder stoorzenders kunnen genieten.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 14 december 2014 at 20:08

  Romantisch verblijf voor twee bij ****Kasteel Doenrade in Limburg, incl. ontbijt en één 4-gangendiner

  Voor mij en mijn nieuwe liefde…. Wat lijkt me dat leuk. Kunnen we samen in januari kijken of de vonkjes er ook daar vanaf vliegen. ;)

 • Avatar van ruud van der weele
  Reply ruud van der weele 14 december 2014 at 19:58

  5-daagse citytrip Londen met Stena Line, inclusief verblijf en transfer van de haven naar de stad
  ga ik met mijn vrouwtje naar oxford street en de big ben, maaaaaaaaar in het weekend kijken we ook nog een voetbalwedstrijdje

 • Avatar van Esma van Houten
  Reply Esma van Houten 14 december 2014 at 18:27

  Superleuke actie!

  Wat zou ik de oordopjes van Dr Dre goed kunnen gebruiken! Oordopjes gaan snel stuk helaas, maar dat komt ook omdat ik me de duurdere oordopjes niet kan veroorloven. Die van Dr Dre hoor ik alleen maar goeds over en komt goed uit!

  http://www.groupon.nl/deals/amsterdam/gg-edge-distributions-ltd-1-3/51617831

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 14 december 2014 at 18:19

  Hoi,

  wat een superleuke actie ! Zo’n schitterende verwennerij ! I love it ! En wat ik heel goed zou kunnen gebruiken is de Hardcase handbagage spinner trolley en MS Mode Giftcard te gebruiken in MS Mode winkels NL … aangezien wij hier dolgraag city trips maken , zou deze wel heel handig zijn.

  Bedankt voor deze kans ! Fijne feestdagen toegewenst en hopelijk word je ook zo verwend als dat je ons verwent :-)

  groetjes,
  Nancy

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 14 december 2014 at 17:52

  Een weekendje naar Ameland met mijn vriend. Een bezoek aan een van de Waddeneilanden staat al jaren op mijn verlanglijstje:
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-hotel-dolores-1-1/51760136

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 december 2014 at 17:36

  Ah wat leuk zeg dat je dit mag doen! :)
  Ik heb gekeken en zou gaan voor een dagje London of Parijs en dan samen met mijn zusje of een goede vriendin. Waarom? Nou mijn zusje is eigenlijk gewoon mijn beste vriendin (mijn broertje onze beste vriend) en een andere vriendin is pas 17 en ik 29! Een enorm leeftijdsverschil, maar dat mag de pret niet drukken het is echt altijd leuk!

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 14 december 2014 at 16:37

  Wat leuk! ik zou graag de MS mode hardcase trolley willen winnen zodat ik niet steeds de trolley van mijn moeder hoef te lenen.

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 14 december 2014 at 16:32

  Wat een leuke actie!

  Ik zou graag iets cadeau willen doen aan mijn vader voor zijn 60ste verjaardag op 25 december!
  Een kerstmenu voor 4 personen. Ik kan er zelf helaas niet bij zijn, maar zou het heel leuk vinden als ik op deze manier het diner op afstand kan regelen.

  Ik heb zoveel lekkere opties gezien:
  http://www.groupon.nl/deals/premium/restaurant-niven-3-6/52480698 (hij woont in Rijswijk)
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/catering-cadeau-b-v-8/51209223
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/villa-la-ruche-4/46209849
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/tri-tunggal-1/47531932

  Fijne feestdagen Santa!

 • Avatar van Hans
  Reply Hans 14 december 2014 at 16:27

  Deze kerst wil ik wel eens lekker met m’n hoofd in de wolken zijn dus zo’n vlucht met een Cessna zou een prachtig uitkomst zijn, Fly, Fly, Fly away.

 • Avatar van Louisa
  Reply Louisa 14 december 2014 at 16:10

  Ik zou heel graag de luchtballonvaart (het liefst voor 2 personen) willen winnen! Dit omdat ik eigenlijk heel erg hoogtevrees heb maar ook veel gedaan wil hebben voordat ik dood ben. En een luchtballonvaart maken is daar 1 van! :) Ik hoop dat ik in een luchtballon het uitzicht zo mooi vind en zó tot rust kom dat ik helemaal geen hoogtevrees meer heb. Het lijkt me echt een geweldige ervaring.

