Beauty

Winter must have | Paula’s Choice oil booster

22 december 2014

paulas-choice-resist-moisture-renewal-oil-booster-1
Er zijn de afgelopen tijd al enkele winter must haves voorbijgekomen en ondanks dat het tot nu toe nog een erg zachte winter is, kan een gezichtsolie hier voor mij ook zeker niet bij ontbreken. Zoals jullie vast wel weten ben ik met mijn drogere en gevoeligere huid in deze tijd van het jaar een groot liefhebber van een gezichtsolie, dus toen ik deze nieuwste van Paula’s Choice ontving was ik direct benieuwd. De Resist moisture renewal oil booster (een hele mond vol!) is geschikt voor de droge tot erg droge huid en maakt deze snel weer zacht en soepel. Kijk mee voor meer informatie en mijn mening erover.

Deze intensief huidherstellende olie voor het gezicht bevat onder andere jojoba olie, saffloerolie, abrikozenpitolie, zonnebloemolie, cranberryzaadolie, teunisbloemolie en argan olie. Een erg voedende combinatie dus! De essentiële vetzuren. ceramiden en antioxidanten herstellen de huidbarrière waardoor de huid weer zacht wordt, de elasticiteit terug krijgt en tot rust komt.

Er zit geen enkele geur- of kleurstof in, het product is transparant van kleur en redelijk neutraal van geur.

paulas-choice-resist-moisture-renewal-oil-booster-2
De olie komt in een handig pipetflesje waardoor je goed kan doseren en niet teveel zal pakken. Een paar druppels zijn voldoende om zo het gezicht en de hals mee in te smeren, maar ik vind het zelf wel lekker om nog een paar druppels extra te nemen en ook mijn decolleté in te smeren voor een zacht resultaat. De olie trekt bij mij redelijk snel in, maar laat zeker een laagje achter op de huid. Tip! Als je hem na het douchen gebruikt trekt hij door de warmte en vochtigheid van de huid wel iets sneller in.

Ik vind het erg prettig dat de olie trouwens geen geïrriteerde ogen veroorzaakt. Rondom mijn ogen heb ik namelijk ook wat last van droogte en droogtelijntjes, maar ik kan de olie gerust voorzichtig rond de ogen smeren zonder traanogen of iets dergelijks te krijgen. Je kan hem op zichzelf gebruiken als nachtcrème of mengen met je favoriete dag- of nachtcrème zodat de olie beter intrekt en minder een laagje achterlaat.

Jep, ik ben fan! Hier is het flesje direct naar mijn daily routine verplaatst en vooral na het douchen smeer ik er een extra laagje van op. Mijn huid voelt dan direct lekker soepel aan, maar de volgende ochtend valt het pas echt op hoe zacht en subtiel glowy mijn huid is. Love it!

De Paula’s Choice moisture renewal oil booster is verkrijgbaar via de webwinkel van Paula’s Choice voor €35,90 (20ml).

Gebruik jij graag een gezichtsolie? Welke variant is jouw favoriet of zou je graag eens proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 23 december 2014 at 18:00

  Klinkt fijn! Ik gebruik een exfoliant en moisturizer van PC en de gezichtsolie van the Body Shop. Bevalt me ook erg goed moet ik zeggen. Daarmee heb ik ’s ochtend ook dat “glowy” effect :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2014 at 09:25

   Gebruik jij die serum-in-oil (of andersom) van The Body Shop? Die moet ik ook maar weer eens een kansje gaan geven denk ik :)

   • Avatar van Lenneke
    Reply Lenneke 24 december 2014 at 13:08

    Ja klopt idd! Met vitamine E. :) Zeker het proberen waard, denk dat de werking ongeveer wel hetzelfde is, alleen zit er wel parfum in jammer genoeg. Voor mij geen probleem maar misschien met een iets gevoeligere huid wel.

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 24 december 2014 at 14:44

     Ik heb hem nog in mijn kast staan, omdat ik toen nog geen heel droge huid had en het seizoen er niet voor was. Maar nu het kouder is en mijn huid droger is, ga ik hem zeker weer een kansje geven. Dankjewel!

 • Avatar van Lilia
  Reply Lilia 23 december 2014 at 02:37

  Klinkt erg goed zeg! xo

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 22 december 2014 at 22:59

  Fijn dat ie je bevalt! Zelf heb ik een wat vettigere huid, dus ik sla hem over :)

 • Avatar van Brenda Andriese
  Reply Brenda Andriese 22 december 2014 at 22:49

  Lijkt me ook een erg fijn product. Ik vraag me alleen af hoeveel lagen ik van Paula op moet smeren. Na de reiniging is daar de toner, dan de exfoliant, dan een serum en vervolgens een moisturizer. Inmiddels heb ik ook het retinol serum, daar komt dadelijk het vitamine C serum bij en nu is er dan ook nog de facial oil. Ik ben het spoor een beetje bijster inmiddels. Overigens wel groot fan van deze producten. Gebruik al ruim 5 jaar PC en zal niet snel overschakelen op iets anders. Ik vind echter het aanbod TE groot. Dat klinkt gek, maar ik weet echt niet meer hoe of wat.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 december 2014 at 14:12

   Haha, ja soms weet ik ook niet meer goed wat ik nu wanneer precies moet smeren. Maar je kan de producten natuurlijk ook altijd afwisselen, bijvoorbeeld doordeweeks dit serum en in het weekend een ander?

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 december 2014 at 16:45

  Dat klinkt heel goed dat dit product ’s nachts zijn werk doet zodat de huid de volgende dag super zacht aanvoelt.

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 22 december 2014 at 16:35

  Klinkt best goed want heb een droge huid, maar ik kan het helaas nu niet gebruiken omdat ik geen olie mag gebruiken op mijn gezicht vanwege mijn wimperextensions.. Liefs

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 december 2014 at 16:28

  Ik werk niet met een gezichtsolie. Mijn vrees is dat mijn huid er te vettig door gaat worden…

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.