 • Avatar van amy boogaard
  Reply amy boogaard 14 december 2014 at 15:50

  Ik zou graag onderstaande prijs voor mijn man winnen, hij wil al erg lang een motor rijbewijs halen maar we hebben helaas het geld er niet voor.
  Als ik dit zou mogen winnen is dat echt een super geweldig kerstcadeau voor hem en kan ik hem heeeel erg blij maken

  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/verkeerschool-compleet/45834927

 • Avatar van linda voskuil
  Reply linda voskuil 14 december 2014 at 14:41

  onderstaande heerlijk overnachting in de stad waar mijn man vandaag komt echt geweldig mooi…

  http://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hampshire-hotel-parkzicht-eindhoven/50304516

 • Avatar van Manon Toemen
  Reply Manon Toemen 14 december 2014 at 14:13

  De keuze is reuze! Maar als ik dan echt moet kiezen wordt het de Veluwe: overnachten voor twee bij Hotel Oranjeoord incl. ontbijt en naar keuze met diner. Even lekker mijn zijn 2e de sleur doorbreken!

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 14 december 2014 at 13:58

  Dit is iets waar iedereen aan het eind van het jaar onwijs behoefte aan heeft: http://www.groupon.nl/deals/utrecht/ga-kasteel-doenrade-3-7/52030416 en ik zeker (echt echt echt!!). Overnachting in romantisch Limburg met mijn niet zo romantische man ;-) Ik ga de extra kansen ook doorlopen en duimen maar. Fijne zondag nog. Groetjes x

 • Avatar van wim
  Reply wim 14 december 2014 at 13:53

  ik zou heel graag de waardebon voor traprenovatie van 129,99 hebben. onze trap is namelijk nogal versleten,en zou deze heel graag laten opknappen,dus dit zou een geweldig kerstcadeau zijn.

 • Avatar van elletjee
  Reply elletjee 14 december 2014 at 13:36

  zoveel leuke dingen bij groupon die ik dolgraag zou willen winnen, bijvoorbeeld die mooie barkrukken, die we nu in de keuken hebben staan zijn behoorlijk versleten. Het lijkt me wel leuk om dan twee rode en twee zwarte te hebben,en ze dan om en om neer te zetten, gaaf en apart!!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 14 december 2014 at 13:25

  Wat zul jij een vreugde dansje hebben gedaan toen je besefte dat je dit mocht weggeven! Erg leuk.
  Ik heb niet veel, en toch heb ik zoveel. Ik gun mijn vader ontzettend een zeilboot huren kado; echt een passie en jaren geleden voor hem. Wil ‘m weer zien stralen :-D

  Volg je op alle channels die je noemde en heb je winactie getweet! :-)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 14 december 2014 at 13:03

  Viergangen kerstdiner naar keuze thuisbezorgd door Catering Cadeau, zou een uitkomst zijn want ik heb mijn enkel gebroken….

 • Avatar van Heidi Sour
  Reply Heidi Sour 14 december 2014 at 12:35

  Ik heb best een moeilijke tijd achter de rug en ik zou dolgraag even weg willen. Gewoon even afstand nemen en lekker verwend worden. Misschien een fijne behandeling, een luxe hotelkamer, heerlijk in de sauna, lekker eten. Dat zou mijn leeggelopen batterijtje echt opladen.
  Ik loot dus mee voor een sauna/hotel arrangement. Maakt mij niet uit waar of wat precies, als het maar met overnachting en voor 2 personen is.
  Deze bijvoorbeeld Luxe wellness in 5*Restaurant Hotel & Spa Savarin, naar keuze met verblijf, behandeling en 5-gangendiner http://www.groupon.nl/deals/leiden/ga-restaurant-hotel-spa-savarin-3/51101463
  of deze
  Verblijf bij ****Hotel Resort Landgoed Westerlee incl ontbijt, private jacuzzi & sauna en naar keuze 6-gangendiner http://www.groupon.nl/deals/zwolle/ga-hotel-resort-landgoed-westerlee-3-8/52083213
  of deze
  Wellness met hamam voor twee in Limburg, naar keuze met overnachting in Hotel Asselt incl. ontbijt
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-hotel-asselt/50556383
  Bij Groupon is er echt veel keus in hele leuke dingen :)

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 14 december 2014 at 11:53

  Ik maak graag kans op deze high-tea :)
  http://www.groupon.nl/deals/groningen/tulip-inn-brinkhotel-restaurant/51403860
  Een keer wat leuks doen met mijn man :)

  Ik volg op FB, Bloglovin en twitter. Heb getweet: https://twitter.com/luckychicca/status/544081330196066304

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 14 december 2014 at 11:24

  Wauw gave actie. Ik doe graag mee om kans te maken op een samsung s5 voor mijn man.

 • Avatar van Niels Meester
  Reply Niels Meester 14 december 2014 at 10:36

  Ik zou echt heel erg graag kans maken op het GPS sporthorloge van TomTom Nike+. http://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-240/50867124
  Sinds 2 maanden loop ik hard, en ik heb echt de conditie van een stacaravan. Na kei en kei hard trainen zit in nu op 7 minuten hardlopen, 1 minuut wandelen. Maar ik heb geen idee hoeveel kilometer ik nu precies afleg. Dit horloge geeft mij een extra motivatie omdat ik zie hoeveel meters/ kilometers ik maak.

 • Avatar van Carola Meijer
  Reply Carola Meijer 14 december 2014 at 10:11

  € 99,99 voor Aquaswiss horloge – zwart/rosegoudkleurig (86% korting)

  Ik ga over 125 uur naar Curaçao. Dat is 9 uur vliegen. En er is een tijdsverschil tussen van -6 uur.

  Hier mag ik 92 dagen stage lopen. Dat is dus 2208 uur oftewel 132480 minuten. Ook wel 794880 sec.

  Maar voor mijn moeder gaat dit een eeuwigheid duren. Ik wil haar graag iets geven, zo dat ik altijd een beetje bij haar ben.

  Gemiddeld kijkt je 30 keer per dag op je horloge. Als ik mijn moeder dit Aquaswiss horloge kan geven ben ik dus 2760 keer even bij haar!

  http://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-aquaswiss-2-4/50735226

 • Avatar van Carola Meijer
  Reply Carola Meijer 14 december 2014 at 10:10

  € 99,99 voor Aquaswiss horloge – zwart/rosegoudkleurig (86% korting)

  Ik ga over 125 uur naar Curaçao. Dat is 9 uur vliegen. En er is een tijdsverschil tussen van -6 uur.

  Hier mag ik 92 dagen stage lopen. Dat is dus 2208 uur oftewel 132480 minuten. Ook wel 794880 sec.

  Maar voor mijn moeder gaat dit een eeuwigheid duren. Ik wil haar graag iets geven, zo dat ik altijd een beetje bij haar ben.

  Gemiddeld kijkt je 30 keer per dag op je horloge. Als ik mijn moeder dit Aquaswiss horloge kan geven ben ik dus 2760 keer even bij haar!

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 14 december 2014 at 09:36

  Mijn grootste wens is de Samsung Galaxy
  http://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-innovations-internacional-29/51151072
  want ik zit nu op zo’n minidingetje te prutsen.
  Ik volg je overal en alles gepromoot

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 14 december 2014 at 09:18

  Dit lijkt me een heel leuk arrangement!

  Veluwe: overnachten voor twee bij Hotel Oranjeoord incl. ontbijt en naar keuze met diner

 • Avatar van Bonnaerens Peter
  Reply Bonnaerens Peter 14 december 2014 at 02:32

  Eens naar Amsterdam voor een weekend of Parijs met de thalys

 • Avatar van Corrie van Kammen
  Reply Corrie van Kammen 14 december 2014 at 01:00

  Dit lijkt me echt wel heel erg mooi om te winnen
  Permanente make-up bij Roemeense Beautystudio Geraldine Bolchis

 • Avatar van Caroline Samsen
  Reply Caroline Samsen 13 december 2014 at 23:06

  Whoeiiiiiiiiiiiiiiiiiii Love It ♥! Wat gaaf zeg….. Ik pak deze kans met beiden
  handen aan. Wow ik zou heel graag de Samsung galaxy S5 willen
  winnen dat zou fantastisch zijn…. Hopelijk maken jullie deze trotse wondervolle mama van Lisa-Mae ♥ heel erg blij? :-)

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 13 december 2014 at 22:40

  Superleuk! Ik zou graag de Beats by Dr. Dre in-ear koptelefoon (zwart) willen voor mijn broer! Hij luistert vaak naar zijn favoriete tracks als hij gaat sporten.Ook matcht het precies bij zijn sportoutfit. :)

 • Avatar van Astrid V
  Reply Astrid V 13 december 2014 at 21:16

  Waaaaauw, ik doe heel graag mee! Voor mijn vriend (en ook een beetje voor mijzelf natuurlijk ;)) zou ik kiezen voor ‘zelf vliegen boven Texel, wat lijkt dat me een enorm toffe ervaring!
  Ik volg je via bloglovin’, facebook en twitter :D

  Liefs,

  Astrid
  (av1989@hotmail.com)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 13 december 2014 at 21:14

  Dit is zeker een hele gave en leuke win actie! Ik volgde je al op alles (met Pinkit1988 of Bianca en Sterre). En ik zou zelf een etentje voor twee (samen met mijn vriend) wel leuk vinden, samen eens lekker een avondje uit. Succes allemaal!

  xxx

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 13 december 2014 at 21:10

  Een botoxbehandeling bij Clinic 63 (http://www.groupon.nl/deals/limburg/clinic63-7-29/51773831) zou ik wel heel fijn vinden.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 13 december 2014 at 19:50

  Ah, als ik écht moest kiezen zou ik voor de Samsung s5 gaan die ik cadeau zou doen aan mijn moeder. De enige die nog geen smartphone heeft, maar hem wel zou gebruiken. Kan ze eindelijk Candy Crushen via de telefoon. Ook belangrijk!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 13 december 2014 at 19:39

  Ik wil mijn vriendin Carola trakteren op een reisje dagtocht London.
  Ze heeft net al mij nooit een uitjedakgaan jeugd gehad en het lijkt me zo leuk om dit samen op onze 40+ leeftijd toch nog eens te kunnen doen.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 13 december 2014 at 19:15

  Dit super lekkere vest lijkt me wel wat http://www.groupon.nl/deals/landelijke-deal/gg-ever-mercantile-limited-nl-23/51840810
  Staan trouwens meer leuke dingen op ;) en wat een te gekke actie mag je organiseren.

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 13 december 2014 at 18:27

  Ik heb deze kaart al lang op mijn wishlist staan, zou het geweldig vinden als ik hem eindelijk op kan hangen :) ik volg je op Twitter (@carrot_cakess) instagram (@ilovecarrotcakes) Facebook (Inge Kleefman) en bloglovin (Inge Kleefman)

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 13 december 2014 at 16:49

  Ho Ho Ho,Wauw, Desirée Secret Santa wat ontzettend leuk dat jij je lezeressen blij mag maken.
  Dagelijks ontvang ik een mailtje van Groupon en heb er al regelmatig iets besteld.
  Met Kerst krijg ik eters en ik weet nog niet goed wat we gaan eten, nu viel mijn oog op Kerstdiner met veel biologische streekproducten van Xmas Catering, thuisbezorgd
  Nou zo’n 5-gangen kerstdiner voor 6 personen incl. bezorging zie ik helemaal zitten!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 13 december 2014 at 16:38

  Wat een leuke actie.
  Zo’n in ear koptelefoon zou voor mijn vriend echt geweldig zijn. Hij reist elke dag met de trein en zo kan hij z’n heavy metal, zou je niet achter m zoeken in z’n nette pak ;-) ook in de stiltecoupe luisteren.
  Een hard case trolley lijkt me voor ons samen wel wat, met als goed voornemen dat we in 2015 meer samen op pad gaan, lekker op stedentrip.
  Ik volg je via bloglovin en FB. Alvast een fijne kerst met z’n drietjes!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 13 december 2014 at 14:23

  Gotta love christmas, en dan zeker als er secret santa’s rondlopen!
  Ik doe graag mee :)

  Als ik zo kijk naar mijn vriend en ik, een half jaar geleden een huisje gekocht en inmiddels al lekker gesetteld zou ik op ons groupon lijstje het volgende zetten:
  – De brabantia eleganza set (7): Als kwalitatieve toevoeging aan onze ikea basis potten en pannen
  – Of een katoensatijnen dekbedset (200×220)
  – Erg leuk voor mijn vriend is de op afstand bestuurbare helicopter. Boys will be boys
  – Qua goede voornemens zien we de crosstrainer wel zitten
  – Of durven kijken naar de grotere dingen om jezelf eens te verwennen, dan zie ik een mooie samsung galaxy s5 ;)

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 13 december 2014 at 14:19

  Wauw wat een actie, Zou heel graag naar Londen willen voor mij en een vriendin. Lijkt nu wel of ik het overal tegen kom de laatste dagen. Wil mijn vriendin ook graag bedanken omdat ik door een moeilijke tijd ga en niet altijd de makkelijkste ben. Toch staat ze wel altijd voor me klaar.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 13 december 2014 at 13:56

  Wauw, wat een te gekke actie Desirée! Ik zou graag mijn vriend verrassen met een heerlijk diner bij een sterren restaurant. We zijn op 5 januari namelijk 10 jaar samen en gaan graag samen uit eten, maar bij een restaurant met één of meerdere Michelin sterren zijn we nog nooit geweest. Ik zag op de website van Groupon diverse deals hiervoor maar mijn voorkeur gaat uit naar de restaurants in de buurt van Breda:

  6-gangendiner voor 2 personen bij restaurant De Zwaan in Etten-Leur: http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-de-zwaan/51052413

  of

  6-gangendiner voor 2 personen bij restaurant ‘t Schultenhues in Zutphen:
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/t-schultenhues-2/47647550

  Liefs, Laura

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 13 december 2014 at 13:42

  fijn dat je Secret Santa bent,een mooie actie
  ik zou dolgraag een M.K Horloge winnen

 • Avatar van Ivana
  Reply Ivana 13 december 2014 at 13:09

  Wow wat een ontzettend gave actie waar ik dolgraag aan mee doe :-) !!
  Maar de reis met de Thalys naar Parijs is echt een droom, na bijna 5 jaar bij elkaar te zijn en nog nooit samen weg te zijn geweest lijkt dit mij het ultieme cadeau om samen eindelijk te genieten van een mini vakantie in Parijs, en natuurlijk te shoppen in deze geweldige fashionstad!

  Duimen.. x

  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-de-jong-intra-6/51517004 linkje

 • Avatar van margriet kuper
  Reply margriet kuper 13 december 2014 at 13:00

  wat super leuk dat je dit mag doen… heb even lopen snuffelen en ik zou kiezen voor de Massage en gezichtsbehandeling bij Jasmijn Natural Body Care.

  Ik volg je op de social media al.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 13 december 2014 at 12:45

  Wat een leuke winactie! ik zou graag een schrijfcursus willen winnen, om zo mijn eigen schrijfvaardigheid te verbeteren.
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/zakelijk-schrijven/46690502

 • Avatar van Sheila
  Reply Sheila 13 december 2014 at 12:33

  ik wil graag de londen stedentrip met boot en overnachting willen winnen, voor mij en mijn man. Zijn komend jaar 20 jaar getrouwd en lijkt me leuk om in londen te vieten. Groot voordeel is dat ik dan ook kan gaan beautyshoppen, Nats, urban decay en Mac, boots ….. Heerlijk vooruitzicht. Mooie stad, romantiek en herrlijk shoppen.

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 13 december 2014 at 12:20

  Heel graag zou ik de Dr. Dre in ear beats winnen voor mijn kleindochter.

 • Avatar van Flora
  Reply Flora 13 december 2014 at 12:14

  Echt leuk dat je secret santa bent! Oh ik zou die reizen grasg willen winnen om samen met de familie eens uit te gaan, maar helaas moeten mijn ouders elke dag werken. Toch vind ik dat ze iets moois verdienen, met name mijn moeder. Ik zou dan graag de Samsung galaxy S5 voor haar willen winnen, haar mobieltje is al best lang stuk en ze koopt maar geen nieuwe (waarschijnlijk om geld te besparen?) dus ik denk dat ze hiermee echt enorm blij zal zijn, want ze zet ons (mijn broertje en ik) altijd voorop. En dan heeft ze ook een fijne kerstmis ^.^ (ik volg je sowieso al via bloglovin!)

 • Avatar van Maike
  Reply Maike 13 december 2014 at 11:57

  Wat een gave actie! Ik zou wel een luxe gezichtsbehandeling willen winnen. Of de Dr Dre earphone, die lijkt me ook heel fijn!

 • Avatar van Ilse prins
  Reply Ilse prins 13 december 2014 at 11:13

  Supergaaf zeg! wat een geweldige kans voor ons hihi. VET dat je dit geregeld hebt zo…. Zie wel al heel veel leuke dingen in de groupon-shop hihi ook veel prullariadingen. Ik ga toch voor een warm vest als ik zal mogen kiezen hihi.. Die ben ik gewoon echt nodig, vooral als de winter straks ECHT voor de deur staat….
  Fijn weekend,.
  groetjes ilsiee

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 13 december 2014 at 10:50

  Ik zou heel graag de wellness overnachting in Groningen winnen voor mijn ouders.
  Vakanties zitten er helaas voir hun niet meer in, zo kunnen zij toch heerlijk even samen ontspannen en onbezorgd genieten.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 13 december 2014 at 10:33

  Ik zou graag het sushi pakket willen winnen (voor 3 personen). Ik wil mijn vriend hier graag mee verrassen. We doen de laatste tijd weinig leuke dingen samen. En wat is er nou leuker dan een `sushi` date, gewoon lekker thuis, samen koken.. En laten we net beide gek op sushi zijn
  http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/vishandel-theo-van-de-geest-1/51923942

 • Avatar van shanna
  Reply shanna 13 december 2014 at 10:30

  Oooooooooooo wat gaaaafff! Ik zie allemaal fantastische dingen op de cadeaushop. Kon bijna niet kiezen, maar dan zou ik kiezen voor de thalys naar Parijs (wel 2 keer want die is voor 1 persoon, haha!) of de wellness in Groningen samen met mijn lief. :-)

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 13 december 2014 at 10:18

  Al veel positiefs over Groupon gehoord, maar nog nooit naar gekeken/meegedaan. Goede actie. Ontdek nu heel verleidelijke deals. Leuk!
  En als ik iets win, heel graag een massage (bv Hamam Eindhoven, Jij en Jij Beauty Wellness)!

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 13 december 2014 at 10:13

  Wauw wat een te gave actie, ik zou graag de kinderwagen willen maar zijn zoontje heerlijk in kan zitten als we lang onderweg zijn en natuurlijk steek ik niet onder stoelen of banken dat we ooit graag een 2e kindje willen en dan zou deze wagen heel erg welkom zijn, gewoon een keer een mooie nieuwe wagen!
  http://www.groupon.nl/browse/almere?lat=52.37&lng=5.22&query=Kinderwagen&address=Almere&locale=nl_NL

  Liefs, Bibian

  • Avatar van Bibian
   Reply Bibian 13 december 2014 at 10:14

   waar mijn zoontje…

 • Avatar van Mara Jasmijn
  Reply Mara Jasmijn 13 december 2014 at 09:37

  Keigave actie!!
  Ik wil wel naar de Wadden :)
  http://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-waddenweelde-3/52093588

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 13 december 2014 at 09:18

  Ìk zou dolgraag het 7-gangendiner of -lunch bij Michelinster-restaurant Het Koetshuis winnen!
  Daar heb ik altijd al eens willen eten, ben een enorme smulpaap en word al gelukkig bij het idee.
  En behalve mezelf kan ik er nog iemand blij mee maken.
  Delen is toch DE kerstgedachte!
  #CurvaciousXGroupon

  Fijn weekend,
  Grete Karina

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 13 december 2014 at 09:07

  wow wat een leuke actie! Mijn vriend en ik werken samen in ons eigen restaurant, erg gaaf en erg druk! Wij zouden daarom graag het culinairarrangement van 7 gangen willen winnen bij de krommewatergang. Dit is echt een fantastisch restaurant! Toen we net verkering hadden gingen we er eten en binnenkort zijn we 8 jaar samen en lijkt me dit een mooi moment er weer terug te gaan! We vieren het altijd uitgebreid met etentjes want het is leuk,lekker en leerzaam voor ons!

  Ik ga duimen hihi

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 13 december 2014 at 08:47

  Wat leuk,

  ik ben eens even gaan neuzen op die site, wat een boel leuke dingen, maar toen viel mijn oog op iets wat ik erg goed kan gebruiken, zodat het iets makkelijker wordt om eten te bereiden, ik maak graag kans op :
  12-delige multi chopper!

 • Avatar van Dees Barents
  Reply Dees Barents 13 december 2014 at 08:33

  Ik zou heeeeeel graag de Dr. Dre in ear beats winnen, die wil ik eigenlijk al heel lang. lekker in de bus mijn muziekje luisteren, op weg naar het werk! #CouvasiousXGroupon

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 13 december 2014 at 08:28

  Super, ik zou graag een romantisch weekendje weg willen met manlief in een romantisch kasteel in Limburg :) of voor mijn pubers een Dr Dre Beat in -ear -koptelefoon :)

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 13 december 2014 at 08:06

  Superlief en leuk dat je een secret santa bent geworden.
  Ik zou graag een ipad hebben voor mezelf (Apple iPad 1 met 3G en 64 GB) en of iPhone 6

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 december 2014 at 07:48

  Geweldig!
  Een M.K. horloge zou me prachtig staan ;-)

  Xoxo

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 13 december 2014 at 07:34

  mooie handtas

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.